Skön låt

Dagens låt;

Sök på therapy på spotify för bästa kvalité :)

Love, s.

Från sommarpepp till höstdepp

Jag är inte på bra humör, varför tänker jag inte tala om. Har fått vissa saker klart för mig som inte var så roligt att upptäcka. Har aldrig i hela mitt liv varit så här höst depp eftersom jag alltid bukar vara hyfsat pepp, nu låter det som om jag är jättedepp och så äre inte dock så är jag inte lika pepp som jag brukar vara. Gillar inte detta och försöker göra det bättre men känner hellre för att lägga mig i sängen och gråta. Såå ahh från sommar pepp till höst depp. Ångesten svämmer över och inget känns kul, försöker tänka framåt men åhhh allt känns bara jobbigt... Men eftersom jag inte har caner eller har blivit våldtagen så borde jag vara glad, eller hur? Aja nu känns det lite bättre efter att jag skrivit av mig, tänkte plugga nu sen ringa Jasmine för behöver ta ett prat med henne :) eller ahh prata av mig.. ;)

Love, s.



vilken bild ser mest pepp ut? kan inte bestämma mig.. SOMMARBILDEN SÅ KLART! :D

Halmstad

Nu slutar jag och då blire donken för e skit hungrig! :D Blir stan med Emma och Madde nu med för måste kolla upp ett par snygga och varma vinterskor, några julklappar kanske jag hittar också för snart äre jul och jag har nyss fått pengar! :D

Love, s!


Tankar innan träning...

Igår när jag kom hem från skolan så la mig i sängen för att sova lite, innan jag somna så låg jag och funderade på om jag skulle träna på kvällen. Jag är riktigt förskyld med hosta och snuva dock så hade jag inte ont i halsen så att träna borde inte vara så farligt dock så tyckte inte mamma att jag skulle träna och heller inte min pappershög av snytpapper. Har ni aldrig känt det som om det är två personer som pratar i huvudet? En hälsosam och en lat? Så här gick tankarna i mitt huvud innan jag somna;

- Stina träna inte, du väger inte 100 kg och det kommer inte bli så stor skillnad om du tränat idag eller inte.  Nu när inte Elin kunde träna så är det som gjort för att du ska få slappa ikväll.
- Nejnej stina!! SKÄRPNING. Du träna inte i torsdag och ska du orka med göteborgsvarvet så gäller det att träna hela vinten! Din pappa kan till och med köra så du slipper cykla, det är ju som gjort för att du ska träna just idag!
- Träna inte!
- Jo!
-Nej!
- Jo!

Jag somnar och när jag vaknar en timme senare av väckarklockan är jag skit trött och känner hur hela kroppen skriker om att få somna om. Då gick tankarna så här;

- Nu går du upp Stina! Ska du låta en måndags träning gå till spillo bara för att du är förskyld? Vill du vara lat eller vill du orka springa göteborgsvarvet i maj?
- Det är bättre du vilar så att du blir frisk!
- Vad vill du egentligen? Träna och vara duktig eller sova och vara lat?

Gissa om jag gick upp? Jajamän! Ringde till alla mina tränarkompsiar för att kolla om nån skulle träna men ingen var lika taggad som jag. Så det blev att ta sig till träningen, men det var det viktigaste. Att jag stod imot sängen! så himlaaaaa stolt över mig själv! hihi.

Detta inlägget tänkte jag lägga upp igår men internet dampa, hehe. Men vad jag ville säga med detta inlägget va; LÅT INTE ERA LATA TANKAR STYRA ER ;>
Love, s!


Bilder från mellangöteborgsvarvet som jag sprang förra våren :)


Host, host

Jag är jätteförskyld, kan inte andas utan bara hosta. Jag kan prata iaf, vilket är jävligt bra ;) Lyckades tappa rösten när jag festa i fredags och sen vakna jag i lördags och är förskyld. Ena stunden fryser jag sen är jag varm, suck! Jag som vill träna idag, tror fan att jag ska sova lite när jag kommer hem sen gå på älsklingspasset halv sju - man får en sån jävla bra start på veckan om man går på de passet (y) Förskyldningen ska inte stoppa mig!

