Ute i sOOlen

Legat och solat hela eftermiddan. Solat ryggen och haft datan i skuggan så att jag kunnat fixa med bilderna från frankrike samtidigt, smidigt va? ;) Nu är det dock molnigt så jag ska gå in och packa upp min resväska och städa rummet för det är lite kaos där inne nu. Vid 20 i sex drar jag till Restaurang stranden som för övrigt är mitt sommarjobb, vi ska planera inför sommaren och vi ska få prova alla maträtter på menyn! Vi måste ju veta hur maten smakar så att vi kan ge tips till gästerna sen, hehe. Ska bli så gott för jag är hungrig. Är så himla taggad för att få jobba som servitrist denna sommar, det kommer jag nog passa mig... får vi hoppas iaf ;)

Love, S.

Bilder från gårdagen som jag delvis spenderade med madde:


Maddes lillebror fick vara med på en bild också ;) Tröjan jag har på mig köpte jag i frankrike. Ett riktigt somrig linne minsann :)

Awesome trip!

HALLÅ ELLER :D

Gillar ni den nya headen? :) bilden är tagen i frankrike, bland klippor. Hur vackert som helst var det där, vilket ni kanske kan se ;) Tack till emma som fixade så att bilden blev min header (tyvärr kan jag inte sånt...).

Well well, har ju inte bloggat på ett tag eftersom jag varit på semester i Frankrike. Det var en rolig och skön semester. Var ju där och hälsade på syster, har nog aldrig haft så kul med henne! :) Känns bra att man kan hitta på såna här saker med sin syster, eftersom med henne blir det så avslappnat för hon känner mig så bra och tvärt om. Vi var på stranden, shoppade, festade och gjorde flera utflykter. Annie guidade mig genom marseille. Vi bodde i annies aur pair familj, så på kvällen hjälpte jag annie att ta hand om barnen. Förutom att jag inte fattade något av barnen sa till mig (jag kan inte franska) så var det roligt och lärorikt. Men umgås med barn en vecka räcker för mig - de gråter ju typ mer än de skrattar! haha, fast visst var de söta.

I frankrike snackar de inte alls bra engelska så jag kunde typ inte snacka med någon annan än min syster på hela veckan, haha. Lite jobbigt att inte fatta vad folk säger men jag vande mig. Annie var min översättare "vad säger de nu?" "varför gråter hon?" "vad betyder det?", sa jag rätt ofta. haha, tur att hon var så snäll och hjälpte mig när det krisade. Jag kunde prata engelska med annie aur pair vänner iaf och det var ju trevligt ;)

Här kommer bilder från veckan, enjoy!
Love, S.


Jag och marseille, första dagen! :)

Första dagen tog vi tåget till Cassic, där kollade vi runt i butiker, solade&badade och åt strips och hummer. En klassiker från frankrike som var gott :) 





Vi var på utflykt till annies favorit klippor. Sjukt fint och härligt!

Mat på uteservering tsm med annies engelska kompis jessica :)

Mycket shopping blev det, bland annat dessa skor! :)

'Jessica och jag på stan :)


STRANDEN + HELT BLÅ HIMMEL!!! :D

Vi besökte marknader :)


På fredagen förfestade vi först i lägenheten sen hade vi en rolig natt ute, när vi väl kom vid halv sex på morgonen var vi trötta ;) På lördagen drog vi ut igen, men då orkade vi inte vara ute lika länge!

Tack för allt, jag älskar dig.

Låt livet leva

Denna helgen har varit awesum! Sprang göteborgsvarvet igår på 1:50:42. Jättenöjd och glad att jag klarade av mitt mål som var att slå min pappas tid :) Sen på kvällen var jag på en jätterolig fest nämligen Elin och Amelias 18 årsfest i skogstorp :)

Nu drar jag till Frankrike för att hälsa på min älskade syrra. Vi ska sola, bada, shoppa, festa och en massa mer saker man gör när man är på semester. Annie är ju aur pair så ska bo i hennes värdfamilj, ska bli så himla kul!

