Peace and fucking love

Idag kommer jag sitta och dricka cider i en skön solstol med en massa sköna människor och bara leva livet. Men just nu packar jag som fan! är as taggad och nervös, haha men det är nog bara för att jag är så taggad! Detta kommer nog vara det mest konstigaste, sjukaste, äckligaste och mest sviniste jag kommer uppleva (i mitt liv?!) men ändå tycker jag det ska bli så jävla kul.

Åker kl sex, woho!
Love, s.


Rosenbergsfestivalen!!

Tjena bloggen! Idag är det midsommardagen (om någon missat det) och jag ska till Göteborg och träffa maisan. Vi ska se baksmällan 2, äta ute och bara umgås :) Rosenbergs festivalen som jag och jasmine var på ägde! Det var många cuf:are där som jag kände men också många nya människor. Vi var uppe till fem på morgonen och sov sen i ett blött tält, mysigt. Fast det var ju lätt värt det, sånt jävla ös var det hela kvällen och natten :)

Här kommer lite bilder från dimman.
Love, s.


Rosenberg!!!

På bussen på väg dit, festivalen var i harplinge :)

SKOOOOOGEN (y) varför vi gick in där? bara vi som vet!


Söta flickor ute i dimman!


Jag och tobbe vaaaa

Cuf grabbar, bra grejer de!

sista bilden som togs innan vi deckade i vårt tält! :)


Mini festival

Nu ska jag börja fixa mig inför Rosenbergsfestivalen som jag och jasmine ska på ikväll. Är as taggad för det kommer bli så himla roligt! Vi ska tälta där osv. Jaa, vad ska man mer säga? sommarlovet rullar på!

Love, s.


börjar bli tagggggggad nu asså

SHIIIIIIT SÅ SJUKIT BRA GREY'S ANATOMY ÄR. bara ett avsnitt kvar nu av säsong sex, det ska jag kolla på tsm med min älskade syster som kommer hem om en vecka!!! Vi ska käka kebab och popcorn doppat i choklad. åhh, snackade med syster nyss. saknar henne riktigt mycket nu, även fast det är skönt att ha två rum att leva i samt två garderober... hehe.

Snart kommer Elvis hit, vi ska äta lite och snacka en massa skit! Sen kommer Elin också :) Vid åtta ska vi träffa Julia och Jenny, vi ska fixa det sista inför P&L :) schemat för festivalen kom ut idag btw, asså kan inte fatta att om en vecka kommer jag vara på peace and love, sinnes!!!
Love, s.


Nästan två år gammal bild på mig och elvis, tagen på liseberg (:


film tips

FAN VAD DET REGNAR DÅÅÅÅ.... jaja, det är mysigare att det regnar än att det bara är molnigt iaf ;) Vill dock att det ska vara paus med regnet mellan fem och nio ikväll, går det att ordna tro? hehe, drömma går ju! då ska jag iaf ut och springa med pappsen och sen cykla till en kompis i skogstorp. Att göra det i ös regn lockar inte så mycket faktiskt...

Snart kommer johanna hit, hon har bil så hon slipper regnet iaf ;) vi ska äta frukost/lunch, det blev plättar och bakon. AS GÖTTTTTT :D vår specialité, hehe. Det ska bli jättekul att träffa johanna, inte gjort det på så himla länge så har en massa att prata om.

Här nedan kommer olika film tips, kan ju vara bra att se film nu när det är så dåligt väder. Alla filmer går att ladda ner på tankaner.com eller tankafett.com.
Love, s.

FILMER JAG HAR SETT:

Denna film var annorlunda men ändå vanlig på ett bra sett. Den hade en rolig handling och är en lättsam film så jag tycker den är sevärd :)

Denna film var rolig och allmänt stört skön. SE DEN!!

Denna film är en klassiker, tycker man att såna här filmer är roliga så den. Jag tyckte den var helt okej, rolig men man visste ju hela tiden vad som skulle hända så ahh en klassiker helt enkelt ;)

FILMER JAG SKA SE:

Detta verkar vara en riktig tjejfilm, rolig och fjantig typ. En lättsam film med andra ord!

Denna filmen ska vara rolig och skön så därför vill jag se den (:

lyckad kväll vaaa

HejhejHejhej.

