Bio med Emma och Madde idag


Jag och Madde på matten igår, emma tog bilden (:

Jossan, jag och Emma. Snygga tjejer som provar glasögon (:

Börjar kvart över tolv idag så har fått en underbart skön sovmorgon! Nu ska jag borsta tänderna, sminka mig lite sen cykla till tåget. Vi ska bara ha gympa idag, de ska bli skönt faktiskt! Som jag ska gymma (y) Efter skolan ska jag, madde och Emma äta på stan och gå runt där och chilla för att sen gå på bio. Vi får se lite vilken film det blir, men ska bli riktigt mysigt!

Love, s.

Så dåligt är det faktiskt inte...

Nu kommer ett mer glatt inlägg. Kollar inspelning av idol med mamma och te. Skolan var kul, var dock lite trött. Men med tjerna i klassen blir det alltid braaa. Efter matten som vi fick sluta tidigare ifrån gick jag och emma till donken för att ta ett smaskigt mellan mål ;> det gick tydligen ingen buss klockan två som vi trodde hmm emma trodde! Hon bor i getinge så det är hälften av vägen till falkenberg, därför tog jag bussen till Falkenberg för första gången. På bussen flummade jag och emma, haha blir glad när jag tänker på det.  När jag kom till stan gick jag till gymnasiumet och träffa lite människor, sen gick jag och jasmine och köpte ett kilo godis! rätta takter - inte sant? ;)

Nu ska jag gå och packa och fixa rummet så att det blir nytta av denna dagen iaf! Maria ringde mig innan och gjorde mig på bättre humör, tack halva! Jag måste lära mig att vara själv, lära mig vara ensam helt enkelt. För är jag det och lite rastlös blir jag depp och det är skit så jag ska bli starkare när jag är ensam. De borde ju vara skönt att slappa själv ibland? Joodå, bättre ska jag bli!

Love, s.


Snygga bilder som togs inne på synsam idag! :) Emma och jag.


Inte min dag

Känner jag att jag har en massa tid att göra saker på och sen inte använder tiden bra så får jag ångest och blir depp och då kan jag absolut inte göra något vettigt. Låter kanske helt knas, men just nu känner jag att kvällen inte gått åt till något bra alls, och det gör mig depp. Sen känner jag mig ensam, så nej mitt självförtroende står inte på topp idag. 

Hade en massa planer för kvällen t ex ta ut bilder att sätta på väggen = skrivan har gått sönder, springa = pappa har tagit med sig spring klockan, träffa elin = hon ringer och säger att hon har en massa att plugga så hon hinner inte. Så nu borde positiva jag ta tag i mitt rum och städa och börja packa. Men istället har jag lust att krypa ner under täcket och gråta. Men för vad? INGETING!

Jag hatar att vara deppig. Men vem gör inte de?
Love, s.


Bjuder på lördagens outfit, taget från systerns garderob!


The Perishers - Pills



Denna låten har jag börjat lyssna på, det är en lugn skön låt som har en fin text.  Bandet och låten heter som sagt; The Perishers - Pills. Värd att lyssna på tycker jag minsann.

Love, s.

De är inte varje dag det är reportage om en i tidningen...





I lördags var det reportage om mig och mamma i HN som delas ut i Falkenberg och Varberg. HN skulle göra en speciell grej om mor och dotter relation och då fick vi frågan om de fick komma och göra ett reportage om våran relation. Våran relation handlade då om "hur det är att ha en mamma i rampljuset". I tidningen och på radion brukar mamma var med ca en gång i veckan pga av att hon är komunalråd och då tyckte HN att det var spännande att skriva om hur det kändes för mig att många i Falkenberg vet vem min mamma är och hur det är för mamma att vara mamma medens hon har en massa jobb som uppmärksammas ofta.

Vill ni läsa artikeln så leta i extra bilagan H som de ger ut på lördagar. Det är många som har sagt att de gillar reportaget och jag blev själv nöjd med det - vi gjorde det bara som en kul grej men på ett sett känns det bra att fått säga att min mamma inte bara tjärnar pengar utan jobbar riktigt mycket också.

Love, s.

teater med pappsen + shopping





Goddagens!
Vet ni? i natt sov jag elva timmar, helt sjukt gött :) Jag sitter och övar på min redovisning som vi ska ha imorgon angående vårat café. Lite nervös hur det kommer asså ;) ähh de kommer bli bra! Om en stund ska jag cykla till stan för att äta med pappa på burger inn och sen åka med honom på teater i Kungsbacka. Kommer bli en mysig kväll med pappsen :)

Igår på lunch rasten så köpte jag armbanden som är ovan på HM och mobilskyddet till min iphone. Det är ett skydd att rekomendera till skärmen för den skyddar inte bara utan är också en spegel! Har haft ett innan men nu köpte jag ett nytt för förra blev sletet. De kostar 129 kr på telia.

Love, s.

