Ha de bäst!

Valborg är det nu, och de ska bli grymt kul!

Vad/var/hur ska jag fira den? De får ni se imorgon med en massa bilder så fortsätt bevaka! :))

Love, s.


Mina ögon ikväll, de är taggade! haha, ha de grymt!

dansensdag!

Igår var jag och shoppa i halmstad, köpte en massa nice saker :) Men fick ändå spara mig lite för ska till Stockholm om två helger typ :) Där vill man ju shoppa gäääärnet. Ska dit på en weekend med familjen och kolla på Björn Skifs (pappa fick de i födelsedags present) bl a. Längtar, älskar Stockholm på våren. Bästa tiden att åka dit :)

Igår var jag på dansens dag i Falkhallen, var faktiskt väldigt nice. Var där med Annika, Becca och jasmine. De var väldigt blandande grupper som dansade ;) Men egyptenmagdansarna var skit nice. Våre grymt att kunna röra på sina höften så som de gör :o vi kom dit tidigt för vi ville ha bra platser så vi gick in och satte oss vid 20 i sex bara de att när vi satt oss ner märkte vi att alla våra kompisar som skulle dansa satt där med och vi blev ju chockade och bara "men vad gör ni här?" De bara "vi ska ha samling nu?" Och så var de bara vi på hela stället som inte skulle dansa. Som vi börja skratta och vi skämdes lite granna medan vi försökte smyga ut x) Men hallo, hur skulle vi kunna veta att de var samling? ;)

Idag äre valborg :D TAGGGGA! sen blire sola och hem och fixa mig. Kanske nana lite med (a) men känner mig faktiskt inte så trött nu :))

Love, s!



Vad va detta nu igen? folkdans va? ;)
De var jättegulliga bara lite tjatigt, de dansa samma hela tin.

Lite otydlig bild men där längst bak dansar Olivia, jasmines och beccas vän :)

köpte inte detta linnet från HM igår, men tänkte. Ångrar mig nästan men man kan ju inte köpa allt man ser och vill ha ;) Gjorde jag rätt med att dissa den? eller ska jag köpa den i stockholm? behöööver hjälp/tips!

Denna köpte jag igår, funderar på att ha den ikväll men vet inte riktigt. Kan bli nått med mina lackleggings också ;)

De andra sakerna jag köpte kommer upp på bloggen i eftermidda :)

Klädsel för shopping!

Just nu har jag ont i huvudet, men är sugen på att blogga iaf :) vill ju ha kvar er som läsare förstås och då får man ju ligga i ;) Vid halv två bär de av till Halmstad för shopping med kajsa och ikväll ska jag på dans föreställing i falkhallen. Idag är de ju "dansens dag" :)

Är de bara jag som tänker lite extra på vad jag ska ha på mig när jag ska iväg och shoppa? Jag tänkte här skriva den bästa klädslen för shopping som jag tycker.

1. Smink, så du håller självförtroendet under kontroll ;) När jag åker och shoppar vill jag vara snygg de vill jag ju alltid (hehe) men när man shoppar så kollar man ju i så många olika speglar hela tiden och därför skulle jag inte kunna tänka mig att shoppa utan smink.

2.  Ett par slappa snygga jeans. De är viktigt att inte ha tighta byxor när man shoppar för då tar de så lång tid när de ska av och på hela tiden! Och då är de lätt att man hoppar över de snygga byxorna man nyss såg för att man ooorkar inte ta av sig kläderna igen och de är ju inte bra för man är ju där för att shoppa?  ;)

3. Inte så mkt kläder på överkroppen. Ett linne och en jacka räcker bra. Man blir ändå så varm när man provar kläder så nån tjockis tröja behövs inte. Men linnen är väldigt bra att ha på sig, helst ett vitt för då kan man ha de under t ex en t-shirt som man provar.

4. Skor, ha ett par skor som man inte behöver knyta hela tiden! Men om du bara har de att välja mellan så lägg ner snörerna under foten så att du inte behöver knyta om de hela tiden. Dem ska ju ändå av lika snabbt igen.

5. Accessoarer, de vill man ju gärna ha för att se snygg ut men tänk på att inte ha för stora armband så att de inte fastnar när du ska på och av med tröjorna. Samma sak gäller stora öronhängen och de är inte heller smidigt att ha stora öronhängen när du shoppar för att om du hittar några andra snygga öronhängen i en affär så kan du inte prova dem lika lätt. Därför tycker jag man ska sattsa på ploppar när man ska ut och shoppa.

Tycker ni som jag eller har jag fel?

Love, s!



Vi fikade idag i skolan :)





Shopping for sure!

Åt nyss kvällsmat gjort av mig :) Fikat med frida var super. Elin var här nyss med :) De blev inte springa idag, de regnade ju :o och jag hatar regn. Vill ju inte bli förskyld inför valborg. Så ska träningscykla och kolla på desperate housewifes och plugga och prata telfon ist (y) låter bra de med va? ;) Min kompis Frida (som var med i Borås) skaffa blogg idag med, jag och karro peppade henne tilll de ;D En fet länk till hennes blogg!

Men nu kommer bilder från shopping i Borås. Så himla nöjd! Alla kläder kommer från Gina Tricot, lööööve it. haha ;)

Love, s!


Chinos, man ser inte den den blåa färgen så bra men de är marin blå typ. Alltså rätt så mörk. skit nice!

Skjorta, randig. Lite "sjömansstuk" de är ju så inne nu ;)

lack leggings! Dessa är väldigt blanka och de finns ju vissa som är mer som skinn. jag vet inte vad jag ska välja. Dessa är mer för fest och de andra för vardag. Men de var ju billiga så kanske ska ha båda två? Vad tycker ni jag ska ha? Vad tkr ni är snyggast?

Ett nice linne, gillar de väldigt mkt!

denna tröjan gör en glad, den är verkligen stina och maria stile, haha.
PositivT ska de va! :)



dageeeens!

Idag ska jag till stan efter skolan och fika med Frida Isaksson. Hon ska med på språkresa till malta men dock inte med samma bolag men vi ska träffas och snacka och lite om resan och lite annat trevligt ;) efter de ska jag ut på promenad med Elin. Sen blir det att springa en mil ikväll med friskis och svettis också. sjukt taggad! haha...

I skolan nu håller jag, karro och Frida på att "forska" om 1990 talet. De går rätt bra faktiskt. Är klar med första punkten av tre ;) Alltså minns ni Rederiet som var på tv under 1990 talet? jag minns till och med flera pogram av de och jag var ju rätt liten då! Men som jag gillade de programet, även om de kunde bli lite för läskigt ibland ;)

Love, S!


dagens klädsel; jeans tights veromoda, skjorta från gina tricot och linne från gina.
accessoarer: färgglada armband Thailand, silviriga armband Anghems guld och ringen är min mormors vigselring.
(halsbandet och öronhängerna syns inte på bilden)

Min min är konstig men ni gillat ;)


Glada karro i skolan :D

Bästa sättet att roa sig i en bil...


