Ny skolvecka


Så här såg jag ut i lördags när vi var i Göteborg. Tog på mig shortsen - vill inte att sommaren ska vara över helt! Och faktiskt så frös jag inte alls :)

Jasmine och Filip på tåget till Göteborg.

Jag, jasmine & munkar. Uuunderbart!

Sitter i klassrummet, lektionen har inte börjat riktigt än men det är svenska som väntar. Blir att ta tåget klockan tre hem. Vid fem äre träning med Elin som gäller, ett hårt spinning pass! taggad som faen ;) Har inte så mkt planer för denna vecka som kommer men det känns skönt, jag menar det löser sig ju med tiden.

Love, s.

Lite partaj

Sååå himla bra har denna helgen varit! Den var inte så planerad men ändå blev den skit kul, i fredags var jag ju med Elin och vi träffade Simon en stund sen vid tolv kom Masse och Theo och vi chillade med dem till halv tre typ. Igår så åkte jag till Götet med Jasmine och shoppade en massa kul, vädret var perfekt och de var riktigt kul att gå runt och shoppa upp lite av min lön (y) Riktigt nöjd med alla inköp. När vi kom hem från götet så åkte jag och jasmine hem till mig och lagade mat och fixade oss för vid tio kom det folk hem till mig. Till slut var det typ 15 pers i mitt hus som lyssnade på musik, drack, dansade, snackade, strulade och skrattade. Alla drog vid två, halv tre förutom Carl, Robin, Masse, ELin och Malin. Vi umgicks lite till, de drog hem vid sex typ. Fast malin och ELin sov här hela natten, eller de som fanns kvar av den ;) Det blev en riktigt lyckad kväll!

Love, s












Maddzz



Detta är Maddzz, tog denna bilden i torsdags då vi var hela dagen). Madde är en jättehärlig tjej och jag är fortfarande chockad över att man kan klicka med en tjej så bra! vi har alltid något att prata om och om vi hör någon säga något olämpligt så kan vi kolla på varanndra och fatta vad den andra tänker, OCH JAG HAR KÄNT HENNE I MINDRE ÄN TVÅ VECKOR! Men så äre, än så länge iaf. Madde och jag kommer klara Halmstad fin fint tsm, tillsammans med alla andra. Besök hennes blogg här.

Nu drar jag till Göteborg med Jasmine men ska också träffa Malin och Elin där. Shopppppa järnet äre som gäller! :) Love, s.

Diggar Halmstad!


Emma, Elin, Josefin och jag på Roberts coffee, bilden är tagen när vi var där och åt i onsdags.

Hej alla. Har varit dålig uppdatering den senaste tiden men livet flyter på bra och fort så har inte haft tid. Iaf Jag har varit mycket med mina klasskompisar denna veckan så det har blivit att jag varit mkt i Halmstad. Tänkte berätta lite om mina tre senaste dagar. Onsdag var en skön dag, slutade kvart över elva och gick då och åt med de som är på bilden ovan + madde som vägrade vara med på bild ;) Jag hängde kvar i stan några timmar med klass vännerna och träffade sen Elin som fortfarande går kvar på drottning blanka i halmstad. Både Olivia, Becca och Jasmine har bytat till Falkenberg, tråkigt att de har bytat men jag och elin klarar oss fint :) Malin bytade från min skola till praktiska så hon är fortfarande kvar i halmstad iaf (y) Tillbaka till Onsdagen, jag träffade Elvis senare på eftermiddan och vi åt våfflor (gryymt gott). På kvällen tränade jag med Elin polski och hennes mamma, hon hängde med och testa - de var en rolig gäst kan jag säga. Elin har en skön morsa asså ;)