Dagens klädsel



Så här såg jag ut idag med andra ord :) chill klädsel, mkt skönt! Nu är jag trött efter träning och allt. Ska bara synka iphonen med datan för har fixat en massa ny musik som jag ska lägga in på den sen blir det sängen för mig. Sov morgon till tolv imorgon, hur gött som helst. Njuter verkligen ;)

Godnatt
love, s :)

Härlig färg


Målade precis naglarna i en riktigt röd färg,  nagellacket ovan. Mina naglar blev riktigt fina, älskar rött! Snart ska jag ut och gå med Johanna Lindell och ikväll ska jag på träning med Elin. En riktigt skön dag idag för skolan var kul och fick sluta tidigare, tror att min redovisning på svenskan gick bra med. Eller tror och tror, jag hoppas ;)

Love, s.

Är du redo?




Kallt. Snö. Halt. Blek. Brunhårig.

Orden ovanför beskriver hur min vinter såg ut och jag kan säga att jag inte är så taggad för en ny kall vinter! Inte ens för en kall höst... Visst kan det vara mysigt men måste köpa både skor och vinter jacka, men när jag väl gjort det så kommer jag nog känna mig mer redo ;) Ska shoppa i helgen med jasmine och då ska jag kolla på skor! För jag kanske kan ha min förra vinter jacka.. hmm?

Min helg har varit kanon, i fredags var Elin, Jasmine, Malin, Masse, Perry, Carl och Robin hos för att chilla och kolla film. De slutade med att Carl och Robin sov över :) Vid halv ett nästa dag åkte jag till Halmstad för att träffa Madde. På kvällen festade jag för fullt med en massa vänner. Igår då det var söndag sov jag bort hela förmiddan sen träffa jag Jasmine, tränade och träffade simon. Min helg har varit helt fullproppad men riktigt lyckad.

Love, s.

fessssst lördag










Tack för kvällen alla!
Först var vi på förfest hos olivia på hamnkrogen sen blev det fest där. Vid tolv drog jag, malin och elin vidare till gustav möller där det var fest. Kom hem klockan fyra lagom trött ;) De var kul och väldigt trevligt igår (y)

Nu ska jag till jasmine, sen ska jag träna.
PUSS!

Fredag = klippning och taco!




haha, madde hoppade på mig... vilken fight de blev asså ;) Vi gick till nissan på lunchen, väldigt mysigt.


Sitter på engelska med Madde och de andra. Vi översätter en svår text, eller hmm vi ska göra de ;) Uppdaterade inget igår för internet krånglade och jag hade fullt upp. Färgade håret på Sanna efter skolan och sen lagade jag mat till familjen, jättegoda taco baugetter blev det! Sen träffade jag Karolina, de var väldigt längesen som vi sågs så de var trevligt :) vi gick till tullbro och träffa robin och lite mer folk :)

Denna skoldagen har varit riktigt bra, mina flickor gör mig så glad! :) Känner mig dock rätt trött nu så efter att jag klippt mig så ska jag sova lite. Måste ju vara pigg när Jasmine, Elin och Malin kommer hem till mig för att laga taco! Sen ska vi kolla film eller dra ut och träffa folk, vi får se lite :) blir en skön chill kväll iaf. Men som sagt vid halv fyra ska jag klippa mig och jag är väldigt inne på att klippa upp håret så att det blir ännu lockigare... fast nackdelen är ju att mitt hår inte håller sig platt när jag väl vill de om jag klipper upp det ännu mera... jaja, man kan inte få allt!

Love, s.

Några ord



Vill vara med dig, du gör mig glad och de är det viktigaste.

For a while ago...


'

Jasmine och jag gick i samma klass i fyra år och under dessa åren har vi varit nära vänner hela tiden. Hon är tjejen som gör mig trygg, vännen som gör mig glad och bästa vännen att lita på. Nu går vi inte i samma klass längre, det är lätt att man glider i från varanndra men de vännerna som man bryr sig om har man kvar - för dem kämpar man för.

Jag blir så himla glad när jag kollar på dessa gamla bilder, jag ser så himla glad ut. Tiden förut känns så himla enkel nu, men så kommer det alltid att vara. Jag trivs perfekt så som jag har det nu, trivdes så som jag hade det förut. De är riktigt bra att ha fina minnnen att kolla tillbaka på men ändå känna att man har det bra nu, så att man inte börjar sakna det förflutna.

Nu är jasmine på väg hit, jag slutar elva och hon fyra. lite orättvist kan man tycka ;)

Love, s.

Nya jb tröjor




Fått as sköna tröjor från jb, snällt av dem! :) DOCK SÅ HAR JAG TAPPAT MIN HUNDRA LAPP! de gör ont när jag skriver det.... fattar inte vart den blev av. Blev av med ca 50 kr i fredags också, inte okej! min ångest bubblar över. fy fan :( 100 kr är inte mkt men det var så slarvigt av mig. finns inget värre än att tappa bort saker.... åhhh!

Love, s.

