Paaaacka!

Imorgon ska jag åka till Sälen! Så borde packa för tillfället :p Ska göra de snart... ;) Ska fira påsk där, blir nog riktigt mysigt. Ska bara dit med familjen men sist jag åkte skidor var i Österrike för mer än fyra årsen så de kommer bli spännande att se ifall mina skills sitter kvar ;D Ska bli skönt att komma iväg lite. Längtar faktiskt till och med lite till bilresan dit för de ska bli så skönt att bara slappa o sova! haha.

Min gympa lektion som jag höll i gick skitbra, de var riktigt kul att hålla den :) Min ipod funkar igen! Jag gick till expert för att se vad som var fel men självklart så börjar den funka då. Så jävla typiskt ;) men men nu funkar den :D
Snart kommer Simon hit, ska bli väldigt mysigt :) När det är sånt här dåligt väder är det riktigt skönt att bara ligga och mysa alltså. Så för mig är det nästan en fördel att det regnar. ^^

Är det för tidigt att säga glad påsk? I sådana fall skiter jag i de. Glad påsk!

Love, S!



Tänk att de är påsk om bara två dagar! Det kan man verkligen inte tro om man
kollar på denna bild, det ser ut som om det är höst. Men hur som helst så gillar jag
påsken riktigt mycket, speciellt påskkärringarna. Hoppas de finns såna i Sälen också ;)

Klant Stina!

Jag har inte direkt någon otursdag idag utan mer en klantdag...

* jag glömde min mössa hos lotta igår (ingen nyhet, har glömt min halsduk hos min kusin och min rakhyvel har andre. Lyckas alltid glömma saker!)
* Tappade min vante i toastolen, laaaagom mysigt.
* Har på något sätt lyckats ta sönder mina glasögon, har inte använt de på jättelänge men hitta de imorse med bara ett glas i. Känns ju lagom bra att gå runt med glasögon med bara ett glas, hittade inte glaset heller. Vem faaaan har tagit de? haha, okej. tror ingen har tagit de men ändå... ;)
* Min ipod e söööönder. jag - behöver - den!! ska ju sitta i en bil i sju timmar till sälen imorgon så det är ju jävligt typiskt att den går sönder just nu... :/
* Vi kommer komma hem senare på söndag än jag trodde så kommer komma sent till Kajsas fest. De är ju tråkigt :/ men ofc kul att åka skidor lite till...

Var ute på stan på bild lektionen och skulle filma folk med felicia för vi ska göra en film om falkenberg på bilden. Så vi drog och intervjuade Håkan som spelar i revyn. Dock är det ju så himla tråkigt väder!! :( Nu har jag no men efter det ska jag hålla en egen lektion på gympan. ska ha teater, blir nog skoj! :D denna dagen har varit bra hit tills, väldigt slapp (y)

Love, S.



dubbla pass!


Idag var det skola först, kändes som om jag vaknade vid typ kvart i två idag. var skittrött i skolan, sa en sak men menade något helt annat typ hela dagen ;)
Men sen när jag väl vaknat hade jag väldigt myket energi. Så det blev två träningspass idag. först stack jag ut och sprang och sen drog jag i väg till friskis och svettis och var på ett gympa pass där jag träffa emma. hon som körde passet klockan fem har så jävla mycket energi som verkligen smittar av sig. Typ log hela tiden fast att det var jobbigt ;)

Vid halv sju begav jag mig till Klipp & fotbolls lotta som hade en ett åring hemma hos sig som fyllde år :) Så där var jag, mamma och annie och firade lilla sigge med både god mat och tårta. De var ju självklart inte bara vi där ;) Men de var en trevlig middag.

Kolla nyss lite på mästarnas mästare & de var absolut fel människa som vann. Det var skåningen Arman som vann men tyckte de skulle vara louice karlsson som var den värde vinnaren. Hon har ju ägd alla hela tiden. men men... ;)

En toppen grej med dagen: Jag har bokat slingning, ska ha ljusa slingor i mitt hår hade jag tänkt. Spännande... ;)

En dålig grej: Min ipod har fått nått ryck och det står bara något på den men man kan inte lyssna på musik eller något. bläää, varför ska de krångla? ;@

GODNATT ALLA! :)


Love, s



Lätt som en plätt!