Som sagt så blire bara sängen i eftermidda men just nu är jag i skolan och ska kolla på Shrek på svenskan som avslutning på vårt arbete med sagor ;) Tråkigt att se en film man redan sett men men.

Love, s.


Åk på språkresa människor!








MALTA VAR SÅ JÄVLA BÄST! Finns inga ord som beskriver. Det är nu man ska boka språkresor, välj malta - så jävla varmt och kul!

Om två månader så ska jag åka till karibien, så jävla gött ska det bli! men som sagt... om två månader ;) TÄNK SÅ KUL JAG SKA HA DET TILL DESS ;) huhu. Längtar somfan...

Love, s.

Kanon helg!

Denna helgen har som sagt varit kanon! I fredags hade jag kul med emma medens vi åt och fixade oss hemma hos henne i Getinge. Sen så åkte vi in till stan klockan åtta, då åkte vi på förfest hos Jim (Maddes kompis). Madde var sjuk på dagen men sen blev hon kalas bra på kvällen så de blev att förfesta med henne och några killar. Sen drog vi på fest hos någon David. Jag kom hem till min kusin halv tre där jag sov :) En as bra kväll med mina sötnosar med andra ord (:

Igår vakna jag vid elva hos min kusin Sara som har en egen lägenhet i stan i halmstad, så himla perfekt :) Vi åt frukost tsm och sen tog jag ett tåget hem till mig i Falkenberg. Runt sex kom J hem till mig och vi hade en mysig kväll tsm.

J åkte nyligen hem och jag sitter lite vid datan, ska duscha snart sen kommer mina päron hem från deras besök på Öland. De har vart på öland för att hälsa på släkten men denna gången ville inte jag hänga med. Vid fyra ska vi till Varberg för då är det inflyttnigskalas som gäller för min kusin :) Ska bli mysigt.

Love, s.




Tre taggande bilder från getinge ;>





Bilder ovan är från förfesten, sen tog jag inga andra bilder den kvällen :) Kul vare iaf!


Nu närmar sig kvällen ;)


Just nu taggar ja och emma med pepperkaka och låten "shots" hemma hos henne. Stripsen är inne i ungen och till stripsen blire grillad kyckling och revben! mumssssssss, är så jävla hungrig nu. Som alltid... Nu har vi minsann lite planer för kvällen, eller ahh möjliga planer ;) Vi båda är på bra humör iaf :D

Love, s!


Vi åt glassen innan, den var god men ingen succé tyvärr :( tobleronen smakade inte så mkt :/

Jag och emma taggar...

...inför lunchrasten då vi ska prova på dokens nya glass med toblerone bitar och chokladsås i :D Ska bli as gött. Men vi taggar självklart inför kvällen också, madde är dock inte skolan pga sjukdom :( hoppas hon blir frisk och lika taggade som oss ikvl för då vare mening att vi skulle festa tsm. Annars får jag och emma dansa loss ;) Hoppas bara vi hittar någon rolig fest ;)

Love, s.


En bild från när vi var på väg till en fest i september, tänk att jag hade vårjackan på mig då. Den kommer jag nog inte ha på mig ikvl ;) taggaaaa


Hallå eller

Kvällen spenderades hos Jasmini :) sitter nu och planerar helgen. Lite bra och lite dåligt, det blir ju aldrig som man tänkt sig *suck* Kan det inte bara funka jättefint? skulle uppskattas! Aja, bara att hoppas på morgondagen :) Vill att det ska bli en galen och rolig kväll med mina halmstad tjejer :)

Love, s.


Detta var min första header, minns ni den? Lite fin var den allt... (y)

Frukost på skolan

Yesssss, om 6 min så är det frukost rast. Jättegott för jag är hungrig, as hungrig! :)) Har matte just nu och min lärare förklarar bråk vilket jag kan rätt så bra (: Men han är lite sepciell för han gör just nu en "berättelse" innan han kommer till mattesvårigheterna.Han pratar om emmas familj som går till stan för att handla julklappar men till slut äter de på donken och ahh nu delar ahn upp priset. höhö, inte så intressant bara rätt konstigt att han gör en hel bok innan han kommer fram till nått ;)

Jag ska äta frukost i skolan idag, de har en buffé för 12 kr. Då får man äta en massa och det är jättegott! Skit hungrig!