Igår så fick vi sluta ett och efter det hängde jag och madde på kattegatt lite för att sen gå hem till henne och äta och sen bara chilla i hennes säng. Vid fem drog vi oss till stan igen och hela dagen med henne slutade med en jordgubbs/vanilj paj på donken - perfekt! Vid sju träffade jag Sara, min sköna 23 åriga kusin. Vi åt tacos och snacakde hela kvällen lång, riktigt mysigt. Slaggde i hennes soffa vid elva, perfekt att ha en kusin i halmstad :)

Brukar gå upp kvart över sex men idag gick jag upp kvart över sju pga att min kusin bor i stan (underbart vare). Ändå var jag skit trött i skolan.. inte okej! På våran en och en halv timme lunch rast gick jag, madde och emma runt i stan. Trevligt måste jag säga, min trötthet försvann för ett tag ;) kom dock tillbaka när vi kom in igen, madde satt och flabba åt bananer och jag snarka... typ. När jag väl kom hem vid halv tre slocknade jag i soffan, as skönt! Sen vare träning som gällde och nu har jag ätit kvällsmat med familjen. Snart kommer Elin och vi ska snacka och kolla film - denna fredag har varit väldigt mysigt och kommer fortsätta att vara de :)

Love, s.

Musik



Hittade denna låten på spotify precis och gillade den så tänkte ge den till er som ett låt tips, hoppas ni gillar denna lagom lugna låt. Passar till detta vädret iaf! De är mys väder men.. var är den som jag ska mysa med? Nej, ursh inte lika kul med mys väder utan någon att mysa med..!

Ska mysa själv (de funkar att mysa själv.. ibland iaf) med grey's anatomy på datan senare under mitt täcke, blir bra de!
Love, s.

ÅSAAAAA

'


Kom precis hem från Åsa utanför kungsbacka där min favvo maria bor, min andra halva som vi brukar säga för vi är verkligen som systrar. Tjafsar, retas, kramas, pratar om allt och skrattar tsm. När vi var i Thailand tsm i 2 veckor skulle ni bara veta hur mkt vi tjafsa, haha. Vi båda vet exakt vilka knappar vi ska trycka på för att få den andra galen! Men de är rätt så kul, iaf när jag retar maria... ;) vi träffades på konfa lägret på Öland som jag var på förra året, därifrån kommer bilderna ovan. Maria Eriksson - älskar dig vännen.

Idag började skolan kvart över tolv och slutade tre så jag var med Elin och Malin i stan en timme innan vi tog tåget hem. När jag kom hem vare popcorn och greys anatomy som gällde i en halv timme, hann inte mer för pappa kom hem och körde mig till maria, han fortsätte till götet för att se på fotboll sen och hämta upp mig nör den var klar så det passade ju perfekt (y) riktigt mys vare att träffa maisan (maria) :)


Imorgon ska jag äta på stan med några tjejer från klassen :) vi slutar kvart över elva, älskar mitt schema! Love, s.

Helgen


'



Lite halv dana bilder från i Fredags, har inte tagit några mer bilder i helgen än dessa så därför får ni nöja er med dem ;) Iaf I fredags var det kul hos Johanna, de var en massa kul folk där :) På Lördags kvällen drog jag, Jasmine och Olivia till Halmstad för att först äta sen festa med Lisett som är min klasskompis men också Jasmines kusin :) Det var kul att träffa en massa halmstad folk och festen var kul, bara väldigt dramatisk... Vi sov där och åkte hem på morgonen. Idag så har jag varit i skolan, trivs bara bättre och bättre för varje dag vilket är kanon :) Kan också medela att jag har fått en ny data och en ny mobil - ett nytt nummer. Känns väldigt bra. Efter skolan (sluta tolv) så var jag med madde först lite och sen åkte jag hem och träffa johanna. Blev träning ikväll med elin och mys med pappa i soffan.

Love, s.

17års fest!



Så här ser jag ut ikväll då....


Först ska jag ha myskväll med familjen - den sista innan Annie, min syster åker till Frankrike! Sen ska jag på förfest hos jimmié och efter det fest för att fira Emma som fyller 17 ;> Festen är i Askome hos Johanna. Jag tror att kvällen kommer bli riktigt lyckad, fest humöret är på topp!