Fjortizzz tjejerna :))

En super flummfilm. Jag blir iaf glad av att se på den, vi skulle göra en "emo" film men de gick inte så bra ;)

avslutningsfilmen! Denna spela vi in på vägen hem :)

Kläder från 1900 talet

Här kommer roliga bilder från musemumet :) Lööööve it.
Kommentera gärna nått kul :)
Love, s!


Detta sprang kvinnorna runt på 50 talet, fina ändå :)

Allas älskade vaktmästare, håkan :))

Söta tjejer! :)



Gissa vad denna klänning kommer ifrån? Gina tricot på 1920! grejer de ;)


gissa vad pojkarna gömde i dessa byxorna? joo, de ska jag säga dig! de hade alltid snören längst ner för att socken var ju tvungen att sitta fast så innan för byxan slängde pojkarna ner pallande äpplen. praktiskt inte sant? byxorna borde typ finnas idag ;o

Ohh, sexy mamammama.

Jag och karolina Strömberg! EN FETING LÄNK TILL HENNES FINA BLOGG!

Ett jättelyckat Borås besök :D

Hej alla readerssss! :) Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. Dagen började med att vi hoppade in i bilarna klockan åtta. Jag, Karro och Frida satt på en rad i minibussen och snackade för fulla muggar de slutade med en massa video inspelningar (jätteroliga). I själva Borås så shoppade vi i två timmar. Jag köpte en massa kul (bilder kommer sen ofc). När de var dags för mat så var jag och frida självklart på att äta donken (hallå? shopping maten nr 1?!) medans de andra tre ville äta thaiii (ursssssh, inte stina stile). Men jag fick min donken till slut med frida så ni kan vara lugna, inget cat fight här inte ;>

Sen begav vi oss vidare till museumet där vi fick veta en del historia om klädesplagg, de var inget tråkigt utdraget prat utan ett intressant prat. Sen fick vi prova en massa kläder från de olika årtalen, jättekul faktiskt :) Sen blev de hemgång vid tre. Allt detta på skoltid, underbart eller vad? ;) När vi kom till skolan åt jag ett äpple sen cykla jag och tränade med Elin. Ett as jobbigt pass! ;o Och nu sitter jag här. Borås gav ett väldigt bra intryck, lätt att jag kommer åka tillbaka. Men de var nog ändå folket som gjorde dagen :)

Love, S!


Jag och två super heta b-lagare (b som bra). Själv är man c-lagare (c som cuuuuperbra)

Plattade håret imorse, sen cyklade jag till skolan i fuktighet. SYNS DE ATT JAG PLATTAT DE ELLER? skulle inte tro de -.-  Men på bilden är jag och frida taggade för shopping iaf :))

Vi var bland de första inne i gina tricot affären, respekt.

Äre shopping så äre :D

Borås imorgon!

Denna vecka kommer bli värsta shopping veckan! hur kul som helst för att har längtat efter nya fina kläder! :) många köper ju kläder på internet men de är inte riktigt min grej ;) har faktiskt aldrig köpt nått från internet....nu fick jag kram i foten! ahhhhhh...... och nu gick de över :) haha, var va vi? joo, jag borde testa köpa från internet nån gång. bara de att de blir jobbigt om de inte passar ;s

Imorgon blir de Borås med skolan, har elevensval denna vecka och har valt mode genom tiderna (fanns inget bra att välja mellan). Men detta blir nog bra för imorgon får vi åka till Borås och shoppa och sen gå på ett museum och prova kläder från 1900-talet. har aldrig vart I BORÅS :o Men imorgon får ni roliga bilder där ifrån iaf :) På torsdag ska jag shoppa i Halmstad i Kajsa, blir kul de med. Gillar att shoppa i halmstad, tycker inte lika bra om varberg.

Var jätteskönt att sola idag. Gillar att träna på friskis med, går man på gympa pass får man så mkt energi av de andra så att man orkar mer, orkar de andra orkar jag? När man tränar själv kan de ju vara lätt att lägga av när de blir för jobbigt ;o

Love, s!


Dagens humör: Glad, allt flyter på som de ska.
Dagens borde: plugggga, men de har jag ju gjort med (a)
Dagens frisyr: som de såg ut när jag vakna tyyyp.
Dagens klädsel: jeans tights och tröja
Dagens vill ha: en rolig nästa helg
Dagens längtan: feeest
Dagens beroende: träääna
Dagens tråkigaste: fixa mat
Dagens person: Elin johansson, fin flicka de där!
Dagens roliga: Eliiiiiins skämt typ...
Dagens band/låt: the script

bilder på mig för ett årsen, tog bilder till konfan hos en fotograf :)

tipzzzz

Hallo readersssss :)) Idag har jag två tips till er, de ser ni nere vid bilderna sen. Idag har jag vart hemma från skolan, mådde illa i morse och var jättetrött så kände inte att de var värt att åka till skolan. Så jag har i stället pluggat, ätit och sovit. De har varit en bra dag :) Nu ska jag börja med engelskan, ska bara hälla upp en kopp te och blogga klart ;) Nu mår jag inte illa längre vilket är super, de gick bort efter att jag sovit två timmar till så om typ en och en halv timme ska jag träffa elin och så ska vi sola och sen träna.

Love, s!

Första tipset:

Sola på solhuset denna vecka, alla olika solarium som de har där kostar bara 35 kr att sola på och då solar du i 20 min (egentligen kostar de 60-80 kr typ). De ska iaf jag och elin utnyttja idag! :) ring och boka på detta numret om ni blev sugna: 0346-81313.

Andra tipset:


En hårkräm - istället för hårmousse. Denna kräm tar man efter att man duschat som vanligt bara de att när de torkat så blir de inte "hårt" eller ser "blött" ut så som de kan bli med mousse. Men håret blir lika fluffigt, lockigt om inte ännu lockigare. Jag och Jasmine fastnade för denna krämen när vi var hos min frisör Lotta.

Så om ni blir sugna på att köpa krämen hittar ni den hos henne på salongen "hår fint" på neptunigatan 32 inte så långt från stan men inte så långt från stranden heller ;) Men man kan säkert köpa den på andra ställen med. Krämen heter crema definizione ricci. Ska ni klippa er så rekomenderar jag självklart lotta med, hon är jätteduktig och gör som man säger! haha, nummer till hennes salong är: 69 00 45 och pris på kräm: 149 och klippning: 380.


känns bra,











Underbara minnen, underbara bilder från thailand med mammsen, pappsen och maria. Vi var på fyra olika ställen på två veckor, så himla bra semester var de. Jag prata nyss med maisan i telefon och gissa om vi längtar tillbaka? :))

Idag var dagen jättebra. Har vart på bra humör hela dagen och de har solen också för de har ju verkligen varit as gött väder :D Jag var ute och gick med elin vid ätran på eftermiddan, sen stack jag hem och sprang en halv timme. Såg sen hbk förlora en match (kolla bara medans jag åt med ändå...), de var gäster hemma som hejja på för glatta livet ;) vid sju drog jag vidare till elvis och kom hem vid tio. Mkt trevligt var de hos henne :) Men kvällen sluta till slut med ett flummmmm samtal med min andra halva, maria. Som sagt, en fin dag!

