packar för fullt!

Packar och fixar en massa, ska försöka bli klar med en skol uppgift också! Tur att man inte är trött asså ;) Är så taggad inför karibien nu så då får man en massa energi (y) Min sista dag i skolan var väldigt bra :) Efter skolan vid tolv gick jag och Madde och fika på Skånskan, absolut mitt favvo fik nu asså (; så himla chill att bara sitta där och snacka om allt och inget. Vi satt där i 2 och en halv timme, sen drog vi och köpte godis och lite så :)

Vid fem träffa jag elin och vi drog och träna ki-box på friskis. De va kul, annorlunda liksom! Varje gång jag kom in i en bra fart kommer elin med en konstig/rolig kommentar och jag skrattar och blir svag igen... inte bra. Måste lära mig hålla för skratt, fast egentligen vf? Skratta förlänger livet även om de förstör träningen ;)

Prata en timme med madi innan, den tösen är verkligen en bra vän! Har alltid en massa saker att säga till henne hela tiden (och hon har en del att säga till mig med ;)), så som det ska vara. Kommer sakna henne en massa och alla mina andra vänner. Får ha en massa kontakt på fb, jag menar jag försvinner ju inte! drar bara och solar i 2 veckor ;)

Drar om 7 timmar nu så ska fortsätta att fixa med allt! Inte för mkt vila här inte ;) HA DET NU SUPER ALLA LÄSARE! hoppas jag kan blogga nån gång (: annars får ni as fina bilder när jag kommer hem!
Love, s.


Åker om 1 dag och 15 timmar, crazzzzyyyy



As stressad för måste hinna med allt innan flyget går! Men ska bli skönt att få ett bryt med allt det vanliga. Det är ju inte fören man är utan de här vanliga som faktiskt saknar det. Kommer kännas konstigt att lämna kompisarna här hemma men två veckor i Karibien känns helt rätt! Lite sol och gó mat är ju inte fel ;) Vet typ inget om resan... spännande. Men vi ska iaf först bo på hotell sen ska vi på kryssning i 10 dagar. Ska bli kul med kryssning, annorlunda&lyxigt!

Igår va jag ute och åt med pappa och några till, sen hängde jag med på en grym föreläsning! Idag var det seg skola och sen drog jag hem till madi och chilla järnet (:

Love, s.


Min idol?

Sprang ett maratonom dagen – i ett år

Belgare satte ett nytt otroligt världsrekord

Många bävar inför tanken på att springa ett maratonlopp.

Stefaan Engels har sprungit 365 stycken – på ett år.

– Jag återhämtar mig snabbt, förklarar den 49-årige belgaren.

Det tidigare rekordet i antal maraton på ett år var från 2009 då japanen Akinori Kusuda sprang 52 stycken. Det är nu krossat.

Läs hela artiklen: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8524504.ab

Love, s.


Den coola killen...!


Studiedag <3

Nu ska jag dra och träna med polski! Är lite halv seg, men söndagen var ju inte riktigt som den brukar heller ;) De har varit as nice med studiedag iaf (y) Det är en speciell vecka på jb nu för de ska ha in alla datorer och göra om internet bla bla bla hur som helst så har vi inga vanliga lektioner typ. Så imorgon ska vi till väla :D Man fick välja en aktivitet och jag och mina tjejer valde att shoppa på skoltid, vf inte liksom? ;)

Aja, nu taggar vi svettt på friskis!
Love, s.


En random bild jag tog för nån dag sen....

Lanet är över...

... och tjejerna har gått hem. Kollar just nu grey's anatomy men ska snart sova :D ska bli gött med tanke på att jag somna halv sju i morse och vakna halv elva ;) Elin förlora "inte somna först" så hon fick tandkräm på sig. Bilden visar det snyggt här nere... Det var ett kul lan måste jag säga!

Love, s.




Nu ska elin straffas!!!

Väntar på att Elin ska somna, eller jag tror hon har somnat men de gör inte emma ;) Så har inte elin pratat på fem min ska vi kleta tandkräm på henne :D Bild bevis kommer senare såklart! Vi alla hade nämligen slått vad om att den som somnar först ska få ett straff.... Madde har typ somnat nu med, hehe bara jag och emma som äger!

Love, s.

Bjuder på bilder sen i fredas, bilderna från i lördags då jag var på fest hos simon har jag inte fått än :)



Fortfarande vaken....

Alla tjejer sitter nu och delar med sig om hemliga och roliga upplevelser, med andra ord: ALLA ÄR VAKNA! :)

Love, s.



LAN





Just nu sitter Elin, jag, Emma och Madde i mitt rum. Det ligger två madrasser på golvet och här sitter vi med datan i högsta hugg för inatt ska vi lana the sims 3! haha, så jävla kul... ;) Är sjukt taggad nu så ska börja med the sims snart :) Elin och madde är redan igång!

 Tjejerna kom mellan halv sex-sju och då gick vi och köpte godis o power king och såna nödvändiga saker. Vi gjorde en köttfärspaj som tog väldigt lång men blev as god :D Efter det bada vi jacutzi, och nu ska vi lana hela natten. Den som somnar först blir straffad så jag ska banne med vara vaken ;)

Love, s.

Gårdagens klädsel!

