Musiken dunkar i högtalarna

Är hos jasmine och fixar mig med henne, madde och carro. Elin och malin kommer senare också. Är as taggad ikväll igen!! åt sveriges godaste kebab innan, på En till såklart. MUMMMMMMMMMMMMMMS va de jaaaa.
Love, s.

Fest fredag!

okej.... JAG SUGER PÅ ATT MÅLA NAGLARNA!!!! därför ska jag bli rik så att någon annan gör det åt mig ;) Får alltid en massa utanför och det blir kladdigt, sen vill jag att det ska bli perfekt så det tar alltid en sån jävla tid. Men efter mer 'n en halv timme brukar jag ge mig, haha. Aja, har röda naglar nu iaf ;)

Är sååå taggad nu, ska på förfest hos Caroline så får vi se vad som händer sen.

Love, s.

Förra gången jag festa med halmstad tjejerna....


Ute i solen

Hallå eller. För er som glömt så är det fredag idag, UNDERBART! blir lång helg för är ledig på måndag, vår lektion blev inställd och det är ju inte fel ;) Blir att festa ikväll om allt går som jag vill, är taggad! Festa ikväll och imorgon såklart för då är det ju valborg, åhhh vad jag gillar våren!!

Igår var jag i halmstad hela dagen och solade med tjejerna. På kvällen drog jag ut och sprang 10,3 km på 49:40 min. Blev så himla stolt över att jag sprang under 50 minuter, alltså under 5 min/km. Sen var jag på fika med CUF. Vid nio hämtade "C" mig och så drog vi hem till mig. Skolan slutade tidigt idag, redan kl tio! Internet funkade inte så då kunde vi inte arbeta, ja man klagar inte ;) haha. Jag och Elin gick på stan en stund och sen blev det fika med Madde och Malin. Kom hem halv tre och sen dess har jag suttit ute och solat. Ska snart gå in och vila mig lite, vill vara pigg ikväll juuu.

Love, S.



Sommarklädsel,
blus: HM's nya Kollektion Shorts: bikbok

Grilla, bada & snacka!

Lär rubriken och du får reda på vad jag och tjerna gjorde igår kväll! Det var väldigt mysigt, och gott ;) Madde sov över och vi har nyss ätit frukost, ska fixa oss snart sen ta tåget till hstad och möta upp de andra tjejerna och vi ska kanske dra till Tylösand eller så ska vi bara chilla i stan, beror på hur vädret är :) idag är vi alla från JB lediga pga studiedag, underbart!!

Love, S






On my way

Kom nyss hem från skolan och nu ska jag på fotvård i stan och sen vidare till Jasmine. Där i mellan ska jag till ica och handla mat till kvällen, vad är det som händer då? Lovar att det kommer upp bilder från det senare ikväll!

Love, s.



bytte precis till shorts för jeans var för varmt! Synd att det är så kallt på morgonen bara...

PEACE AND LOOOOVÉ

Var nyss ute på promenad med Jenny. Det var längesen jag träffade henne så de va kul! Är ännu mer taggad inför peace and love nuuuuu. JAG SKA DIT! yessssss, den veckan kommer vara den mest coooola veckan i hela mitt liv & jag är taggad till tusen.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen, typ plugga och sånt roligt!

Love, s.


sooooooft liv

Hellu bloggen!

Sitter fortfarande i skolan... lång dag idag! lite små tråkigt, hehe. Men har studiedag på torsdag så det är något att längta till ;) Efter skolan ska jag till Sandys och chilla med tjejerna sen blir det att ta tåget hem för ska springa med Sara ikväll. Har träningsvärk från gårdagen men ska springa iaf, göteborgsvarvet om mindre än en månad nu. TAGGGGGGGGGGA ;) Ska springa den 21 maj kl 15.40. Värsta sent men ändå helt okej, inte lika varmt då iaf :) Kom gärna dit och hejja, lär behöva allt stöd jag kan få om jag ska slå min pappas tid ;)

Här nedan kommer en bild från sandys som elin tog innan, vi hänger där rätt ofta hehe.
Love, s.



levande nyckelringar?