Love, s.


Madde ska också käka frukost, muuuuums!


Bonde söker fruuuuuuuu | träning med elin

Jag och Elin skulle gå på medelpass med jörgen som ledare idag men när vi kom dit så hade dem bytt ledare och Monika skulle ha passet ist. Vid nedvarvningen då man går runt i lokalen så sa jag till Elin;
- Asså det här passet var lite...
- Stina aldrig igen! Om de ändrar passen igen så vänder jag i dörren.
HAHAHAHAHA, asså så jävla klockren kommentar! Asså jag och Elin blev svettiga men det var ju inte JOBBIGT. Inte som måndags passet ;) Så nej, inte min och Elins stil.

Kollar bonde söker fru, så himla söta dem är! as bra kärleks program juuu, men lite pinsamt ibland ;$
Love, s.


Mot Johanna

Nu har jag skrivit klart min saga, den handlar om en söt liten kille som är på väg hem från sin träning. Hmm, vad hände på vägen? De får min svenska lärare snart läsa om, spääääännade. Huhu ;) Skriva är något jag verkligen gillar så svenska har alltid varit mitt favvo ämne. Matte och no har jag alltid tyckt varit tråkigast ^^ Men nu ska jag cykla till johanna. Vi ska laga mat och mysa (y) Får se om vi går ner till stan sen eller ser en film, så himla kallt ute juuu. Förr så bodde Johanna 1 minut ifrån mig men nu så har hon flyttat till sin pojkvän, inte lika smidigt:/ menmen vad ska man göra? ;) Bara att sätta sig på cykeln och trampa på.

Love, s

Förra gången jag myste hemma hos Johanna...


Redan slutat

Sitter i skolan men ska snart ta tåget hem till Falkenberg. Det är skönt att komma hem så tidigt! Kommer säkert att sova lite (som jag gör så ofta jag kan) sen blire nog en tripp till stan för jag tänkte kolla upp vilken systemkamera som kan passa mig. Ikväll blire träning med Elin igen :)

Igår på gekås köpte jag nästan inget onödigt alls! Utan det blev julklappar för hela slanten, snällt va? ;) Gårdagen var bra och rolig. Elin och Elvira är två sköna typer. När jag kom hem så skrev jag också klart min saga som vi har gjort på svenskan. Ska bara finslipa lite på den i eftermidda sen blire att skicka in den, skööönt!

Love, s.

Bilder från gekås igår...

Jag håller i fula dödskallar klistemärken... och elvira posar järnet :D

Elins party outfit, hon hittade kläderna på rea ståndet så det kostade endast 20 kr. Värt att köpa va? ;)

Dags för gekås igen!

Igår fråga mamma om jag ville hänga med henne och pappsen till gekås och hur kan man säga nej till en gratis tripp till gekås? (åker alltid buss annars) Mamma åker till gekås typ en gång per år så då får man passa på ;> Elin och Elvis ska också åka med, det var längesen jag träffa Elvis nu så ska bli extra kul att träffa henne (: Elin träffa jag ju igår, vi tränar med varanndra varje vecka jöö!

Nu ska jag dra mig mot Elin, hon bor typ 2 min iväg med cykel ;) Vi ska äta friterade strips och nuggets, muuuuums! Äter bara friterade strips hos elin och det var så längesen nu så ska bli extra mumsigt, hehe.

Nu ska ni få se lite gammla bilder (typ två år gamla) på mig och mina två fina vänner.
Love, s.




Aww, så gulliga bilder man kan hitta på datan asså. fint med minnen!


Man kan le med ögonen och man kan le utan dem.



Vill man se om någon är ledsen ska man kolla på ögonen, man kan se det så äkta där. Man kan le om man är ledsen, men ögonen kan inte le om man egentligen mår dåligt.