Jag kom nyss hem efter en lång promenad med Johanna (tryck på namnet och gå in på hennes blogg)! Det var en mysig promenad. Fick verkligen prata ut om allt och inget, tack johanna för att du är en sån bra vän! Det är förresten hon som har gjort headen och typ allt annat på denna bloggen, jag fattade tyvärr typ inte alls vad jag skulle göra. är ju så himla bra på sånt..

Vi lagade en massa plättar också, typ 1000 minst ;) nej men 70 iaf, de blev väldigt många. Alla blev mätta iaf, super (y) haha.

Love, S!




Bilder från helgen!

Min helg! (y)

torsdagen var det ju så jävla härligt väder + våffeldag! Så då satt jag och njöt av de i solen på fiket "på g". underbart. Sen på kvällen var jag med elvis med när de filmade in "kniven mot strupen"! de var jättekul att se hur allt funka och så. Undra hur mkt vi får komma med på tv, de filma ju oss en del ;) ska gå på tv på trean i maj...

fredagen var jag coh syster o hälsade på våra kusiner i halmstad. Riktigt mysigt! :) Lagade god mat och snackade sen slaggade jag i soffan. så trött efter en vecka i skolan! ni vet nog vad jag menar... ;)

Lördagen var festlig. först åt jag en härlig frukost och sen bärde det ner till stan i halmstad. Hitta bl a en ny bikini topp. Sen jobbade jag för sista gången detta året med André på Falkenbergs revyn. Vi tog hand om en spotlight lampa som sitter uppe i taket. Vi har tsm sett 30 föreställningar! kan revyn nu om man säger så... Men som tur har vi båda varsin mic så att vi prata bort en massa av tiden! :)

På lördagskvällen vid tio var det avslutningsfest på grand. Jätteroligt! Vi åkte där ifrån vid halv tre, kvällen slutade med att jag fick dansa slut på min energi på dansgolvet. Sen var äntligen dags att krypa in under täcket.

På söndagen
var det dop för mitt kusinbarn! :) Vid fem kom simon och då stack vi (min syster också) och kollade på teater estet treornas slut produktion. de var så duktiga! Sen drog vi hem till mig :). 

Det var denna kock som var med och fira jul med anna anka i hollywood, men är också kock för detta program! :) såg även han dansa på grand i lördags...
Tv kocken, det var han som var med och firade jul med anna anka i hollywood.
Såg även han dansa på grand i lördags... ;)





mina kusiner, på fel håll men ändå ;)


håkan och lise-lotte i revyn.



Regisören o eva-lotta :D


ett litet spöke, detta spöke är med i "farsan". alltså filmen som går på bio nu...


En bättre bild, söt som socker!


DOP!

love, s




Äntligen...


.... gör jag mitt första blogg inlägg!
.... har vi fått tillbaka våra svenska nationella prov!

.... har jag fått lära mig dansa foxtrot!

Idag är en bra dag! Hela förmiddagen dansade vi i skolan. Först med monte, både bugg och foxtrot. Sen dansa vi på gympan oxå, ska de va dans så ska de ;) Det var faktiskt ovanligt roligt! Nu sitter jag och väntar på att Johanna ska sluta jobba eller hon jobbar ju inte utan bara praktiserar i stan :) När hon kommer ska vi ut & gå och sen göra plättar. Plättar är en sån typiskt "stina och johanna grej". SÅ JÄVLA GÖTT JU! Så länge man inte bränner dom... men de händer ju aldrig, he-he!

Fick tillbaka allt från svenska nationella idag med, blev så glad & stolt över mig själv! :) Äntligen lite flyt liksom!

Love, s.


muuuuummmmmmss...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0