Gårkvällen blev väldigt lyckad! blev lite ändrade planer för drog själv till Hstd och träffade först Madde och Malin. Sen drog vi vidare på fest i Tylösand. Det blev inte en så stor fest men jag hade väldigt roligt, så himla sönt folk var där. Tog 20 i tre bussen hem, då träffade jag Kajsa och Olivia så satt med dem den timme som det tar att åka hem till falkenberg. Det kom en kille som satte sig jämte oss och började snackade en massa politik, vettefan hur det börja men sen rullade det på som fan. Han var sosse........ behöver jag skriva nått mer om det? diskutionen blev lite vild, hehe men det var kul.

Har sovit  ca 13 timmar idag, somna fyra vaknade halv ett. åt lite sen somnade jag om halv två till halv sex. Men nu är jag pigg iaf! Kl åtta ska jag på personal kick off med mitt sommarjobb, ska bli roligt :)
Love, s.

Här nedan kommer bilder från torsdagen, den kvällen dansade alla en massa. Igår dansade ingen typ, men det gjorde inget för alla hade nog skoj ändå ;)


fest vaaaaa

Hallå eller! :)
Igår började dagen tidigt, drog nämligen till Gekås med Jenny och Elin :) Vi köpte en massa saker till P&L, bara tio dagar kvar nu, sinnes!! men är taggad till tusen såklart, vissa saker måste dock fixa sig först. men ähh det löser sig! Skriv precis ut peace and love biljetten från datorn, hehe. Igår kväll jobbade jag för första gången på restaurang Stranden, jobbade i sex timmar. Gjorde en del tabbar men man lär ju sig så länge man lever! jag gillar stället och mina arbetskompisar var jättetrevliga så det kändes bra :)

Idag var flickorna Carlsson här på lunch. Snart kommer jasmine hit, då ska vi chilla och sen ikväll blir det fest! är taggad fast att vädret suger, haha. svensk sommar är sig lik <3 <3 <3 <3

Här kommer 2 bilder från den lilla förfest vi hade hos mig i torsdags. kvällen blev riktigt lyckad!
Love, s.


Söta flickor!

Glad cheyyy

ÅHH JAG ÄR SÅ GLAD :D Jag bara ler, skrattar och mår allmänt bra. Känns som om det var längesen som det kändes så här allmänt jättebra. Det är så mycket roliga saker som händer och kommer hända så kan jag vara annat än bara glad? hihi. Men man ska inte tänka för mycket, då kommer man bara på en massa saker att reta upp sig på och det är ju bara onöööödigt ;) så nu ska jag fortsätta vara glad, hoppa in i duschen och sjunga och dansa högt med vattnet över allt, haha.

Ikväll kommer Elin, Malin och Jasmine hem till mig. Vi ska grilla och förfesta tsm, sen vid tio drar vi på chillfest ute i skogen. haha, blir nog bra för taggad. Längesen jag festa med mina falkenbergs tjejer med och det har jag saknat!

Love, s.

Bilder från öland:











På bilderna ser ni en del av det jag och Maria gjorde under de fyra dagar vi tillbringade på Öland. Vi gjorde allt som man borde göra på Öland: vara på Ekerum (strand) och sola, äta middagar med morfar, gå runt och kolla i annorlunda butiker och äta glass på caféer i borgholm, chilla vid hamnen och shoppa i kalmar! Denna gången firade vi min kusin Matilda som tog studenten också :) En riktigt mysig samt rolig vistelse med masisan (:

mot skrea

Hej bloggen!
Kom hem från Öland igår vid lunch tid. Har haft en rolig och mysig semester där borta med maisan! :) Med henne är jag så himla avslappnad (bra för mig, ibland dåligt för henne, haha) och vi är ganska lika så hon och jag är ett great team ;D Kommer upp fler bilder från Öland någon dag för nu ska jag till stranden med Elin och Jasmine. Första doppet på skrea idag kanske? har ju redan badat i tylösand men det är ju inte förrens man badat på skrea som det gäller på riktigt, eller? ;)

Love, s.


obsssssssssssssss.......

