Mitt hår 09-10


i början av färgningen...




för mörkt hår här....


fin färg här....



dagen efter slingningen i sverige....

En och en halv månad efter slingningen, solen bleker verkligen för här är jag ju mkt blondare än bilden ovan. Tänk så blond jag kommer bli i sommar sen...! GILLAR FÄRGEN PÅ HÅRET!

webbcam historia med mitt hår skolåret 9 ;) Färgade det brunt dagen innan skolan började nu i 9:an och i februari då jag åkte till Thailand så körde jag med citron i håret för ville bli ljusbrun igen. Jag gjorde även lite slingor där som gjorde håret ljusare men de var i mitten av april som jag gjorde riktigt många slingor i håret och efter det har solen gjort sitt jobb och nu har jag den perfekta hårfärgen, enligt mig själv då ;) De var kul att testa att vara mörk brunett men tkr mkt bättre om denna färg :) speciellt till sommaren men får la se vad det blir till vinten...!

Love, S!

Måndag!

Mina planer för dagen:

* Fika med Karro, vi ska tjöta lite med varanndra på Stålboms :)
* Sen ska vi dra vidare till sommarjobb träff med vallarnas frilufsteater på vallarna. Ska jobba där för tredje året i rad med att sälja programblad och stå i kiosken. De är ett perfekt jobb när man ska vara borta mkt så som jag var förra året och ska vara detta året (förra sommaren 4 veckor på öland med konfa och denna sommar språkresa i tre veckor). Sen är det väldigt kul att jobba med folk i sin egna ålder och träffa en massa nytt folk varje dag (allt folk som besöker teatern).
* Sen äre friskis och svettis som gäller, med andra ord träning med Elin (y)
* Dagen slutar med solning på solhuset med elinpelin, perfekt slut på dagen.



Två bilder från vallarna sommaren 2008, vallarna är ett populärt ställe ;)

Min helg i bilder!


Cool tjej som hjälpte till när annie blev fotat i fredags innan balen ;)

Azzz snygga brudar på elins fest på fredagskvällen.

Jag och elvis efter att vi ätit glass på peggens! de var azzz gött.


Morsdag firande jag med en del av pappas släkt, mysigt minsann!

Jag kände att våfflan fick vara i centrum denna söndag när jag själv känner mig så het, men man får ju dela med sig av uppmärksamheten ;) Pappa fångande bild på ett fint djur i trädgården idag med, as coolt ju! eller hur...? ;)

Och snart kommer jasmine hit och då ska vi umgås hela natten lång. Perfekt slut på denna helg :)

fest hos elin!








Detta var lite av bilderna som julia tog i fredags hos elin. De blev en väldigt nice fest där de var runt 25 personer. Jag kom nyss hem från Kajsa där jag slaggat. Vi kollade på filmen the reader igår, de var en mkt speciell kärlekshistoria och jag tyckte filmen var lite seg men filmen var ändå väldigt fin så ja, lite värd att se ändå :) Idag blir det att fira morsdag, träna och städa. Hare bäääzt.

Love, s!

4 random saker...


Dessa filmer fick jag låna av syster idag, hon berättade lite om dem. vilken ska jag kolla på med kajsa tro? The reader som är en drama film med en massa sex i eller Morgan Pålsson som är en rätt random rolig film? Hm.. båda har sina fördelar helt klart ;)


Nu efter ett helt år med min webbcamera har jag upptäckt att man kan ta såndana här 4 bilder :o är jag inte fantastisk som har upptäckt detta? ;)


Detta är min lösning på städa mitt rum, slänga in allt i garderoben. nu när jag borde ta tag i att lägga in sakerna fint i garderoben eftersom de är ny tvättat så vet jag inte ens vart jag ska börja eftersom mitt golv är fullt med saker också. VARFÖR BLIR DE ALLTID SÅHÄR? *suck*


Gillar min systers klänning skarpt, tyvärr så har den handtvätt bara... *suck*

Ännu mera studentbal...







Visst är de fina? Jag missade tyvärr att se på Kajsa och alla hennes vänner igår som gick på balen men men, dem kan man se i tidningen idag så det är ju alltid något ;) Ikväll ska jag kolla film och mysa med kajsa. det blir perfekt för är lite död idag känner jag. Jag känner dock att mitt liv är rätt rörigt just nu, har många saker jag borde ta tag i men jag väntar mer på att tiden ska lösa mina problem. tror ni de kommer funka? njaaa, jag lär ju märka det.

Love, s!

glass!

TJOHOOO! Festen igår var skit bra, så himla härliga människor som var där! Elin har den bästa gästlistan ;) Bilder kommer sen! Nu blire glass på peggens med elvis.

Love, S!


glada wernerssons!

Redo

Nu blir det äta sen fezzzzt. Love, S.


'
Klädsel: Systers garderob! ett hett tips...

Förfest för balen!

Nu är huset fullt med folk som ska på balen! Alla är så glada :) och min syster är så fiiin! de andra också för den delen ;) Jag kan med glädje medela bilderna där nere är tagna med min kamera för den har blivit lagad efter att min mamma tappat den i marken i stockholm. Jag visste la att min lilla älskling skulle klara sig! Att laga den hade kostat 1500 kr och nu kosta det inget för att jag hade försäkring, så sattsa på försäkring kära vänner för man vet ju inte när olyckan är framme ;o Just nu fixar jag mig för mitt egna partaj (y)

Love, S!






Friiiiiday

Igår var jag ju på sex and the city 2 premiären, DEN FILMEN VAR JÄTTEKUL OCH SKIT ROLIG! Jag skrattade så mkt, den filmen gjorde en verkligen glad. De bästa med filmen är att alla är så olika varanndra, de blir roliga på olika sätt. Roligast är lätt Samantha och tråkigast är Carrie men Carrie gör ändå hela sex and the city så de är lugnt! ;) haha. Det finns två sex and the city filmer, i första filmen hände de mer "spännande" saker men tvåan var mkt roligare. Med korta ord: DESSA FILMER MÅSTE KOLLAS PÅ AV ER SOM INTE GJORT DET! :)

Idag kommer bli en jätterolig fredag, först bal och sen fest. Min syster ska gå på balen så ska kolla på henne :) Tänk att hon har blivit så stooor ;). På kvällen ska jag på fest, vart? De märker ni imorgon. Men är sjukt taggad !

Hare bäzzzt.
Love, s!



Söta klasskompisar på stantons, Hela dagen igår var verkligen great!


studsmatta ?!

Nu slutar vi hemkunskapen och skolan. Jag har gjort en as god rebarbermousse!  Jag ska vara med jasmine i eftermidda :) Vi ska till stan sen och kika runt lite och sen äta på stantons med lite tjejer från klassen. Efter det blir det efterlängtande sex and the city 2!

Jag har ett dilemma och de handlar om jag ska ha kvar min studsmatta eller slänga den? Den är 5 år nu och har varit framme hela vintern (littte lata ja) och jag studsar aldrig men den är ändå nice att ligga på den och chilla. Men de är så jobbigt när man klipper gräs för den är i vägen och man måste flytta på den och krånga.... Men ändå så är den ju så fin... haha nej men vad ska vinna? chill elller slippa krångel? Vad tkr ni? ;o

Love, S!