Love, S!

vilken färg? vilken mobil?

Hade pms utbrott innan som drabbade mamma och pappa, som de kan gå :o anledningen var att jag inte hitta nån bra mobil, men nu kanske jag har de :D Men jag har ändå inte bestämt mig? Kanske att touch passar mig som min pappa försöker övertala mig att gilla? men nej, jag tror inte att de är nått för mig.

Love, s.


Denna verkar bra, den heter w995 och har både walkman och jättebra kamera. låter ju hur bra som helst!? :)) Men vilken färg? vad tkr ni? behöver eran hjälp!




tjoho!

Jag känner för en promenix, får bli en sån sen. Just nu är de bara as gött att vara hemma. själv. Har inte så mer att söga än att grey´s anatomy är spännande nu. En sak till, ska önska mig en mobil i födelsedagspresent. men vet absolut inte vilken, är fan besviken på de nya mobilerna. jag vill inte ha touchmobil, men de verkar ju vara de ändå som finns, eller vet någon nån annan bra ny mobil med bra kamera och musik?

Love, s!



Mysig fika med Kajsa.

en liten bild då Andreas bär emelie på ryggen. Kameran fångade dock bara deras ryggar :)

Godmoooorgon

Kollar på GREY´S ANATOMY, så himla bra! lite segt bara för de enda jag vill är att Meredith och Derek ska bli tsm. Jag är nu på second season episodes 15-17, typ där nånstanns ;)

Igår var de trevligt, kommer lite bilder sen. Ska träna snart. ska bara ta mig från den sköna soffan ;)

Love,S!



Mina sköna klädsel, pyjamas kallas de visst ;)

blogga mera...

Jag tänkte börja blogga mera, lite snabba fina inlägg (inte snabba alltid då, men ni fattar) låter de bra? ;) de är ju alltid kul då man går in på bloggar så är de uppdaterade! och de tar ju faktiskt inte så lång tid att blogga fast de är klart, de kan ta lång tid om man vill de ;>

Är hos kajsa och vi slappar lite. hjälpte henne städa lite nyss och nu ska hon noppa mina ögonbryn. jag hatar att göra de själv. tkr de gör ondare :o asså jag gör de ibland, men smärtan e såååååå stor. vänjer mig aldrig -.- så därför får kajsa hjälpa mig d: Var i stan innan, bilder får ni imorn. Men där hittade jag en fin ögonskugga som jag ska önska mig i födelsedagspresent. Jag var och åt min favvo tacotallrik på falkmanska tsm med kajsa, göttgött.

Love, s!

mot kajsa!

Nu drar jag till stan!
Ska träffa kajsa sen ikvl ska vi hitta på något med en del andra personer.
Trevligt :))
Pussssssss.
love, s.



Woooho, bara lördag!

Inatt drömde jag om en massa konstiga saker, saker som var helt verkliga. de kan ju bli lite förvirrande när man vaknar då. när jag vakna och insåg att de bara var lördag (i drömmen var de söndag) blev de en sån skön lättnad. Ännu mera helg! lovvveit.

De är snart min födelsedag :) och min syrra ska te frankrige i veckan så då vill hon ha min "önskelista". jag älskar att fylla år, inet bara för att man får presenter utan för att de är en dag som handlar om sig själv. Alla måste liksom vara extra snälla mot en typ, de gillas :))

Igår var jag ju som sagt i varberg och åt en jättegod pizza på campino, kebaben var äkta där ingen jävla fryst äcklig fejk kebab D: på stantons har de fryst kebab, jag menar låter de gott? nej, ursh. äkta annars kan de kvitta. Sen gick vi tre tjejer vidare på stan och tog en dricka på ett annat ställe. Slutligen gick vi till fästningen och hoppa runt lite för att vara varma. Vi kom slutligen till en båt (lekplatsbåt) och satt där ett tag. Den skyddade från blåsten ;) Jag tappade dock bort min kamras skyddsängel (fodralet), jättetråkigt för de var ett fodral som man kan ta bra självutlösarbilder med. svårt att förklara men ändå tråkigt... OCH TYPISKT MIG! lägger en sak där och sen går jag, tyvärr men de är så stina stile... :( Vi lämnade sedan varberg vid halv tolv och gick hem till annika där vi sen somna. Kvällen blev lyckad iaf :))

Love, s!




Hizz&dizzzzzz

Jag har så mkt att göra, men jag sitter här. mitt rum behöver mig, de ser ut som... ja ni förstår nog ;) har en massa tvätt med urssssshhhhh. ångest kallas de ;)

Jag hissar:

* sovmorgon, kommer vara så pigg imorgon :))
* springa, man mår så mkt bättre efteråt. Speciellt när man efter en mil springer förbi pappa och hans vän i slutet (y)
* cykla, du kan dra nästan över allt i falkenberg - när du vill!

Jag dissar:

* nationella prov, man får för lite tid på sig!
* sjukdomar, man mår ju bättre när man är frisk?
* att rummet blir stökigt efter att man städat! 

Love, s!




bjuder på denna bild så att ni kan få tänka " nej men mitt rum är faktiskt inte
så stökigt". visst är jag snäll....? Men jag vill inte skrämma i väg er.
De är inte alltid så här stökigt, är bara lite lat nu för tiden. he-he

lalalalaaa

Känner att jag skulle vilja att en massa jätteroliga saker ska hända. de vill man ju alltid men skulle behöva en sån kick. Typ festa och träffa en massa nytt nice folk! Min helg är bokad, men fest får de bli nästa helg då de är VALBOOOORG! :D
Denna vecka har vart väldigt soft dock, igår började inte skolan fören typ tio och då kollade vi på musikarnas avslutningsföreställning som var jättebra sen vare typ inget mer i skolan för vi hade en jättekonstig föreningsdag :s iaf imorgon börjar vi inte fören tolv för vi har komp sen vi hade den dära danskvällen i falkhallen med alla nior. så nice alltså!

Men just nu sitter jag med en sån där konstig känsla i magen. Jag vill hitta på något, jag vill äta något. Men jag vet inte VAD?! ursh, jobbigt. haha. Imorgon blire varberg iaf med tjejerna anki&jasse, ska dit o äta gott o så. Imorgon får jag äta godis oxå, jipppppi! jag och annika bestämde oss för att inte äta godis mån-tors men gisssa om jag vart sugen? haha, galet ;) men kommer bli så gott att äta imorn. Har haft värsta bra träningsvecka, tränat varje dag och igår sprang jag till och med en mil! & idag blire nog nästan en till för ska ut o springa med pappsen.

blev ett litet "skriva av sig" inlägg, men ni gilla't ;)
Love, S!



Jag hoppas ni åt er feta på de as goda munkarna man kunde köpa
på marknaden igår. Ett stort måste. ÄLSKAAAAAAA

Ljusa slingor!

