MYS



Våldtäktskvinna, zebra och emo. Ett gött team!!

Gårkvällen blev lyckad med förfest hos mig och sen fest hos Johanna. Hela dagen har jag varit på dop och nu ska jag äta kok korv och potatismos. SKIT GÖTT!! älskar potatismos assåååå.... Om en halv timme blir jag hämtad av johanna (whiii, hon har bil) och vi ska doppa popcorn i choklad och kolla på film. MYS!

Mer bilder från kvällen kommer imorgon.
Love, s.



Tagga HALLOWEEEEEEEEEEEEEN!

Nu ska jag cykla till Jasmine och vi ska ut och snacka och sånt trevligt! Sen ska jag hem och fixa klädsen, OCH TAGGAAAAAAAAAAAA FEST! :D Förfest hos mig ikväll med en massa roliga människor och sen bär det av i bil till Johanna som bor åt Ullareds hållet ;) Snacka om att jag ska veva ikväll asså! ;D

Bjuder på bilder från förfesten hos Olivia som ägde rum för tre veckor sen typ, ville visa fest bilder så att man blir extra taggad, huhu!
Love , s.




Singapore - ännu ett äventyr

Jag ska få ta imot en elev från singapore veckan efter lovet! Och vet ni varför jag gör det? För att veckan kommer bli jätterolig + att 99 % säkert får jag åka dit 2012! Singapore är en liten Ö med samma namn som huvudstaden, ön ligger nära Thailand och just nu är det 30-40 grader där. Ändå så vill eleverna från singapore jättegärna komma hit, de betalar resan själva hit (det ska inte vi göra) och det kostar ungefär 10 00 att flyga hit och tillbaka! För att göra deras äventyr så bra som möjligt så var vi i Ystad och planerade allt igår för fyra elever kommer till JB i Halmstad och fyra till JB i Ystad.

Det var roligt att besöka Ystad igår och träffa de andra svenskarna som vi kommer träffa mycket under utbytet. Schemat som vi gjorde tror jag kommer bli jättekul! De var härliga människor med från utbytet i Sverige och jag ska ta imot en tjej fråm singapore så det blir nog kanon ;> Jag skickade in ett brev till Eddie som har ansvar över detta projektet för ca två veckor sen, de var ungefär 20 som skickade in och jag blev uttagen. Gissa om jag blev glad? :D Kommer bli en väldigt speciell vecka, de kommer bli ett äventyr för oss också ;)

Love, s.



MYSKVÄLL



Caroline är här (bilden ovan) och ikväll blire film och pizza från entill! Ägerrrr. Idag har jag varit i Ystad hela dagen, varför? De berättar jag om imorgon.

Ha nu en kul och mysig fredag!
Love, s.

Godis är viktigt!

Om en vacka är jag i Frankrike hos min syster! Åker på torsdag morgon och kommer hem sent på Söndagen. Ska bli så kul att träffa syster som jag inte sett på mer än två månader!! Har aldrig varit utan henne så här länge, saknar henne så himla mycket här hemma.

Detta skrev annie till mig idag, även om hon inte är hemma så kör hon med mig! haha, nej då. MEn hon vill att jag ska köpa ett kilo godis till henne, speciellt detta nedanför..... Hon citerar själv "det får ju inte bli fel så lika bra att jag skriver ner exakt" haha, en äkta wernersson!!! Godis är viktigt, annie gav precis ett stakt bevis på de (y)

Hej! Jag mailar godislistan till dig, jag tror du har bäst koll på gott godis ;) Köp det tyd dagen innan så att det är färskt när ni kommer!

Jag vill ha:
salmiakbalk, de salta avlånga lakritsstängerna som jag älskar.
salta dödskallar om det finns, såna små som mamma också tycker om.
Vita kritor,, med lakrits inuti.
Snöbollar, med kola inuti.
Filidutter
Nappar, cola, lakrtis och vanliga
Rödsvarta dödskallar som hela familjen älskar
Rödgula sockrade assura dödskallar
Blåa platta sura dricksflaskor, (pops?)
zoo-apor
Hallon/lakrits sugis-fyrkanter, som både du och jag älskar
Kolafyrkanter, som man tuggar på. stor kub lixom
Dumle
Fox citronkola
Bananstång
Stor sockrig sur cola-flaska
röda sura dricksflaskor, såna som du visade mig när vi skypade
Center

Hoppas du fattar allt, annars fråga igen. Och det är ju svårt att föreställa sig allt godis här nu så gå på känsla också, ta med allt som du tror jag gillar! :D

Pusss ♥






Hela familjen ska till Frankrike, dessa bilder kommer dock från thailand för två årsen :)

Nu är jag piercad! Iaf min....