Jag har så fina minnen med min studsmatta ju...! här kommer bilder på när jag och jasse satte upp studdsmattan 2008 :)




superstaaar

Idag är jag nog med på tv, värsta galet ;) jag var ju med och åt när de spelade in "kniven mot strupen" i falkenberg och ikväll går de på trean klockan nio så då kommer jag nog vara med typ 10 sekunder men ändå, då blir jag ju vääärsta känd! hoppas jag gjorde bra i från mig!! jag är skit nervöös, eller inte ;) haha, men glöm nu inte klockan nio! inte för att jag kommer hinna se de för då sitter jag på bio men ändååå (självklart kommer jag spela in min tv debut, om jag ens är med)!  Elvira duphorn kommer nog också vara med lite, suuuuperstar here we are!

Igår damer och herrar sprang jag 1,3 mil! helt otroligt, jag sprang med friskis och svettis så jag sprang med tre biffiga karlar och vilket tempo det var! men igår hade jag (tack gud) mkt energi så jag klarade av att springa alldeles utmärkt. Jag var dock väldigt trött när jag kom cyklande hem från stranden där vi sprungit. sjukt stolt över mig själv :)

Denna dagen kommer bli så jävla bra = Sex and the city 2 har premiär! Jag har alla avsnitt hemma + filmen och att det kommer en tvåa på denna underbara film vilket jag inte trodde de skulle göra pga bråk mellan skådespelarna osv är så jävla bra. Jag blev seriöst helt förtrollad när jag såg första filmen på bio i stockholm och denna gången kommer de nog hända samma sak, så jäääävla taggad! :D

Love, s!


+

= SÅÅÅ STINA STILE! Idag har jag tv debut (förhoppningsvis) och det är sex and the city premiär, kan det bli bättre? 

Onsdag!

Jag gillar Onsdagar! har alltid gjort, varför? Jag vet inte, de är bara så hääärliga! :)) Idag har jag klippt gräs och fixat i trädgården för att få ihop så mkt pengar jag kan till operation dagsverke :D Nu lagar jag makaroner och korv, muuums! hehe, är rätt så hungrig nu ;) Snart kommer jag vara i vinberg hos jasmini, de blir mys. Jag gillar vädret men vill ha de ännu värmare, hehe jaja man ska inte klaga! så länge det inte regnar så är det great.

Igår var jag med Max ju och vi kollade på en hel konstig film som hette All about Steve. Den var rolig och så bara det att handlingen var helt galen, eller mer konstig var den. Jag skulle inte rekommendera den men jag ångrar inte att jag såg den ;) Senare på kvällen åt jag pizza och gick sen jag ut med simon. Eller gick och gick, vi gungade och sen låg vi på min studsmatta och chilla.

Hare bäzzzt.
Love, s!


En härlig vårbild från fina gamla tider.

Varför gör jag operation dagsverke?

Jag var på operation dagsverkeskonferens i slutet av Mars med Hanne från min skola. Jag ångrar inte en minut att jag åkte för jag lärde mig en massa saker och lärde känna så himla kul folk! När jag var där fick vi diskutera och debutera för vad man ville att pengarna skulle gå till nästa år och till slut röstade vi om det. Vi gjorde en massa mer men de mesta av tiden gick åt det. Det finns så många ställen runt om i världen som lever så orättvist så att när vi hjälper dessa ungdomar under en dag är det egentligen ingeting för oss eller för världen men för de som vi hjälper betyder det mycket.

Detta året går pengarna till Sudan, till tjejer som inte får gå ut skolan klart för de gifter sig och skaffar barn redan som 14, 15 år. Pengarna går till dem så att de ska lära sig och sprida kunskap om att de inte behöver gifta sig, att de måste stå imot deras gamla tradetioner som går ut på att tjejen stannar hemma redan som ung medans mannen arbetar. Pengarna kommer gå till så mycket mer men till störst del att försöka bryta på gamla tradetioner som vårdar ont.

Tänk om din första dejt var din sista? kan man ens tänka sig in i den sitvationen? Att första dejten du hade, med den killen/tjejen ska du gifta dig med för det tvingar dina föräldrar dig till? I Sudan är det så i många fall att man inte får dejta en kille för om man gör det kan man bli tvungen att gifta sig med den, om föräldrarna kommer på en så att säga annars är det skamligt. Detta och mkt mer fick vi på tånga lyssna på förra veckan när en från operation dagsverke kom och föreläste. Jag vill arbeta in pengar till detta för jag vill göra världen mer rättvis och jag hoppas att fler tänker som jag.

Love, s.


Allt härligt folk från konferensen!

So Stina stile...

INTE Stina Stile:

* låtar utan text. Man sitter ju bara och väntar på att nått ska hända? När de är avslappningsmusik kan de funka men ändå so not stina stile...
* sitta och vänta och spilla en massa tid. Älskar att komma prick till saker eller en minut tidigare, komma alldeless för tidigt till saker är tråååkigt.
* Gå ute i mörkret! Blir rädd av att tänka på det... ;s
* Kolla på filmer där folk dör hela tiden. Ni hör ju själva hur tråkigt det låter!

Stina stile:


*Tåg ist för buss och bil! Tåg är bekvämare, man blir inte åk sjuk och de är billigt (om du använder resekortet och reser inom öresundstågen, älskaaaa öresundståg). Tåg är bäst för miljön med =)
* Shoppa på rea, sååååå stina stileeee. Jag menar vem gillar inte att hitta riktiga kap? ;) Men ibland måste jag tänka "köper jag denna för att de är rea eller för att jag vill ha den?" haha, de är bara för är de rea så blir man/jag så frestad!
* Gratis är gott! Nu låter jag snål eller kanske as positivt. Men om man inte läser de ordagrant så menas de enligt mig med att allt som är gratis är värt att testa, vad har du att förlora liksom? gratis är gott (=) för du har ju inget att förlora på de!
* Att alltid ha mobil med sig! Annars är man ju utan den (?!) och det går ju inte bara!
* Cykla! cyklar över allt som de går om de inte ös regnar.
* Träna. Vilket ni kanske märkt.. tränar ofta för de är kul men klart är de inte alltid jättekul men kroppen mår så mkt bättre efter ett träningspass.


Paint är inte heller så stina stile men jag försöker iaf så vem vet det kanske blir! ;) Har dock lite att lära mig sådana fall...

Tisdag!

Idag äre Tisdag, om någon glömt av det ;) Hade nyss egen mattelektion för klassen, den gick hyfsat, har stärkt mitt vg i matte nu iaf (y) Idag ska jag träffa Max och sen blire kanske träna. Känner mig dock rätt trött nu men det blir väl bättre. Vi ska öva på våran dans till avslutningsdagen i skolan hela eftermiddan nu, den ska bli bäst! haha.

Love, S!



Jag är tillbaka!


Denna bilden är typ två år gammal. Jag till vänster, Elin i mitten och jenny till höger :)) bilden är tagen på Elins b-day!