Nu sitter jag på ännu en helt onödig so lektion. händer inget för per är sååå slapp, men visst visst de är skönt för då kan jag sitta här ^^ Igår slingade jag håret som sagt, blev jättenöjd :) de kostade bara 500 kr så de var jättebra! Jasmine hittade en jacka i stan som vi ska ner och köpa efter skolan. Jag ska också köpa ett större minneskort till min kamera, mitt andra har krånglat så jag skulle få ett nytt och då passar jag på att köpa ett dubbelt så stort för bara 100 kr :)) vill ju kunna ta mkt bilder i Malta!

Var och tränade på friskis igår med elin också. De var nice, idag ska hon och jag träna core. har inte gjort de innan så ska bli spännande ;) haha.

Love, s!

Bilder från igår:



bilder från so lektionen:



Språkresa!

Den 25 juni ska jag åka på språkresa till Malta, ska bli så himla kul! självklart, haha men ändå. Jag har fått ännu ett jättetrevligt brev från min värdfamilj men denna gången fick jag bilder också. Är super glad nu, de känns verkligen toppen. hoppas bara askan försvinner till dess, känner inte för att åka buss ända till Malta direkt! :s Förra gången vulkanen på Island hada utbrott hade den de i 18 månader och nu är de bara två månader kvar tills jag ska åka så vulkanen får börja lugna ner sig nu tkr jag!

falkenberg vann inte volleybollfinalen igår, de var väldigt jämt men tyvärr gick de inte enda ut :(
jaja, de fick ju silver iaf :D

Idag ska jag slinga håret hos Lotta på hennes egna nya salong "hår fint". Är lite nervös men de ska bli nice med lite ljusa slingor i håret :) Resultatet kommer sen...! Jasmine ska hänga med och slinga håret och sen ska vi gå på stan. hoppas man hittar nått fint.

Love, S!


Här ska jag sitta och äta frukost :)

Här ska jag bo med 2 tjejer till :)

värdfamiljen :) men "barnen" bor inte hemma. Lääääängtar!


Änglavakt på bio

Igår var jag på bio, änglavakt hette den. Mikael Nyqvist som är delad huvudroll i milleniumserien (männ som hatar kvinner osv) var även huvudroll i denna filmen (förstår inte hur han hinner med allt) men han är ju grym skådespelare så de var kul att han var med. Filmen var bra men väldigt annorlunda! ska man se den ska man nog göra de på bio för allt blir ju så mkt verkligare då. Filmen handlade om en familj som har de jättebra men sen blir sonen sjuk och allt vänds upp och ner. Då kommer en speciell person och försöker hjälpa familjen. Filmen var väldigt sorglig och väldigt tänkvärd men den är nog mer en vuxenfilm än en ungdomsfilm :)

Jag har fått en del frågor om de är slut mellan mig och simon - ja de är slut. Varför de tog slut tänker jag inte skriva här men slut är de. De blir ju aldrig som man riktigt tänkt sig, eller hur?

Love, S!



De blev en riktigt mysig söndagskväll :)


Igår innan bion började skulle jag och annie gå på toa. Jag öppnar ena dörren
och annie dörren jämte och när annie öppna sin dörr blir hon helt
förskräckt för där inne fanns de två toaletter. Hon utbrister:
- Men stina här är två toaletter! jag tar denna toan ist. Så börjar hon knuffa bort mig
som nästan redan är inne i de andra rummet där den "normala" toan fanns.
De sluta med att jag och anniehamnar i en cat-fight (systerkärlek?)
där de drogs i varanndras kläder rätt mkt, haha.
MEN OFTA MAN GÅR PÅ TOA MED SITT BARN JÄMTE VARANNDRA?!
för vad ska man annars ha detta till? udda grej alltså...

Bra & dåliga köp

Just nu sitter jag och skriver ett mail till min värdfamilj som jag ska ha på min språkresa i Malta. Jag fick ett brev från dem för ett tag sen som var jättetrevligt skrivit och familjen verkar jättesnäll. Jag menar de behöver ju inte skriva brev till de ungdomar som ska bo där men ändå så gjrode dem de. att familjen är bra är självklart viktigt så de var skitkul att få detta brevet, de skrev att om jag vill ha foton på familjen och på hur ser ut där så skulle jag bara säga till. De är de jag gör nu med mitt mail så snart kommer de komma bilder på de i min blogg :) längtar så jävla mkt till den resan nu alltså!

kom nyss hem från Varberg, var där och träffade simon lite och sen var jag och fika med Jenny. om en timma ska jag åka till Halmstad och äta ute med familjen och sen gå på änglavakt (tror den hette så :s) på bio. Ska bli jättemysigt!

Love, S!


Här kommer bilder på ett av mina bästa köp och på mitt sämsta:

BÄSTA:


Älskar dessa tightsen, de sitter åt som stuprör och sitter snyggt där bak.
Åker heller inte ner så ofta och de har fickor där bak så att de ser lite mer ut som jeans.
+ de passar till allt! Jag köpte de på vero moda förra våren och nu är de ute i butiken igen.
Typ sugen på att köpa ett till par, haha. är rädd för att dessa byxor ska bli för små ;)
Hur som helst, ett jättebra köp!

SÄMSTA:



Klänning jag köpte på bikbok i slutet av November förra året. Denna klänning tkr
jag är snygg, därför var jag la lite blind på andra saker när jag köpte den.
För den är jätteobekväm och som ni ser på bild två så har den en dragkedja
på sidan och när man har på sig klänningen så korvar sig den och blir helt bucklig.
inte fint. Inte nog med de så två veckor efter att jag köpt den så hade
dem satt den på rea, halva priset och då hade jag inte ens använt den nån gång.
typiskt om nått ;)Så ett tips: köp inte klänning med spetstyg som har dragkedjan på kanten.
De funkar helt enkelt inte.



chillkvällll

Imorgon blire att ta tåget till varberg. Idag var en riktigt chillkväll, de var riktigt nice :) Jasmine och annika gjorde mig på bra humör, vilket behövdes lite extra så ett speciellt tack dem galna människorna.

Imorgon får vi se hur dan blir, spännande eller hur?

Love, s!




Annika och jasmine är på G

Ikväll blir det att umgås med dessa galna männsikor! Vi ska grilla bland annat, riktigt mys! inte grillat i år och de måste man ju bara. håller ni inte med..? så vi mästerkockar ska grilla och göra klyftpotatizzzz och sen äta efterrätt som vi ska laga och sen en massa godis och dricka gott.

Hoppas ni med får en toppen kväll,
Love s!



Haha, gammla minnen med dessa flickor! :)

Vart tog solen vägen? :o

Hej alla glada! Idag är jag en stolt falkenbergare och de tkr jag ni andra fbg:are oxå ska va! vet ni varför? Jo för att falkenbergs volleyboll lag är i sm final för femte året i rad! Vi ägeeeer helt enkelt alla andra svenska lag på den fronten ;) imorgon är den stora finalen tror jag eller typ nästa söndag. Då kommer säkert falkenberg ta hem den femtevinnande finalen (a) för att vi är ju bääääst.