Love, s.


Bild på mig och elin från i fredags :)


FREDAG :D

Sitter i skolan med klasskompisar, trevligt asså! ;) Ikväll skulle jag egentligen festa med madde och andra människor i halmstad men jag ska ju springa imorgon så det passade inte så bra, vilket suger! Är fest sugen, hehe. Men med tanke på hur mycket jag tränat till göteborgsvarvet är det ju onödigt att slösa bort det pga att jag är trött. SÅ NEJ IKVÄLL SKA JAG SOVA OCH ORDENTLIGT OCH VAKNA IMORGON AS PIGG :D Idag kommer det bli en bra dag iaf för först ska jag stanna kvar i skolan och plugga med tjejerna. Sen träffa Jasmine och så ska vi tsm med Elin och malin dra till falkenbergsbal. Sen blir det as god mat hemma :)

Imorgon ska jag som sagt springa 2,1 mil, woho! wish me good luck friends ;)

Love, s.


Söta tjejer, passar emma i mörkt hår tro? hmm.....

så jävla rätt

Ibland känns livet så jävla bra,
ibland känns livet så jävla dåligt
men oftast känns det bara... så jävla lagom?

Idag skulle jag egentligen springa med pappa och olle, men eftersom jag inte ens orkar gå och byta om så lär det inte gå så bra. Jag är dock sugen på att springa! Men måste tänka på plugget, matte nationella imorgon och jag hinner inte kolla igenom matten om jag drar ut och springer för om jag gör det lär jag vara rätt så död efteråt så kommer inte palla plugga då... hehe. Men ikväll ska vi äta gott och fira mammsen. Hon fyller år imorgon! Men då ska hon iväg och jobba hela dagen med start halv sex på morgonen så då hinner vi ju inte fira henne ;)

Hade det väldigt mysigt med sara igår i varberg, vi sprang en mil och lagade mat tsm. Tiden går alltid så fort när jag är med henne assåååå! Min kusin Anna som också bor i varberg kom och hälsa på med. Saras nya lägenhet var väldigt mysig och ganska stor. Synd bara att den nu ligger i varberg ist för i halmstad där hon bodde innan....

Love, S.

Bilder från när jag och sara hade picknik tsm för en månad sen :)


Vi va på picknik en söndag i aprill vid stranden i halmstad, picknik är riktigt mysigt! Borde man göra oftare...


PLUGGGGGGGG

Sitter i skolan, ska snart ta tåget till FALKENBERG! :D ska hem och plugga järnet! hehe sjukt kul... nej men lika bra ;) Vid fem ska jag ta tåget till varberg med min kusin, ska sova i hennes nya lägenhet. Vi ska springa och äta tsm och så, himla mysigt.

Nej, nu ska jag gå till tåget med Anton.
Love, s.


sjukt taggad tjej!

Nu vecka, woho!

Hallå eller!
Nu börjar jag bli trött, så ska snart krypa ner i sängen och sova! låter inte helt fel asså, måste ju tagga med sömn så att jag är laddad inför veckan som kommer. DEN KOMMER BLI GRYM! Eller iaf fullbokad ;) men kul också! Kan sammanfatta veckan så här: sova hos Sara, plugga, springa, umgås med jasmine, falkenbergsbal?, fika med elin, springa göteborgsvarvet (!!!!), 18 års fest och åka till syster i marseille. Drar dit på söndag och jag längtar som fan, ska bli så kul!!!

Godnatt
Love, S.

Fest bilder som elin tog igår...






Sköna tjejer!!

Gårkvällen var rolig med mina vänner! :) Först var det förfest/grillning hos mig med Elin, Jasmine, Caroline och malin och sen åkte vi på chillfest. Här nedan får se bilder som blev tagna av min systemkamera!

Nu måste jag skriva på min uppsats :( och sen vid sju ska jag på informationsmöte med sommarjobbet.
Love, S.