JAG ÄR TILLBAKA = JAG HAR FÅTT MITT LIV TILLBAKA! woooho, fezzt. Skolan tog ju typ mitt liv förra veckan men nu är allt klart! om de inte ger mig mer så att säga men det räknar jag inte med ;) Idag har jag varit med elin, vi lagade mat, chillade och drog sen och träna. Alltid lika trevligt! Och jaaa, jag skippade solning idag, det är ju så jävla skönt att sola men kände att jag vill spara på pengara och har ju faktiskt blivit brun av solen ;) Så min kropp fick vila lite från alla faaarliga strålar (så himla mkt snack om solarium, ena stunden lika farligt som vanlig sol andra stunden är det livsfarligt med solarium, man vet fan inte vad man ska tro!) Efter dusch efter träningen gick jag ut på promenix med Johanna Lindell! så himla längesen som vi träffades så vi hade mkt att prata om så det blev en lååång promenad. As nice :)

Godnatt alla galna!
Love,s!

GÖteborg in my heaaaart!

Helgen som jag skrev i det andra inlägget var zzzuper! I förra inlägget berättade jag om igår, söndagen så nu berättar jag om min lördag. Lördagen började rätt så tidigt med färd till göteborg. Vi åt pasta sallad på en liten "picknick" med mamma och sen tog jag och Maisan (maria) spårvagn till självaste stan. vi kollade lite i affärerna men inte så jätteseriöst för kände inte för att "slösa" på pengarna (även om man inte slösar när man shoppar, kläder är livsviktigt ;) ). Vi solade vid vattnet i stan och sen hejjade vi på pappsen, han var så duktig (y). När vi kommit hem till åsa igen (lite utanför kungsbacka) där maria bor så badade vi för första gången för mig i havet! De var faktiskt riktigt nice att bada, sen låg vi och solade i eftermiddagssolen på klipporna vid stranden. underbart var de!

På kvällen träffade jag typ alla av marias vänner, de var as kul att träffa dem! :) De var så jävla nice värder ju, eller det var lite kallt då klockan blivit tio typ men det är ju trots allt bara maj ;) Men kvällen blev lyckad.

Love, s!

Bilder från Lördagen:

Helgens citat; "maria kolla fan vad coolt med tandem cykel, de borde vi ha!" "ahh, de borde vi verkligen! fast det hade nog inte funkat för vi hade nog svängt åt varsitt håll!" hah, så jävla klockrent! båda jag och maisan är så himla envetna så ibland kan det bli riktiga fajter, haha ;)



En liten film från när vi hejjade på pappa när han sprang!



aszzzs bra helg!

Nu sitter jag i min säng och chattar på msn, en helt vanlig söndags grej alltså. Men dagen har inte varit som vanlig, först blev jag påkörd av en motor cykel och sen fick jag åka med den till sjukhuset och på väg dit så hittade jag en trisslott och vann tre miljoner....!

haha, nej ska jag vara ärlig så stämde inte de två sista grejerna ;) Men det har varit en full och en nice dag. Den började redan halv åtta och sen halv timme efter satt jag och maria typ helt döda (vi var liiite trötta) på en buss till Kungsbacka för att sedan ta oss in till götet eftersom jag skulle springa Mellan göteborgsvarvet som är 5,1 km. De var faktiskt riktigt nice att springa, hade en stor hejjaklack med mig som var till stort stöd :)) men tyvärr så fick jag håll, brukar har lätt för att få det och denna gången fick jag så fruktansvärt ont! Fick typ inbilla mig att man inte kunde dö av håll för fy fan vad ont det gjorde! Men efter stund av plåga så blev det bättre som tur var :) hatar bara att jag fick håll för annars hade jag nog kunnat få en väldigt bra tid (vet dock inte min tid än), men men bara glad jag sprang :D

På eftermiddan kom jag hem och solade det lite, duschade, badade (andra doppet för helgen! hehe, dock var detta ett varmt dopp för bada i jacuzzin), åt och fixade mig för sen bärde det av till over the rainbow med syster! Vi var och kollade på den musikalen där mina kompisar spelar med i bl a emma, oscar, elias, tove och en massa mer duktiga människor! Alla sjöng, dansade och spelade jättebra. En mysig föreställning helt enkelt (y)

Ni får bilder och text om vad som hände i lördags imorgon, det var en toppen verkligen!
love, s!






En idolbild på fina oscar som spelade så braaaa! :D

götet!


Nu blire götet kära vänner!
Ska kolla på sommar/vår jacka (eller behövs det?) och ringar! Se får vi se vad det blir... ;)
Ska hämta upp maria i åsa på vägen och i götet ska vi två hejja på pappsen som ska springa göteborgsvarvet. Hejjahejja! Ikväll ska jag bada för första gången med lite folk, haha det blir spännande ;) Ha en bra dag i det varma nu.
Love, s!

Fredag

Idag äre Fredag och jag ska nu till en trevlig liten kompis, liten och liten men ni fattar ;)
Johanna var nyss här och vi har underhållt varanndra denna eftermidda, trevligttrevligt.
Love, s!


räddamig...

Hej, jag lever än. fast det känns dock som om jag drunknar i plugg, iaf mitt liv dunknar lite. Men imorgon ska jag räddas för då är det helg! En rätt så fullbokad helg dessutom så de är nice! Plugga gör jag på vardagar för att plugga på helgen känns så hemskt, är det bara jag som känner så? Fast eftersom våra lärare bara ger mig mer att göra hela tin så kanske jag får plugga imorn efter skolan iaf :( Folk säger att det snart är sommarlov men det känns väldigt långt bort nu, våra lärare ger oss bara mer saker att göra hela tiden, ser fan inget slut ;o aja aja, blir la glad när jag får mina resultat, alltid nått ;)

Idag var jag i stan och kollade om mammas stulna cykel hade hittats, men så lyckligt lottat var jag inte. Någon som sett en röd skeppshult cykel? ;) Sen bärde det av till friskis och där var jag på ett spinningspass och sen blev det även gym. Beach 2010, here I am!

Love, s!


Moooovie staaaars here we are!

Nu är jag i skolan och jag är på toppen humör! :D Engergy in thhha house you know. Idag blev jag filmad i skolan för komunen, de var kul. haha, nej det var faktikst inget speciellt ;) Nu har jag träslöjd och ska måla mitt bord rött. Min träslöjds lärare fick nyss panik/damp/ryck och slängde ut min klasskompis, så idag äre lite action i slöjdrummet, hur ska denna lektionen sluta? alltid lika spännande...!

Love, S!'



Idag äre sommarklädsel som gäller, hoppas verkligen inte det börjar regna! :o Om ni undrar vf jag står mitt i klassrummet och tar bild så är jag rastlöst... som sagt idag har jag mkt energiii.

woooho!

Denna dagen har varit väldigt bra för att jag har gjort den bra ;) jag har varit så himla duktig för jag har pluggat en massa, solat och tränat. Jag har till och med bränt mig lite på ryggen idag :o inte så konstigt om man tänker på att jag har vart ute ungefär hela dagen ^^ så himla härligt! :))

Klippte gräset idag så nu har jag lite mer pengar att shoppa för i göteborg :)! Men jag kan tala om att det var en het kamp mellan mig, gräsklippan och mina hörlurar! De var så mkt gräs idag och de gjorde så att det var väldigt tugnt att dra gräsklippan, de var verkligen ett hårt träningspass ;) Mina hörlurar åkte ut hela tiden, så himla störigt! Och när borde hörlurarna till musiken åkte ut + att gräsklippan fastnade någonstanns klarade inte mitt humör av så jag kan tala om att både hörlurarna och gräsklippan har fått en del skäll av mig idag, hoppas de har lärt sig något ;)

Vädret har verkligen gjort denna dagen så himla bra! var ute och sprang innan med, perfekt med detta väder!
love, s!

