Nu ska jag ta tåget till Jasminiiiii



Vi ska chilla järnet! Sen vid sex ska jag vidare till stan och käka och sen ska jag på volleyboll med André (min jobbkompis), Sara, pappa och några på pappas jobb. Ska bli roligt, en på pappas jobb ska spela så vi ska dit och hejja :)

Love, s.

När man var liten va man söt

Detta dokumentet hittade jag nyss på min data: Stinas och Elins hemliga grejer


Hej å hå ut och gå!

Hej Adam/Jonas den…… ska ni ju komma hem till Stina, men börjar det regna innan klockan 17.00 så ställer vi in det. Vi ska sova ute i ett tält. Så tar med er det som står här.

Detta är saker ni ska ha med er:

1.    Sov säck.

2.    Kudde ( gossedjur)

3.    Vatten pistol ( om ni har)

4.    2 natt el sov kläder . Vi ska springa ute med dom.

5.    skor som är lätta att sätta på sig.

6.    En bra bok.

7.    Inte vita kläder ( om du ramlar).

8.    Tand borste med mera….

9.    Saker som du inte kan vara utan. som får plats i ett tält.

10.              Byta om kläder.

haha, asså så skön man var när ma va liten! Då skriver man ner exakt vad man ska ta med sig... Jag minns faktiskt händelsen, men tror det var i trean typ. vi ville inte att någon skulle få reda på att vi fyra skulle träffas bara för att vi ville vara själva ;) blev så glad när jag läste det, härliga minnen liksom!

Love, s.


Haha, som man ser ut! Denna bilden är från 2003 då jag var på en trevlig klassfest ;) haha, tiderna har förändrats... lite.


Goa tjejer




Jaaa, bilderna ovan förklarar lite hur vår tid på mattestugan var idag. om ni inte fattat än så var vi alla tre rätt så flum och trötta ;) Men kul hade jag iaf... Först idag hade vi en ganska fail gympa lektion och sen åt jag och elin tacco i matsalen, de va göttttt. Sen drog vi + madde till mattestugan. Kom hem från halmstad vid fem, alltså nyligen (y) Pappsen kommer snart hem och då blir det att springa med honom. I helgen var jag ute med honom och då sprang vi ena gången 8,3 km och andra 9,3 km. Undra om vi kommer orka 1 mil idag? Jobbigt men sjukt gött efteråt!

Love, s.

Teater

Under min uppväxt har jag spelat teater typ hela tiden (iaf den tiden jag kommer ihåg av min uppväxt). Började när jag gick i trean och min senaste teater föreställning var vinten i nian, alltså för ett år sen. Jag har inte slutat med teater men det har inte varit någon teater cirkel som jag har viljat vara med i men nu jävlar! Nu ska Jörgen ha en teater cirkel för folk som spelat förut och det ska bli så himla kul. Teater har alltid varit något att längta till för där har alla varit så glada och snälla mot varanndra. Jag är jätteglad över att jag spelat så länge eftersom jag har haft så kul med mina teater vänner och jag älskar att stå på scenen och vara någon annan för en stund.

Jag tänkte valt teater på sture som gymnasieval först men sen kom jag på att jag hellre vill bli en affärs kvinna och det ångrar jag inte. Men jag gillar teater, det är fortfarande något jag brinner för.

Här kommer bilder från vår uppsättning av "gatan" som vi spelade 2008 på våren, alltså när jag gick i sjuan. Denna föreställningen handlade om sex, misslyckade personer och sprit. Alltså det vanliga livet på denna gata. Den var riktigt rolig att göra för det var så många människor med och vi gjorde allt möjligt i själva teatern. Sjöng, dansa och spelade teater.

Love, s.


Syskon kärlek...

Mor och dotter kärlek... eller?

Obbbbssss... här är simon och Erin (min utbytesstudent). Undra vad de sysslar med? :s

Ida, oscar och sigge.




På utestället, där jag var bakdansare och värd (presenterade artisterna). Men i slutet tog jag över med lite skön sång...


Christopher, caroline, sigge och jag på en efter fest...




Det hela sluta med sång. mycket fin, rolig och bra föreställning asså. Vill verkligen se den på film, men tror ingen spelade in den :/

Första semlan




MUMS! De va as gott, åt den nyss på skånskan med madde och emma som sällskap. Nu ska jag hem och plugga eller kolla grey's anatomy. Vid tre slutar elvis och då kommer hon hem till mig så ska vi laga nån god mat (: Vid sex blire att cykla till favvo passet med elin på friskis! (y)

Love, s.