...mage! Jag kom hem från Halmstad för en stund sen där piercing togs! Jag tog den för 400 kr hos "kittys smycken" som ligger på samma gata som kappalh fast längre ner :) De var väldigt duktiga och sjysta ;) Hon som tog min piercing förklarade väldigt tydligt att det är mycket bättre att ta piercing med nål och att man då får ha en ring de första 6 veckorna. 

Varför man ska ha ring är för att det läker mycket bättre med en ring för då kan man rengöra mycket bättre, när piercing läker ihop så minkar "hålet" mycket mer med en stav och vid vissa fall så har det minskat så mycket att ingen piercing passar. Med ring så minkar de inte lika mycket och är då mycket säkare för att det ska hålla sig som en snygg percing hela tiden, men man vet ju aldrig, min piercing kan ju faila även om en ring ska vara säkrare. Jag känner mig nöjd med piercingen iaf, känns så kul och snyggt ;) Efter sex veckor ska jag byta till en stav.

Efter jag gymmat på gympan så fikade jag och emma på espresso hause, blev en panini och en stor varm choklad. Efter det träffade jag Elin och hon hängde med till piercing studion likaså pappsen :) Var nyss inne en snabbis hos johanna och kollade in hennes och elin klädsel tills på lördag, tagga asså! Nu lagar jag strips och snitzel till far och mig. Farsan är och handlar och jag lagar mat, man får dela upp sysslorna ;)

lOVE S.

JAG ÄR INTE EN TILL TJEJ SOM TAGIT NAVEL PIERCING, JAG ÄR STINA WERNERSSON MED NAVELPIERCING!! :d





Jag och Emma fjantar | pierciiiiiing



Vi spelade in när vi fjantade oss med ostbollarna igår efter vi sett klart filmen. Här får ni se en filmen, dock rätt mörk :o Just nu har jag matte senare ska jag ha gympa och där gymmar vi på TK, efter det ska jag fika med emma på stan. Vi fyra träffar jag Elin och då kommer även pappsen, vi ska vidare till piercing studion. Spännande! de kommer blir så snyggggggt, kan inte fatta att idag ska det verkligen bli av ;)

Pussssssssssssssssss
Love, s.

Film | Nattinatti



Filmen ovan såg jag med Emma idag, de var första gången för mig men 187328 gången för emma för de är hennes favvo film ;) Är det verkligen för att handlingen har en fin bydelse eller för att killen ovan som råkar vara huvudrollen är snygg utan tröja... hmm, tor jag har kommit på dig emma!! ;) Nej, men filmen är värd att kolla på absolut. Det finns en fin betydelse med filmen och det var inte en vanlig romantisk film som jag brukar kolla på (obbsss, jag är visst inte alltid så cool)!

Imorgon ska jag pierca ******************! Pappa och Biffen ska hålla mig i handen, är riktigt taggad nu asså!
Love, s

Mys med Emma








Har varit i Getinge hos emma i eftermiddas, tog elva bussen hem till henne och gjorde pannkakor med nutella och sen åt vi ostbollar! Jag och emma älskar att äta (och att träna och det är jävligt tur!). Vårt motto tsm lyder "man får äta så jävla mkt man vill, så länge man tränar", djupa ord va? ;) he he. En väldigt mysig dag som nu ska sluta med träning på friskis med johanna.

Love, s.


Nelly.com | Mys med jasmine



Lizett och Malin i bussen :)¨

Hanna och Elin, taggade för bussresan!

Grattis till julia som fyller sexton idag!! :)

Idag var vi som sagt på studiedag på Nelly.com i borran (borås)! De var intressant och se hur e-handel fungerar och hur nelly.com får allt att gå ihop. Nelly.com växer väldigt mkt nu och för er som inte vet så är det en klädesfirma på internet. Man blir imponerad på hur fort och så bra företaget växer :) Jag går ju entreprenör på gymnasiet så jag var där för att få se hur just internet företag fungerar :) Kul att lämna skolan för ett besök i verkligheten, hehe.