Sitter i skolan och försöker skriva en uppsats. JÄTTEKRÅNGLIGT! vet fan inte hur jag ska börja... men men hehe får la fortsätta att försöka så att jag slipper göra allt hemma :) skönt väder idag med så shortsen är på!

Läste denna artikeln i tidningen för en vecka sen, tyckte det lät helt sjukt. Jag är inte en speciell djur älskare men när man "låser" in djur och använder det som nyckelringar tycker jag man har gått för långt! Kolla nedan på bilderna så förstår ni vad jag menar.

Love, s.




Tylösand!

Helgen i frankrike var jättebra. Jag gillar verkligen att vara på semester med familjen, det är så avslappnat men ändå kul. Bilder och text om vad vi gjorde kommer imorgon, nu ska jag berätta vad jag gjorde idag ist. JAG VAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TYLÖSAND I HALMSTAD! Jag tog halv elva tåget från fbg och mötte tjejerna i stan, det var varmt och blåste inte alls mkt. underbart med andra ord. Åt min första lillepär med, mumsigt minsann. När jag kom hem från standen vid fem så drog jag ut och sprang med pappa, blev 15 km. Sen grillade vi ikväll, så jag har haft en hel somrig dag - inte helt fel asså!

Love, s.


Malin, Elin, Madde, jag och Hannah vid kameran. Härligt gäng :)

Solade med min nya bikini idag, köpte den i frankrike så får hoppas på att ingen har likadan nu... ni ser den bättre på bilden ovan, jag älskar den (a)

Söta Elin :)

Påsk

Hellu bloggen!
Nu är väskan packad och jag känner mig redo för resan till frankrike. Vill verkligen komma iväg ett tag nu, känner att jag behöver det. Känner mig typ lite trött på mig själv, behöver få ny energi. Det är alldeles för många tankar som snurrar i huvudet på mig, man ska leva i nuet men det är så himla svårt ibland. Så nu tänker jag dra till frankrike och ha en chill helg med familjen och sen komma hem med mina tankar under kontroll ;)

Min mobil krånglar, kan inte lägga upp bilderna från dagen som spenderades med Maria och sen kvällspromenad med jasmine och elin. Jag bjuder ist på lite påsk bilder, jag ska ju faktiskt fira påsken därborta i frankrike! :) Bilderna är på lite av mitt påskpynt. Det är nog inte så många som orkar pynta men det gör min mamma och det är väldigt mysigt :)

Nu blir det ett avsnitt av grey's, sen sängen för ska upp halv tre och åka i bilen till köpenhamn där flyget går.
Love, S.





Snart ska jag gå till tåget och möta upp maria...

Snart kommer min andra halva hit, vi ska baka scones och sen ner på stan för att äta glass! :) så himla mysigt!

Får hoppas på att solen tittar fram senare.
Love, S.




Jag och maria i sommras på öland :)

packaaa

Packar lite smått nu eftersom jag drar till Frankrike imorgon natt, awesuum. Ska bli så kul att träffa syster igen :D saknar henne as mkt nu verkligen!! Annie har sagt att vår shoppingen i Marseille är as bra så längtar efter att få shoppa, och att bara få vara i det fina vädret där borta. Systemkameran hänger med såklart så ni kommer få ett par härliga bilder när jag kommer hem :)

Det var riktigt härligt att vara ute och springa innan, sprang både snabbt & långt. Hela 14,2 km på 1 timma och 14 minuter, asså 5,14 min per km :) Mår så himla mkt bättre efter man tränat, älskar verkligen att springa!

Nu måste jag fixa klart med kläderna eftersom johanna kommer vilken minut som helst.
Love, S.