Min vecka

Hallå eller.
Denna veckan har det hänt mycket olika roliga saker. I måndags var jag på stranden hela dagen med tjejerna, TISDAGEN FYLLDE JAG ÅR!! Så då firade jag dagen med tjejerna i klassen och på kvällen kom släkten, på onsdagen drog jag, Emma, Madde och malin till liseberg! Det var jätteroligt, vi var där och firade min och malins födelsedag :) I torsdags var det skola och sen sprang jag 17 km och igår fredag så köpte jag min P&L biljett :D På kvällen kom Lucas hem till mig och kollade film och lite så :)

Idag ska jag först ut och springa en mil, sen kommer Jasmine hem till mig och vi ska laga lunch tsm :) Ikväll kommer Caroline, Elin och malin hit också och grillar och förfestar. Sen blir det fest! Så idag blir det att fira födelsedagen med fbg tjejerna, vi ska ju fira jasmines också eftersom hon fyllde i måndags :)

Love, S

Bilder från Liseberg...

I bilen upp, födelsedagsbarnen! Jag och malin fyller båda 10 maj :)

Tjejerna inne på Liseberg, diggar maddes min asså! ;)

Åkpass och grejer måste ju fixas... hehe

Åkpass!!!

Vi tre tjejer åkte Atmosfear! Den var rolig och läskig men jag trodde faktiskt att den skulle vara läskigare... lätt värd att åka iaf :)

Sexigt, höhö

Denna bild får vara den sista, vi hann åka riktigt mycket på liseberg för det var inte så mycket folk och det ägde!! Längsta tiden vi stod i kö var typ fem minuter.... inte så illa ;)


SOLSOLSOL

Denna dag har jag varit i skolan, slutade elva så sen blev det stranden! Vi låg där från kvart över tolv till fem, sååå himla underbart :) Efter det blev det stan en vända och sen hem till Hannah med Malin. En väldigt mysig dag, men imorgon ska bli ännu bättre för då FYLLER JAG ÅR!!!!!! :D ska bli så jävla skoj.

Vill också säga grattis till min bästavän, jasmine som fyller år idag. En dag före mig, inte illa asså! :)
Love, s.


En bild från förra året, jag och jasmine :)

Sommar!

Här kommer en lista på saker som jag ska göra innan och under sommaren. Taggad till tusen inför sommaren! :)

Love, S.


Imorgon fyller jag år!!! och då blir det liseberg med halmstad tjejerna :D


Om två veckor är det dags för mig att visa vad jag går för, kommer bli grymt - på många vis ;)


Den 22 maj tar jag flyget helt själv till Marseille och hälsar på syster. Ska bo i hennes aur pair familj och bara vara i fransk i en hel vecka. Mycket sol, shopping och dansande. Kommer bli as kul! :)

Ska på CUF stämma den 2 juni till den 6. Kommer bli spännande och kul! på stämman kommer det vara runt 300 personer och den äger rum i uppsala :)

Den 10 Juni får jag sommarlov, då blire fest :D

I två år har jag och maria varit på öland på sommaren tsm, så nu tredje året i rad drar vi dit :) den 12 juni tar vi tåget till öland. Väl där ska vi göra allt möjligt  bl a fira min kusins student :)

Den 16 juni börjar jag jobba på mitt sommarjobb, restaurang stranden! Fick jobbet igår, blev så himla glad för jobbet verkar både roligt och lärorikt! :) och sen kommer jag tjäna en massa pengar också (a)

Någon gång under sommaren drar jag till liseberg igen men denna gång med falkenbergs gänget! :D

Den 27/28 juni drar jag till peace and love med värsta goa gänget!!! kommer bli så grymt.