Gårkvällen blev lite failad men den va trevlig ändå :) Kom till elin vid åtta, men vi åt inte fören halv elva... ja man kan ju säga att tiden rann iväg ;) Vid halv tolv åkte vi till Anton men var inte där så länge för de kom en massa objudna så alla var tvunga att gå. Så var hemma igen vid ett :) Får hoppas på att kvällen slutar bättre ikväll ;) Då blir det att ta fram fest humöret igen!

När jag tänker efter på allt jag behöver plugga på innan jag sticker blir jag inte så glad... hehe. Men lika bra att sätta i gång antar jag. Så eftermiddan får gå åt till att skriva svensk uppsats (ett tal), men det blir nog inte så svårt!

Hörs senare,
Love, s.



Halvklänning från syrrans garderob, lackleggings från gina, armband från bik bok.

Bilder från eftermiddan





Dennnnnnnnaaaaaaaa helg ska bli grym! sista helgen innan Karibien ju :) Snart ska jag hem till elin och käka och förfesta tsm med henne, Malin, Olivia och Jasmine. Sen blir det fest! awesuuuum.

Vid ett träffade jag johanna och då laga vi mat, snacka, käka popcorn + choklad och kolla desperate housewifes. En toppen eftermidda med andra ord (: Nu ska jag fixa mig! leta kläder inför kvällen osv.... ;)

Love, s.

tagga

Va precis inne på "gilla" sidan och hittade detta som gjorde så att jag log, lite roligt va de faktiskt! Lär här nedan:

Bråka inte med mig! Jag kan karate, kung fu, judo, jiujitsu och 16 andra farliga ord! ☯

HAHAHAHAHA, eller så har jag bara dålig humör nu när jag är trött... kan lika gärna vara de ;) Körde ett as hårt spinnpass idag på friskis, dog inte och det är jag glad över! Men shiit spinning medel va inte att leka med. Nu planerar jag lite angående morgon kvällen :) Blir nog kanon!

Love, s.


Så här taggad ska jag vara imorgon, yezzyezz

I let the picture talk


Boktips?

8 dagar, 13 timmar, 37 minuter och 23 sekunder kvar sen åker vi till Karibien! Galet göttttt....... Sitter just nu och pluggar fierjfjerkjjkerfjkq matte. DET SUGER. Men som sagt, snart stranden! ;) Jag tänkte ta med lite bra böcker på resan, har ni några tips? Kommentera nedanför i såna fall :)

Här kommer lite boktips från mig:
 Expert på att rodna -
en as bra bok, läste den dock för 3 år sen men den kanske fortfarande är bra i denna ålden.
Linas kvällsbok 1 och 2 - Läste dessa böckerna för 2 årsen typ och då var dem jättebra.
Gömda och Asyl - Vuxen böcker som handlar om Mia som måste gömma sig för sin hemska pojkvän. Finns även fler böcker i denna serie. De är spännande, hemska och underhållande.
Elsas Mode och Elsas värld - Har precis börjat läsa Elsas värld som är andre boken i denna serie. Dessa böckerna är väldigt underhållande och handlar om Elsa som får ett nytt spännande liv i stockholm.

Love, s.


Nu ska jag SOOOOOOVVVAAA, as gött!



Mysig frukost

Denna dagen har varit bra! Började med frukost på Espresso house kl elva tsm med Emma, Madi och Elin. Efter det drog vi på gympa på sannarp. Hade fritt bad på "äventyrsbadet" där, det var kul ;) Ett tag sen man var där nu! Efter det tog jag bussen med Alex till stan sen satt jag på mattestugan tsm med Cecilia som går klassen över i entreprenör. Efter det har jag tränat och ätit kebab med Pappsen, han sitter och kollar på "bröderna Karlsson" just nu och jag halv kollar lite. Har sett den förut, ska bli kul att se min favvo scen igen. Den är SÅ kul, haha.

Nu ska jag kolla klart på matten inför provet imorgon.
Love, s.


Min frukost idag, inte helt fel (;

HEJ OCH HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Inte varit här på fyra dagar, har tappat stinget för bloggning, fick en system kamera och vad händer? jag slutar att blogga, dåligt asså! men jag orkar inte lägga ner så mkt tid på det typ... ska bli bättre för tycker ju det är kul ;) I helgen var jag väldigt fullbokad med jobb på eftermiddan och fest med emma på fredagas kvällen. Kamera kurs i götet, jobb, pizza och bubbelbad med mina fina borås tjejer Julia och ellen som var på besök i fbg på lördagen :D Var väldigt kul att träffa dem igen, jag bådde i samma rum på malta tsm med dem. toppen tjejer verkligen! På söndagen umgick jag med dem sen jobba jag. Nästa helg är jag helt ledig och det ska bli sjuuukt skönt!

Igår var jag på gekås med Emma och Madde. Det var riktigt mysig och en rolig utflykt! Vi tog elva tåget från halmstad och tog sen bussen. Jag inhandlade bland annat the sims tre, tänkte att det kunde vara kul att spela. Hehe, kommer nog inte göra det så mkt men ändå ;D På söndag ska jag lana de med Emma och Madde för på måndag har vi studiedag (;

Love, s.




RSS 2.0