I halmstad tror man att en man har lurat försäkringskassan sen 2007
att han är cpskadad genom att spela de, han har då fått fem miljoner kr under dessa åren för att kunna betala assistenter. Men nu visas de att assistenterna inte jobbat när de sägs ha gjort de och på flera foton står den cpskadande mannen helt själv. 32-åringen fortsätter dock att neka i häktet så vi får se vart detta leder, men om han kunnat lura försäkringskassan är de ju helt sjukt. jag menar fem miljoner kroner är inte att leka med... man borde ju för fan inte kunna lura åt sig så mycket skattepengar! lagom sjukt, håller ni inte med? :o

Nu ska jag träningscykla medans jag ska kolla på älsklingsprogramet desperate housewives,

Love, S!


jag blev en stolt tvåa i bowlingen igååår :))


Mot stan...

..och vinna på bowlingen! de blir grejer de :) om man inte talar om den goda hamburgaren jag ska äta sen, för de blir verkligen grejer de ;)

Love, S!



Snacka om gammla bilder! typ 3 årsen :O
de är dessa flickor somska med ikvl :)

hat till provet jag nyss gjorde!

Gjorde nyss mattenationella. Hata.de.provet. Jag trodde först jag räknat skit bra, att jag hade helt rätt & så men ICKE!
Hade tydligen tänkt helt fel. man bara GILLA! de brukar gå bra på matteprov men men tyvärr inte idag. bläääääää!
Men livet går vidare... haha. egentligen bryr jag mig inte så mkt, de är mer jävligt retligt... :p

Igår var jag i stan med Kajsa, vi köpte glass och åkte hem till mig och åt de på min gräsmatte. Mkt mys :) ni får dock ingen bild på henne för hon har fobi för att vara med på bild :o sen så drog jag ut och sprang ca nio km. riktigt nice, mådde inte illa eller fick håll vilket jag har lätt att få annars + att vädret var perfekt så bättre kunde nästan inte bli! sen drog jag hem och laga mat te familjen förutom pappsen då, han är i stockholm, men iaf jag lagade vegesnitzel, chickenbits och strips. vill försöka äta lite mer vegetariskt & snitzeln var faktiskt god (y) Sen vid halv nio träffa jag jasmine & vi gick ut o gick. De var mysigt att gå och snacka, de behövdes få ut en massa!

Ikväll ska jag bowla och äta på bruger inn med Elvis och Elin. Vi ska fira elvis födelsedag och bjuda på dessa grejer. ska bli jättekul :) längtar till burger inn... är skit hungrig nu ;) Efterskolan ska ut o gå med jasmine en stund.

Love, S!

Bjuder på lite cambilder! :))

Jag och lucaaaas!

Jag och och min otroligt busiga jasmine! ;o



PANIK!

De är lite panik nu. Jag har träslöjd och de går bra förutom en sak, JAG ÄR SÅ JÄVLA OHÄNDIG!!  jag får panik och pms utbrott samtidigt och de är ingen bra blandning. Jag har lugnat ner mig nu dock men innan skrek jag högt i klassrummet för att bräderna inte ville ligga så som jag ville de skulle ligga!! Och detta har jag antaglingen min "händiga" pappa att tacka för. Så när jag blir stor ska jag skaffa mig en riktigt händig man. de blir ju inte direkt att ringa och fråga pappa om hjälp så som vi gör... vi ringer alltid morfar om de är nått litet i huset som behövs fixas, han kommer imorgon och då finns det en lång lista. haha, de är tur att han gillar sånt! :))

Tänkte berätta en rolig sak som pappa berätta igår när hela familjen åt middag tillsammans (vääldigt ovanligt, så de var mys när de väl händer :D) iaf:
En kvinna kommer hem till sin man och säger att hon sov hos en nära väninna igår så de var därför hon inte kom hem på natten. Mannen blir misstänksam och ringer då till sin frus tio vänninor men hon hade inte sovit någonstans! Samma sak händer fast denna gången är det mannen som inte sovit hemma. Frun ringer då till mannens tio vänner och då svarar 7 av dem att han sov där och tre kompisar att han fortfarande sover!

haha, så jävla klockren. de var jättekul när pappa berätta den igår iaf. liksom killarna känner att de måste ställa upp för sin vän för att han verkade vara i trubbel medan vi tjejer är rädda för att säga fel typ så vi håller käft ist  ;)  men man verkar ju vad som var smartast... tjejernas val ofc!

Love, s!



gammalbild, ser ut som om jag har utväxt men de hade jag ej ;)



Vädret gör en glad!

Hej svejs! haha, nejmen hej. Först ska jag berätta om en jävligt typisk grej! Minns ni mina glasögon som tappade ett glas och jag hittade inte glaset? hur som helst så var de så och jag letade och letade men hitta de inte så jag beställde ett nytt. och idag så hitta jag de! under min fina säng! så ringde dit på en gång, tänkte om glasögone inte var klara än - men givetvis var dem de! så så så tyyyypiskt! så nu får jag betala för ett nytt glas... jaja, imorn får jag tillbaka dem iaf. nått positivt ;)

Skoldansen var fail, tyvärr! Asså de var frivilligt att dansa och då gjorde självklart inga de. Ska man dansa får ju de tvinga oss till de, de borde de la fatta att inte 400 ungdomar bara bjuder upp främlingar hur som helst! åhh, vuxna ;) sen så var dans golvet skit litet, iaf om man tänker att 400 skulle dansa där? de var typ som om de räknat med att vi inte skulle dansa :p Aja, de var trevligt att träffa en massa folk iaf :))

Idag har jag städat, kan ju säga att de behövdes ;) är inte ens riktigt klar än men nu ser de okej ut iaf ;) mamma blev nöjd (; sen så har jag tränat idag också på friskis. Jag har bestämt mig för att dra ner på onyttigheterna nu! måste ju bli riktigt snygg till stranden nu! så nu blire att träna en massa och försöka skita i godiset. typ äta om jag e väldigt sugen inte bara köpa för att jag har pengar eller så. de blir ju mkt godare att äta godis när man väl gör de om man inte gör de alltid ;) jag skulle aldrig klara vara utan godis ett helt år, de hade blivit så tråkigt  - godis är fan en social grej också!

LOVE, S


Lite niiice bilder innan dansen:








Ute i solen

Ligger i solen ute. väldigt fint skulle jag vilja säga, de bränner på mitt hår och på ryggen. Min temperaur visare visade typ 34 grader i solen :D Ligger här och laddar för skoldansen idag - helt sjukt, vi ska var där halv sex och de slutar halv tio (eller tio eller nio :s) Men dansa i typ fyra timmar är ju sjukt mkt! ;o jag tycker de ska bli kul (eller hoppas på de) men fyra timmar är väldigt överdrivet x))

Igår var jag ute och sprang 8 km, stolt över mig själv :d hehe... Inget att plugga nu så de är super (inget som är nödvändigt iaf). Nu ringde Annika, ska dit och fixa mig nuuuu. Hon var i akut behov av en hårfön, haha (:

Love, S!


köpte detta på gekås, bästa köpet blev väskan och skorna. riktigt nice!


Min blogg fyller 2 veckor!