Efter skolan så cykla jag till vinberg och myste med jasmine (åt chips, kolla värdelösa tv program och snacka). "Stjärnor" chips från OLW äger ju bara! mums (a)

Love, s.

Nu äre dags för halloween!!



Bilder ovan är från förra året då Elin polski hade halloween fest! De vara as kul, jag var en mus som ni kanske ser! haha, detta året ska jag vara en väldigt speciell sak, en hemsk människa. höhö ;) Ni får se då! Detta året ska jag fira halloween hos Johanna karlsson som ska ha halloween fest på lördagen. Är riktigt taggad!

Imorgon ska jag på studiebesök i Borran (borås) med klassen, vi ska besöka Nelly.com. Ska bli kul och spännande ;) Sen på eftermiddan ska jag umgås med jasmine!

Love, s.

Bildbomb



På torsdagen var jag som sagt och fikade med några tjejer från klassen. Lizette och Etti stack hem efter fikan medan jag, Julia (den blonda på bilden) och Malin (brunetten på bilden) gick och kollade i affären och fikade sen ännu en gång. De slutade med att vi stack hem till jullan och chilla,mysmys. Sov ju sen i hstd hos Sara min kusin, så de blev en lyckad dag!


På fredagen så bjöd mamma mig på fika i falkenberg, de var väldigt mysigt och gott! De kanske ser så ut på bilden..? mums bli sugen på de igen! På kvällen kom J och vi kollade på "dear john", ingen film att se med en kille kan jag säga, iaf inte om killen inte älskar kärleks filmer ;) Men filmen var la mysig. Hans besök var roligt iaf :)




På lördagen tog jag tåget 20 över elva för att möta upp Julia för att käka tsm och shoppa. Jag hittade ett par coola byxor på monki. Jag och jullan äter alltid mkt tillsammans, så himla bra! Först åt vi oss proppmätta på subway, sen fika vi och till sist så träffade vi Johanna, Anna och Anja och åt middag på Hard rock. Efter det blev de att gå på reunion, återtträff för språkresan.

De var kul att träffa alla igen, dock var själva reunion inte så kul. Vi drog därför rätt så tidigt till Vincent där det var fest som gällde. Flera från språkresan (annat folk också) drog hem till honom och kvällen blev rolig, så himla kul att umgås med alla igen, eller jaa de som var där! :) Jag och jullan sov hos Vincent och åkte sedan hem på söndagen.


Söndag och måndag har varit två chill dagar, igår tränade jag tsm med Elin och Malin på friskis och pluggade och chilla sedan resten av kvällen. Idag var skoldagen annorlunda men kul,  hände en massa saker som jag kan berätta om senare - hoppas bara det går som jag vill! :) Jag och emma hade varit vid nissan och helt plötsligt säger hon "vänta på mig, ska bara lägga mig och vila lite för mår illa" så hon la sig ner. Såg så sött ut så jag fota henne, min galna emma! Hon gick hem sen från skolan så jag hoppas att hon blir frisk till imorgon! :)

Detta var bilder och text om mitt liv de senaste dagarna,
Love, s.

Nöjd med helgen

Haft en riktigt bra helg, får berätta mer imorgon med bilder!
Godnatt
Love, s.




Reunion

Nu drar jag till götet för att träffa spåråkrese vänner! kommer bli kanon kul :) Ikväll blire sts reunion och sen efterfest hos en kompis.

Love, s.¨


Myskväll



Ikväll blir det myskväll med J, tror jag ska kolla på filmen ovan om han godkänner. Måste ju se den någon dag ;) Och kollar inte så ofta film ;s Kommer nog bli en mysig kväll, hoppas ni med får de.

Love, s.

Hos Sara i halmstad

7

Tjejen i solglasögon är min kusin sara som jag har spenderat kvällen med. Har varit en hel dag i halmstad. Fikade med Etienne, Julia, Lizette och Malin på stan. Sen gick jag på stan med Julia och Malin, lite senare drog vi hem till julia och sen drog jag vidare till min kusin. Ska sova här ikväll och det blir en kanon avslutning på denna sköna och bra dag. Ska duscha sen sova :)

Love, s.

Bra dag



Detta är fina jasmine som jag åt munkar med idag! Först skulle jag gå med både Elin och Jasse men sen krånglade de sig för elin så jag och jasmine gick på stan själva. Men de var mysigt :) Blev att prata tele en massa med elin ist nu ikväll, gillar att prata tele. De ä mysigt och man kan säga hejdå precis när man vill ;> höhö.