Science park

För en vecka sen var vi på studiebesök på sicens park. Det är ett ställe som ägs 49 % av komunen och 49% av Halmstad högskola och sen 2% av de som är på sciences park. Det är till för entreprenörer som har en idé och vill starta eget, på detta ställe får de stanna gratis i ett år. På science park är det mening att man ska kunna utveckla sin idé ännu mera med rätt verktyg och coaching och sen efter ett år stå på egna ben. Man kan även få vara där ännu längre men då får man betala lite. Det var olika personer som föreläste om deras företag och hur de fick sin idé till att starta just deras företag. Jag tyckte det var spännande och kul, jag gillar ju verkligen sånt här. Det är ju bra eftersom jag går entreprenör och på min linje är det ju meningen att vi ska lära oss en massa om att starta eget företag. Så nu vet ni att vill ni starta ett företag och har en idé men behöver mer hjälp så är science park ett ställe att vända sig till - de finns över allt i landet.

Tycker det är en väldigt bra sattsning för det är nya företag som är en del av framtiden.
Love, s.




Dagens utseende



Har precis fixat klart mig, ska snart iväg på teori lektion i tre timmar för att sedan få köra bil! Jag har valt att göra min lektion på nya trafik skolan. Tycker den körskolan verkar kanon efter allt bra jag hört Johanna säga om den :) innan var jag ute och sprang 4 km, blev en kortare runda idag men de kändes bra för mina lår är fortfarande helt slut efter i söndags då jag sprang 11 km. Men imorgon får min kropp äntligen helt vila ut för då blir det ingen träning! :) Efter min teori lektion så ska jag hem till *****, vem kan de va? hmm... De vet man aldrig ;)

Love, s.


Ingen skola

Har lagt upp filmer från malta på facebook nu, tänkte att jag kunde dela med mig med några av dem. åhh vad jag saknar den resan! En sån himla bra semester. Elin åkte hem vid ett igår så det blev rätt sent men vi hade det väldigt mysigt, lätt att prata med denna tjejen asså :) vi pratar ju effektivt som sagt! haha, (man pratar inte fort utan effektivt, dock hänger inte alla med när jag och elin pratar men vi förstår varanndra iaf).

Idag är det ingen skola så jag tänkte ta tag i mitt rum, tvätt, laga mat, måla naglar osv. Nuuu ska jag ta tag i det så vi får höras senare.

Love, s!


En liten stina. som jag har förändrats sen dess, eller har jag verkligen förändrats så mycket..? Om man skiter i ut sidan och tänker på hur man själv var. Hur mycket förändrar sig insidan på några år egentligen?

På donken idag...




Så söta bilder, eller hur? Denna dagen var rolig, inte så konstigt för mina "nya" vänner i klassen är verkligen hur sköna som helst! Har inte haft en tråkig dag än, för vännerna gör den alltid rolig.

Åt frukosten på donken idag... busig va? ;) Emma hade aldrig provat toasten där så var ju tvungen att visa henne! hehe, har lärt henne äta det viktigaste på donken nu. På matrasten gick vi hem till madde och åt, de var gött och mysigt. Jag har så många interna skämt med dessa tjejerna asså, de är hur kul som helst men skulle jag berätta vad vi sa idag som var så kul så skulle ni aldrig fatta, hehe men oftast kommer det fram riktigt roliga citat under dagen vilket är bra för det bjuder ju alltid på lite extra skratt.

Om 10 min kommer elin polski och då ska vi åka moppe i piss vädret till friskis för att träna det bästa passet som finns (y) Efter träningen kommer elin (den andra, johansson asså) och chillar hos mig. Hon ska stanna hos mig sent för imorgon har ingen av oss skola! (y)

Love, s.


Valet i Falkenberg

Ïgår var jag på valvaka på Harry's för att stötta mamma inför valet. För de som inte vet blev min mamma röstad till att bli komuråd för falkenberg i förra valet - i år ställer hon upp igen. Först måste Alliansen vinna i Falkenberg, sen måste Centern (mammas parti) bli det största partiet i alliansen och till slut måste mamma bli framröstad bland de valda från centern. Så det är en väg dit och igår var min mamma väldigt nervös - så fick stötta henne med många kramar!

 Ni kanske tror att valet redan är klart? Men inte i Falkenberg, det kommer bli alliansen som bestämmer i falkenberg men det står mellan Centern och moderaterna om platsen att bli komunråd  alltså att bli det störta allians partiet. Centern leder just nu med ca 150 röster men på onsdag räknas de röster som har skickats in och då kan moderaterna gå om. Så på onsdag får vi reda på om mamma har kvar jobbet på komunen eller om hon ska gå tillbaka till företaget som hon äger tsm med pappa.

Spänningen ligger allså kvar i familjen, åhh jag vill att det ska bli onsdagen så att väntan är över.
Love, s.





Jag är så stolt över dig, mamma!


muuuums




Idag äre måndag! Och jag är sjuuukt sugen på choklad. mums.

Det är reklamen som har ersatt all politisk reklam på de stora skyltarna i stan som har gjort mig så sugen. Så på frukost rasten om 30 min ska jag och emma köpa toast på donken och choklad. Glad att jag har emma, hon älskar att äta lika mycket som jag (y back to wooork now,

Love, s.