Love, s.


happyface


Stina [jag] och Jasmine, gammal bild.

Nu ska jag sticka till stan för att träffa denna sötnos. Det känns bara bättre och bättre för varje dag som går i halmstad på John Bauer. Imorgon äre fest som gäller så livet känns riktigt bra just nu måste jag säga :)

Love, s.

Andra dagen i min nya skola

Jag är trött, har lagt mig fööör sent och gått upp fööör tidigt. Det är kul att skolan har börjat men saknar att sova :( Ska göra de ikväll! riktigt ordentligt och tidigt, ska försöka iaf ;) Jag gillar min klass mer och mer, stannade kvar i halmstad en timme extra idag med två sköna tjejer från klassen. kul att lära känna vissa lite extra men till slut kommer man ju känna alla men just nu är det väldigt uppdelat i klassrummet, men som sagt bara andra dagen! Ska sova lite nu sen träffa Elin polski och chilla, ikväll blir det träning med henne.

Hoppas alla andra ettor som nu har börjat i fbg har har haft det bra i deras nya klasser. Känns konstigt att jag inte tillhör falkenbergarna på samma sätt längre, konstigt och spännande ;)
Love, s.


Elin tog ett foto på mig på jobbet förra helgen, skönt att jobbet är över och jag vill inte jobba där igen för att har tröttnat på det nu på det sommarjobbet efter tre år nu ;) Men gillade verkligen jobbar kompisarna så därför kändes det lite tråkigt iaf. Fy fan vilken bra sommar jag hade! :)

En bra början



Första dagen är alltid spänd, men jag tycker att den gick bra. Pratade med flera trevliga i min klass så det känns bra, klassen är ju viktig :) Jag är väldigt taggad för att gå i Halmstad även i fast att jag vet att de kommer bli krävande, men vem sa att det kommer bli lätt? det är en stor utmaning och jag ska klara det :) Imorgon ska jag upp sex igen, ska bli såå kul :D lika bra att se de positivt ;)

Idag slutade vi elva, rätt lagom dag måste jag säga ;) Jag, Jasmine, Malin, Becca, Olivia och Isabell gick till donken och åt. Alla är falkenbergare som går på JB nu. Fattar ni hur underbart det är att donken är i samma hus som min skola? haha, tur att jag tränar annars skulle jag bli redigt tjock... ;) älskar ju donken! Jag och jasmine gick en runda på stan med, båda köpte varsin tröja och jag köpte även öronhängen. kan ju verkligen inte låta bli :o Jag åkte ner till stan i fbg sen och träffa Elin och vi pratade igenom hur första dagen hade varit, fixade tågkort också som jag även får åka buss på så det är perfekt :) Ikväll ska jag till en nära vän till familjen som nu bor i kungsbacka med sin man och två barn. Hon har nyss fått en son till världen och vi ska dit och hälsa på de :) mysmys.

Love, s.

Sista dagen på mitt sommarlooooooooov

Igår var sista arbetsdagen och idag är sista sommarlovs dagen. Så nu är det sluuuuut och imorgon börjar skolan. Och jag är taggad som faeeeen :) Och nervös men mest taggad. Känner inte någon i min klass. Känner dock typ 6 andra falkenbergare på skolan vilket är lite skönt för då har jag några att hejja på iaf, haha. Nej, men detta blir en stor utmaning och det ska bli riktigt kul. Kan ni fatta? IMORGON ÄRE SKOLA! I HALMSTAD! I EN NY KLASS!

Haha, lite panik där ;) Jag var och taggade inför morgondagen i Vinberg hos Jasmine innan ikväll, ska möta upp henne vid tåget halv åtta imorgon, vi båda ska gå på samma gymnasium :) Nu ska jag fixa klart allt för imorgon.
Love, s.