Imorgon ska jag först träffa Julia i min klass efter skolan, får la se vad vi hittar på! :) Sen ska jag ut och äta med Sara min kusin och sen sova i Halmstad hos henne. Blir nog en bra dag.

Love, s.

MARKNAD I FALKENBERG <3<3<3




yääääääääääääs! Marknad = Munkar = SÅ JÄVLA GOTT!!!

Idag ska jag och biffen dra till stan och snacka en massa medens vi äter munkar som aldrig förr :D Eller jag ska äta, Elin gillar tydligen inte munkar - vilket är helt sjukt ;) Får la tvinga i henne några iaf :D

Jag ska springa ikväll med så jag hoppas verkligen på bra väder!!
Love, s.

Grymt gött



Popcorn och smält marabou choklad (lägg in chokladen i mikron) är riktigt gott. Alla som jag har sagt ska pröva har gillat det, så prova du också!! (y)

Nu drar jag till Simon, hörs kanske senare.
Love, s.


Nattinatt



Dags att gå och lägga sig snart! Börjar ju kvart över tolv imorgon så behöver ju inte stressa, så skönt :) Bion var bra. Jag tror att  "Himlen är oskyldigt blå" är en typiskt film som man ska se på bio för annars tror jag den kan bli lite seg. Den var liksom inte så speciellt kul men ändå en intressant film om man säger så :)

Godnatt,
Love s!

Lite höst grejer...

Lite saker jag tänker berätta som hänt hittills denna höst och slutet av sommaren:

* Jag har varit kär. [kär för mig är första stadiet av kärlek]

* Jag har bestämt mig för att springa Göteborgsvarvet som är två mil. Bara att gå ut att springa asså! ;)

* Jag har fått en ny klass med folk som jag trivs med. Så nöjd med klassen.

* Min pappa har jobbat flitigt med Falkenbergsrevyn som i år ska heta "Glödhett".

* Jag har gått i skolan i två månader och jag trivs med att åka tåg för att Halmstad är värt de.

* Fått ett nytt kompisgäng!

* Tagit ännu mer ansvar hemma tack vare att syster lämnade mig med upptagna föräldrar, huhu!

* Min mamma jobbar fortfarande som komunalråd för falkenberg. Hon fick mest kryss av alla politiker i Falkenberg och centerpartiet fick tillräckligt många röster för att ha kvar mamma på sin plats. Känns skönt att valet är över nu och att min mamma är glad.

* Fått vänner som jag vet kommer betyda en massa för mig de närmaste åren.

* Blivit en person som jag vill vara.

Love, s.



Bio med pappsen!

Idag är det bio i Varberg som gäller med pappsen, riktigt mysigt :) Men nu lagar jag makaroner och falukorv (y) Pratat i tele med både Maria och Jasmine sen jag sluta skolan och kollat på Goppip girl.


Denna bion ska vi se :) hehe, våran (maddes, emmas och min) favvo skådespelare är med.

Love,s .

Bra helg!

Denna helgen har varit kanon, speciellt kvällen igår! Inga bilder från kvällen tyvärr, finns det inga bilder så är det lätt att man glömmer av kvällen dock så var kvällen skit kul så den kommer inte att glömmas iaf! :) Träffade en massa nytt folk, kände ju bara Maria, Julia och Matti när jag kom dit. Åsa folk är bra människor minsann. Idag vaknade jag hos Maria alldeles för tidigt så är skit trött nu. Ska gå och lägga mig efter jag skrivit detta blogg inlägg även i fall det kan vara tråkigt att bara sova men så jävla skönt! Älskar min säng (a)

Var och solade och var ute och gick på vallarna med Elin idag, vi pratade ut om helgen osv. Mysigt och det känns bra att fått lite mer färg ;) I fredags så kom de lite fler folk till Jasmine och kollade film och chillade, de var mys! Bilder från den kvällen kommer här nedanför.

Love, s.