Tog bilden ovan idag, när jag tänkte på texten ovan. Denna dagen har vart soft, önskar bara att jag pluggat lite mer... hehe. Men som sagt, jag gillar måndagar (y)

Love, s.

Borsta tänderna!



Ibland blire för bråttom på morgonen så jag hinner inte borta tänderna innan jag måste cykla till tåget! Då äre ett hett tips att borta tänderna i skolan... ;) Tog denna bilden när jag gjorde det förra veckan. Nu äre dags igen! haha.

Vi ska på ett studiebesök i eftermidda, ska bli roligt :) Sen ikväll blire favvo träningen!
Love, s.

Nu är denna vecka slut, tack!



Denna veckan har varit lång, det har hänt en massa saker. En massa dåliga saker. Men livet är ju så här, är bara så paff att veckan kan bli så här dålig men ändå så bra. Tack vare mina vänner! Det kan man verkligen säga, för när det har hänt nått dåligt har det varit pga av mina vänner men det är ändå mina vänner som gjort att jag hållt humöret uppe.

Jag bara önskar att jag inte fått höra det jag gjorde idag, eller jag önskar att jag inte hade behöft höra det. För jag är glad att du sa det, det betyder att du är en äkta vän. Du är inte bara en äkta vän mot mig utan mot den andra också, för hur ska den andra kunna lita på att du och jag inte gör samma sak när hon själv har gjort det? Allt blir bara så falskt. Jag blir så besviken...

Hade det mys med Madde idag, tack för att du är du!
Love, s.

Inte så mycket flyt | madiiiiii

Tjenis bloggen. Denna veckan har jag inte haft så mycket flyt, men jag har gjort det bästa jag kunnat och det måste jag säga att jag lyckats med!  Jag är sjukt taggad för nästa vecka, den ska bli så himla bra har jag bestämt :)) Men jag måste säga att jag har underbara vänner! När saker har gått dåligt denna veckan har jag kunnat prata med dem och det har vart kanon - ni vet vilka ni är och ni betyder sjukt. Glad att jag har så många fina vänner.

Igår så blev det bara myskväll med Elin och Malin. Vi var taggade för fest men sen blev det mys iaf - blir ju vad man gör det till! :) Nedan kan ni se bilder från kvällen.

Fick nyss ett sms från Madde "Jag hann :)", vilket betyder att hon just nu sitter på en buss påväg till mig. Ska bli mys att vara med maddzz idag och roligt såklart ;)
Love, s!


Jag visar min kärlek för cidern och malin försöker "gömma" sig för kameran? ;) haha

Jag lägger min cider i säkert förvar...


Jag älskar daim!!! Elin är la okej ;) ..

Elin är så himla söt!




Lite dålig bloggning kanske...

Under Torsdag, Fredag och halva lördagen så har jag hunnit vara med Elin hemma hos henne, Jasmine har vart och myst hos mig, Jag har varit i hstd och tränat gym med emma, varit i getinge och kollat på "taken" tsm med Madde och Emma, haft besök från J hemma hos mig och idag vaknade jag med honom brevid mig sen har jag snackat en massa i telefon :) Tråkigt att jag inte bloggat dock men har inte blivit så :o attans...

Men ikvl ska jag till Elin och äta med Malin och elins familj (elin ska också vara med, hehe). Sen får jag se vad kvällen tar oss, en fest hade ju inte vart fel. hehehehe ;)

Love, s.




Bilder vi tog hos emma igår, mina galna klasskompisar! :))

Matteskit | ny header

varför kan jag inte fokusera på matten? När jag skriver svenska eller engelska arbeten är det så himla mkt lättare att fokusera men matten blir det mest en massa kladd, jävla skit :( Tycker inte matten är svår bara tråkig, får ingen arbetsro liksom... Aja tar elva bussen hem idag för kan inte vara med på gympan för ska till tandläkaren kl två. Men ska bli gött att åka hem och laga lite mat, kolla desperat och städa rummet ;)

Emma (besök hennes blogg här) fixade ny header till mig, thankssss! Nu måste jag dra till tåget.
Love, s.