Älskar tv serier

Åhh älskar kärlek-drama-komedi serier! Jag har sett det mesta av alla drama "ungdom" serier från usa, alla säsonger av sex and the city, one tree hill, desperate housewifes, Grey´s anatomy osv. Man blir sååå fast! Såg klart första säsongen av gossip girl idag, deras rika värld är faktiskt riktigt spännande ;) I slutet av varje avsnitt händer det alltid nått nytt spännande så att man bara e tvungen att fortsätta...! har dock inte fattat hur man fixar engelsk text till serien, så nu ser jag den bara med engelskt tal. Det funkar men ibland pratar de lite otydligt så att det är svårt att höra ;s men elin skulle hjälpa mig fixa texten så de blir nog bra (y

nu ska jag byta om till löpar kläder för ska ut och springa med friskis och svettis i en timme, det låter jobbigt - det är jobbigt! men gött efteråt ;)

Love, s.




Ikväll eller nått ska jag börja se säsong 2, gossip tjejerna är så snygga! och killarna... har dock börjat tröttna på jenny (längst till höger). hon kan draaaaa, om hon inte blir roligare i säsong två så att säga ;)

Godmorgon!

Idag är det val så alla som är över arton sitt inte här utan gå och rösta!! Det är viktigt att göra sin röst hörd, för valet är viktigt. Ditt val är viktigt! Idag är dagen då hela sverige är spänt, de är bara att kolla hemma hos mig för här har jag två nervösa päron och visst är jag med spänd för vem det än är som vinner så kommer det förändra sverige, hur? det bestämmer du som är över 18.

Love, s.


Hemma i Falkenberg


Jullanbullan, en as skön tjej som är söt, alltid glad och hon ger inte upp. Hon ska bli entreprenör som jag, vi båda kommer äga (y

Jag på en jättemysig resturang i Borås, jag och jullan drog ut och åt och det var riktigt gott! Brukar inte äta på resturang i sverige så ofta och absolut inte själv med en vän pga att det är så dyrt. men man är värd detta ibland ;)

Snyggingar på shopping runda ;> dock inte mina öronpuffar ^^

Ellen kom till stan så fikade alla på "viskan". Riktigt mysigt!

haha, blåa tungor efter blåbärspajen (y iaf min.

Hemma från borran, besöket där var roligt och mysigt. Riktigt kul att träffa jullan och Ellen en stund.

Nästa gång jag träffar dem så äre på återträffen i göteborg med alla andra STSare, ska också bli riktigt kul! I Borås så spenderades alla pengar på mat - så stina och jullan stile! Vi är två glada tjejer - som är ännu gladare när vi äter! haha, men seriöst mat e underbart! hihi, vi var på stan och kollade runt idag men hittade inget tyvärr. Letade efter en röd halsduk men hitta inte en enda, suuukkk :( hade kunnat tänka mig en lila också och hitta en skön men den kosta 300 kr och de kan ju borås fet glömma att jag lägger mina pengar på! 300 kr = tre pizzor, hallå så mkt mer värt? ;) haha. 

Bliir as god mat ikväll och sen träffa vänner, blir nog kanon.
Love, s.

Nyss på kicks...




Haha, vi är lite rastlösa på våra raster asså ^^ på de söta bilderna ovan är det jag och Madde. Måste fortsätta med engelskan som har blivit tråkig... måste redovisa inför klassen sen och vi skriver och ska prata om Boris Lennerhov! wiihooo. Tar tåget tre med anton och är framme i Borås klockan fem, perfekt!

Love, s.

BORÅSSSSS



På bilden är jag och jullan, min vilda party vän från malta! De är hon jag ska sova hos ikväll. Antingen ska vi leva upp till gamla party minnen eller så ska vi bara prata ut om våra liv. Vilket som blir bra, imorgon ska jag shoppa med henne och Ellen (delade rum med båda dessa vänner i malta men ellen åkte hem efter 2 veckor medens jag och jullan stannade i tre). Sååå taggad för boorås!

Har mat rast och kom nyss in till de varma och till datan efter att varit ute och pratat med madde. Nu ska jag köpa tuggummi med Emma päääämma så de är bara att gå ut i det kalla igen. Sa nyss hejdå till lejla för hon ska byta på måndag. suuukkk.
Love, s.

3 bra saker

* Borås imorgon!! Imorgon ska jag träffa framför allt jullan men kanske Ellen annars träffar jag henne på lördagen. ska bli så kul att träffa mina dela-rum-vänner från språkresan! :)) så härliga tjejer!

* Ska äta mat med pappa strax sen ska jag cykla till jasminii! Blir en massa tjejsnack ikväll, de blir hur great som helst.

* Jag är inte trött! helt otroligt bra (y)


En bild från i våras på mig och jasmine. Du är min bästavän.

Vad tiden flyger iväg...?