Awesum lördag


Denna lördag kommer spenderas med min maria! Ligger redan i hennes säng, vi var nyss och köpte godis. Ikväll finns det tre fester som jag har blivit bjuden till, typiskt att alla är på samma kväll! Nej, men allt på en gång lika bra? Tänker pendla mellan Åsa, Halmstad och falkenberg ikväll då... eller kanske inte ;) Fick bli fest i åsa eftersom jag lovat att vara med maria. men det ska bli as kul, fett taggad!
Bilden ovan gjorde Maria till mig för ett årsen, så himla söt! Headen och bloggen är inte helt klara än, men snart :)
Pussssss love ,s

ÅHH ny header!

Allt tack vare Johanna! Besök hennes blogg här. Ni ser henne på bilden nedanför :) Jag kan verkligen inte fixa header och sånt, vill lära mig men har inte gjort det än, hehe. Ville inte ha nått speciellt utan en rätt enkel header, så johanna gjorde precis som jag ville :D

Bilden ska bli större, annars är det mesta klart. Tycker ni jag/johanna ska ändra på nått? är texten tillräckligt nydlig när den är grå? Folk är inte så bra på att kommentera men tycker ni nått så säg till ;)
Love, s.


MYSSS

Inlägget jag nyss gjorde försvann, så störigt när jag precis hade skrivit klart allt kul ;) Men nu måste jag rusa till ica för där väntar pappsen. Sen blire pizza med honom och vid åtta, nio äre filmkväll hos jasmine med några flickor som gäller.

Mys fredag helt enkelt!
Love, s.


Kör på vinterjackan som jag hade förra året, den är så mysig!! Nått såhär såg jag ut idag btw :)

Plättar med Johanna

Sov länge idag och sen träffa jag Johanna, riktigt gött med studiedag! Vi gjorde plättar och chillade, sen gick vi ut på en promenad. Skönt väder som jag ska utnyttja ännu mer, ska ut och springa en lång runda med musik i öronen snart. Måste träna så att jag kan fortsätta med att slå min pappa när vi springer tillsammans ;) Syster ringde innan så vi pratade med varanndra i 30 min ungedär, kul att får reda på vad som händer i Frankrike! Saknar annieway :)

Love, s.





De var visst inte min tur...


Bild tagen för 1 årsen. J&s.

Idag har dagen spenderas med bästa vännen. Skulle ju pierca mig men självklart skulle nått krånga, attans! Men jag ger inte upp kära läsare ;) Och ni får inte reda på var piercingen ska vara, märkte att ni är intresserade iaf. Har fått väldigt många sidovisnihar idag ;) Ska ta piercing snart, så det är bara att vänta. Dagen har varit bra förutom att det inte blev någon piercing och att det är höst, huhu. På lunchrasten var jag på kattegatt med Julia och Jossan, sen var jag på mattestugan och plugga och det gick riktigt bra så nu är jag taggad för provet - eller? njaa.

Mysigt med jasmine idag iaf :) Hon åkte hem vid halv tio och sen dess har jag chillat vid datan. Ledig imorgon men börjar bli trött så blir gossip girl och sova nu tror jag.
Love, s.

Hallå eller

Jag gillar inte dåliga ursäkter! ursh... när man verkligen märker hur dålig ursäkten är och man kan verkligen se hur människan vill men säger ändå motsatsen. Man vet inte vad man ska göra, så frustreande asså! ;) Efter skolan ska jag träffa Jasmine och så ska vi pierca.....! Bara jag då, men måste ha bästavännen som stöd. Mamma ska med också och visa att hon godkänner, som jag fick övertala henne. Men till slut lyckades jag (y) Velat ha denna piercing länge nu, och idag är det min tur!

Love, s.


HAHAHA, en helt seriös bild asså ;) Jasmine är fotografen!

Ta hål i.....



En bild från igår, idag har jag varit i skolan och sprungit 9,4 km!! Var ute på en härlig runda med pappsen. Han är bra han, men jag sprang iväg honom på slutet. Kändes skönt ;) Sen blev det kebabrulle och snart ska jag ta en frukt. Har hållt mina mål idag: hann till tåget, plattade håret och nu ska jag äta frukt!!

Längtar tills imorgon för då ska jag ta hål i ________________________.
Mer får ni veta imorgon! ska bli spännande....

Love, s.

Skolfoto




Var skolfoto i skolan idag :) Mina vänner Emma och Madde valde att vara blåa, jag var dock vit på utklädningsdagen i nian så jag orkade inte med att måla mig igen. Jag och Evelina var ist entreprenörer med mobiler och datorer i högsta hugg! ;) Blir nog bra, hoppas jag! Man vet ju aldrig om kameran vill som man själv vill... höhö. Imorgon börjar jag tolv, riktigt gött.