Jag och johanna :)

Påväg till johannas lägenhet tänker jag köpa denna choklad, den för jävla god! Den har varit borta från affären, asså man har inte kunnat köpa den på jättelänge men nu är den tillbaka igen :D woooho

Helgen i Borås

Denna dagen har inte börjat bra, fan.vad.tråkigt. Man ska inte ha några förhoppningar så blir man aldrig besviken. Jag försökte sola med tyckte det blåste för mkt, sov bort hela förmiddagen och känner mig fortfarande trött. Känner mig som den enda på hela jorden som inte är glad åt vädret. Men ska bli ändring på det nu, för ska ut och springa. Då mår jag alltid bättre, när jag får kämpa mig i mål! :) Ikväll ska jag umgås med Johanna, ska bli mysigt för det var ett tag sen nu. Hon har flyttat (hon byter inte stad, tack och lov) så kanske får se hennes nya lägenhet! (y)

Love, s.

Här kommer bilder från min helg i Borås, då jag var på CUF kongress.

Astrid, Cicci och jag på en restaurang. Där åt vi lunch med alla andra 40 deltagare som var med på kongressen. Dessa tjejer tillhör CUF Halland och cicci går i samma skola som mig så henne och pontus var dem enda jag kände innan jag åkte till Borås för att träffa alla andra medlemmar. På denna kongress var bara några distriks välkomna till. Detta var en mini stämma då vi gick igenom en massa saker om vad vi i CUF tycker, vi fick diskutera en massa och förbereda oss inför den stora stämma som ska hållas i Uddevalla i juni. Vissa saker var jätteroligt och intressant att gå igenom och vissa skit tråkiga ;)

Det blev mkt godis och chips under helgen... AS GOTT!

Pontus och hans syster Lina :)

På lördagen träffade jag Julia, min kompis från språkresan och vi fikade på cafét viskan och gick på stan :)

På lördagskvällen var vi ute och gjorde "reklam" för oss, våra fina gröna näsor blev spridda lite över allt ;) Helgen blev annorlunda men lyckad!


Grillkväll

Idag har jag sprungit och ätit lunch tsm med Elin och Elvis. Sen drog jag och åt glass på donken med Jasmine. På kvällen kom Elin och Malin till mig och Jasmine. Vi grillade i mitt uterum och det var jättemysigt och jättesomrigt ;) Korv och chamallows är inte fel asså!

Imorgon kommer ett inlägg om min helg i borås. SÅ himla skönt att ha lov asså :)
Love, s.





haha, så söta tjejer! :)

Slutar med denna underbara bild!

Borran

Jag är just nu i Borås och här ska jag tillbringa min helg med att göra saker som jag aldrig gjort förr - spännande va? ;) nej men är på cuf kurs för första gången. Imorgon ska jag träffa mina borås vänner Julia och ellen, ska bli väldigt roligt :) Nu ska jag fortsätta mysa med mina vänner här.
Love, s.

FREDAAAAG!

Ohh, jaaa underbara fredag, underbara lov. SÅ himla taggad på livet just nu, känns kalas. Snart är det frukost i skolan som gäller, as gott för hungrig :) Kanske sista gången jag sov i min kusins lägenhet inatt, så himla sorgligt, den är så fin och jag trivs verkligen där. Synd att man inte är rik så att jag hade kunnat flytta in i den nu när hon lämnar den... ;)

Love, s.


En bild på mig och malin igår :)

OM EN VECKA...

Drar jag till min syrra som bor i Marseille i Frankrike. Där är det 30 grader just nu så ska bli lagom gött att komma dit! Sen ska det bli as kul att träffa syrran för har inte sett henne på två månader nu, läääängtar. Jag kommer vara där i fyra dagar tsm med annie då och mamma och pappa, great!

Nu sitter jag i skolan och när vi slutat ska jag och tjejerna hänga med Madde som ska pierca tunga, as kul&spännande! Ska köpa en ny piercing till naveln också. Efter madde har piercat sig ska vi umgås. Ikväll ska jag sova hos Sara (min kusin som bor i hstd). Vi ska mysa och springa tsm. Om 15 dagar flyttar hon till varberg vilket suger för det är kanon att sova hos henne och slippa åka hem på helger, sen gillar jag verkligen att umgås med henne. Men kan ju fortfarande träffa henne i Varberg såklart!