SOOOOOlglasögon!



Dessa ska användas i Karibien kan jag säga! Eftersom mina andra favoriter blev överkörda av min själv gående gräsklippare så behövde jag skaffa nya. När jag var i växjö så köpte jag och julia dessa båda två som vi kommer använda när ni drar i väg på sportlovet (inte tsm men man kan ju alltid låssas ;) ).

Love, s!

För alla som älskar Spotify


Vill du också ha det? http://www.streaminvite.com/ref/24074 gå in på den länken och skaffa det! Det enda du behöver göra är att värva 6 personer för att få det :) As nice att ha spotify i mobilen ju eller slippa reklamen! Du behöver bara skriva in mail adress och lösenord för att bli medlem, jättesmidigt (y)
Love, s.

MADIIIIMADE

Igår var en madde dag! Vi har simning på morgonen och sen åkte vi till fbg. Vi tog spontant bussen från tåg stationen och åkte in till stan för att käka kebab på en till! as gott som vanligt... ;) Sen chillade vi hemma hos mig med att bl a lyssna på musik, kolla grey's anatomy, måla naglarna och snacka :) Riktigt rolig dag måste jag säga! Sen blev det träning och att göra spagetti och köttfärsås till familjen, duktigt vaaa?

Förra veckan var vi på "äventyr" i laholm, vi åker runt i hallad minsann. Undra vad nästa stopp blir? ;) Gillar verkligen att umgås med Madi för hon är en tjej som är så lätt att prata med, stora som små problem hon finns där och lyssnar. Så de ska va men det känns ju inte rätt med alla personer, men de kan det ju inte göra heller. Besök maddes blogg här.

Love, s.

Här kommer lite bilder från Laholm förra veckan:

Madde posar järnet ;)

GÖTTTTTTTT

Hihi vilken söt mage jag fick där! Sanningen är att min mage kan bli väldigt uppsvullen när jag äter, vilket kan vara väldigt störigt!ser ut som om jag inte tränat på 10000 veckor, tur att det inte är så ;)


Sims 3

Blir as sugen på att köpa the sims 3 för 300 kr på CDON, är det värt det tro? Att bli en liten nöd? ;) Jag kommer säkert att tröttna fort men ändå? folk säger ju att det är as kul! och det verkar vara det, läs texten om själva spelet: Nytt - utforska dina simmars kvarter. Dina simmar kan vandra runt i kvarteret, besöka grannarnas hem och utforska omgivningen. De kan ta en promenad ner på stan och umgås med sina vänner, träffa någon ny i parken eller springa på en arbetskamrat på gatan. Vem vet vad som kan hända om dina simmar befinner sig på rätt plats vid rätt tidpunkt?!  

Blir ni med sugna så gå in på denna länk och läs mer: http://cdon.se/spel/the_sims_3-897946

Love, s.


inte riktigt som jag tänkt mig!

Sitter och kollar grey's anatomy och tycker att det är gött att jag inte är lika sjuk som dem på tv.. hehe. Nej, men slutade elva idag pga engelska läraren var sjuk. Skulle fått en uppgift men de blev nått fel med fronter så den kom aldrig ut, SYND! ;) jävligt gött att slippa men lite surt att engelskan suger på john bauer... bra att lära sig lite engelska liksom ;) Aja, jag och emma drog och solade efter skolan. Det var skönt, jag somna... obsss!

Skulle tränat med johanna och Elin men de svek mig, de va för "trötta" bara för att de tränat innan idag. Tss, mesar sig jag bara! ;) Jag kände iaf inte för att cykla dit bort själv eftersom man måste åka så tidigt nu när det är gratis vecka. Så det får bli spinning framför Grey's anatomy. inte helt fel det heller! ;)

Love, s.



Jag och emmzi på toan inne på roberts, snöggggggga asåå!

Gamla bilder - härliga minnen

Sitter på pappsens kontor, var nyss på ungdomsmottagningen så nu väntar jag på Kajsa som skulle handla lite medens jag var där. men mitt "möte" gick snabbt så blev klar innan henne :) Tog elva tåget hem från hstad idag och träffade då Kajsa hemma hos mig. Vi lagade torsk! Det var gott faktiskt och det kändes väldigt nyttigt (y) När Kajsa kommer tillbaka ska vi hem till henne och vi sex ska jag vidare till friskis för att träna tsm med Elin. En bra start på veckan måste jag säga :) Känns bra att man gör saker så att man inte bara ligger och sover, fast att det är väldigt underbart!