Back on track | tatueringar

Det var mysigt och roligt med maddzz idag :) Vi lagade mat, var ute och gick och chillade. Helt plötsligt hittade Madde en penna och då började vi måla på varanndra, haha. Ni ser nedan resultatet, himla fint va? ;) Ikväll har jag för en gång skull varit och tränat! Förra veckan känns som den mest-icke-rörande-vecka-ever och det var de också. Jag menar jag tränade inte på en hel vecka + att cyklade nästan ingeting! Sinnens... cyklade ju inte till tågstationen pga att min utbytesstudent inte kunde cykla.. hehe ;)

Kollar just nu på "uppdrag granskning". Det handlar om en bröstoperation i Polen som inte alls gick bra till, hemskt och man blir arg av att se att människor ljuger en massa för att tjärna pengar, nu ligger kvinnan som drabbdes medvetslös med flera hjärnskador. Så dagens tips:Gör inte en skönhetsoperation utomlands för du vet inte vad som kan hända och du har ingen säkerhet om det händer något dåligt!

Love, s.




Gamla härliga bilder



Haha, på bilden ovan så brottas jag och madi, så galna! Dessa bilder togs i början på september tror jag. Det var ju så skönt väder då. Är hemma hos Madde nu men nu ska jag och madde ut på en liten promenixxx :) Än så länge har vi snackat en massa o myst! 

Ikväll ska jag träna med Elin, för en gång skull ska jag träna. jihaaaaaa ;>
Love, s.

Hem till Madde



Haha, madde är så söt! Tog denna bilden på gympan för en vecka sen, hon fick för sig att hon skulle sätta på sig alla kläder hon hitta, haha ja, jag vet hon är galeN men det gillas! Ska hem till henne ist för till Emma efter skolan för hon Emma till tandläkaren. Blir mys med en dag hos Madde, skolan slutar ju elva idag :D

Love, s.

Mot Simon

Nu ska jag dra mig mot nya tröingeberg (jag bor på gamla) där min fina vän simon bor! Blir att chilla och snacka med honom, alltid lika trevligt (y) Han har min tröja också... saknat den. Fast jaaaa simon, jag har saknat dig med ;) Det blev inte Jasmini idag för plugget kom i mellan, får bli en annan dag. Imorgon blire skola iaf och sen hem till emma efter skolan vilket ska bli kuuul! :)

Love, s.


Luggen är plattad annars är håret så här vågigt och rufsigt efter en dusch ;)


Goodbye





Idag vakna jag tio i fem, för att 20 över fem köra ner Natasha till halmstad så att hon kunde ta tåget som gick kl sex från halmstadstation. Riktigt trött var jag... hehe. När jag väl kom hem så bestämde jag mig för att inte ställa klockan utan vaknar jag så att jag hinner till skolan så går jag dit annars så sover jag och försöker bli frisk från min förskyldning. Och jag vakna kvart över tolv - då lektionen börjar så det blev att duscha, äta makaroner och bakon (y) och kolla en massa sex and the city. Nu ska jag plugga och ikväll kanske träffa jasmine. Mycket att prata om med den tjejen! ;) Saknar den lilla skiten.

Måste säga att det känns lite tomt utan Natasha, men också skönt. Äntligen fick jag sova ut.... ;) Bilderna ovan tog mamma igår. Natacha var en bra elev att ta hand om, glad att jag tog hand om henne :) Min engelska har tagit ännu ett steg framåt lika så mina erfarenheter.

Love, s.

Sista dagen med min utbytesstudent!



Japp, ni ser rätt. Sista dagen med singapore eleverna ska spenderas med Gekås och avslutningsmiddag :) Hela ystad gänget ska också vara med. Blir nog himla roligt! Jag har ju varit väldigt mycket med Alex, Ellen och emelie (de andra halmstads människorna som tar hand om en utbytesstudent) och nu efter detta är slut kommer jag ju inte att hänga med dem lika mycket. Kommer bli lite tråkigt just för att de är ett härligt gäng och dem har gett mig många skratt kan jag lova ;)

Nu måste jag jobba vidare.
Love, s.