Love, s.


Åhhh,
min syster på stranden. Snart kommer jag att ligga där! (a)

Aprill 2010?

Har skrivit ett inlägg om aprill förra året, så som jag gjorde om mars. Av någon anledning har inlägget lagt sig den 8 april :s Tryck på denna länk om ni vill läsa inlägget, eller går längre ner på bloggen så hittar ni det. Blogg.se är konstigt och rätt dåligt, funderar på att byta till devote. Är dock inte säker eftersom jag trots allt gillar min blogg som den är just nu ;)

Love, s.

Hallå eller

Igår kväll var jag på El paso - den nya tacco restaurangen i fbg. Jag åt natchotallrik med kyckling, kycklingen var inte så god för den va alldeles för stark! Det hade nog varit godare med tacoköttfärs till som pappsen åt. Sen hängde jag med mamma och pappa på en helt okej föreläsning om tid. Senare på kvällen kom C hem till mig och vi kollade film och chillade tsm :)

Hade kort skoldag idag, skönt! Har pluggat matte ett tag nu för har prov imorgon, de har gått bra. Så himla segt bara! Ska käka lunch nu, får bli strips och lax i lugnen. AS GOTT. Man kryddar bara laxen med peppar och salt och sen tar man på lite sweet chilisås och jämte lägger man sina strips sen in i ungen i ca 20 minuter -Jätteenkelt och gött!

Love, s.



Med tjejerna


Bild tagen hos madi, jag och elin är grisar. höhö

Sitter med madi, elin, malin och hannah. Vi chillar, snackar och käkar chips vid våra datorer. Vi tänkte la typ plugga men de är ju lite roligare att bara chilla vaaa? ;)
Love, s.

Godmorgon!

Sitter i skolan, halv död. Så sjuuuukt trött är jag, men jag är i tid till skolan och det är bra gjort av mig :) hehe. Ikväll ska jag ut och äta med päronen och sen gå på en rolig föreläsning, en bra kväll med andra ord. Nu ska jag börja skriva på min uppsats, eller ahh snart ska jag börja för vi har svenska.

Love, s.


Mina söta klasskompisar :)

Godnatt

Kom nyss hem från Elvis. Vi var ute och gick en runda och sen åt vi glass hemma hos henne, mysigt asså :) Snart blir det sängen, är trött minsann! :)

 jag förstår inte hur det kommer sig att jag tänker på dig, du är egentligen ingeting.... ännu.
Love, s.

Bilder från i fredags :)

Emma och jag på bussen :)

De tre taggade tjejerna!

Folk på festen :)


Ojj, så fint vaaa? :)

Slutar med denna fina bild :) hehehe...

Grym helg!

Asså denna helgen var så himla bra! På fredagen festade jag med Sara och Emma i snöstorp, min vän Lucas bjöd dit oss på fest :) Den kvällen va helt okej, rolig men inget speciellt liksom :) På lördagen jobbade jag till sex sen gick jag ut och åt med halmstad tjerna på Bulls. As gott och mysigt, vi firade madde för fullt! Sen drog vi på 18 års fest i Frösakull, de var as lyckat! Hade verkligen en toppen kväll, bästa på länge :) Kom hem till Sara vid fyra på natten och sen sov jag till kl 2 på söndagen ;) Vid tre drog vi på picknik i Görvik (tror de hette så), de var vid havet iaf och jättemysigt i det fina vädret. På kvällen var jag på min teater kurs! Så ahhh, en fullbokad och grym helg!

Idag har jag träffat Elin polski, vi drog och gymma. Sen sov jag ute i solen, blir att plugga lite nu.
Love, s.

Här kommer bilder från lördagskvällen...

Totally crazy!!