Dessa tre bilder tog jag och Elin när vi jobbade tsm i helgen och imorgon börjar vi båda i Halmstad :) Tuppen upp på de biffen!


Nu ska jag iväg....

och simma med Elin polski. Sen efter det ska jag vidare till farmor och farfar med syster. Hon vill träffa de innan hon åker till Frankrike så vi ska dit och äta. Bilderna nedan tog jag igår när jag var med först Elin och malin och sen kom gustav också och då kollade vi på super sugen, kan inte säga att jag kollade så mkt men filmen var en sån film då killarna helst av allt ville bli av med oskulden, de var en tonårs komedi. Super sugen är faktikst ingen film att rekomnendera för den var tyvärr inte så kul  men med rätt sällskap så blir det kul, eller hur? ;) Nu måste jag kila.

Love, s.

P.s igår var det malins födelsedag så de var extra mys bara för det. d.s







Fin fint



Detta linnet hittade jag på rean för 150 kr när jag var i Göteborg. Jag tyckte om linnet för att det var skönt, snyggt och billigt men dock så var det för stort. Typiskt....


Igår var jag först med Johanna Blom, vi var ute och gick en rask runda i en timma och pratade för fullt. Det är så bra att prata med johanna, hon är en väldigt fin vän :) Jag var och jobbade från sex till nio och sen drog jag vidare till Grimsholmen där Olsson har en sommarstuga. De var kräftskiva där, dock så kom jag ju senare så det blev inga kräftor för mig. Kvällen blev väldigt lyckad :) Fint väder och fint folk. Snart ska jag iväg och sälja programblad med Gustav Ekman - alltid lika roligt ;)


Love, s.


Godnatt :)

Nu ska jag sova, förstår inte ens hur jag fortfarande orkar vara uppe! Igår somnade jag inte fören typ fyra och vaknade klockan elva så ingen skönhetssömn direkt. De ska jag dock få imorgon, så gött! igår var det ett gäng som var hemma hos Olivia och umgicks. Det blev till slut en rätt så galen kväll - med många roliga minnen. idag har jag tränat med elin, varit på en massa ärenden och ätit i stan. Sov även en del innan jag drog vidare till jobbet (vilket var tur för annars hade jag somnat där...). Ikväll har Elin (inte hon jag tränar med) varit hos mig och vi har för det mesta snackat och ätit godis :) vi satt ute i regnet eller jaa asså vi hade tak över oss men till slut kom det så mkt blixtrar att vi blev rädda och sprang in igen, de är dock lite mysigt med regn (om man är under tak) fast blixtrarna kan man gärna få slippa! ;)

Sov nu göttttt.
Love, s.

Före klockan tre:



Min och jasmines klädsel för kvällen :)  för längesen var det folk som fråga om vi var tvillingar, men visst ser vi ut att vara det fortfarande? eller kanske inte.... ;)

Efter klockan tre:




Haha, en kul kväll hos Olivia absolut! efter några hade stuckit och klockan blivit tre så bytte tjejerna om till skönare kläder och vi alla dansade som aldrig förr ;) haha. fan vad underbart med sommarlov!


Hur beroende jag är av smycken....

Igår blev det lite stressigt på morgonen då jag och Julia skulle till tåget (hann bara ta mascara på ena ögat så fick sminka mig på tåget) så jag glömde sätta på mig några smycken. Jag hade med andra ord inga smycken alls på mig förutom ringen som jag alltid bär med mig. Det kändes konstigt (har alltid smycken på mig), tråkigt och tråkigt. Så när vi gick förbi glitter i göteborg sprang jag in en snabbis och köpte öronhängen för 40 kr (hade kostat 80). Bara de att när man är på lisberg är det ju lite osäkert att ha stora öronhängen på sig eftersom de kan trilla av, de andra kompisarna sa det till mig men jag satte på små plast pluppar på öronhängerna och sa att de borde hålla. Gjorde de det? NNNEEEEJJJ. Efter fjärde karusellen så var de ena borta... Så till alla er som är beroende av smycken, ha det inte på liseberg. Så inte värt det ;) även om det är snyggt...