Kan berätta att jag har bestämt mig för att platta håret hela veckan, jag ska ta verkligen ta hand om mig själv! Sola, hinna med tåget (inte stressa ihjäl) och äta mer frukt! haha, tåget är viktigast antar jag... missade det idag med en halv sekund typ. kom in på perrongen och tåget åkte... snyft. Stoffe missade det också så jag hade sällskap iaf :)

Godnatt till er alla som börjar åtta. huhuhu (a)
Love, s.

Jaha, jaha...!



Denna dagen har inte gått fort kan jag säga men den blev bra till slut ändå :) Var på stan med emma efter skolan och madde lite, slutade kl två. Toghalv fem bussen hem med Malin och Elin och deras vän :) Nu blir träning snart.

love, s.


Du gör mig galen, fast att jag verkligen inte vill.

Vill inte tänka på dig, så gör jag det.
hdbwehdbgileh fan uiwduwedöiqwuhdwe
Jag vill inte se dig, så är du överallt.
uelwdbgeyö fan udhlwejdbnweödhwe

Du är så himla lite, men ändå så himla mycket. Madde sa det och så va det! haha, saknar maddzz. Är lite galen idag, helt okej. Nu drar jag på teater, blir bra!
Love, s.


BÄSTA TEAMET!!


En speciell dag

Denna dagen kommer det inte hända så speciella saker på, utan den är bara speciell tack vare minnerna jag har från dig... Jag vill vara kär som jag var då, kär och älskad tillbaka.

Igår kväll så var jag med Malin och Elin, vi kollade film, snackade och träffade Elins klasskompis! :) Blev en mysigkväll, kom hem klockan två efter att cyklat genom halva falkenberg. SÅ MORDIG JAG ÄR! (y) Nu måste jag plugga, sen ska jag på slideshow som kålle gunnarsson är med i. Den spelar i Falkenberg idag klockan fem.

Love, s.




Sexiga brudar inte sant? ;)

Du betyder mer än vad du tror





HA EN AS BRA LÖRDAG!!
lOVE, S.

Fina flickor på bilden, men vi skippar nog pojkarna!



Nu ska jag cykla till Elin och sen ska vi dra till stranden och träffa några, sen blire film hos Malin tror jag. Vi får la se hur kvällen slutar ;) Innan idag var jag med jasmine, vi satt i solen på AIK vallen och snacka. Mysmys.

Love, s.

Förfest, Grand och pizza

och

Jag tog typ inga bilder från förfesten igår men det gjorde Olivia så de kommer la upp på facebook snart hoppas jag :) De var ca elva tjejer hos oliva igår som först åt tacos och sen chillade (y) Vi drog till Grand vid halv elva och jag måste säga att det roligaste var att träffa allt folk, var så många man kände! Tiden gick fort så vid två då det slutade så gick jag Elin, Johanna, Jimmie, Adam osv och köpte pizza. Göttgött.

Love, s.

Dagens outfit



Så såg man ut i skolan och har jag tid så kommer ni även få se hur jag ser ut ikväll! Men tiden börjar försvinna ;o målade precis naglarna så de torkar, sen ska jag fortsätta att fixa mig!

Love, s.

Gissa om vi är taggade?



Idag är det först förfest och sen grand, så himla kul detta ska bli! (y)

Snart kommer Elvis hit och då ska hon titta igenom min garderob efter nått att ha på sig ikväll, själv har jag redan bestämt mig :) Vi ska äta nudlar också, fett sugen faktiskt! Skoldagen var kanon.

hörs sen,
love, s

Imorgon ska vi redovisaaa!







Idag var det vanliga lektioner men imorgon ska vi redovisa om chokladbollarna. Ska bli kul för min grupp äger! :) Var ute och gick med elin polski i två timmar sen blev det kvällsmat med pappsen och robinsson. Bra dag måste jag säga att det blev (y)

Love, s.

Maddzzzzzzzzzzz!




Madeleine - min fina halmstad vän! Denna tjejen har jag kommit nära på inte lång tid, har väldigt lätt att prata med henne och trivs mycket bra med maddzz. Just nu byter hon om och jag skriver här, vill du veta mer om denna toppen tjej så läs hennes blogg här :)

Ska snart gå till stan med madde och sen ta fyra tåget hem, sen ska jag till stan i fbg och träffa Sanna. Vid sex är det träning som gäller med elin så det är fullt ös! :)

Love, s.