öland nästa

hallå eller.
Om fem minuter ska jag cykla till tågstationen och sätta mig på ett tåg påväg till halmstad. På tåget ska jag träffa maria, vi ska nämligen till öland tsm. Detta är tredje året vi drar till öland i början av sommarn, börjar bli en fin tradition! :) Vi kommer hem på onsdag/torsdag, men kommer nog att blogga lite därifrån också.

Fick ju sommarlov i torsdag, det firades med cider, roligt folk och bad! roligt var det minsann.
Love, s.


En gammal bild på mig och Malin, MEN NU ÄR SOMMAREN HÄR! :D

godnatt

Nu har jag lämnat in mitt sista arbete från ettan! Känns så grymt skönt... men vilken tid det tog. Aja, värt det nu iaf ;) ÅHHH VAD SKÖNT DET SKA BLI OCH SOVA NU. hihi.

Love, s.


Bild på elin, emma och malin. Mina fina klasskompisar, kommer kännas konstigt att inte träffa de varje dag nu! Men träffas kommer vi ju självklart att göra ;)

Sommarlov imorgon!!!

Hallå bloggen.
Just nu sitter jag och pluggar för sista gången på mer än två månader, känns as bra!! hehe... håller på med ett arbete om datasäkerhet, lite segt jaa men att det är sommarlov imorgon håller mig till liv ;) ÅHH ÄR SÅ HIMLA TAGGAD INFÖR SOMMAREN :D Jag vet absolut inte hur sommaren kommer att bli, men allt blir vad man gör det till? och jag ska göra allt jag kan för att sommaren ska bli assss bra ;>


Idag har jag spelat minigolf med alla entreprenörer på jb. Jag hade de kul även fast att jag kom sist, hehe. Ingen dålig förlorare här inte! ;) Efter att vi varit på stranden så slutade vi och jag gick och fikade med Alexander. Drack en chai latte på espresso house, så himla gott är de :)

Love, s.

Här kommer bilder från balen i falkenberg fredagen den 20 maj (jag är sent ute men bättre sent än aldrig!). Kollade inte på hela balen men här kommer några bilder som jag hann ta.




CUF stämma i uddevalla

NU ÄR JAG HEMMA IGEN! :D

De fem dagar som spenderades i Uddevalla gick så himla fort! Jag som var lite osäker på om det skulle bli bra och kul, är nu helt övertygad om att åka på nästa stämma också :) Visst var det segt ibland när man var så trött att man inte kunde hålla ögonen öppna, inte förstod vad sakerna handlade om eller inte visste vad man skulle rösta på MEN trots det så var det verkligen värt det. Jag tycker det är kul att få bestämma om vad som kommer hända, säga min egna åsikt, diskutera och göra en skillnad och det fick jag verkligen göra i helgen. Spenderade min tid där med roligt folk som jag lärde känna, hela hallands gänget är för jävla sköna! Så politik är verkligen något för mig, jag tror att så många fler hade varit intresserade om de slumpade alla fördomar som finns om det. Det är inte så svårt och tråkigt som det ibland verkar, de gäller bara att ge det en ärlig chans.

Jag gick och la mig vid tre-fyra på natten och vaknade runt halv åtta varje dag så gissa om jag är trött nu eller! Blir att dra hem från skolan och sova sen ;) På CUFs förbunds stämma så hade vi en fest sista kvällen, det var god mat, roliga uppförande och ett as bra band som spelade live. Det var verkligen som alla sagt - roligt. Bli medlem i något politiskt förbund för att lista ut vad ni tycker om legalisering för droger och för att sälja sex, organhandel och en massa andra viktiga och intressanta frågor. Jag tycker självklart att ni ska joina CUF eftersom det är så himla roligt där och deras åsikter är bra ;)

Love, s.


De var över 200 personer på stämman och så här såg lokalen där den hölls ut :) 



 här är halmstad gänget, 16 stycken var med på stämman här ifrån :)





CUF, nu kör vi!!

Igår var det student, det var roligt! Hade fullt upp hela dagen. Nu packar jag för fullt för att dra till Uddevalla på CUF stämma. Är inte så himla taggad för känner mig sliten idag, men alla säger att det är jätteroligt där så det blir säkert bra ;) De hämtar mig elva så nu måste jag fixa med det sista.¨

Ha det bäst,
Love, S.






Bilder från kongressen som vi hade i aprill, den gröna näsan är fin eller hur? ;)

RSS 2.0