Nu ska jag till Oliva och umgås med en massa trevliga människor :) Blir att sova där i natt.
Love, s.




Liseberg 2010!

Nu är jag hemma efter jättebra dagar med mina fina konfa vänner! Julia kom till mig i Måndags och då chillade vi tsm som faen. Vi fika på donken (julia har lärt mig äta donkens jordgubb och vanilj paj, as gott!), pratade massor, tog bilder, åt grillad korv och slutade kvällen med Grey's anatomy (den serien ägerrr). Tidigt nästa morgon eller rättare sagt halv elva satt vi på tåget påväg till Göteborg för att möta upp Maria och Steffi. Det var perfekt att vara på Liseberg igår, vädret var inte för varmt men det var ändå sol och självklart var det kö men inte för långa köer. Jag hade ett perfekt sällskap att stå i kön med eftersom vi fyra hade inte träffats på länge och hade mkt att prata om ;) Vid fem träffade vi Joel (en annan hel skön snubbe från konfan) och hans kompis Robin, de var jättekul att träffa Joel igen och båda var helt rätt människor att stå i kö på Liseberg med för båda är riktigt sköna & roliga. Lisebergs gänget ägde helt enkelt.

Idag åkte vi tjejer in till stan efter att sovit hos Maria i Åsa och shoppade. Jag hittade en perfekt tröja för första dagen i skolan. Nu är dock precis alla mina pengar slut. Men lönen från sommaren är påväg, woho! När jag skulle säga hejdå till mina favvo tjejer var de jättetråkigt faktiskt, julia bor i växjö så henne kommer jag ju kunna träffa rätt snart igen och maria pratar jag ju i tele med typ varje dag och vi träffas rätt ofta så de var okej att säga hejdå till dem. Men Stephanie bor i Florida och är bara i Sverige på sommaren men nästa sommar ska hon inte ens komma, så henne kommer jag inte att se på 2 år! Steffi är en sån skön människa och jag kommer att sakna henne, vi fyra passar så bra tsm så det suger verkligen att hon åker. Jaja, om två år ses vi igen!

Love, s.


Steffi, Maria och jag :)

Vi var bara tvungna att ha han på bild (en bra anledning att ta ännu fler bilder på oss, hehe). På fotot ser du Steffi, Jag och Julia.


Grymma tjejer!

Maria, jag och julia! :D

Stephanie, Joel, Julia och Robin.


Alla vi fyra delade rum på konfan, grymmaste gänget!


Möte med HN

Idag vaknade jag halv elva, efter att snooozat i 10 min, och en kvart senare satt jag på min cykel tsm med elin påväg till friskis och svettis. Skönt att börja sista veckan på sommarlovet (buuuhuu) med träning! Jag har nyss ätit lunch/frukost och det fick bli den enkla favoriten i min familj, makaroner och bakon ;) Men nu måste jag hoppa in i duschen (njaaa, hoppa tror jag inte riktigt jag ska göra...) och sen cykla ner till stan för att köpa fika och sen ha ett möte med Åsa från HN. Hon ska intervjua mig om hur det är att ha en mamma i rampljuset, hm.. ska bli spännande ;) Berättar hur det gick sen. Ikväll kommer Julia Fonsell från växjö till mig och de ska bli så kul att träffa henne :)  

Love, s.



 Bilden är tagen vid Grimsholmen, det ser så härligt och somrigt ut.


Film och godis...

... blir det ikväll med Lucas :) En skön killkompis från Slöinge. mmm.... lösgodis är så gott! man ska dock inte äta för mkt ^^ Ulrikas fest var trevlig igår, kul att träffa folk men det var dock en redig blandning mellan de som var bjudna ;) Kvällen slutade hemma hos mig med Elin och simon och natta mat. Ni kanske har förstått att jag gillar nattamat rätt mkt nu? ;) så göttttt. Nu ska jag fixa mig lite, typ vakna till liv ;)

Ha nu en mysig kväll!
Love, s.