Idag är en hel konstig dag, verkligen. Var på "äventyr" med Lejla innan idag och besökte Elins skola drottning blanka i halmstad. Lejla kanske ska byta dit, och det vill inte jag! :( Skolan var bra men min är bättre (y så det så lejla! Drog inte på gympan utan tog tåget hem efter att varit där sen dess har jag sovit! Vaknat en gång i timmen och kunnat somna om, helt sjukt gött! Nu ska jag snart äta lite, har lagt in mat i ungen. riktigt hungrig nu. Om en timme sitter jag på cykeln för att träna med elin på friskis, ska bli skönt att få hoppa av sig lite ;)

Igår var som sagt två tjejer från klassen här, Lejla och Emma :) Det var roligt att visa dem tröingeberg, falkenbergs paradis inte sant? ;) I början av kvällen efter att de dragit hem så cyklade jag och simmade med Elin. Det blev 2000 meter som vanligt. Sen kom faktiskt mamma och hämtade oss för att det regna och blåste helt för jävligt :( När jag kom hem så hade robin precis kommit och vi kollade på idol osv. Gårdagen var verkligen toppen från morgonen till kvällen :)

Vi var på ett studiebesök på Science park igår med skolan också, jag tyckte var intressant. Berättar kanske vidare någon annan gång :)

Love, s.


Josefin, Lejla och jag på högskolan i väntan på några andra klasskompisar :)

Lejlas rygg och Jossans glada ansikte! (y båda taggade inför besöket...?

Jag och Emma :))

Sötisar, Jossan och Emma!

Jossan, Amanda och Lejla, sköna människor! :)

Åhhh jag gillar verkligen min klass!

Just nu i mitt kök....





Lejla och emma från min klass är på besök i falkenberg! hel vilt... ;) nu blev plättarna klara.
Love, s.

Simon millberg....


Simon millberg som spänner järnet, åhhh min fina vän!

... ligger i min säng just nu och chillar järnet. Ska göra det med honom snart igen! Vi har vart ute och gått då vi snackade och flummade en hel del ^^ härlig kille! Innan idag lagade jag mat med elvis (elvira) och umgicks med henne. Blev stinas kyckling med ris och as god sås! börjar bli en riktig kock nu ;)

Love, s!

Team lovely


Stina [jag] , Amanda och Josefin är team lovely. Gissa vf? Joo, för vi håller på att starta Halmstads grymmaste ungdomscafé. Bara på papper men ändå, cafét ska heta lovely och om vi skulle starta det på riktigt hade det ägt!

Godmorgon höst! Godmorgon regn! Godmorgon allt mysigt som har med hösten att göra!

Visst är regn vanligtvis inte så mysigt men inomhus och med rätt sällskap kan det bli riktigt mys, eller hur? Det finns positiva saker med hösten, det gäller bara att tänka på dem än bara på det negativa. Det blir mysigare att ligga kvar i sängen, kolla på film, laga mat, kolla på tv och om jag får säga det själv så är bästa tiden att ha en pojkvän just på hösten för även om man vill det eller ej så är hösten den årstid som får en att känna sig som mest ensam. Men killar är självklart inte allt, att ha riktigt härliga vänner runt sig är ju inte fel det heller. 

Idag ska jag träffa Elvis efter skolan, ska bli kul. Får bli att chilla, det är ju de man gör bäst på hösten ;)
Love, s.


Kalas på donken med brudarna




Haha, så jävla härliga brudar! Idag är jag på flumm humör och det är brudarna vid mitt bord också. tur de så att man kan flumma tsm ;) Åt paj på donken btw, göttttttttt! Sen ska jag köpa tuggummi med emma, nästa rast så att säga. Tuggummi är verkligen behövligt!

Love, s.

Lördagens outfit


Jeans; weekday 600 kr, Linne; gina 100 kr Spetströja; Gina 150 kr Armband; bikbok 100 kr

Nu är jag i skolan, kom precis in efter frukost rasten så sitter här och dricker vatten som jag fick från donken innan (bra för huden med vatten, glööööm inte de ;)). Idag ska jag käka hamburgare på donken, så himla sugen!! Men det är god mat i matsalen så ska inte äta den innan lunch... duktigt eller hur? Vid fem ska jag träffa elin och så ska vi cykla till friskis för att gå på puls medel pass, kommer nog bli jobbigt! Men gött efter åt ;)

LOVE, S!

Saknar Julia Fonsell!

Fick en kommentar innan idag av världens mest härligaste växjö tjej, först en massa text som slutade med "har de blivit mycket paj? har du smakat den nya?`:D SAKNAR DIG MED ! puss" Åhhh vad jag gillar människor som frågar om små men dock viktiga saker! SAKNAR DIG SOM FAEN JULIA!

Bjuder på bilder från när hon var här i slutet av sommaren, då andra dagen spenderades med Maria och Steffi på liseberg. Två toppen dagar med denna tjejen asså varav en dag då jag var med henne själv - snart igen hoppas jag! Hon bor ju trots allt bara 2 timar här i från... ;) Robin drog nyss, han var här och chillade lite. Efter att vi käkat så råkade vi somna lite.. hehehe. Nu ska jag borsta tänderna och se om maria är uppe så att jag kan ringa henne, måste ju se vad det är för roliga saker som hänt uppe i Kungsbacka under helgen :)

Hörs imorgon då vecka 37 börjar, den ska bli as kul eller hur?! taggga...
Love, s.