Alla tjejer som var på bulls, de blev ett gäng asså :)


GRATTTTTTTTIS MADI

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET MADDES FÖDELSEDAG!!!!!!! :D
blir att fira henne ikväll, 10 tjejer ska ut och käka och sen blir det fest. Kommer bli riktigt roligt! :)

Gårdagen var bra, sprang en mil efter skolan och chillade hemma. Kl sju tog jag bussen till Emma där Sara också va. Vid halv tio drog vi till stan och sen vidare på fest i snöstorp! :) Bilder kommer när sara lagt upp dem. Jag börjar jobba vid tre idag, sista arbetsdagen på revyn för detta år! Så himla skönt - om 10 dagar kommer lönen, längtar ;) Jag har tagit ledigt från kvällspasset så jobbar bara en föreställning idag, vill ju inte missa att fira maddes b-day! :) Nu ska jag sova lite, så att jag är pigg inför kvällen ;)

Love, s.



Världens bästaaaa madi blir 17 år!!!


Aprill - yesss

Ny månad nu och då är det dags att visa vad jag gjorde för ett årsen. Då jag umgicks med helt andra typer av människor, Aprill förra året var en rolig månad!
Love, s.



Månaden började med att fira påsk med skidsemester med familjen, jättemysigt hotell och rolig skidhelg!


Kajsa och hennes dåvarande kille!

Kvällen jag kom hem från Sälen drog jag på Kajsas 19 års fest, de va maskerad... minns dock inte vilket tema. Kul var det iaf! :)

En dag var jag uppe i Fegen och träffade min kusin och farmor och farfar, tänk att det fortfarande var snö i Aprill!



Jag var och shoppade med Elvis i göteborg! :) köpte mina favorit skor då, de på bilden ovan!

Jag var tsm med simon, och åkte mkt tåg till honom eftersom han bor i varberg (är på väg till honom på bilden). Förhållandet tog slut i slutet av månaden efter att vi varit ett par i 6 månader.


Jag och min bästa vän, JAO!


Haha, jag och annika då vi var värdar för ett disco. Asåå vi hjälpte till, de va roligt minns jag ;)

En bild på mig, JAOJAO


Jag, Jasmine och Annika innan danskvällen med alla nior, så himla fint väder! dock va ju inte danskvällen så lyckad...


Myskväll med annika & Jasmine, vi körde på en riktigt fin middag med efterätt och allt ;)

Bio med familjen W! på denna tid på syrran fortfarande bodde hemma.... fina tider.



En fredagskväll åkte vi tjejer till varberg och käkade pizza och sen gick vi runt på stan och gjorde lite allt möjligt ;)


Jag va och bowlade med dess tjejer! Elin polski och elvis :)

jag var hos frissan och slingade håret ljusare.


Resultat av slingningen!

Jag och Kajsa var i hstd och shoppa, hon sitter bakom mig... ;)





Vi hade en speciell tema vecka i skolan och då valde vi tjejer på bilderna "mode genom tidenerna". Vi fick åka till Borås med skolan och shoppa och sen gå på ett museum, de va där vi provade alla kläder. Hade en sån jättekul dag! :)





Månaden slutade med valborgsfest hemma hos mig! :)

FRDAGGGG - godmorgon!

obsss, blev lite fel eftersom jag råkade trycka på puplicera igår när jag skulle tryckt på utkast så ni som såg aprill inlägget... glöm av det ;) det kommer komma igen dock, fast denna gång med bilder! :)

Det är morgon och jag sitter hemma i min säng, jag och emma tog oss en sovmorgon eftersom vi kommit så längt i arbetet, azz gött. Hade dock ändå svårt att komma upp! ;)

Love, S.


cool cheyyy, denna dag ska bli en bra dag!

var precis ute och intrevjuade folk tsm med denna tjej....


bild tagen på tåget mot malmö för en vecka sen! fan vad tiden går fort, sjuuukt.