Jenny, jag, sara och jojo ;)

haha, härlig bild ;)


Ulrika och Jenny, Ulrika hade festen och Jenny jobbar jag med på vallarna :) fina tjejer.


Här ser ni Emil på bild, han som tagit alla bilder utom denna ;) Vill ni se fler bilder som han tagit från någon annan gång så gå in på hans blogg här.

Sista bilden är på mig och Elin :)


Tar man inte bilder själv får någon annan göra de...

Idag är verkligen en sån dag som grey's anatomy går på tvn hela tiden och jag och syster sitter där med chips till man inte ens vill se chips längre ;) får se vad som händer ikväll. nått kul får man hoppas på för att bara ligga här blir lite segt till slut...

Här kommer bilder från min vecka, bilder från fb. Tagit någon bild själv med de flesta har någon annan tagit :) Men de är fina bilder - fina minnen. Tack till alla som tog dem! :)

Love, s.


När jag, jasmine och Olivia förfestade hemma hos mig med taco och grejer förra måndagen :)




Tre bilder från 2 veckor sen då vi tre förparjade lite hos olivia :) mkt siffror... ;)



Bilder från Torsdags då det var folk som bada hemma hos mig :)

Jag och Gustav i söndags då vi var hos Cajsa med folk och kollade på case 39, inte case 28 som jag sa förra gången.. hehe. Men se den, den va bra ;) och läskig...

På bilden ser ni först Malin, Elin, Olivia, Anna, Cajsa och sist Becka :) denna bilden tog jag i fredags då jag träffade dessa vänner med fler på stranden för att säga hejdå till Anna och Cajsa som skulle åka hem till uppsala igen :/ Trevlig kväll iaf.

På väg

Ska snart träffa jenny och lite till och vi ska gemensamt cykla till Boberg där det är fest hos ulrika! :) blir nog en riktigt kul kväll, vädret är ju bra och allt ;) Asså det är sjukt att det bara är 9 dagar kvar av sommarlovet för mig :o man får verkligen njuta varje sekund nu... fy fan vad tiden har gått snabbt ;o har verkligen haft en grym sommar iaf :) Hoppas ni får en härlig kväll, smsar ni mig lär ni få något kul tillbax ;)

Love, s.



Favoriter



DKNY rosa, Britney Spears Curious, Paris Hilton Heiress och Paris Hilton Can Can är mina favoriter bland parfymer. Vill ni köpa en ny perfym är det absolut ett bra tips att testa någon av dessa.

Love, s. 

fika

Just sitter jag och käkar, har varit iväg och gymmat med elin i förmiddas. Duktiga tjejer...! Ska snart iväg till stan och fika med min andra kompis elin (hon med blont hår på den första bilden här under). Vi ska fika på stålboms och jag ska dricka varm choklad med marshmallows, deras varm choklad är ju så himla god :) Något varmt passar ju faktiskt perfekt nu när det regnar utomhus... ursh för vädret i falkenberg idag!

Igår så trängdes åtta personer i min jacuzzzi (det finns 6 platser i den), men det funkade precis... lite närkontakt är ju aldrig fel, hehe ;) de var Olivia, choffe, perry, masse, cajsa, anna, jasmine och jag som delade på platsen, efteråt kollade vi på film och då kom det lite till folk.

här kommer lite bilder från elins fb som togs i onsdag, när vi var på väg till netas :)
Love, s.



Elin, jasmine och jaaaaaag. Fina flickor!

Elin, jag och malin!

Cajsa och anna, de galna tjejerna från uppsala ;)


Ni känner igen de på bilden va? Om inte... jasmine och stina ;)


bäST.