Nu kommer lite fler bilder från helgen, dock får ni inte se vad jag handlade på gekås men de får ni nog göra ikvl :)
Men jag måste bara fråga, nu har jag ju blått som bakgrundsfärg är de snyggt och lätt att läsa på eller ska jag ändra tbx till vitt? Jag kan inte själv bestämma mig :o

Nu sitter jag på en so lektion och är klar med mitt arbete, mkt gött! Men vi slutar snart förhoppningsvis för är hungrig som en varg ;) efter skolan blir det att ta bussen hem till jasmine, vi ska plugga, mysa och snacka. Svenska prov imorgon tyvärr! :(

Love, S!








Vi tjejer i min jacuzzi utomhus, så himla söta bildeer :))


En full, underbar, dag!

Min helg har varit så super, hoppas eran med har varit de! :)) Har vart på gekås i dag med jullan, maria åkte hem när vi drog dit för hon beövde plugga, men hur som helst så köpte jag en massa kul & sen när vi shoppat klart så la vi oss på våra jackor och sola och somna x) men de var hur gött som helst, vi vakna en timme senare pigga och glada igen. haha, men vi märkte dock en sak idag, VAR FAN ÄR LÖVEN PÅ TRÄDEN? borde de typ inte vara grönt ute nu..? de är ju trots allt vår... ;)

Igår tog jag och julia en massa bilder innan maria kom (hon kom nästan direkt från london så hon kom vid halv nio) men de bilderna får ni se imorgon. Är för trött för att lägga upp de nu, men lovar att jag ska blogga en massa roliga saker imorgon. Bra va? ;)

Idag har jag och simon ett halv år, ett halv år?! ;o Tiden går verkligen fort. Jag var hos honom ikväll, han körde hem mig nyss för att han var sugen på en övningskörningstripp och ville vara lite snäll så att jag slapp betala tåget (han bor i varberg). Han ska förhoppningsvis ta körkort om mindre än två månader & han körde bra så de va ju tur ((:

Godnatt alla,
Love, S!


jag fick smält choklad på mina byxor -.- men vädret gjorde mig glad igen, bra va?! ;)


Min söta vän julia har en jättenice fotoblogg, tryck här om du vill besöka den & de vill du!

braaa


Julia är blond,
hon gör mig på bra humör! :D
PUSS

Love, s!

Min första video blogg!



...och de som jag först trodde var en gris var ett vildsvin, eller är de det?! haha, härlig video :))

Jag och jullan var i stan och kollade runt lite i affärna. De gick ju dock rätt fort ;) vi laddar för gekås imorgon ist!
Vi åt kyckling taco på Falskmanska, så himla gott. Den är verkligen bäst där! :)) Sen gick vi till en utställning som min syster har hjälp till med på musemuet, de hette "äntligen vuxen". Den var jättekul faktiskt. Ni ska få se bilder vi tog därifrån. Nu har maria landat så hon kommer snart ((:

Love, S!


haha, jag som gammal och jag som fyra åring ;) & en bild på mig med emo stil.
De gillas ! (;



Snart kommer mina tjejer!

Discot igår var skit kul, dansade så jääävla mycket! Jag och annika släppte verkligen loss! :)) Men är det disco så är de? Men jag måste säga att vi var duktiga på att få med oss allt folk, jag och annika fixade även en dans tävling och de var efter den som alla började dansa på riktigt. Tummen upp för annikas förslag! :) De var typ 150 pers där :) när jag kom hem vid halv ett hoppade jag direkt in i duschen, man blir varm av att dansa! Och sen kröp jag ner i ny tvättande lakan med min katt. Hur gött som helst! :)

Nu ska jag iväg och hämta julia, lite senare kommer Maria också. Vi ska till stan och äta och kolla runt lite :)

Love, S!


Mariaaa! julia får ni se snart D:


Hos annika

Nu sitter jag i Annikas säng med jasmine. Vi har nyss fikat och ätit en jättegod jordgubbspaj på Annikas balkong. Innan idag så var jag hos Jasmine och fixade mig och lagade makaroner och bakon (y). Sen gick vi i de fina vädret till Annika :) Jag hoppas banne med att ni har vart ute idag för man blir ju så glad av vädret! Typ fnittrade hela vägen tsm med jasmine, JAG LOVAR VÄDRET SMITTAR AV SIG!

Glöm inte discot nu ikväll! Vi laddar fan för fullt nu med hög musik i högtalarna ;) he-he!
Imorgon kommer Julia och maria till mig. Längtar sjukt! De är konfavänenr till mig. Men maria bor i kungsbacka så henne brukar jag träffa ofta. Maria, min halva, var ju med mig i thailand ((: Men julia bor i Växjö så henne har jag inte träffat på jättelänge. Ska bli så kul att träffa de båda! :))

Nu ska vi gå och köpa lite godis. ( y )

Love, S!




mmmm... sommar snart?! :)


Sistertime & discoo!

Efter att Elvis åkt kom min syster Annie hem, vi var då själva hemma för föräldrarna drog till bryssel idag med några kompisar, hon fixade fram popcorn som vi doppade i smält marabou choklad. Jättegott! Alla borde prova :) Så där satt jag och syster och snacka. Väldigt mysigt. De är bra att ha en syster, oftast, nej men de är super att ha syskon faktsikt. De borde uppskattas mera, speciellt borde de stora syskon uppskatta vi jättesöta småsyskon som bara vill väl när vi retar de (: !

Nu sitter jag och chattar på msn, borde kanske sova? men orkar inte riktigt de för släcker jag lampan och stänger av min data så är det bara jag med tusen tankar och de kan ju vara så jobbigt ibland. Och just nu är jag på de humöret att de känns jättejobbigt att släcka lampan. Känner ni igen er?

Imorgon ska jag först träna lite och rensa tvätt och städa. Sånt trevligt ni vet? ;D Men efter de ska jag cykla till jasmine för att gå ut o gå och fixa oss. På kvällen ska jag träffa Annika och förhoppningsvis jasmine med :)), men iaf  hjälpa till på disco som ska hållas i falkhallen för sjuor till tvåor på gymnasiet. Pengarna går detta år till Tångaskolan så då får man ju hjälpa till. Aldrig vart på nått sånt disco, men någon gång ska vara första, ELLER HUR? så kom :D de är från åtta till tolv på kvällen i falkhallen. de blir vad man gör de till, glöm inte de! :))

Bjuder på lite bilder från Thailand 2009 med min familj, en underbar semester var de.

Love, S!







Går inte påsklovet väldigt fort..?