Nu ska vi skriva upp allt från intervjun, sen ikväll ska jag ut och springa och laga mat till mig och mamma! Blir att plugga och kolla grey's anatomy med, helt okej.
Love, s

En paussss

Här sitter jag och käkar nyttig mat, kyckling wook!! bara kyckling och grönsaker för mina päron bantar, maten va god iaf så de är helt okej ;) Men snart kommer mammsen hem från volleybollen med en chips påse så då jämnar de ut sig, kan ju inte bli för mkt nyttig mat på en dag, höhö. Men behöver faktiskt lite energi när jag pluggar och är så sjukt sugen på sourcream chips :) muuuuums.

Love, s.


En bra start - en bra dag

Hallå snyggingar!

Denna vecka har börjat bra, igår hade jag det jättemysigt hos min kusin Sara. Vi drog ut och sprang sen lagade vi jättegod mat :) Idag var det frivilligt om man ville rida eller inte på gympan så jag och madde valde att ha egen idrott, eller ahh vi valde att dra ut och gå en lång promenad. De va jätteskönt, har märkt att det är väldigt skön och bra träning att vara ute och gå med (y) iaf när man går snabbt och pratar en massa!

Vi träffades vid halv tio och stack till stan och åt frukost på Espresso House, hur mysigt som helst. När dagen börjar så bra kan den la inte bli dåligt? ;) Vid elva drog vi ut och gick vid nissan, vi var ute i en och en halv timme. När vi kom till stan igen träffa vi Elin, vi 3 drog till mattestugan och satt där med Malin och Hanna. Vid tre drog jag hem och lagade mat + kollade på desperate housewifes (så jävla braaa). Nu efter detta blogg inlägg om HELA min dag ska jag plugga matte inför provet imorgon :) verkligen inte kul, dock ett måste.

Love, s.


2 Scones, en stor varm choklad och ny pressad juice för 53 kr - så värt asså!

Så söt cheyyy!

PosaN? ohhhyess.


ge inte upp nu förfan

De värsta med att ha springa som sin sport är att det suuuger om det regnar för då kan bli förskyld osv om man drar ut, fuuuuuuuuuuck. Det tråkiga med engelska är att komma på vad man ska skriva, fuuuuuuuuck. Men idag ska jag kämpa mot båda dessa grejer! här ger vi inte upp, höhö. Jag hoppas att ni inte heller gör det readerssss!

Så nu ska jag skriva klart engelskan och skicka in den, sen ska jag ut och springa med min kusin :)
Love, s.


jaaa, så här kan man ju med tänka... fast nej, ut och träna i regnet förfan!

Dagens

HALLÅ ELLER!! :)

Nu sitter jag i skolan, håller på att läsa en engelsk novell eller inte just nu då men ahh ;) Idag slutar jag vid tre och då blire att plugga och dra hem till min kusin Sara. Vi ska ut och springa i kväll, blir "bara" en mil idag men de känns bra! Ibland ska man springa långt och ibland kortare för att få en varierad träning :) Efter springning ska vi käka tsm och mysa, ska sova hos henne sen :)

På bilden ser ni mig (hehe), bilden togs innan på toaletten. Har på mig min skinnjacka för första gången i skolan, känns as bra!! våååååååren är hääääär.
Love, s.


så jävla stolt jag är

SÅ HIMLA MKT BÄTTRE MAN MÅR AV TRÄNING!!!!!! okej... jag vet att jag skriver mkt om min träning nu, men hallå jag ska springa göteborgsvarvet om en och en halv månad!! och vet ni vad jag gjorde idag? sprang min längsta runda ever idag, SÅ JÄVLA STOLT ÄR JAG :D ingen kan förstöra mitt humör, lalalalalalla.

Jag sprang 15,8 km på 1 timma och 28 minuter. kan ni fatta att jag var ute så länge? helt sjukt, but I like it ;) Tur jag har som har min farsa som träningskompis (och han gör as goda hamburgare atm). Han är så himla bra för han både peppar mig och är ett trevligt sällskap! :)
Love, s.