Dagens klädsel har bara varit shorts och bikini så de får bli gårdagensklädsel:

'
vitt linne: bikbok gult linne: gina blå tröja: paris (fick av syster i födelsedagspresent) jeans: JC eller bikbok ;s

Soool

Idag äre sol, plugg och att bli frisk som gäller! (y)
Måste dock sticka ner till skolan sen och hämta svenska gloser, så klantigt av mig att glömma dem i skolan!
Love, s.




En cool tjej! ;>

De var la inte bara jag som stekte i solen idag? HUR GÖTT SOM HELST! och jag har inte ens kommit till det bästa än, min svenska uppsats är klar! (y) Skolan idag var nödvändig men dock inte så kul. Idag är det desperate housewifes klockan nio, de är det bästa tv proggramet lätt och nu är det sååå jävla spännande så gissa om jag kommer sitta klistrad framför tv:n då? Nu blire Källare laxen med familjen. Ska bli as gott, är rikitgt sugen på resturang mat idag faktiskt så fan vad bra att vi ska äta de ;> haha. ha det bäst så hörs vi!

Love, s!





Mother b-day!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR MAMMAS FÖDELSEDAG! HURRAHURRAHURRRA....

Dagen började med att jag verkligen inte orkade gå upp! inte en sån bra början men men... jag gick iaf upp eftersom det är ett måste och jag skulle ju upp och sjunga för mamma! :) Så jag gick upp och plockade lite vårblommer till mamma och sen gick resten av familjen in till mamma och sjöng. mysigtmysigt! Mamma fick ett halsband av mig och annie tillsammans. De var ett hjärta och en kedja till de, väldigt fint. Jag hade ju tagit bort mina föräldrar som vänner på facebook för ett tag sen och nu i födelsedags presant så önskade min mamma sig att jag skulle bli vän med henne så de fick hon av mig med, att bli vän med mig på facebook alltså. visst är jag en snäll dotter? ;)

Ikväll blire att fira mammsen och efter skolan ska jag plugga om det inte är så att sängen drar mig till den, är såååå himla trött just nu :( Sitter med jasmine på engelskan men snart blire gympa.

love, s!




syskon...!

Kom nyss hem från stan där jag var och lämnade in min kamera som mamma råkade ta sönder i helgen :( tar lite mer än 2 veckor att laga, suuuuger verkligen för älskar min kamera ;) hoppas bara den går att laga! Jag fixade så att jag fick en låne kamera iaf. Ska om en halvtimme iväg och sola med Elin och sen ska vi träna som alltid på måndagar, hoppas de går bra med min försklyding ;s Vill man så kan man, right? ;)

Under helgen i stockholm så delade jag och Annie hotelrum. De menas med att de blev en del fajter såklart och mestadels så klagade min syster på att jag aldrig tog med nyckelkortet när jag lämnade hotelrummet för hon orkade inte öpnna dörren för mig hela tiden (fast de e ju jobbigare för mig som får vänta medans hon e på toa och iiiinte kan öppna dörren) osv. Jag kunde inte ta med det för jag kunde inte hitta nyckelkortet! Jag visste att jag hade de i hotelrummet men inte var.
- Men stiiiina, du är så slarvig! du får ju leta upp den!
- Men annniiiie, jag har letat! hittar inte den!
- Så typiskt dig Stina....

Och sen sista dagen då jag fick gå upp en sista gång och kolla så att vi inte glömt något innan vi skulle åka så hör jag att dörren öppnas av ett nyckelkort, jag blir chockad eftersom jag hade de enda nyckelkortet. Och då kommer annie in och gissa vart hon hittat nyckeln? I HENNES FICKA!!! Så typiskt henne asså, då hade hon tagit mitt kort! så har hon skyllt på mig hela resan och jag har fått lida av hennes tjat! säger bara en sak, stora syskon..........

Love, s !


syskon kärlek? ;)

Jättehärlig helg!

Stockholm var super! De var skönt att komma iväg lite från allt. Har inte pluggat något på fyra dagar. Skööönt! dock lär jag få ta igen de i veckan... Idag kom vi hem vid fyra, då träffade jag johanna. Vi gick på en lång mysig promenad och pratade, skönt att prata ut sig ibland asså. Sen bad pappa mig så snällt att hänga med och handla, alltid ett äventyr att handla med honom, haha. Ni ser nedan på bilderna vad jag gjorde på lördagen.
Love, s!

På väg till tunnelbanan på fredagen, jag, pappa och syster!

Fortfarande på väg... kommer vi hinna med tunnelbanan som sen leder till bussen? ;o

jaaaaa, vi hann! ;) haha.

mysig middag i Fredags i deras hem i nacka! :) många i där... ;)

Vi spelade kort på vägen till vaxholm på lördagen, vi spelade neger och president. annie ägde oss alla och vann varje gång! aja, de var ju iaf en Wernersson som vann ;)


DE VAR AS GÖTT VÄDER! :D just där blåste det lite så jag satte på mig min jacka.. jag var ju tyvärr förskyld under hela resan :(

Vi åt en jättegod lunch på vaxholmen, solen värmde verkligen på där kan jag säga. hääärligt! :)

Behöver bilden någon förklaring...? ;)


Mina fina päääron!

De bärde av till Gröööan!

De åkte ner sketet (höjdskräcken) medans jag åt munkar, haha. Jag åkte den innan med ellen medans de andra åt, hehe. Jag åker ju allt...! ;>


Adam, Annie, Stina och Ellen laddade för uppskjutet! Besök söta Ellens blogg här!


Erik saade sjöng på sommarkrysset som spelades in när vi var där, Erik sjunger bra live med :) och ser lika bra ut...

orup!


EMD var programledare för sommarkrysset denna gång! :) jaaadu, de är ju inte fula iaf ;)



Destu mer shopping destu bättre!

Nu ska ni få se min shopping som jag gjorde igår :) Ska även til stan idag och kolla lite, kan inte få nog så länge man har pengar! Men det blir inte så länge idag för sen ska vi åka båt ut i skärgården med den andra trevliga familjen vi var hos igår. På kvällen blir det troligtvis gröna lund. Dagen blir nog skit kul och ute lyser solen, underbart :) Nu ska jag iväg och äte hotel frukost, finns det något bättre? Älskar hotel frukost så himmla mkt.
Love, s!



Jag har länge behövt en ny väska och igår hittade jag den perfekta för det perfekt priset! älska stockholm!

Ett linne från hm.


Mina underbara nya skor, passar till allt och gör allt lite snyggare ;) De är typ som ballerina med en liten klack.

Lite små grejer som jag köpte. As sköna oranga vantar och två st lila fingervantar för endast 20 kr tsm från HM, nu lär jag inte frysa när jag cyklar till skolan ;) All night long är fotskydd som man har i sin högklackade sko, jag köpte de på din sko för 50 kr. Sen köpte jag en skumgrej att ha till sminket från hm.