Hej Alla glada!
Idag har det var en crazy dag! Men ändå lärorik? hmm.. Aja, dagen började tidigt. Drog ner på stan och solade på solhuset.
Tycker de är bäst att sola på solhuset därför:
1. Man kan betala med kort 2. De är trevlig personal där 3. fin omgivning 4. De kostar lika mkt som på andra ställen förutom på måndagar för då kostar de bara 45, haha super ;)
Men jag solar inte så ofta, de sägs ju vara rätt farligt fast ibland står de ju också i tidningar att de är lika "farligt" som att sola på stranden. Så därför solar jag lagom mycket så blir det mitt i mellan, smart va? ;)

Jag köpte lunch på torgrillen, de blev fitttifitti (hälften strips hälften mos) med chicken bits. Mycket gott. Jag cykla med de till Jasmine coh så åt jag där. Vi pratade om allt möjligt och lite sånt. Sen bärde de av till Vallarna där jag mötte Kajsa. Vi gick en promenad som ledde ner till stan för vi blev sugna på fika (självklart) haha. Jag bjöd Kajsa för hon har ju nyss fyllt 19! :) Men nu sitter jag och väntar på Elvis, först var de mening att de skulle bli par middag idag (min kille och hennes är bra vänner) men sen kunde inte simon så de blir jag och duphorn ikväll. De blir bra de med :))

Love, S!



Idag bjuder min bästa vän Jasmine på sig själv, På dessa bilder försöker hon
att inte vara sexig,
men ändå så lyckas hon? Sheeeeet, she is good!




Vad fort tiden gick!

Denna dagen började med att jag vakna med Jasmine jämte mig klockan tolv. Vi år frukost och sånt sen tittade vi på Allt för min syster. Jättefin och bra film! Tycker ni ska se den. Men kan säga att den var rätt tjejig (tror jag) och sorglig. Jag fick tårar i ögonen iaf... :§. handlingen är annorlunda och det är stort pluss, den handlar om en tjej som föddes för att kunna ge sin canser sjuka syster sin njure och en del annat som hon behöver för att bli frisk. Men sen en dag skaffar hon en advokat för hon vill kunna bestämma över sin egna kropp. Sen händer de en massa annat. Se den och ni får veta ;) he-he.

Vid tre gick vi ner till stan tsm i de fina vår vädret. Jag stack och tränade på friskis, de blev inte solning för min del idag, får bli imorgon ;) På kvällen vid sex kom johanna så åt vi sen blev det en lång promenad. Härligt :)

När jag kom hem hann jag se lite av Andra Avenyn. De programet har ju blivit helt knäppt ;s Handlingen är ju hel sjuk? De var en kille som låssades dö och sen la dem honom levande i en kista för att han ville vara med på sin bergravning och sen när han väl låg där så började han hosta. Så sjukt pogram, jag menar sånt händer ju verkligen inte! Men hur sjukt de än är så stannar jag ändå kvar och kollar klart pogram för på något konstigt sätt så fastnar man kvar där ;)

Love, S!


Vi stannade till på coop och köpte dricka, på bilden håller Johanna de chipsen
som vi alltid tjockade oss med när vi var små för de var så billiga ;)
haha, som vi älskade de!

Friskis och svettizzzzz...!

Jasminiiii är här

Jag sitter och skriver och jasmine äter chips, good team!! :)
Vi har vart ute och gått, men mest slappat ikvl. De behövs i bland!
Imorgon blir det att sola på solhuset, längtaaar. såjävlagöttju.
Min och jasmines födelsedag är om tyyyp en månad. Hennes den nioende maj och min den tionde.
Lägg datumet på minnet ;D

Nu ska jag fortsätta och tjocka!
Bjuder på några gamla men fina bilder!
Love, S.








Jag är glad..

...för att:
* Jag har kommit in på jb, linjen Entrepenör i Halmstad! Så jag kommer lära mig en massa om hur man startar eget företag och hur man driver ett företag osv. Längtar riktigt mkt nu. På jb får man en egen data också, super. För nu är man ju så van vid att alltid ha en ;) Någon mer som ska gå där? (a)
* Shoppingen i götet blev lyckad! Hitta två linnen/tröjor, ett par högklackade skor, ett par öronhängen och en halsduk! :)
* Jag har sommarjobb på Vallarna! mkt bra, för gillar att jobba där (y) (min tredje sommar kommer detta bli :p)
* Jasmine kommer snart! då blire en massa tjejsnack och liiiiite sånt trevligt (y)
* Jag fick nyss ett brev från de som jag ska bo hos i Malta (min värdfamilj asså) ! Jag ska ju dit på språkresa i sommar och fick nyss ett jättetrevligt brev hemskickat till mig från dem. De verkar jättenice och har haft hand om folk förut så de känns ju tryggt! ;) hehe.. LÄNGTAR TILLS JAG ÅKER!! :)
* jag är också glad för att jag lever och har de bra! De får man inte glömma att uppskatta! ;)


Jag och mitt nya linne, inte för att man ser så mkt av de... he-he.


Fina Elvis! :)

coola som faaaan, StinaWernersson&ElviraDuphorn!

Mina nya älskade skor <3

På tåget efter att Elvis gått av eftersom hon skulle till sin pojkvän :)

Götet!

Om 50 min går tåget till Götet :D Är så taggad för att shoppa nu asså. Sitter och äter vitt rostat bröd med bakonost på (y) nyttigt och gott!

Igår kväll så kollade jag på Uppdrag granskning, de programet med Oskar och linnea kollade jag på (vill du kolla så gå in på svt play, värt att se). De är ju verkligen helt sjukt, Att en kille som som våldtar två människor får bara fyra månader fängelse! Han kommer ju fan inte bli frisk?! Först våltar han en, sen typ tre måander senare våldtar han en till. Efter att han blivit dömd, ändå så gör han de igen! Han borde fått mer än ett år iaf!! Han har ju förstört så mkt för dessa tjejerna, de blev ju till och med mobbade för detta eftersom ingen trodde på dem! Så jag säger bara en sak, Höj straffen så att när de kommer ut är de riktigt friska!

Love, S!


Jag och min söta kusin Alicia, bilder från våran promenad igår :)

För lite straff!

Seriöst sverige, nu måste vi höjjjja straffen! t ex tjejen och killen som PLANERADE att döda den 16 åriga tjejen Therese och till slut gjorde de. De fick båda två ca 18 månader, ÄR DE ETT SKÄMT ELLER? så jävla lite... de människorna är ju s j u k a i huvudet. Jag menar han hade gått utanför hennes hus i en vecka men inte vågat döda henne men sen till slut efter en massa gnäll av sin flickvän så mördade han henne. MED HANS HÄNDER. trodde de inte att någon skulle märka något eller? De borde för fan få tio år iaf. De har ju forfarande deras liv kvar iaf. de är ju inte bara detta som är lågt, finns hur många männsikor som helst där ute som t ex våldtar och sen får bara ett år. Ett år är ett skämt, de borde vara så många fler år så de riktigt hinner ångra sig o lära sig nått! HÅLLER NI INTE MED?! Skärpning sverige!

idag var de meningen att jag skulle åka till Götet och träffa söta Sanna och sova där. Men icke, hon har fått halsfluss :( så tråkigt, hon får verkligen krya på sig! :) Ist så blir det att åka till ätran, till farmor & farfar. Och sen senare ikvl så får jag helt enkelt se vad som händer :) Men de blir mys, är så seg & trött idag efter igår. Var ju på festen hos kajsa, de var jättekul! Träffa en massa nytt folk som verkligen var trevliga (y) Vid tre slaggade jag i Kajsas soffa tsm med Anneli. Vaknade i morse vid elva och då blev de att äta tacos med kajsa o nårra mer, gott var de! :)

Nu längtar jag tills imorgon! Då blir det shopping med Elvis och sen på kvällen blir de Jasmini. Har pengar nu efter att jag fått min lön så de kommer bli mkt att shoppa imorgon. WOOHO :D Vår & sommarkläder. Igår var de en massa som gick runt och hade jättefina lösögonfransar, så de måste jag köpa.