Besök hennes blogg här.


Musik, dans och prat







Lyckad kväll! Ohhh jaa.

Man ligger här i sängen och kommer på en massa pinsamma saker som hände igår, saker som man sa och hörde. Sin enda tröst är att de andra också var lite "extra glada" och kanske inte minns så mkt ifrån de! Åtminstone tar det man sa med en nypa salt... ;) Mina och Elins ångest samtal efter en kväll ute är inte att leka med, haha. Vi berättar  om allt pinsamt som man ångrar så efter samtalet känns det inte lika dåligt, iaf inte LIKA pinsamt...!



Först var det förfest hos mig, bilderna ovan är från den :) Sen drog vi till ätrasalen där det festades för fulla muggar! Måste säga att det var väldigt kul att madde, hanna och nattis fixade med denna festen. Träffa en massa folk var riktigt kul, många man inte hade sett på länge osv :) Idag är jag dock lagom seg ^^ trött men kan inte sova, suck! Skulle åka till Jasmine nu men hon var tvungen att åka till sin farmor så får se vad som händer ist.

PUzzzzss love, s.


Toppen Lördag!


Elin (polski) Johansson på bilden. Tog dessa härliga bilder igår när jag chillade med Elvis, Elin och Thor lite senare på kvällen :)


Fan vad bra denna dagen ska bli!
Min toppendag började perfekt med att träffa Elin vid våldtäktstigen halv elva för att sedan cykla till Friskis och Svettis och gå på vårat favvo pass kl elva :) Efter ett svettigt pass gjorde vi våra speciella övningar på gymmet. Jag och Elin är verkligen de perfekta träningsteamet - inga lat maskar här inte!

Nu sitter jag och chillar i sängen med skön musik och godis :) taggar inför kvällen! vid sex kommer Malin och Elin hit sen kommer resten av folket vid sju för då är det förfest hos mig som gäller innan det bär av till vessige för att fira Madde, Hanna och Nattis födelsedag :)

Love, s.

vill ha...

Jag vill ha bestämt en as snygg outfit tills imorgon! har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig...

Jag vill åka utomlands till värmen, den goda maten och shoppingen! Blir att vänta till November då det blir Frankrike för att träffa syster, ska bli så kul :) dock så har det hunnit bli kallare där då... just nu är det typ 30 grader hela tiden hos syster i Frankrike *avis*

Jag vill ha en systemkamera! Men är så dålig på att ta reda på vad för kamera som jag behöver och vill ha, finns ju så många! måste ta tag i att börja leta, först måste jag bara hitta en vettig butik. Finns det ens några bra systemkamera butiker i fbg?! men tänk sen när jag väl har en, så fina bilder det kommer bli :)

Nu ska jag skriva klart mitt engelska brev sen kommer Robin.
Love, s.



Brun - i håret


Mars 2010

Agusti 2010


För ett årsen var jag riktigt brunhårig, lite ljusare än på bilden men riktigt brunhårig var jag. Färgade mitt hår brunt dagen innan jag började nian. Bilden är tagen i Mars, jag tycker att färgen är fin. Men den passade inte mig så bra, jag passar bättre i min hårfärg nu, eller?  Jag har funderat på att slinga mitt hår med ännu mer ljusa slingor. Men gud vad annorlunda att vara blond..? kanske ska sattsa på de till våren ist, hm.. Några förslag? De är ju trots allt roligt med förändringar!

Slutar elva idag! wyeeee. Men måste dock plugga lite men plugget är rätt kul sååå :) Känner för en myskväll idag och de kommer det att bli med trevligt sällskap. Imorgon äre ju fest som gäller! fy fan vad jag ska festa dåå.
Love, s.

Elin Johansson och flygande jacob!





Gissa vad Stina Wernersson har gjort idag? - jo, jag har dissat donken idag för att göra flygande jakob!! Om ni inte visste det så är det så att jag och min syster lagade mat en gång i veckan hela förra våren och det gör jag fortfarande. Men i våras blev det oftast lättare måltider så som pasta med något tillbehör (inte alltid, de hände att jag lagade mer avancerade grejer) men nu har jag lovat mig själv att göra krångligare måltider, visserligen är inte flygande jacob krångligt men mkt mer stressfullt än bara makaroner och bakon ;) Det är kul och bra att lära sig laga mat men visst tar det tid! och de är det som suger med de... annars kan det vara rätt kul :)

Ikväll lagade jag mat som sagt och sen kom Elin (på bilden ovan). Vi chillade och gick ut och gick, härligt med en massa tjejsnack och det blir det verkligen varje gång man är med henne! Vi pratar fort, eller fort? Vi pratar effektivt! haha.

Love, s.

Varför så himla gott?