Igår var en kul kväll, jag träffade först malin och elin sen drog vi vidare till Olivia där det var en del människor. Vi gick tsm med dem till Netas där det var lite party ;) hehe. Idag har jag varit i stan och ätit pizza med pappa, betil och annie. Väldigt mysigt :) Sen har jag mest chillat, men nu är jasmine här och snart kommer ännu fler människor som ska bada tsm med oss i min jacuzzi :) Väldigt mysigt, hoppas bara att vädret håller :)

Love, s.

Min kanadensiska syster

Jag fick en kommentar som frågade vad som hände med erin, min utbytesstudent från canada, varför hon dog? Och det undrar vi alla fortfarande. Hon försvann ifrån sitt hem för ett halv årsen och hoppade framför ett tåg klockan tolv på natten - utan att säga hejdå till någon. Hennes föräldrar som har varit här och hälsat på i några dagar är säkra på att det inte var planerat. Det var väldigt roligt att träffa erins föräldrar - de  var jättetrevliga. Dock har det fått en att bli ledsen över att erin inte var med, erin som var en sån härlig människa.

Under här kommer en bit av en text som jag skrev om erin till mitt svenska arbete i våras.


Erin, tjejen med restaflätor och ett leende på läpparna var som en syster. Hon passade väldigt bra in i våran familj. Ibland när jag tänker tillbaka på tiden då hon var här och försöker minnas vad vi gjorde eller pratade om så minnas jag inte så mycket men jag minns vissa grejer som t ex minns jag hennes lukt på hennes rastaflätor och så underlig jag tyckte hon var i början, hon var väldigt framåt kändes det som. Det var nog det jag tyckte vad konstigast, alltid trevlig och öppen. Vi var sista familjen hon kom till. Innan oss hade hon varit hos två andra familjer.

 
Det är inte så konstigt att jag inte minns så mkt, var trots allt två år sen jag träffade henne nu. Det känns som om jag var så liten när hon var här. Jag gick i sjuan och hade det mycket jobbigare med engelskan. Men Erin hjälpte mig med den, efter att hon åkt kunde jag prata mycket bättre. Jag och hon var mycket tillsammans när hon var hemma på eftermiddagarna. Det bästa med Erin var att hon alltid var så glad! Vad man än frågade om hon ville hänga med på sa hon ja, hon var en mordig person som tog chanser. Hon lärde sig aldrig så bra svenska ändå började hon med mig på min teater där allt var på svenska. Hon försökte så gott hon kunde och hon gillade det verkligen. Många hade säkert tänkt ”nej, jag kan ju inte språket hur ska jag då kunna spela teater”. Men Erin hade inga begränsingar på det viset, det ska jag lära mig av henne. Jag tycker det är så sorgligt att en människa bara kan försvinna och hur man än vänder och vrider på det – valde Erin att göra det.


Erin min ängel, Jag tänker på dig och saknar dig.





Iphone

Jag tycker att iphone är väldigt överskattad - det vet nog alla som känner mig att jag tycker. Så när jag fyllde år önskade jag mig inte en iphone av den enkla anledning att jag tycker att touch suger, att det är överskattat. Sen så är jag en sån tjej som försöker att inte tappa mobilen men gör det ändå och tappar man iphone går den ju sönder :o och det är verkligen inte smidigt! Så därför fick jag en w995 ist, en perfekt stina mobil! jättebra camera, bra musik, mkt minne och den har inte gått sönder :) + att min mobil är inte fast med ett abonnemang.

Men nu så ska min syster åka till frankrike i ett år och hon har haft en iphone ett tag nu men tyvärr så är den låst med ett svenskt abonnemang som kommer vara jättedyrt att ringa för i Frankrike. Förstår ni vad detta betyder? Jo, att jag och min syster ska byta mobil innan hon åker. Jag hade ett val att säga nej - men då hade min syster varit tvungen att köpa en ny eller ta en gammal och vi hade haft en iphone hemma helt utan anvädning. Så jaaa, nu ska stina wernersson, jag, bli en iphone lovvver. Och helt plötsligt tycker jag faktikst att det ska bli lite kul, jag får la lära mig att älska den men lita på mig - jag ska alltid ha den i iphone skyddet!