Våfflor



Vi gjorde våfflor nyss. I singapore köper de bara stora och tjocka våfflor med glass på så för henne var det första gången hon gjorde egna våfflor vilket hon gillade :) Våffor e ju riktigt mumsigt! Just nu sitter vi i soffan med våra datorer och kollar på sex and the city. Men nu ska vi på volleybollen.

Love, s

söndag


Bilden: tagen av mig i Frankrike.

Nu ska vi visa mammas och pappas arbetsplatser och lite sånt i fbg för natasha (utbytestudenten). Sen blire att åka hem och äta våfflor (y) Lite senare blire att kolla volleyboll, gratis entré idag så kom och kolla på en spännande match + firandet av frida som vann rodd vm i en speciell klass! Vi falkenbergare är verkligen på topp i många sporter ;)

Dagens sämsta: Har blivit piss snuvig med andra ord förskyld...
Dagens bästa: Sängen... nej men hehe eller joo hehe (y)

Love, s.

Köpenhamn

Igår var en lång men kul dag, jag vakna kl halv sex för att sedan ta tåget till Ystad tsm med halmstad gruppen (svenskarna+singaporefolket). Vi var där och kollade på deras öppethus (alltså hälsade på svenskarna i ystad och deras singapore folk). Kl ett tåg vi tåget till Köpenhamn där vi handlade lite "saker", var på jul på tivolit och var ute på stan. Det blev en lyckad lördag :)

Ni vet i Köpenhamn får man köpa dricka ute på barerna utan att visa leg (eller iaf på vissa ställen), köpa sprit på supermarket om man är över 16 (dem kollade inte leg där heller) men man får inte köpa cig om man inte är över 18 (inte för att dem kollade leg men så var reglen). Så i Danmark tycker dem alltså att det är farligare med cig än sprit... snacka om annorlunda från sverige!

Love, s.



Detta är en samlad bild på elverna från både Halmstad och Ystad. Tillsammans är vi 16 personer + 4 lärare :) 

Jag och Ellen på tåget till köpenhamn!


Natasha (hon till höger) och Jessi gjorde varsin nallebjön inne i en butik där man kunde se när den blev gjord, lite konstigt att dem köpte en nallebjön när dem är 17 år gamla kanske menmen det är ett fint minne iaf ;)

Grejer jag aldrig skulle ha på mig...

Stryptröjan

Jag kallar detta en strypar tröja, för ofta man inte skulle känna sig väldigt instängd i den? Om inte annat tycker jag det är grymt fult med såna här tröjor... tog bilden i frankrike där det verkar vara mordent! urk...... Kanske kan det vara snyggt på andra, kanske blir det mordent men just nu NEJNEJ..... !!!

Alla typer av dödskallar saker


Detta kan jag säga att jag aldrig gillat! Jag har aldrig haft något dödskalle aktigt på mig för att jag tycker det ser wanna be, tråkigt och klasslöst ut. Jag menar vad symplicerar dödskallen? DÖDskallen? Vill man gå grunt med döden eller? Helt ok om andra gillar det men jag gör det inte. Tröjan ovan fotade jag i Malta, en dödskalle på en rosa tröja? Inte okej om man frågar mig....

Skrikrosa


Skrikrosa är verkligen inte min färg! Jag kan tycka att det är okej på andra men jag trivs inte alls med färgen, tycker den är för mycket. Bilderna hittade jag på googel, har absolut inte ett skrikrosa plagg i min garderob! ;)

Nu ska jag snart ta tåget till Halmstad för att käka pizza som skolan betalar tsm med singapore eleverna, blir nog mysigt i detta vädret!
Love, s.



Nu ska jag gå och umgås med mina asiater!



Projekt café del 2 är helt klart och jag är nöjd med resultatet! Känns kanon för denna delen i att starta cafét var inte så kul ;s Men nu ska jag gå ut och äta med asiaterna :))

Love, s.