Ett linne från bikbok för 150 kr. De blir jättesnyggt och somrigt med ett färgatlinne under :)


bilder från idag och igår!

Nu ligger jag i sängen på vårat hotell, taggar för kvällen som ska tillbringas hos några gamla vänner (vännerna är inte gamla utan jag lekte med tjejen i familjen när jag var liten ;)) Ska bli roligt att träffa dem igen. Björn skiffs show var jättebra igår, man blev så glad av musiken och showen var faktiskt rolig också. Idag har vi springit runt i stockholm och shoppat, alltid lika kul! :) kommer visa de jag köpte, är så nöjd med dagen! jag önskar bara att jag inte var så förbannat förskyld... aja de går över snart!

Love, s!






kväll

Nu är vi på hotellet men ska snart vidare till stan och äta, ska bli så gott! :) Sen äre björns show som gäller, jag brukar inte lyssna björn skifs men de blir nog trevligt iaf! :)
Love, S!


Så här ser stockholmsklädslen ut idag då,












Storstaden imorgon!

Imorgon tidigt bär de av till Stockholm med familjen. Vi ska kolla på björn skifs show som pappa fick i födelsedags present. Vi ska vara där under hela lång helgen, ska bli så skönt att komma iväg faktiskt. De är kul att de händer något extra liksom :) Vi ska träffa gamla vänner där, shoppa och åka båt ut bland de fina! De kommer bli fina bilder, jag kommer blogga från pappas data med fritt bredband :)

Idag var jag nere i stan i falkhallen, jag var på min väns kajsas teater lektion. Hon behövde mig så då var jag ju tvungen att ställa upp :)

Nu måste jag packa.
Love, s!

Bilder från hotellet:


Hotellet vi ska bo på är ett gammalt fängelse, lite spännande ;)

konfirmation på öland

Jag har haft många väldigt bra sommrar så de är svårt att säga att förra sommaren var den bästa men de var så jääävla bra! Då var jag på konfirmationsläger i fyra veckor, de lägret fick mig att växa som person så himla mkt! Jag fick många bra vänner och fick verkligen ett minne för livet. Jag var på kastlösa på öland med lite mer än 20 andra ungdomar. Jag rekomenderar stark dig som inte är komfirmerad att åka på läger ist för att göra de hemma i kyrkan, du får en sån speciell upplevelse om du gör det nån annanstans! :) läger i huvudtaget är så himla kul, så åk på de! Gör man inget speciellt på sommaren är det lätt att tiden bara går och efter åt minns man inte alls vad tiden gick åt.

Jag hoppas min språkresa blir minst lika bra som detta lägret.
Love, s!

Lite härliga bilder från i sommras:

Jag och min rumskompis steffi! hon bor i florida men är i sverige på sommaren :) en mkt fin vän.

Julia och maria, de andra två som delade rum med mig och steffi. Gissa om de rummet alltid hade något att prata om? ;)


Petter, han var en sån sjukt skön kille där! jag hade så himla kul med han alltså, minnen... ;)


Vi hade en liten annorlunda vattenkrigs tävling...

Asså killar killar... ;)


Alla sov under öppen himmel, så himla mysig!


haha, sötisar!



Bra minnen är något som aldrig försvinner så skaffa dig de.

sjuk?

Jag är så himla trött och har ont i haaalsen :( är hemma från skolan idag, de är skönt men har den jääävla jobbiga hemkunskapen att göra som jag aldrig blir klar med. ångest ångest. Jag vill vara någon annanstans nuuu :( ! Jag plågar mig själv med, ska inte göra något annat fören den är klar. ändå sitter jag här på bloggen, hehe. nej men sen ska jag äta makaroner och bakon och kolla på tv och mysa så nu fick jag lite engergy när jag såg målet framför mig igen ;)

Matchen var kul att kolla på igår, jag och elin hejjade på vessige och de vann med 4-1 :D Men moppefärden hem var väldigt kall och de var nog den som gjorde mig förskyld :( ajaaa, jag överlever. tycker faktiskt de var väldigt skönt att slippa skolan idag. Nu kommer en bild på min gamla älsklingsmobil som jag kunde göra allt med utan att den gick sönder (misstolka inte allt) men nu har jag en mobil som är bättre på rätt många sätt på insidan ;) Har dock redan tappat den, fyyyyy stina. Men den lever än och har inte fått någon repa (y)

Det kommer ett roligare inlägg sen när jag är klar med hemkunskapsskiten. hatar den, skidededhejehkw.
Love, s!


min ex nokia mobil och min nyaaa älsklingsmobil, w995! ;)

Tisdag!

Sitter och gravar åt slutet på bellatyras show som var förra veckan. Så himla kul när Dennis M tar handen ovanför munnen och gör då de han kallar för "gay posen" ;) Jag tycker faktiskt deras show är bra, den är rolig. Sen har de haft så himla bra och intressanta gäster.  Men ska hålla detta inlägg kort måste börja plugga nu :o Har svenska och hemkunskap att göra, skulle pluggat men jasmine idag men hon är sjuk :( Ikväll ska jag åka moppe med elin till Vessige och kolla på fotboll! De brukar inte hända att jag kollar på fotboll men jag de ska bli jättekul faktiskt, hoppas jag bara inte fryser häcken av mig ;s.

Grattis till Ida sötis som blir sexton år idag! Ska med tipsa om att inte äta för mkt salt, hade både salt och stripskrydda på mina strips innan och nu bara dricker jag och dricker men kan inte sluta vara töstig! stööörigt som fan ;) Jag vill bara säga som sista sak att jag älskar att smsa med mina nya mobil så smsa mig! :))

Love, s!



Jag gillar min klädsel idag :)

min födelsedag!

Hej alla söta som läser min blogg! :))
Igår var ingen vanlig dag för då vare min födelsedag! :D den dagen var gryyyymt bra. Seriöst, de var inget som var dåligt me den! Är de bara jag som fortfarande tycker de är stort med födelsedagar? Jag älskar födelsedagar! De är bara en dag som de handlar om bara dig själv coh den dagen ska ju vara bäst med! ;) okej, inte bästa dagen, den kan man inte planera utan den bästa dagen bara blir bästa dagen men hur som helst födelsedagar ska vara roliga och bra!

De började dagen innan egentligen, pappa läste ur sin dagboken om vad hände den dagen då jag föddes. De var en tisdag och jag ploppade ut klockan fem, för 16 årsen. De är en jättemysig tradetion som vi har. Nästa morgon väckte de mig med frukost på sängen, presenter och en fin sång! Jag fick en massa trevliga saker så som ny mobil, underkläder, kläder och smink m.m. Dagen i skolan var inte som vanligt den heller utan vi hade ridning (jag var jätteduktig men fy fan vad läskigt de var när hästen började små springa! gubba ju som fan ;s). De var jättekul och resten av skoldagen var chill. Jag, Annika och jasmine drog sen ner till stålboms för att fortsätta firandet av min b-day där. Vi firade jasmines födelsedag lite med :) Jag åt en jättegod blåbärspaj!