Love, s.

Kollade på pappas iphone bilder, han tar en del och många av de hamnar på facebook vilket kanske inte är jättepoppis men lite roligt är det att båda mina päron är mer fb aktiva än vad jag är ;) De skriver iaf fem gånger mer status uppdateringar än vad jag gör! Här får ni se lite bilder som gör mig glad;


Första bilden pappa tog var på när Annie fick sitt körkort - vilket var en fröjd för hela familjen! ;)

Bild från thailand! Kollar gärna in dessa bilderna asså ;) Ser dock inte ut som mig därbak, så mörkt hår :o

Jag och mamma i stockholm, där var vi maj :) Är vi verkligen så lika? ^^

Denna bilden togs när mina päron lämande mig på flygplatsen innan jag åkte till malta i tre veckor, kan ni fatta så nervös men glad jag var just när bilden togs? ÅHHHHHH TA MIG TILLBAKA! :D

Och denna bilden togs när jag kom tillbaka efter tre veckor, frisk och glad! Hade verkligen turen på min sida under resan, allt blev så jävla bra! :)

Natti

Denna helgen har jag tjärnat 1440 kr, känns lagom gött nu när helgen är över :) Om en minut har jag skickat in CV till ica kvantum, hoppas jag får sommarjobb där! Mitt humör inte på topp just, vill bli glad innan jag går och lägger mig men vet inte riktigt hur... är trött och lite kinkig. Egentligen vet jag vad jag ska göra, kolla grey's och äta nått gott! (a)

Love, s!


Bild tagen i Thailand för 2 årsen, om 26 dagar bär det av till Karibien! LOVEEEEE

Jacuzzi @ my place




I fredags kom dessa tjejerna hem till mig efter jobbet :) Vi badade, snackade och hade det allmänt mysigt! Igår jobbade jag från tre till tio på revyn och sen träffa jag Elin, Jasmine och Oliv. Vi gick hem till Daniel och chillade med några andra killar :) Göttgött. Idag blir det jobb igen men nu vill jag kolla på lite grey's anatomy för det äger så mkt! Kollar om säsongerna från början nu, det brukar jag aldrig göra men nu kan jag inte låta bli (y)

Love, s.

GODNATT!

Hade det super mys i Laholm med madde! Hon är en sån toppen tjej och en kanon vän, fyfan vad glad jag är att du hamnade i just min klass :) Eller ahh att jag valde halmstad ist för falkenberg.   vi kom till lahom vid ett och gick då direkt hem till maddes pappa som bor där och åt och snackade en massa, sen blev det film med onyttigheter till! imorgon kommer lite bilder, PUSSSSS

Love, s.
 
En jättesöt bild på maddz som jag hitta på datan :)


I skolan, fan vad kul!




På bilden ovan så ser ni att jag har en system kamera! Den är bra men den är ganska stor så idag har ja bara med digitalkameran när jag och madi ska till Laholm! Har aldrig varit där så de ska bli kul, hennes pappa bor där så vi ska dit och mysa och kolla in staden.

Igår träna jag med madi och va i skolan, på eftermiddan träffa jag jasmine och vi gick och sola med elin på hennes mammas jobb. Jag solade en halv timme och det kostade bara 25 kr, så värt!

Love, s.

Bläää för engelskan

Jag vill inte skriva detta brevet på engelskan!!! så himla tråkigt och svårt för måste skriva en massa viktiga grejer och lärararen är inte här så ingen hjälp får man. blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää. Lär aldrig bli klar, eller jo! nu ska skriva as bra saker :D hehe. Efter skolan ska jag träffa kajsa, det blir mysigt iaf!
Love, s.


Johanna tog denna bilden för en vecka sen, sååå ja så här såg jag ut då ;)

Mitt schema - inte helt fel

  Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
8.15 Entreprenöskap Svenska Idrott Matte Entreprenöskap
           
11.00 Lunch Lunch Lunch Lunch Lunch
           
12.15   Engelska Entreprenöskap    

Så nu kan jag alltid bara gå in på bloggen om jag vill veta vilken lektion vi ska ha, dock är schemat lätt så det lär ju inte behövas ;) Tog schemat från madi. Om ni inte riktigt fattat schemat så jaaaaaa, på jb har man tre timmars lektioner! Det funkar väldigt bra faktiskt för då hinner man göra väldigt mycket saker på en lektion. Hade gärna velat ha sovmorgon någon dag men att sluta elva tre dagar i veckan är ju inte heller så fel! Sitter just nu och pluggar för gjorde inte klart allt på lektionen idag, sen ikväll blire träning genom att köra gärnet på min träningscykel!