Bildbomb från Frankrike


Denna bilden togs samma kväll som Annie fyllde år, med andra ord samma kväll som vi träffa henne för första gången på 10 veckor! Innan vi gick ut och åt så "förfesta" vi lite inne på hotell rummet ;)





På fredagen så shoppade vi och åkte på en båt utflykt. Som ni ser så var det varmt, man behövde inte alltid ha på sig sin vår jacka! Riktigt härligt när solen sken varmt :)

Söta annie! Min fina syster som är aur pair i Marsille, där vi var och hälsade på.



Älskar min fina syster! Känns tomt utan henne hemma men hon trvis kanon i frankrike så det är ju bra :)

På fredags kvällen gick vi ut och åt sen så tog vi en drink (eller alla utom mig tog en drink...) med Annie nya vänner! De är dem två tjejerna på bilden hon umgås och festar mest med. Härliga tjejer, båda kommer från England.




På Lördagen visade annie hennes skola som hon pluggar franska i, vi gick vi på en marknad och åkte till stranden där vi också åt en riktigt god lunch :)




På lördags kvällen så var vi på middag hos annies familj där hon är aur pair (alltså tar hand om barnen hos). Familjen lagade god mat, barnen var skit söta och vi hade lätt att prata med dem så middagen blev lyckad! Annie verkade vara en favorit bland barnen vilket ni kan se på bilden ovan.. ;)




På söndagen var vi på en känd kyrka och tittade på utsikten men också var inne i den fina kyrkan. Sen åt vi en stor lunch innan vi tog flyget hem vid fem. Besöket blev riktigt lyckat! :) Det var tur att Annie är så bra på franska för på resturangerna vi åt på hade det bara menyerna på franska, alla skyltar var på franska och nästan inga människor kunde prata engelska! Fick en liten chock att dem var så dåliga på de, men vi kunde ju bara fråga Annie så det löste sig ;) Till vår åker vi dit igen och hälsar på Annie igen , då kommer det vara ännu varmare. KANON KUL! ;>

Flumm film från när vi missa tåget!



Bjuder på en söt film från i tisdags, vi var så över trötta då. haha ;) Snart äre lunch dags, mums! eller nej det är typ inte god mat ;s attans!

Emma har hjälpt mig med min header, thanks!!! besök hennes blogg här :)

Love, s.

Shopping och lite sååå

Denna dagen har inte gått som jag vill menmen den har vart okej iaf :) Nu ska jag ringa J tsm med Natasha. Han ska få höra hennes roliga dialekt :)) Imorgon blire skola som vanligt, helt okej faktiskt. Ska ju vara där med mina goa vänner emma och Madde :)) Sen på kvällen blire thai mat och en massa annat med singapore folket!

Love, s.




Funderade på att köpa den mysiga tröjan ovan från HM innan idag, men sket i det. Kanske köper den senare om jag ångrar mig, den var så mysig! :)

Film och tacccco kväll!

 

Såå ja igår så var vi och lagade tacos hemma hos Eddie (en as skön lärare). Det var mysigt, men när vi skulle se på filmen så märkte jag att det verkligen inte var en stina film! Det var någon thriler/action film, minns inte vad den hette men det var tråkig + att mina linser krånglade. Så jag gick ut och träffade Madde ist, vi var ute och gick.

När jag och Natasha skulle ta tåget hem så gick vi försent från Eddie så vi missade tåget! Lite illa att stanna kvar en hel timme på stationen, fast jag och natasha var så flummiga och trötta så vi hade kul iaf :) Det blir vad man gör det till, eller hur? Nu ska jag gå ut på stan med singapore eleverna.

Love, s.