Vad är de för speciellt med måndagar? Jo, solning och sen träning med elin :)) Så efter fikat stekte jag lite sovandes på solhuset för att sen en timme senare hoppa runt som en galning på friskis och svettis. Dagen slutade med en jättegod pizza från entill med Elvis och Elin. Kebabpiza ofc ;D

Love, s!



Två bilder från släktkalaset i söndags, de var ett kul kalas! vi spelade spel, alla i släkten wernersson är envisa så gissa om de blev några blodiga fajter? ;) haha, men här kommer en länk till min söta kusins blogg!

b-day!

Idag blir stina wernersson 16 år! hipp hipp hurra...!


Bilden togs för ett årsen, kan ni fatta? ett heeelt år till har gått och nu är jag sexton! ;)

partaj

Grattis till min bästavän som blir 16 idag! Jasmine fyller en dag före mig den buusen! :D Nu tänkte jag att jag ska svälja all min frustration över de jag skrev i inläggen nedan och ha en suuuper söndagskväll. 20 pers (en del av min släkt) kommer hit för att fira mig :) De blir god mat och sen favvo efterrätten maräng switch. Looove it!

Igår kväll var jag med Sara och Kajsa. Vi hyrde film, såg filmen, snackade, spelade kort och myste. De blev en lyckad lugn lördagskväll :) imorse drog pappa upp mig ur sängen och vid tolv hängde jag med honom och hans vän ut och sprang. Min femte mil för året :) lite stolt jaaa (a)

Ha de super,
love, s!



Varför ska vi behöva vara rädda..?

Jag bor i Sverige, falkenberg och tröingeberg. Jag brukar vara jätterädd när jag är ute själv på kvällen. Pratar alltid i telefon med någon eller cyklar as fort för att ingen ska hoppa på mig. Jag har precis vant mig med att gå själv, iaf blivit mkt bättre på de. Alla brukar säga "vad kan hända i tröingeberg?". Här händer de ju inte nått, eller? Men nu har de vänt igen, jag kommer alltid att vara rädd när jag går ut själv om de är mörkt. Jag kommer alltid cykla fort och prata i telefon. Vet ni varför?  igår försökte en man våldta en kvinna i tröingeberg när hon var ute med hunden. Nedanför kiosken här i lilla tröinge, läs om de på hn här.

Jag vet att de är as många som bor på tröinge som blir jävligt skraja nu, som tänker som mig. jag undrar vad som gick fel hos den mannen? ingen föds till våldtäktsman. Jag som tjej blir hela tiden tillsagd att vara rädd om mig själv, att jag inte ska gå själv mitt i stan en sen lördagsnatt och en massa sånt. Vad är de som är farligt för oss? jo, vilda kåta äckliga fula killar. Men vf blir inte de killarna tillsagda att de inte ska gå mitt i stan och vara efter en massa tjejer? Vad är de som får dem killarna att vilja förstöra en tjejs liv? vad fan gick snett..?

Läste detta på aftonbladet idag, vill du läsa mer så gör de här.

En olöst våldtänkt varje dag i sverige

Att kalla det ett polisiärt misslyckande är en underdrift. De senaste tio åren har en utomhusvåldtäkt om dagen, med okänd gärningsman, förblivit olöst.
– Det ser så illa ut tyvärr, säger Niklas Långström, professor


Antal överfallsvåldtäkter utomhus per år i sverige:


1999: 361

2000: 367

2001: 402

2002: 404

2003: 523

2004: 555

2005: 740

2006: 699

2007: 837

2008: 881

2009: 966

 

De blir alltså bara värre hela tiden, helt sjukt.. :(

Love, S.


Denna kvinnan står de om i tidningen idag, hon blev överfallen och fick en hel hink med bensin över sig och sen satte någon eld på henne. Hon dog precis utanför sitt hem. Hennes barn upptäckte det efter att kännt lukten av bränt. Man kan inte bli annat än ledsen när man läser nogon sådant... typ 1000  gången jag säger helt sjukt idag, hur fan kan en människa göra något sådant? Ex mannen är den misstänkte.


lalalala

Nu kollar vi på sex and the city filmen äntligen, den är så bra & rolig & tjejig ;) Idag har vi ätit, sovit, fixat oss och kollat film. Ja allt man gör när man chillar ;) Vi ska snart gå till stationen, maria ska åka hem halv sex :) 'sen äre Lördagskväll som gäller!

Love, s!





Filmer från Thailand!

Två filmer från våran resa i thailand, vilka minnen & vad man lääängtar tillbaka!

Asså när maria hoppar i sängen, kan inget annat än att skratta varje gång jag ser filmen! Men de kan ju hända att de bara är vi som tkr de e kul... ;)

Lördag!



Bilder från donken, fråga inte om varför vi har muggen på huvudet. de bara blev så, jag och maria är lite lite galna när vi tsm ibland, haha.

Vaknade idag lite efter tolv med Maria jämte mig, alltid lika mysigt ;) Igår åt vi på donken. Blåste så himla mkt påvägen dit, flög bort seriöst typ ;o men på vägen hem var de medvind. de gillades (y) Vi drog till willy's och köpte godis också. På kvällen skulle vi kollat på sex and the city filmen (har sett den ett antal gånger och längtar som fan till tvåan kommer på bio). Men då så tekniska som vi är trycker vi (maria) på en konstig knapp och de blir myrornas krig på skärmen och sen kunde vi inte fixa de så det fick bli att se the nootbook på datan. Vilket jag inte ångrar för både jag och maria gillade den filmen, så mysig ju! men snacka om att de ända den handlade om var kärlek, men de ska man inte klaga på ;)

Idag så får vi se lite vad som händer, så spännande ;)
Love, s!


Film på väg till donken! :)

På musiken...





Bilderna togs idag på musiken när de inte fanns så mkt annat att göra :) Jag gillar min musikgrupp! gjorde klart sista nationella idag, de ägggger. trodde aldrig de skulle ta slut men idag hände de, haha.

Nu blir de älskade donken med maria, hon kommer med tåget om typ tio min så bäst att sticka!
Love, s!

Godnatt...

& sov gott.
Love, s!



ny header!

Nu är headen uppe, woho! Hoppas ni blir glada när ni ser den för de blir jag :) Idag har de varit en chill dag, men har ändå hunnit med mycket. Har faktiskt inte varit trött alls vilket är lite ovanligt ;) Först var hemma och fixa mitt rum och jätterolig tvätt. Jag träffade Max idag i stan sen, vi åt glass och lite så. De var jättenice :) Sen kom jag hem och drog ut och sprang på en gång vid sju. Nu har jag ätit kvällsmat och duschat, min nästa planeringen för kvällen är att borsta tänderna och sen sätta mig under mitt täcke och chatta på msn. Så logga in nu alla glada människor! :))

Imorgon kommer min efterlängtande maria! de var jättelängesen vi träffades själva så gissa om vi har mkt att ta igen? Jag hoppas att de även blir donken imorgon med henne, så himla suuuugen!

Love, s!