Love, s.

Kärlek på tåget

 När jag åkte hem till falkenberg innan idag så hände en sak som fick mig att tänka till lite. Jag hade precis satt mig ner så kommer det en tjej som frågar om hon får sätta sig mitt imot, jag svarade ja och tänkte mer på det tills jag märker att hon gråter. Inte så mycket men man ser att hon är ledsen över något, när jag kollar ut så ser jag en kille stå och kolla in. De kollar på varanndra och tjejens ögon fylls med fler tårar, känslan mellan dessa två är så stark att den påverkar mig. Killen som står utanför klarar inte av att kolla in, tjejen framför mig tog fram en servett och börjar torka bort tårarna.

Det var som en film, jag fick känslan som jag får i filmer när det känns obekvämt. "Det här ser inte jag, det här händer inte just nu" gick runt i mitt huvud. Men tjejen framför mig var ledsen på riktigt, hon hade en resväska med sig så antagligen hade hon hälsat på sin pojkvän och var på väg hem. På ett sett blir man glad, glad för att det är så kära att de inte vill lämna varanndra. Men man blir också ledsen, ledsen för att de måste lämna varanndra.

 Men jag kan inte sluta att undra, är det värt det? Detta är säkert inte sista gången tjejen kommer gråta för att hon saknar sin pojkvän. Visst, när de träffas är det kanske värt det men är de värt att vara ledsen och sakna någon hela tiden? Jag vet att jag inte skulle klara av det i min ålder för jag vill ha någon som finns där när jag vill ha honom, inte umgås en hel helg då man missar en massa annat kul och på vardagarna när man är ensam så är killen det också fast flera mil bort.
Love, s.





Fest vid Kärleken

Nedanför kommer bilder som Frida har tagit från i lördags :) Partyyy asså! Kvällen var lyckad bara så jävla konstigt att så många blev av med sina pengar, den som tog min plånbok hade slängt en del av korten (inte bankkortet men det är spärrat) i papperskorgen på toan och han som hade festen hittade dem igår. Bra att jag får tillbaka lite kort iaf :) Saknar dock min plånbok!

Vet inte vad som händer idag, får se :)
Love, s.


Fjortis bild asssssssså, men det är fint :D



GLada flickor :D Jag, Frida, madde och Becka.

Becka och tilda :)


ölspel på golvet, roligt minsann!


azzzz bra lov!

Jag har haft ett grymt lov :D Gjort en massa roliga saker och varit med om lagom galna saker ;) Besöket i växjö var jätteroligt och mysigt. Besöket bestod av en massa mys, film kväll, tacco, shopping, hotell frukost på stadshotellet (underbart!!!!!),  åt pizza med Frida och Ida från språkresan (frida går i julias klass så vi alla träffades och umgicks, jätteroligt att träffa dem igen och snacka gossip om språkresan!) och en massa prat med mina underbara vänner julia och maria :D

Igår var det fest tsm med bästa madde :D Jag hade en rolig kväll där jag träffa en massa roliga människor - som jag nog inte kommer träffa igen men ändå ;) Min plånbok blev snodd,  vf rotar man runt bland människors väskor? SJUKTDÅLIGSTIL! När folk säger att man borde ha bättre koll på sin väska så säger jag; visst jag hade kunnat haft min väska i knät hela kvällen ELLER SÅ LÄR SIG DE MÄNNISKOR SOM SNATTAR ATT INTE SNATTA?! Inte bara min plånbok som blev snodd utan både maddes och flera mer har blivit utsatta.... ditt är ditt, mitt är mitt fatttttttaaaaaaaaa!!!!!

Love, s!

Bilder från de två bra dagarna med mina sötisar i växjö!






Ännu en myskväll

Kvällen spenderas med taco, filmen "familjen jones" som var en annorlunda och bra film (se värd!!) och en massa prat. Maria kom nyss ut från duschen så nu ska jag återgå till prat stunden som tog en liten "paus" ;)

Här kommer bilder från filmkvällen hos elin i tisdags.
Love, s.