Tänkte att jag var tvungen till att förklara mig så att inte någon får en chock när de ser mig med en iphone ;)
Nu ska jag till stranden med jasmine.
Love, s.


Två fina omslag!




Hejhej allt folk!
Bilderna ni ser här ovan är två omslagsfoton, den första är johannas "perfekta omslagsbild" och visst är den snygg? Och den andra så skulle de härma någons albums omslagsbild, minns dock inte vilket det var men visst är vi snygga? :) Det är jag, Elin, Johanna och jimmié på bilderna :) Det var de folket jag umgicks med igår, jenny kom lite senare också.

Idag så tränade jag med Elin på friskis och svettis sen träffade jag Johanna Blom och vi gjorde plättar och bakon, underbart gott! Det äger att laga mat tsm med någon för att laga nat till bara sig själv känns bara onödigt tråkigt? det tycker jag iaf (kan vara att jag är för lat för det också men men). Nu ska jag snart iväg till stranden och äta på en restaurang tsm med canada folket och mina päron! Sen ska jag träffa Johanna Lindell, det var väldigt längesen jag träffade henne så det ska bli mysigt :)

Love, s.

Springfesten i lördags

I Lördags var det ju springfest i Falkenberg med andra ord Falkenbergs stadslopp!


Här ser ni mig kämpaaaa!

Pappas föredetta jobbarkompis, han var också med och kämpa :)

sara, min fina kusin!

Här ser ni mig och pappa efter loppet, gissa vf pappa håller upp min arm? JOOO, FÖR ATT JAG SLOG HAN MED EN MINUT MED TIDEN! :D Jag sprang på 47:55 och pappa kom i mål ungefär en minut senare, trodde inte jag skulle ta honom så jag blev väldigt nöjd med mig själv att jag klarade det :) min pappa är min egna coach när det gäller springning - han är bäst på att peppa mig och utan honom hade jag aldrig klarat av att springa så fort. Älskade pappa, du är bäst!

Team Wernersson, mina kusiner Anna och sara och jag och pappa :) Riktiga kämpar!

Vallarna med en skön kille





Hejhej alla glada :)
Idag vaknade jag halv elva av min väckarklocka lite halv död pga av att jag inte kom i säng fören halv fyra i natt. Jag var och såg en skräck thriller hos Cajsa med en del folk. Jag tror filmen hette Case 28, eller är jag ute och cyklar? ;s Jag förstår inte varför jag alltid blir räddast när det gäller skräck, fan klarar inte av det! fast det är ändå lockande att kolla på ;) Som tur var så hade jag följe hem med först elin och sen gustav (tur att gustav följde mig så att jag inte blev överfallen av den sjukt läskiga ungen i filmen i tröingebergsbacken.... he he).

En timme efter att jag vaknat cyklade jag till klitte tsm med elin (den andraa) och vi simmade tsm 2000 meter. riktigt bra kämpat tkr jag allt ;) På eftermiddan så träffade jag Calle i stan, en skön snubbe från min språkresa som har sommarstuga i falkenberg :) Vi gick runt på¨vallarna, åt den jäättegoda kyckling tacon på falkmanska, gick runt i stan, satt i solen och åt glass. Vi var där i fyra timmar - tiden gick så fort! Det var roligt att träffa honom igen iaf och vädret var perfekt för att vara ute och chilla :) Ikväll ska jag träffa elin, vi får se vad vi hittar på. Något kul blir det alltid ;)

Love, s.

Nattinatti



Nu ska jag äntligen sova efter en fullproppad dag.
hörs mer imorgon, godnatt.
Love, s.

RSS 2.0