Första bilden var från i sommras då vi var och hälsade på våran konfavän Konrad med en del andra. På den bilden är vi på väg till Malmö festivalen, de var så himla kul där! :)) Andra bilden är i från höstas då vi var på Öland tsm.

slöjd

Min blogg är inte fixad än men de kommer, så snart blire en ny header :D Jag tycker de var dax för en vår header ;) Jag är nu på träslöjden och behöver själp från håkan med han är upptagen med andra, hmm hur ska jag jag göra för att få hans uppmärksamhet? idag ska jag först plugga engelska och äta lite sen ner till stan och träffa min vän max. Trevligt trevligt. Dagen började inte jättebra idag, hamnade i fajt med pappa. Jag har tagit bort mina päron på facebook (inte så himla konstigt?!) men de gillade inte dem... jobbigt... får hoppas att dem glömmer av de till ikväll! (y)

Nu ska jag försöka fånga håkans uppmärksamhet, en lätt match. haha, nej men ha en bra dag alla!
Love, s :))


Dagens vårklädsel!



Hej alla glaaaada!

Hej alla. Nu hade jag kunnat börja med att be om förlåtelse för att att jag inte bloggat under dagen. Men tänker jag göra de? Nej, absolut inte. Jag kan självklart berätta varför jag inte bloggat men varför ska jag be om ursäkt? ta inte illa upp nu ni som ber om uräkt för "dålig uppdatering" men jag måste bara säga: ni behöver inte be om ursäkt hela tiden. Alla har ett liv, vi som bloggar också och de lär alla andra fatta :D

Så nu när jag har fått säga vad jag tycker ska jag börja detta inlägget med att säga: Idag har jag inte uppdaterat för jag hittade inte min data sladd! sprang runt överallt men sen gav jag upp och kollade på Grey´s anatomy och chattade lite. Sen stack jag ut och sprang med friskis och svettis, detta blev min fjärde mil för året. De är så bra att springa med friskis för alla är så trevliga och peppar varanndra och när man springer med dem behöver man inte tänka på att hålla farten för de gör de åt en och med musiken i öronen blir det ännu bättre. Låter de inte hur enkelt som helst att springa? :)) Känslan efteråt är värd allt slit, lovar er.

De visade sig idag att jag inte alls är så dålig på no som jag trodde, mitt nationella prov hade självklart kunnat gå bättre men de handlade mkt om miljön och de är ju någon som jag kan en del om och som intresserar mig. Hade ingen aning att miljön var med i no delen fysik? hehe.. Men man får se hur duktig jag egentligen är när provet kommer tillbaka ;)

Om ni undrar varför bloggen ser ut som den gör är de för att jag är oerhört klantig och är inte ett dugg teknisk. Världens bästa johanna hjälper mig fixa bloggen och sen trodde jag att jag hjälpte till om jag ändrade stil mall (vi skulle bara ändra en liten grej) på bloggen men då försvann headern och allt som hon nyss satt dit :o såå jävla klantigtav mig! Men de kommer fixas, så snart kommer ni se en ny header på min blogg om ni inte hann sen den innan jag klantade till allt x( Men ett stort tack till johanna iaf!

Godnatt, love s!


Mina fina taco mackor som jag fick tips av karolina att göra :) Jag lagar mat en gång i veckan till min familj (de är inte de att jag älskar att laga mat utan de är en order från mina päron, men de är lite kul i bland faktiskt), detta blev en succé i familjen wernersson iaf :) De är baguette, köttfärs med tacokrydda, ketchup och ost på, väldigt enkelt & gott!

Min flummiga vän!

Två korta filmer från en lååång matrast i skolan...

Jasmine pratar lite med sig själv, hon är fööör söt. (en bra sak med jasmine är att hon bjuder på sig själv så ni är inte elaka om ni skrattar. hon har gått med på de :))

Jasmine är flummmmm men trött :)

Tisdag

Hej alla glada.
Sitter och taggar till no nationella imorgon. hataaaa. Stina wernersson + no = FEEEEL. haha, men seriöst fan sant.
Är trött och lat ikväll, hehe. Jag och jasmine hade de jättechill hela dagen + att vi plugga! gilla.
Åt kebabrulle innan och fira mina pärons bröllopsdag, 19 år idag. Denna dagen gillar jag mkt :)
Love, s!



En galen klass

Sitter med Jasmine som skrattar medans hon sörjer att hennes godis är hemma, att hon hatar att vara här och att hon slösat med sitt smink. haha, asså de är så roligt när hon är sur! fan vad jag skrattat idag alltså, vart glad hela tiden. Och nu är jasmine glad också, hon hoppar runt som en galning. Snacka om humör svängingar, min tjej alltså :))

Idag ska vi hem till mig och plugggga. vi ska göra klart lägenhetsplanering till hemkunskapen och kanske nått mer, betoning på kanske, hehe. Vill också bara tilllägga att våran klass är nog den mest galnaste klassen. De går typ inte en dag utan att någon blev hotat, kränkt eller hatat. haha, men seriöst ni skulle varit med på redovisningen på So:n idag.
Anledningarna till att lektionen sög:
1. ingen var förberedd
2. vi hade so med per sjövall 
3. alla var på störande humör
4. några skulle bli knivhuggna
5. Några skulle suga kuk
6. några skulle dra åt helvete.

brukar detta hända på era lektioner kanske ? :)) nej vad är de kallas, kärlek? hehe, nej inte direkt ^^ Men de är ju trots allt min klass så de kommer bli lite lite lite tråkigt att lämna den om en månad ;) kan ni fatta? BARA EN MÅNAD KVAR TYYP SEN LOOOV!

Love, s!



Bara en vecka kvar!

Hello alla readersss! :) DE VAR SÅ JÄVLA GÖTT ATT SOLA OCH TRÄNA IDAG! Somna i solariet (a) Men nu ska ni vara stolta över eran bloggare för var så duktig på friskis och svettis passet idag, jag och elin ägde! asså de är inte en enda muskel man inte rör, de kan jag lova. Jag orkade jag göra allt hon visade idag, de ända jag hade i tankarna var beach 2010, haha. Dagen har varit bra idag, kollade på ett halft Grey´s anatomy avsnitt innan, asså jag vill ju gärna se klart de men borde plugga. vad ska man välja? ;s

Idag är de bara en vecka kvar tills min dag, min födelsedag.
Love, s!

Bilder från min födelsedag 2008:



Är inte födelsedagar härliga? :)

Världens bästa Erin.

soooola


Dagens klädsel idag då :) chinos gina, svart linne gina, vitt linne hm :)

Hoppas ni haft en bra dag idag, de har jag. En chill dag men fick reda på att vi ska ha tre timmat nationellt no prov på onsdag. JAG GILLAR INTE NO ALLLLLS! men men ;)

Nu ska jag till Elin, sen ska vi sola och träna. Finns på mobilen.
Love, s!

Vååårväder.

Shit vad tiden rann i väg! Helt galet ;) Tacopajen var grymt god! Pratade med maria i telefon innan med, snackade om helgen som vi alltid brukar göra. Hon bor i kungsbacka så de är lite svårt att alltid göra de irl ;) Har chattat på msn resten av kvällen, så himla nice ;)

Nu kommer vårbilder från eftermiddan.
Love, s!


Bästavänner nu, då och alltid föööör fan! :)


Cool tjej ;)

Älskar bilden sååååå mkt.



vi försöker hoppa med failar liiite ;)

dagens pose ;)

Grymt jasmine!!