Love, S.


De var ju Lady Gaga tema igår oxå, på bilden är Anneli & Emeli. (lärde mig typ alla namn) *stolt*

Marie och Viktor, SÖTISAR! :)

Olivia släpper loss, de gillas! :)


Kajsa o hennes kille, fin fint! :)

Kajsas b-day!

Nu sitter jag i bilen på väg hem :) Vi åkte skidor i förmiddags. Idag var de jättefint väder, så himla härligt. Under dessa tre dagar vi har varit i sälen så har vi varit och åkt på alla skidställerna.Så de var precis lagom att åka hem idag :) De har varit en lyckad weekend (:

Dagens viktigaste: KAJSAS FÖDELSEDAG! Ett stort grattis till henne. Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig på hennes fest ikvl. Hon har ett tema: lady Gaga! Med det menas de att man ska klä sig galet. för de gör lady gaga. Så när jag kommer hem så blir det att sminka sig ordentlig och hitta något passande galet! blir nog väldigt kul ikväll. Sen är det påsklov också, vilket menas; sova länge och få vara fri! haha.

Vi stannade nyss och åt, det var väldigt gött. Men nu är jag trött så ska sooova. göttgött.

Love, S!           ( y )


Våffel paus!

LOOOOOOOOOOOOOOVE.

Härlig skidåkning!

Idag var det ännu bättre än igår att åka, vädret var finare och mina ben var mer uthålliga så jag bara susade ner för backen! (y) underbart!

Dagens roligaste kommentar: Pappa satt och åt ett jättegott bröd på en resturang och fråga då:
- Undra hur svårt det är att göra ett sånt här bröd? Han sneglar lite på mamma.
- Prova du pappa. säger Annie och då började alla skratta för att ni som känner min pappa
vet att han aldrig skulle klara av att göra ett bröd i huvudtaget så när han sa de här menade han ju att mamma skulle göra de men han ville inte säga de rakt ut ;)

Nu ska jag duscha sen ska vi se om de finns något kul i affärerna. Ikväll är det påsk buffé som är planerat :) Igår var det väldigt trevligt. De var lyx orkesten + gäster som underhöll. Lennie Norman körde stand up, han var verkligen roligt! Han gjorde min kväll alltså, som jag skratta ;)

Love, S!


Mammsen & Pappsen!

Lite otydligt bild med detta är iaf roliga, Lennie Norman

Pappa imorse vid frukostbuffén, älskar frukostbuffé alltså och de är jag nog inte ensam om ;)


Inga ben brutna!

Fan vad härligt de var att åka skidor och jobbigt ;) Trodde fan jag hade benmuskler men tydligen inte tillräckligt! haha.
Ska snart börja fixa mig inför femrätters påsk suppé med underhållning, blir nog super :)

Men innan de blir de snacks och kort spel med familjen, vi har alltid en kortspel cup när vi åker någonstans.
De är fem omgångar och den som har fått minst poäng vinner själva spelomgången och får då fyra poäng i "sälen ligan", den som kommer trea får tre poäng osv. Den som får flest poäng efter resan slut får 150 kr! alltså 50 kr var av de andra medspelarna. GISSA VEM SOM KOMMER VINNA? Jag såklart ;) he-he, mamma, pappa och annie kan slänga sig i väggen ;> okej, nu kanske jag dagdrömmer lite men jag vann igår iaf (a)

De är ändå kul att åka med familjen Wernersson för de händer alltid nått, men som tur är har vi lärt oss att hantera sitvationerna :p Först så hade de blivit fel med termobyxorna så att mina hade inte kommit med men som tur var så hade annie ett par extra ;) Mamma trilla i liften (såg rätt kul ut), jag och annie trillar i liften som är på väg jättehögt upp så när vi trillar är vi mitt i typ ingen stanns (såg nog jättekul ut när vi trilla) så vi får gå upp för en as jobbig backe medens alla som klarar att åka liften 8vilket var alla för de var abra jag och annie som trilla, okej de va mest mitt fel att vi trilla :p)kollar på oss och typ fnittrar, de vara as jobbigt att gå där men fy fan vad jag skratta! så jävla typiskt liksom ;) sen hände de en massa mer men som sagt alla lever och mår bra nu D:

Love, S!



Hejja mammsen!

efter att vi trillat... :p

Snögubben gustav (: Sälen är verkligen mysigt!

En chill dag

Nu sitter jag på min säng på högfjällshotellet men ska snart hoppa in i duschen :)
Vill ju få bort resedammet ;) Fast att vi satt i bilen ca sex timmar idag gick resan fort.
När vi nästan hade kommit fram stannade vi till vid donken och åt. De gjorde min resa!
Älska doooonken! ;) haha. Igår kände jag att jag var på väg att bli förskyld men sen tog jag
pappas mega piller som han köpte när han var förskyld i thailand och idag när jag vaknade var allt borta!
Så ett tips; kör på thaipiller ;) men tror tyvärr att man inte kan köpa de här x/..

Ikväll ska vi ner och äta på resturangen på hotellet, allt är laddat inför imorgon då vi ska börja åka skidor
så imorgon klockan nio då liftarna öppnar kommer familjen Wernersson vara klara för åk!

Dagens klantigaste: Imorse sprang alla fyra runt och leta överallt inomhus efter pappas försvunna nycklar.
pappa fick lite panik när vi inte hittade dem men vi var ju tvunga att åka till slut. Och sen när vi kommit fram till hotellet så ska mamma ta upp pappas kaffemugg som låg där pappas fötter hade varitunder hela resan och gissa vad hon hitta? jo pappas nyckar! han hade haft de framför hans fötter hela resan! Snacka om att vara blind... ;)

Love, S.


De verkar inte ha några påskkärringar här i sälen så jag får nöja mig
med isbjönen ;)


Laddad!

Nu åker vi snart, är trött så ska bli skönt att bara sitta med ipoden och kudden i bilen.
Och självklart mobilen, så de är bara att smsa! :)
Men nu visar jag lite bilder från österrike, vi var där när jag gick i femman.
De är riktigt fina backar där alltså men är dock glad att det blir sälen i år.
Känns som om de är lite lugnare backar där, eller iaf kan man välja att åka de lugna backarna.
I österrike fanns de ju knappt nått val så då var de vara att köra och överleva. haha, nej men de var grymt & kul
och de ska detta också bli!

Kommer att blogga från sälen för pappsen har med en data med internet (y)

Ha nu en väldigt bra påsk & GODMORGON!

Love, S.




RSS 2.0