Den 18 juli drar jag på husbils semester med familjen, är i väg i fyra dagar tror jag :)

Så detta tror jag var allt jag har bestämt hittills, allt kommer bli så grymt kul och jag längtar! De två senaste somrarna har jag varit i väg i tre-fyra veckor i sträck och då missar man ju en del hemma. Denna sommar ska jag ist jobba mer och bara vara iväg i några dagar. Så denna sommar kommer jag ha mer tid till en massa grillkvällar, sommarfester och strandligg ;) svensk sommar är inte så dåligt ändå!

Om 4 dagar

HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. jag sitter och pluggar med madi. Det har faktiskt gott bra. Är klar med en stor uppgift nu. Vi har varit ute i det fina vädret lite med, ätit chokladpudding (vår favorit, hehe) och snackat när vi känt att vi behövt en paus... hehe eller ahh vi har la snackat hela tiden men ändå. Musiken dunkar i högtalarna med såklart.

Vet ni? JAG FYLLER OM 4 DAGAR!!!! då blir det liseberg med halmstad tjejerna, ska bli så kul :)
Love, S.


Då ska jag lätt åka den nya HÖGA höjdskräcken på liseberg, man är la ingen fegis ;)

FRIDAYYY

Hallå eller.
Idag är det fredag, as skönt! Snart ska jag gå och äta i matsalen och sen blir det att ta tåget hem till fbg tsm med madde. Vi ska äta chokladpudding, plugga (jaa, idag ska vi verkligen plugga) och mysa :) Ikväll ska jag ha grillkväll hemma hos mig med en massa tjejer som jag ska till Peace and love med. Kommer bli jättekul, det ska ju bli bra väder ikväll med :) Så som ni kanske förstår har jag bestämt mig för att åka till P&L, vet inte riktigt vad som fick mig att bestämma mig för det. Men detta kommer bli något helt annorlunda för mig, något jag aldrig kommer glömma och det kommer bli hur jävla galet som helst. LÄNGTAR!

Love, s.



En gammal bild på mig och madi

19 km

Idag har jag varit i skolan, varit på cykel "äventyr" med johanna och köpt en cykel. Känns väldigt bra för hitta en som verkligen var värd priset, min cykel blev ju stulen för ett tag sen så nu köpte jag en cykel för försäkringspengarna + lite mer :) Ikväll har jag sprungit 19 km med pappa - min längsta runda någonsin. Känner mig både trött och duktig nu ;)

Godnatt,
Love, S.



Min och maddes efterrätt för en vecka sen, så sjukt sugen på de nu.... (y)

Kärlek

Idag var jag i skolan och gjorde nationella, sen tog jag tolv tåget hem och träffade Johanna. Fick se hennes nya lägenhet som var väldigt fin, den va dock helt klar än. Tar längre tid att flytta in än vad man tror ;) Men vi lagade mat och sen drog vi ner på stan och jag kollade upp en massa saker att önska mig (FYLLER JU OM ÅR 6 DAGAR, WOOOOOHO). Bestämde mig för en tv som jag ska önska mig, blir nog as nice om jag får den! man får la hoppas...

Vid halv sju kom mina päron till stan och då gick vi och åt på harry's för att fira deras 20 åriga bröllopsdag! Ett stort grattis till dem. Jag hoppas verkligen att jag om några år också sitter på en restaurang och firar min 20 åriga bröllopsdag, för den kärlek och glädje som mina päron har vill jag med uppleva.

Love, s.



Curacao

Idag har jag varit i skolan, övningskört och ätit mat. Haha, en rätt vanlig dag med andra ord. Men nu blir det sängen för måste vara pigg till engelska nationella som är imorgon :(

Love, S.

fem bilder från kryssningen i Karibien




Curacao var en färgstark ö, väldigt annorlunda och rolig att besöka.


bra dag



Dagen började med att jag ställde klockan på halv tio, vi var ju lediga idag för lektionen blev inställd men jag kände ändå för att ställa klockan så att jag skulle hinna springa. Var inte alls taggad för att springa men jag tvingade mig ut och det blev 14 km på 1 timma och 12 min - så jag sprang hyffsat fort :)

Vid halv två tog jag tåget till hstad och träffade Elin, Malin och Madde. Vi käkade lunch, snackade, lekte (haha) och gick runt på stan. Jag tog sex tåget hem och sen dess har tiden runnit iväg som vanligt.. suck! hehe men är ändå på bra humör... eller kan ju säga att det går lite upp och ner.