Så här säljer Emma och jag chokladbollar...



Like it or not, but we rock!
Love, s.

Kanondag | Dagensklädsel



Tröja; Mango | Armband silver; thailand | linne; gina | jeans; cheap monday | armband; bikbok | Halsduk; åhlens |

Idag har jag:

*Försökt övertala mer än 200 personer att köpa chokladbollar!
* Sålt 130 chokladbollar tsm med Emma, Caroline, hennes syster och Faton!
* Flummat gärnet med Emma
* Pratat tele och camat (säger man så?!) med min fina syster i Frankrike!
* Solat med Elin och varit med henne i stan
* Ätit Kebabrulle med mamma
* Kollat lite på bonde söker fru, Rödhåriga bonden Johan är lätt en favorit!
* Träffat Simon och han har hjälpt mig fixa mitt mobilskydd.

Så ni kanske märker att jag har haft det fullt upp? Nu är jag skit trött! Blev inget pluggat idag, imorgon får det bli ;) Hörs imorgon, då kommer roliga bilder från idag. En vanlig skoldag imorgon för idag gick vi "bara" runt och sålde chokladbollar, as kul!

Love, s.

I Emmas soffa




Bjuder på en bild på emma och en gammal bild på klass gänget. Emma är söt, läs hennes blogg här! Hon uppdaterar mycket och roligt så det är absolut värt att kika in där! hon skriver en del om mitt liv också (eller de kanske är för att jag tillhör hennes liv... hmm), värt att läsa vaaaaaa? ;) Jag (och emma?!) är rätt över trötta nu, skrattar åt allt. Vi har myst en massa en dag med mat, choklad doppat i popcorn och tv. Så våran grej!

Love, s.

Dagen är här!!!



Idag börjar desperate housewives! Säsong sju äre som kommer gå på tv kl nio. Ni kommer la inte missa det? Jag och Emma kommer sitta bänkade framför tv:n med popcorn och smält choklad! underbaaaaart.

Denna veckan är det säsongstart för dessa program, självklart kommer jag spela in dem!
Tisdag: Desperate housewives
Onsdag: Bonde söker fru
Torsdag: Robinsson

Visst ser det ut att bli en bra tv vecka? ;) Lucci drog nyss härifrån, efter att varit här och chillat efter skolan. Nu ska jag cykla till stan för att ta bussen till Getinge och sova hos Emma. Kommer blir redigt mysigt. Imorgon ska vi sälja chokladbollar, tagggga!

Love, s.

Dagens klädsel | As bra humör!!




Hade nyss ett roligt samtal med Elin, hon gör mig glad! Är på riktigt bra humör, känns bra. Tränings passet var riktigt jobbigt men roligt, om man tränar på friskis och svettis tycker jag verkligen man ska köra på måndags passet halv sju, det är lätt bäst! Hon har ett jobbigt pass med bra musik. Detta känns som en kanon start på veckan fast att inte denna dagen blev som planerad. Skulle träffat Elin men hon blev sjuk och Simon upptäckte att han hade alldeles för mycket plugg!

 Imorgon ska jag ut och springa klockan nio, taggad! I skolan ska vi bara baka chokladbollar och umgås vilket är nice. Vi håller på med ett försäljnings uppdrag som går ut på att vi gör en plannering och sen på onsdags ska vi sälja så många chokladbollar som möjligt! Jag, Caroline, Fathon och Emma kommer vinna! Pengarna vi alla grupper tjärnar går till våran klasskassa (y) Hur bra är inte de?

Är as taggad för hela denna veckan! Speciellt på fredag då det blir gymnasiefesten på grand, äntligen händer det saker i Falkenberg ;) woho! Nu ska jag visa halmstad folket att vi med kan dansa ;)

Love, s.


Shopping!