Bilden tagen på frukost rasten, de är jag, laila och madde :) och jaaaa vi satte oss mitt i gång banan för där fanns det sol :)

Jag är sååå sugen på donken just nu!! Jag vill ha deras paj, hamburgare och strips. nuuuu?! Varför är inte annie hemma? hon hade velat ha och till och med kunnat köra! Typ två veckor innan hon åkte så var båda hemma så säger annie ba "jag är as sugen på hamburgare på donken" och jag ba "de vill jag med ha, tänkt på de hela dan" Annie ba "då kör vi dit"! De var härliga tider de ;) Nu när Annie inte är hemma så är det tur att jag har Elin, ska cykla till klitte nu och simma sen till donken. Så det blir inte de nu men sen ikväll och efter träningen borde de vara ännu godare eller? de sa elin iaf ;) haha.


Love, s.

Desperate Housewifes!



Åhh vad jag saknar Desperate housewifes! När ska det egentligen börja på kanal fem? Gick in på kanal fems hemsida men där stod inget :o Desperate äger ju verkligen! :) Och nu har jag bara två avsnitt kvar av Grey's anatomy säsong fem så då måste jag ju ha nått annat att se på ;) En glad nyhet är iaf att desperate housewifes ska spelas in både säsong 8 & 9!! Nu någon gång ska säsong 7 börja.

Up date: De var en som sa att programet börjar söndagen den 26 september även på femman (inte bara på abc som de står i filmen ovan) så är ni som är lika desperate housewifes tokiga som mig håll utsik runt de datumet för tiden! :)

PUSS, love s.

Kvart över elva!



Bilder jag tog för 2 veckor sen, har på mig min teater mask som jag fick av erin :)

Hallå eller.
Sitter med jossan på entreprenör lektion, vi gör ett projekt arbete "starta eget café". Det är rätt kul, vi skrev nyss våran affärs idé med andra ord några meningar om hur bra vårat café ska bli! ;) SLutar kvart över elva idag så det är redigt götT! Vill gå och äta blåbärspajen på donken sen om jag får med mig någon dit, så himla nyfiken på vad den smakar (y

Igår så var jag ledig från skolan, hade värsta planerade dagen men folk blev sjuka osv så dagen blev inte som planerad men väldigt bra iaf :) Jag stack ut och sprang i det sköna vädret. Robin kom hit efter att han slutat och drog sen vid åtta då jag cyklade till Jasmine i Vinberg för lite tjejsnack mys! :) I måndags tränade jag ett as härligt pass på friskis med elin, passet halv sju äger! Sen lite senare kom perry och choffe till mig. Idag blire träning och lite så.

Love, s.

Annie Wernersson, syster min



Dessa foton är tagna i Stockholm för 3 årsen.

Min syster Annie lämnade Falkenberg för ett år i Frankrike för två veckor sen. Hon är där som Au pair i en tre barnsfamilj men pluggar också franska i skolan :) Väldigt stolt över syster som vågar att bara ge sig av så till ett land med ett nytt språk helt ensam, men det börjar bli lite ensamt här hemma nu! Skönt också för det är inte lika mycket tjat om för hög musik på rummet, glömt att ta bort tallriken eller att man kommer hem så har annie tagit tv:n! Men det är dock ensamt också, ingen att fråga om råd när det gäller kläder eller någon som bara finns där när päronen jobbar. 

Du får banne med komma hem till jul din tok! Men jag vet att du har det bra och det är ju de viktigaste annieway.
Love, s.

På 15 minuters rasten!


Emma tog bilden på donken och det är först Amanda sen Jossan och sist jag på bilden.

JORDGUBBS/VANILJ PAJEN PÅ DONKEN ÄR SLUT FÖR ALLTID!!!!
Den finns inte längre... den har slutat sälja! omgomgomgomgomg! :( Nu äre blåbärs/vanilj paj och äpple paj som gäller, testade äpple paj innan och det var sådär. Ska bli spännande att testa blåbär/vanilj pajen, den får fan vara god ;)

Love, s.

Ny veääckkkka





Haha, lite bilder från Emmas hus i fredags. Nu sitter jag i skolan, ska börja svara på frågor om projekt arbete nu. Redigt roligt ;) höhöhö. Idag ska jag träna med Elin och sen hitta på nått kul lite senare på kvällen för jag börjar ju sent imorgon (kvart över tolv) så då betyder det att jag kan ha en sen kväll ;> underbaaart. Nu är det rast och jag, Jossan och Laila ska äta frukost i skolan. Vi får frukost från en stor frukost buffé för tolv spänn, as gott!

Love, s.

Helgen

Min helg har varit lyckad, hänt mycket roliga grejer. Vill ni höra eller? ;) I fredags så fikade jag med Emma, Malin, Johanna och sara på Roberts coffee. Åt en jättegod blåbärs paj, har verkligen börjat gilla pajer ;) Iaf ett tips om ni ska fika där. Sen hängde jag med Emma hem till Getinge där vi lagade strips och köttbullar med hennes syster, fixade oss och snackade :) Vid åtta var vi tillbaka i stan och då tog jag tåget hem för att sedan cykla och träffa malin och elin. Vi drog till stan och träffa en massa folk, vi var bl a på festen i stan men det var rätt drygt där så vi umgicks med folk på stan ist. Kvällen slutade med film hos Robin med Calle, Carl, William, Choffe, Masse, Theo, Elin, Malin och jag dåå. Trevlig kväll absolut!