Känner mig inte så trött nu, kan ju bero på att jag drack 2 latte idag. Man blir beroende ;)

Love, S.

Marseielle!!

För en vecka sen kom jag hem från Frankrike där jag spenderade påsk helgen med min familj. Vi shoppade en massa, utnytjade solen och åt as god mat. Min syster bor ju marseille just nu, hon arbetar som aur pair och pluggar så vi var där och hälsade på. Här kommer en massa fina bilder som jag tog från min systemkamera, enjoy! ;)

Love, s.




Vi kom till marseille vid lunch tid på torsdagen och då blev det först en god lunch på en uteservering, sen pool häng och shopping innan kvällsmaten ;)





På fredagen köpte vi saker till en picknik (baugetter, massa ostar, kakor, chips, vin osv) sen vandrade vi till Annies favorit ställe i Marseielle. Det var ett berg som hette les Calanque, väldigt vackert och det var mysigt att gå runt där (och jobbigt i benen).

Jättegott frukost bröd (choklad inuti och det säger man ju inte nej till)

Vi åt frukost ute på cafér runt om i stan, himla mysigt :)

På lördagen blev det en ordentlig shoppingtur, så himla bra shopping fanns det där. Längtar tillbaka! Vilken tur att jag ska tillbaka dit om 20 dagar så att jag kan shoppa mer, men denna gång ska jag bara dit och hälsa på syster, ska bli så kul! :) Denna helgen i marseille blev väldigt lyckad iaf, att åka iväg en weekend är något som är underskattat för det är verkligen jätteskönt att komma iväg några dagar :)

GOdnatt

LEDIG IMORGON JUUUU, ÄGERRR! Nu ska jag städa upp mitt rum och leta efter pengar som har försvunnit, suuuuck. Blir att ringa Jasmine också :) Gick as bra att övningsköra + att det va kul, som jag och mamma skratta när jag höll på att köra in i en sten, tur att man har en mamma som skrattar ist för att skälla ut en iaf ;) Har varit på teater kursen ikväll med,  trevligt som vanligt.

Love, S.

Bilder från förfesten...




Vilken stekare jag ser ut att va? Kort byxdress och solglasögon! haha, glasögonen fick dock inte hänga med på festen. kan tala om att jag var lite för somrigt klädd för det blev kallt, men vad fan vi skulle ju fira in våren/sommaren!!

Helgen

Hallå bloggen. Idag är jag sådär seg så att man inte orkar med sig själv. Men så kan det ju vara ibland, men fan vad det är trödigt dock. Man tänker snart ska jag ta tag i saker och ting, men de blír aldrig av att man reser sig upp ur sängen... hehe någon som känner igen sig? ;) Helgen har varit bra, det har inte hänt något speciellt jätteroligt men alla människor jag har varit med har gjort helgen roligt iaf ;)

I fredags var jag hemma hos Caroline med halmstad tjejerna och chillade, sen drog vi in till stan och träffade folk. Igår så åt jag, madde, Jasmine och Caroline pizza och sen förfestade vi hos Jasmine med Elin och Malin med. Efter det drog vi till Adam på fest, det var dock någon som (råkade?) ta sönder både golvet och bordet så alla blev utslängda -.- Synd om adam asså men det sög att festen tog slut så tidigt för jag hade kul, hehe. Vi drog till stan och sen tog jag och madde taxi hem till mig :)

Nu ska jag ut och övningsköra för första gången, spännnande! ;)
Love, s.

Bilder från min mobil:

Så här såg jag ut i fredags, min byxdress köpte jag i frankrike på mango :)

Jag och malin hos caroline :)

Jag och madde hos Jasmine igår kväll :)

RSS 2.0