Halsband: Indiska 129 kr (riktigt snygg som accessoar)
Halsduk: åhlens 250 kr (Letat riktigt länge efter den rätta färgen och denna halsduk är väldigt mysigt)
Linne: Carlings 150 kr (ett skönt, snyggt linne)
Tröja: Bikbok, rea 80 kr (bilden är tagen på baksidan)
Midje tjol: HM, 50 kr (en vanlig tjol som blir snygg till någon läcker överdel)

Nu ska jag ta och äta lite, fast att jag egentligen inte är hungrig. Men måste äta för har typ inte ätit nått idag! ;o Sen blire träning med Elin och senare ikväll träffa Simon. Imorgon har jag sov morgon till kvart över tolv. GÖTTTTT SOM FAN! När jag går upp halv sju känns verkligen inget roligt, därför är det bättre med sovmorgon (y)

Love, s.

Lördagen på Öland






Jasmine - min fina vän!

Har som sagt haft en riktigt gó helg med Jasmine på Öland. Hittade en lila halsduk på åhlens, så himla glad över köpet!! Sen hittade jag två tröjor och en midje tjol när vi var och shoppade i Kalmar. Visar kanske de imorgon (y) Ska plugga matte nu och dricka te, sen kommer Maisan ringa och prata igenom helgen. Mysigt :)

Love, s.

Skördefest!





Detta är bilder från fredagen då vi var på skördefest, en tradition på Öland som är rätt otrolig. Man åker runt i bil och stannar på en massa olika ställen (gårdar) för att kolla på grejer och ibland köpa. Det är väldigt mysigt, men dock annorlunda. På fredagen var det kulturnatt och den höll på ända till klockan tre på natten! Så länge var vi inte ute dock ;) Kvällen var väldigt mysig! Jag och Jasmine hängde med mamma och hennes kompis till Öland för att hälsa på morfar som bor där, för att gå på skördefesten och självklart för att shoppa i kalmar! Bilder från lördagen kommer senare. Nu ska jag ut och springa!

Love, s.

Nästa öland

TAGGAD FÖR ÖLAND MED JASMINE DIMONSKA NILSSON ÖVER HELGEN!!!

Kommer inte ha tid för att blogga så mycket i helgen. Men på söndag kommer det komma väldigt roliga bilder, lovar! Ha nu en bra helg i halland utan mig,

Love, s.


En bild från Öland när vi var där för två årsen, så gött och kul vi hade! Vi ska ha det lika bra denna gången... utan solen ;) Hej Oktober 2010!

Lyckad kväll!

Hallå eller.

Hela dagen och kvällen igår var lyckad! Hade en riktigt rolig dag med en massa skratt, trevligt sällskap och rolig bio! Först hade jag gympa vid halv ett på TK sen gick jag och emma till stan. Vi båda var hungriga men vi var tvunga att vänta på att Madde skulle komma så att vi kunde gå och äta på vattenporten. Gissa vad vi gjorde medens vi vänta? Jo, vi köpte munkar och sen varsin cheeseburger på donken. Sen gick vi utanför bibblan där det är jättemysigt att sitta i solen. Det var riktigt gött, de gäller att unna sig så länge man kan (:

När Madde kom gick vi och åt på Vattenporten. Jag fick mina efterlängtade bagels! Sen gick vi och kollade på i rymden finns inga känslor. Den var rolig och hel knas film, fast knas på ett bra sätt. Jag rekomenderar den om man vill se en lätt, rolig och glad film! Sen gick vi till torget och släppte loss till musik från mobil, haha vi ägerrr. Sen kom några killar som vi snackade med. Vid nio tog jag tåget hem och när kommer hem så ringer Perry och tio minuter senare så kommer han och Theo och chillar lite.

Nu ska jag börja med avtal på entreprenörskapen ^^
Love, s.

Har glömt min data sladd vilket suger! Så kommer inte kunna visa de fina bilderna från igår :( bjuder på trailen till "i rymden finns inga känslor". Kolla på den, den är kul ;)
 

Svensk Komedi 2010

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR är en komedi om 18-årige Simon som delar lägenhet med sin bror Sam. Simon som har Aspergers syndrom kräver ett fast schema där allt måste vara sig likt vecka efter vecka. Förändringar är något han bara kan hantera i små doser och när allt blir för jobbigt gömmer han sig i sin tvättunna, fylld med lysande stjärnor -- han gömmer sig i rymden för där finns inga känslor.

När Sam blir dumpad av sin flickvän och går in i en mindre depression spricker hela tillvaron för Simon. Han ger sig själv i uppdrag att hitta en ny flickvän till Sam, men med sin sociala inkompetens blir det inte enkelt, Simon vet ingenting om tjejer och kärlek.


RSS 2.0