ÅHHHHH vad jobbigt (a)

Väntar på pappsen just nu, är taggad inför springningen! känner mig dock lite konstig, typ trött och hungrig men ändå inte. haha, skit samma de går nog bra ;) Har inte blivit något pluggande... snackade tele med jasmine i en och en halv timme och sen med madde, gött att snacka ut om allt ibland! :) får bli pluggande sen typ, fan hatar att skjuta fram saker, har dock blivit expert på de nu ^^

Love, s.



bara för att.....

YESMAN

ÅHHHHHH de är våååår! fucking awesuuuuuum. Snart ringer Jasmine mig och sen ska jag plugga, verkligen p l u g g a. har så svårt att slita mig från Grey's anatomy, sinnes de är så jävla bra! typ bättre denna gång då jag ser om hela serien, för denna gången njuter jag mer :o haha. Idag har jag varit i skolan, ursh så tråkiga uppgifter vi får nu!! känns inte som om man lär sig nått och det är bara allmänt drygt menmen.... sen efter skolan hängde jag på espresso house och på stan med tjejerna i klassen och så tog jag ett tåget hem (gött att vi slutar så himla tidigt asså). Ska ut och springa med pappsen i det fina vädret sen, så himla duktigt!! kommer dock bli as jobbigt, orkar jag springa 14 km? hoppas de (a)

Här kommer bilder jag tog förra måndagen med min systemkamera, jag tog bilderna då jag väntade på att johanna skulle komma... sen tog jag några med johanna också ;) Vi gick en promenad och käkade glass, hur mysigt som helst :)
Love, s.






Våriga bilder? Yesssman

Så här känner jag just nu...


SÖNDAG

Hallå söndag!

Idag mår jag helt okej, är trött dock. Håller på att skriva ett brev till mitt CV, tänkte söka lite fler sommarjobb så att jag säkert får ett :) Men om jag inte skulle få ett skulle de va helt okej ändå, fast så känner jag nu tror dock jag kommer bli uttråkad i sommar om jag inte gör något vettigt av all tid ;) Gårkvällen var bra, förfesten hos jasmine var rolig och festen vi drog till var okej. Kvällen var lite konstig men kul ändå :)

Nu ska jag fortsätta att skriva.
Love, s.






En bra vecka!

Hallå eller!

Måste säga att livet är väldigt bra just nu, visst händer det grejer som man önskar hände på ett annat sätt och jag har inte vunnit en miljon kronor men om man bortser från det är det bra just nu - och det ska man njuta av. Jag har haft en väldigt bra vecka, ikväll hoppas jag gör veckan ännu bättre för ska på fest hos Viktor med fbg tjejerna, den killen råkar vara min syssling men har inte träffat honom på länge! Är taggad inför kvällen iaf och det är ju alltid en bra start ;)

Under mina sju dagar som jag inte skrivit om har jag haft myskväll med jasmine, besök av Julia och Maria (från lördag till söndag), varit på gekås med J&M, jobbat, varit på teater, ätit glass i solen med Johanna, varit ute och gått med Elvis, sprungit sammanlagt 33 km under veckan (tre springpass), varit en heldag ute i solen med tjejerna i klassen, haft Ugly Betty marathon med madi och emma, varit i Malmö och shoppat och haft en ännu en myskväll och ikväll blir det fest. Har hunnit med en del och nedan kommer bilder :)

Love, s.


T
jejerna påväg in till gekås! :)

Jag och mina nya skinnjacka, looooove. Bilden är tagen inne på gekås restaurang, jag åt köttbullar och potatis. De va gött (y) hehe

Mina fina klasskompisar ute i solen vid bibblan, ägde att sluta tio en sån här fin dag assåå :)

Snygga tjejer taggade för att ta tåget till malmööö! :)

snyggaaaaa, JOEJOE!

På väg hem, jag köpte en halsduk, trosor och ett par högklackade skor (as snygggga) :)




RSS 2.0