Somnade vid fyra på lördagen så kan jag inte direkt påstå att jag var pigg men elin pratade hål i huvudet på mig så det var bara att gå upp ;) haha. Nejdåå, de är bara trevligt när elin pratar! det blev en god frukost och sen hem för att duscha. Lite senare kom Robin och vi chillade tsm till kvällen då jag drog till Getinge vid åtta. Där fixade jag mig med Emma och Malin. När vi en timme senare kom till stan träffade vi maja. Vi var i stan ett tag och chillade, pratade med folk osv. Sen bärde det av med bussen till Alice där det var fest. Somna kl fem i min egna säng efter denna roliga kväll :)

Idag har jag sovit och träffat johanna, vi var ute och gick i det sköna vädret :) Nu äre tacos som gäller, mums! Ska ut med Simon sibelius sen, ha nu en fortsatt chill söndag! Puss

Love, s.







Nu vare Fredag!




Idag är det fredag! Jag ska med Emma hem idag om det är så att jag kan hänka på en fest ikväll, men killen som ska ha den var typ osäker på hur många som kunde komma. Så får se helt enkelt, men festa vill jag göra iaf! Är taggad som faen för det & de är ju freeeeda :) Nu äre engelska i skolan som gäller, var och köpte smink på kicks på lunch rasten med Emma innan. Smink är braaaaaa!

Love, s.

EmmMmma!



Försökte vända denna bilden 3 gånger men den vill aldrig ändras när jag väl laddade upp den så nu får ni ser emma på fel håll, hehe.

Gick 1,2 mil idag! Det går typ 25 st i min klass men det var bara typ 6 som gick hela vägen ;) vissa tappa bort sig från början (min lärare gick rätt så fort), vissa var lata och vissa låååångsamma. Men jag, jossan och Emma kämpade på, mvg nästa för fan! ;) Efter power walken så åt jag och Emma varsin välförtjänt paj på donken! Den är ju såååå god, jordgubbsvanilj är bäääst. Har dock inte smakat äpple smaken, får bli nästa gång ;) emmas vän Sara kom efter en stund och efter ett tag så drog vi och träffa Max, Malin och Lizett. Sen kom Elin och vi hade följe till tåget där vi mötte upp Robin. Kom hem vid sex, en riktigt chill dag måste jag säga.

Love, s.

Life





Sitter i skolan, känner mig halv pigg. Absolut inte lika trött som igår (y) Nu har jag matte och framför ligger en matte diagnos som jag ska snart göra klart när rasten är slut. Idag ska jag först gå en mil på idrotten och sen gå på stan med Emma (en tjej från klassen). Glömde dock plånboken, eller hittade den inte *suuuck* Har blivit så slarvig senaste tiden, det ända jag gör är att umgås med vänner och sova. Det syns på mitt rum, inte konstigt att jag inte hittade min plånbok. Och vet ni vad jag hittade när jag böjde mig under sängen idag? en brödpåse! Den har legat där sen i lördags för då gick jonis och några och åt bröd utan pålägg, haha. Sååå ja, jag behöver städa!

Love, s.

Sooool

Hej alla pigga, sura och glada!
Idag slutade jag skolan kvart över tio (skulle sluta kvart över elva) och då var en halv timmes rast inräknat i den tiden. Snacka om att vi har det soft på jb just nu. Läxa, vad är de? men seriöst absolut inget sånt än ;) De är jävligt gött men känns typ konstigt också. John Bauer gör iaf så att det är kul att gå till skolan ;> Har inte blivit så mkt bloggat på senaste, fullt upp helt enkelt. Sen så är jag inte typen som bloggar utan bilder vilket ni kanske märkt? har inte ett enda inlägg utan bild ;) men vem vet, kanske kommer. Måndagen tillbringades med träning och sen mys med en kompis. Tisdagen vare träning som gällde också, efter den så träffade jag Elin Johansson. Vi snackade en massa, som vanligt. Blev att jag kom därifrån vid tio :) Idag så har jag sovit, sen träffade jag Johanna. Vi var ute i det fina vädret vilket ni kan se på bilderna. Ikväll har jag lagat pannkakor till familjen och nu ska jag iväg till en kompis.

Love, s







1 september

 Lite saker ni nog inte visste:

  • Jag är längst av alla tjejer i min klass. De trodde jag verkligen inte skulle hända! Men jag gillar de, alla kollar upp mot mig liksom ;)
  • Jag har lätt att bli kär. Men har också lätt att bli ointresserad igen.
  • Jag gillar att skriva. Hade gärna velat skriva en ungdomsbok med mitt liv som bakgrund, men de tar ju  lång tid. Men ändå så grymt kul de hade varit när den blev klar!
  • Jag trivs väldrigt bra i min klass! Klassen är faktiskt grym.
  • Jag har bara känt Elin (hon som går på gymnasiumet i halmstad) i en och en halv månad. Lärde känna henne på sommarjobbet på vallarna, vi har verkligen klickat under den korta tiden vi har varit vänner och hon är en riktigt härlig vän.






RSS 2.0