MUMMMMMMMMMMMMMMMMMMS! lovelovelove


På bussen

Obbssssss, händer mkt nu därför hinner jag inte blogga, lite tråkigt eftersom när det händer mkt har jag också mycket jag vill skriva ;) Just nu sitter jag på en buss påväg till Växjö tsm med maria, vi ska träffa julia! Vi ska sova hos henne i två dagar och kommer hem på lördag igen (y) DETTA SKA BLI SÅ KUL :D Skönt att komma iväg lite och träffa gamla vänner som man kan snacka väldigt mkt med :) Både julia och maria är gamla konfa kompisar från öland om ni kommer ihåg? Ni lär få en massssssa roliga bilder efter under denna weekend ;)

Igår vare premiär fest på revyn, så kul hade jag! Blir bara roligare och roligare för varje år :) Kom hem vid fyra på natten igår och då satte jag mig vid datan, obbbbss. Så efter 5 timmars sömn är man lite trött! Fast ändå fortfarande taggad för att umgås med mina tjejer. Innan premiären igår som jag jobbade på (med ljuset i taket) så träffa jag Emma och madde, vi satt och fika på Roberts och hade de allmänt mys!

Har bilder från myskvällen som var hemma hos ELin i tisdags men de kommer senare, nu får ni se en bild på mig och johanna när vi lagade spagetti och köttfärssås i tisdags, as gott var det ;) ÄLSKAR MIN SYSTEMKAMERA! (ville bara säga de)

Love, s!




Johanna påväg till mig



haha, bilden ovan är väldigt gammal men vet ni vad jag hade döpt den till? "cool bild", haha. men visst var man cool när man var liten ;) Johanna är min barndomsvän men vi träffas fortfrande, just nu sitter hon i sin bil påväg till mig. Då blire att göra mat, vad de blir får ni se senare :) Önska oss lycka till!

Love, s.


SKöN DaG

Vakna hos bästa kompisen.
Åka och träna gym.
Göra makaroner och bakon.
Kolla sex and the city, man får en sån bra känsla av den filmen!
Prata med maddzz i telen.
Sitta vid datan
Sova, lite granna
Diska
Jobbaaaaaa på revyn!

Love, s.


På lördag blire fest med söta maddzz! Denna bilden togs på toan när vi festa tsm förra gången :)

Mys med jasmine ikväll

Dagens bästa: mammas potatismos!
Dagens sämsta: Annie har åkt till Frankrike och min navel piercing gör ont :( första gången den gör så här ont :(

Just nu kollar jag bonde söker fru med mammsen, bönderna är på semester och det är lika pinsamt som möjligt! Men ändå mysigt att titta tsm med mamma och en kopp te. Vid sex ska jag till jasmine för en myskväll med henne. Blir en massa choklad&popcorn, film och tjejsnack :)

Nu ska sätta mig på träningscykeln för att lyckas med mitt nyårslöfte ;) Nedanför kommer bilder som jag och jasmine tog i fredags/lördags när vi var i lägenheten.
Love,s.


så kan de se ut när en tjej plattar håret ;) taggande tjejer!


Jasmines och min outfit för nyårs kvällen :)

Festat in nya året

Igår fixade jag óch jasmine oss i min kusins lägenhet i halmstad, vi drog ut och åt kebab och taggade tsm tills vi träffade Sara och Emma. Vi fyra fest sugna tjejer tog bussen till Haverdal där nyår firades! Erik hade festen och ahh de blev en händelserik nyår! Saker hände som jag aldrig trodde skulle hända osv ^^ kul var det iaf! Men visst har man ångest och ångrar en del idag... Vi kom till min kusins lägenhet vid fyra där jag och jasmine spenderade natten!

Här kommer lite bilder som sara tagit från gårdagen.
Love, s.









Festat in nya året

Igår fixade jag óch jasmine oss i min kusins lägenhet i halmstad, vi drog ut och åt kebab och taggade tsm tills vi träffade Sara och Emma. Vi fyra tog bussen till Haverdal där nyår firades! Erik hade festen och ahh de blev en händelserik nyår! Saker hände som jag aldrig trodde skulle hända osv ^^ kul var det iaf! Men visst har man ångest och ångrar en del idag... Vi kom till min kusins lägenhet vid fyra där jag och jasmine spenderade natten!

Här kommer lite bilder som sara tagit från gårdagen.
Love, s.









RSS 2.0