Vinnalt

Det senaste dygnet har verkligen varit en upplevelse, även för mig som har sett snö förut! ;) Ni kan ju tänka er hur galna singapore eleverna blev igår vid tolv då det började snöa, den lägsta graden de har i hemlandet Singapore är 25 grader och ingen av dem hade sett snö förut. DE BLEV SÅ GLADA! Och det är ju bra att någon blev glad, AS  MKT I SNÖ I NOVEMBER?! WTF?! Men det var som tur bara ute i skogen där vi sov som det var as mkt snö, faktiskt mysigt att vakna till ett helt vitt land. Men också väldigt mysigt att komma in till stan och inse att snön här är borta :D

Igår gjorde vi en massa övningar, grillade framför öppen eld, pratade en massa, åt ännu mer och idag så sköt vi pilbåge, fiskade, drack varm choklad och åt frukost i ett tält med öppen eld (kallt men mysigt). Så måste säga att dygnet ute i Vinnalt blev väldigt lyckat, trots at jag frös halva tiden därute! ;) Jag och min elev kom hem till Falkenberg vid tolv då min mamma kört hem oss, vi lagade mat och kollade på sex and city. Väldrigt slappt och mysigt, gillar min elev! Hon sätter inte så mkt krav, är snäll, pratar lagom mycket och är söt :D Stina stileeeeeeee. Snart ska vi ta tåget till Halmstad för myskväll hos Eddi men taco och film, perfekt kväll!

Love, s.


Grupp bild halmstad, ett härligt gäng absolut :))

Det är folk från Ystad som tagit imot elever från singapore och det var också med i Vinnalt igår, här ser ni dem ta kvällsmat :)

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!


Min elev står i mitten :)

Hemma men fullbokad!

Ojoj, denna veckan kommer bli annorlunda men kul! Kommer ha en elev från Singapore som pratar engelska en hel vecka hos mig, asså Natasha som hon heter kommer bo hos mig så all min tid kommer gå åt henne ;) Vi kommer göra en massa roliga grejer men väldigt fullbokat kommer de bli...

Frankrike var grymt. Kommer komma en massa roliga bilder, men har inte dem på denna datan så nu får ni se två bilder som pappsen har tagit från mobilen. I natt ska jag sova i en stuga ute i skogen och göra en massa skoj tsm med singapore människorna. Vild natt kommer det nog att bli.. höhö ;)

Love, s!



Maisans gästbloggar.

Hej alla bloggläsare maisan (Maria) här. Jag och Stina har precis ätit frukost och Stina ska börja packa för frankrike.
Idag ska vi åka hem till mig eller ah Stina ska hem till J ;)

Bilder från när vi spelade med andra ord och åt tacos.




Myser med min andra halva



Äter stjärnor och pratar med maria, madde och emma drog nyss hem efter en toppen kväll! Bilder kommer imorgon såklart ;) Jag och emma är proffs fotograferna!
Pusss
Love, s.

Nu tränaaaaaaaar vi



Haha, lite flumbilder från gymmet förra veckan. Jag och Emma kämpa på bra då asså! Ikväll så kommer Emma, kanske Malin och Madde från halmstad hem till mig. Min vän Maria kommer till mig redan halv 2 från Åsa och då ska vi laga mat och mysa för att vid tre åka till Halmstad på möte angående Singapore. Nu ska jag tvinga mig själv ut och springa 9 km, de är ju as gött efter åt! :)

Kommer nog att bli en toppen dag,
Love, s.

Min klass!



Min härliga klass!
Och vet ni vad vi heter? FREJA!! haha, hel knas ;) Men jag går ju som sagt entrepreniör i ettan på jb i Halmstad. Och jag trivs kanon! Ångrar inte ett dugg att jag tar tåget varje dag för att komma till Halmstad för de är det värt (y)

Nu ska jag träna med Elin poooolski.
Love, s.

Förfesten hos mig i lördags


Min klädsel dårå, rätt påhittigt att vara en våltäktskvinna måste jag säga! Det är viktigt med jämställdhet.. ;)




Detta var bilder från förfesten i Lördags, halloween är ju verkligen speciellt! Gissa vad jag och elin Polskii (Emon ovanför) gjorde idag halv nio? Vi cykla till friskis och svettis och spinnade ett as jobbigt spinningspass! As jobbigt men riktigt nyttigt (y) Efter vi tränat duschade vi och sen cykla vi till stålhboms och åt en mysig frukost. Ikväll blire träning också, favorit passet kl halv sju! Efter det kommer den andra Elin johansson och hon ska nana över.

Love, s.

RSS 2.0