Haha, fjantar! x)

Sunshine

Jag älskar maj, underbart väder idag ju :) kan gärna bli lite varmare men de kommer ;) Dagen började med en promenad vid vallarna med Sanna. var längesen jag träffade henne, hon flyttade till götet efter att gått ut gymnasiet förra året. Vi lärde känna varandra via jobbet på vallarna faktiskt :) mkt nice. Sen drog jag hem och åt. Jag träffade jasmine vid tre tiden. vi låg på en filt på fotbollsplanen på AIK vallen och bara snacka och chilla i två timmar typ. Vi sprang runt och tog bilder ofc, så jasmine och stina stile ;) haha.

Nu lagar mamma tacopaj, min favvo! jag är jättehungrig också så de blir hur mummmsit som helst! Denna veckan har varit den bästa på länge tack vare dig, dig, dig och dig. och lite mig (a)

Love, s!

Här kommer bilder från vallarna, bilder från jasmine kommer sen:



godmorgon!

idag är jag pigg och uppe tidigt. Somna inte fören ett igår iaf, lucas och elin uppehöll mig på msn ;) ska cykla och träffa Sanna nu efter att ätit upp min rullmacka med bakonost i ;)

Har ni inget att göra så adda min msn [email protected]. Så kanske vi kan chatta ikvl ;)
Love, s.

Klädsel idag:




lördagsmys

Hej alla glada! Jag är bra humör bara lat (a) haha, blev ändrade planer idag. Var för trött i eftermiddas för att lämna sängen så träffa aldrig jasmine. blir imorn ist tror ja :) Sen ikvl passade de inte att träffa de andra tjejerna så jag ska bara chilla hemma men de blir nice för är trött! ska äta grillat med föräldrarna och sen kolla film och äta godis. jag ska se filmen hur man blir av med en kille på 10 dagar, den verkar jättemysig och de är ju en gammal film och alla jag frågat om dem vill se den med mig har redan sett den så den verkar rätt poppis ;) hehe.

Jag drog mig ut ur sängen innan iaf och träffa johanna, hon bor nära så de är smidigt. båda var lika trötta men de var nice att komma ut lite :) Jag letade efter väskor på internet innan, brukar aldrig shoppa på internet men tänkte att väskor är ju rätt lätt att se om man vill ha eller inte. de behövs ju liksom inte testas ;) men jag var inne på bubbelroom och nelly, nått tips på en annan hemsida att gå in på och leta efter väska?

Glöm inte att lägga till mig på bloglovin så vet du när jag uppdaterar (du behöver inte ha blogg för att vara medlem) :)


Jag har tänkt hela dan bara nu ska jag lämna datan och göra bla bla men har jag gjort de? nejnej, jag har läst ännnu en blogg ;) men nu NU ska jag faktiskt ta och skriva ut foton att sätta upp på min vägg. *duktiga jag* ;).
Love, s.



denna filmen + godis och chips ska roa mig ikvl!

Denna väskan hittade jag, typ en sån här stil vill jag ha på min väska :)

Detta är en bild på min älskade vän johanna! Hon körde mig till stan igår för vi skulle fixa lite saker.  Första gången jag åkte med henne och de gilldes! :)) De var alltså hon som jag gick ut med innan idag/kväll.

shopping från halmstad!

Jag har ju sagt att jag ska lägga ut vad jag köpte i halmstad i torsdags så här kommer de. Köpte härliga sommarkläder :) idag är segaste dagen på länge. jag har verkligen inte gjort nått. Men de gillas.

Love, S!


Önskar mig dessa i födelsedagspresent. Ville så gärna köpa de men tänkte bättre att spara in på de pengarna ;) Visst är de fina? Älskar accessoarer, har en del här hemma men de får alltid plats för fler!

OBS: ETT AS BRA KAP! snygga shorts som bara kosta 50 kr för de var rea :) köpte dem på HM.

Tjol från Hm, blir fin i sommar med bruna ben till!

De var längesen jag hade vita jeans, men de är nice till sommaren. Jag ska verkligen försöka att inte spilla ner dem.. Jag köpte dem på Cubus (trodde aldrig jag skulle hitta nått där inne men som sagt man ska aldrig säga aldrig).

Tillsist denna, lite chockad att jag köpte en ljusrosa klänning för brukar inte ha rosa men den var så somrig och satt fint på mig så kunde inte låta bli! Köpte den på HM för 200 kr, ett mkt bra pris :)

jag är sugen på...

att äta! Men mina päron är lika trötta som jag så de lär ta ett litet tag till. Hoppas de blir makaroner och bakon för de äger ju verkligen! Sen ikväll vill jag ha gooodis! Asså de är jättestörigt för jag är trött men kan inte sova eller vill inte men jag pallar inte gå runt att vara trött heller ju. hehe, idag känner jag mig lite brun iaf. var och solade med jasmine igår. Nu ska jag nog faktiskt fixa till mitt rum lite.

Love, s!


Här kommer bilder från igår innan gästerna kom...





klädslen igår, linne från bikbok och lackleggings från gina!




Valborg hos mig med en massa andra!

Idag är de 1 maj, de betyder dagen efter valborg och valborg brukar betyda fest och fest brukar betyda roligt och roligt brukar betyda folk och folket behöver vara någonstanns och denna gången betyder de att folket var hos mig ! Jag hade de jättekul och de verkar som om alla andra hade de med. Så de betyder ju en lyckad kväll ;)

Dagen efter är inte alltid lika kul, jag vaknade med elvis jämte mig. Fick gå upp och städa uterummet (några hade spillt cider och sånt) sen så vare bara att försöka äta nått och sen ta itu med spyan som hade stoppat avloppet i handfatet. MYSIGT! jag är extremt känslig för sånt och elvis klara de inte inte heller (bättre än mig ofc men vi fick inte bort allt) så elin kom men de gick sådär. Till slut fick mamma bort allt, man bara snääääällla vf gick den som behövde spy  te toa ist :( skit samma, nu är de borta! Behövde städa hela hsuet egentligen men mina snälla päron hjälpte mig.

Ligger nu i min säng och önskar att de fanns nån tablett som gjorde en pigg! Somna tre och vakna tio... får sova lite sen för ikvl ska jag träffa vänner och kanske jasmine efter lunchen om jag orkar. är så himla trött nu :/ men men allt är värt besväret för igår ägde.

Love, S!


Först grilla vi och åt :) Markus, jenny och elin på bilden.

Johanna, emma, elin Darhult och markus! En mkt gullig bild ;)

Elin och hennes boobies, hehehe...

PAAAAARTYYY, johanna, jenny, elvis och simon :)

simon, jag, jenny och jag tror de är sara som blev lite ihop klämd där i mitten ;)

Emil, markus och elvis!

Rasmus och elin! Ett mkt sexigt par?! ;)

SteaaaakaN emil ;) denna kille är super nice, jag tycker verkligen ni ska besöka hans blogg. Här är en fet länk dit!

Ser helt borta ut men på bilden är sara, jag och emil!

Ohhh, vad mysigt! haha, markus och jag :)

Sara bara: vi gör limbo! så sprang vi runt och tog fram en sån. haha ägde ;) men jag suger verkligen på att gå under en sån sak! men sara verkar ju iaf klara de rätt så bra iaf :)

Tack för igår för fan! :)

RSS 2.0