@maddes hus

sitter hemma hos Madde med henne och Elin. Vi har haft gympa på tk, asså gym. De va nice, nu ska vi till stan och käka. Får se vad som händer senare, detta ska nog bli en bra dag ;) har helg nu! Studiedag både torsdag och fredag, de ägerrr :) Har en massa bilder att visa, får komma upp ikväll typ.

Love, s.


Min fina leksak

Hallå eller

För en vecka sen fick jag en present från mamma och pappa och det var denna springklocka som jag önskat mig länge! Den ska jag använda för första gången idag, för nu är jag tillräckligt frisk för att springa med pappsen :) Jag blev jätteglad för denna eftersom den ägerrr, man kan kolla sin puls, sin sträcka och sin tid + en massa mer bra saker som man vill se när jag springer.

Jag ska ju springa göteborgsvarvet om mindre än två månader! Jag hoppas verkligen min förskyldning försvinner helt så att jag kan börja springa långa rundor - och ofta. Är så taggad, och med denna klocka kommer allt gå som susen ;)

Love, s.


skinnjacka



Denna jackan köpte jag för 600 kr på Bling i göteborg :) Ett väldigt bra köp! Hade på mig jackan igår, kunde inte låta bli hehe. Det var dock lite kallt ibland så den får vänta några veckor till.

Helgen har varit jättebra, kommer lite bilder från den ikväll.
Love, s.

våffel dag!



Idag ska man äta våfflor, muuuums! Ska hem till madde och göra våffor samtidigt som vi ska plugga = vi ska vara sååå duktiga!! ;) Ikväll kommer jasmine hem till mig för att ha myskväll, kommer bli as bra.

Gårdagen var jättemysig med mamma. Hittade en skinnjacka :D Ni får förhoppningsvis se bilder ikväll.
Love, s.

Öppning för solhuset

Jag har matte just nu, på frukost rasten som vi har varje dag från nio till halv tio var jag och åt frukost med elin uppe i matsalen. De va gött! :) Vid elva ska jag ta tåget till fbg för att sola på solhuset, de öppnar idag och kostar bara 30 kr för 20 min! :) De ligger nu vid lindells om ni känner för att åka dit och sola på fina solarium. Ska bli så gött. Efter solningen kommer mamma och hämtar mig sen drar vi mot Göteborg! (y)

Love, s.


Nattinatti

Godnatt!

Nu ska jag sova så att jag är pigg och frisk imorgon! Det kommer bli en bra dag, jag hoppas verkligen att jag hittar en skin jacka i göteborg (: det ska letas jättemycket, jag har ju mamma till hjälp ;) Har inte shoppat med bara henne på riktigt länge nu, säkert inte på fem år.

Love, s.


friskare nu

Hallå eller.

Nu har jag varit hemma så många dagar att jag börjat tröttna på det! Men det är bra för det har faktiskt varit väldigt skönt att bara vara hemma dessa dagar. Tänkte gått till skolan idag men sket i gympan för tänkte att det är lika bra att jag inte rör på mig fören jag är helt frisk. Sen blev min eftermidda lektion inställd så jag har varit hemma och pluggat och städat. Fast det var lika bra att jag var hemma idag för jag är fortfarande väldigt förskyld och det är lagom fräscht att gå runt och snyta sig hela tiden. Fast imorgon då jävlar ska jag ta tåget till skolan! :) För sen vid tolv ska jag åka till götet med mamma och det vill jag ju inte missa! :) Vi ska på turist mässa och sen shoppa tsm.

Love, s.

Imorgon kommer jag och träffa dessa tjejer igen :)




Bilder som gör en glad

Här sitter jag, jätteförskyld och utråkad med en blandning av att det är skönt att ha en orsak till att inte göra någoting speciellt. Jag har ingen feber nu iaf och det är bra! Känner dock ingen lukt eller smak och har nog använt 500000 servetter idag till min näsa :( inte så fräscht kanske. Men det värsta är smaken, jag älskar ju att äta en massa onyttiga saker och det vill jag göra nu med medens jag kollar film. Men nu ist äter jag knappt ingeting, bantning på högsta nivå. so not stina stile!

Men det absolut värsta med att vara sjuk är inte att jag missade skolan idag, att jag mår dåligt eller att jag inte kan äta utan att jag inte kan träna!! Jag kan inte vara ute och springa och det suger jättemkt :( Måste ju träna tills göteborgsvarvet, sist jag sprang var i onsdags och det känns som jättelängesen. Åhhh jag vill ut och springa, så ni friska människor utnyttja att ni är friska och träna!

Här kommer bilder från näst sista kvällen i Karibien. Det fanns en fin restaurang på båten och där åt vi nästan varje kväll (en kväll gick vi ungdomar och åt annan enklare mat i en annan del av båten). Restaurangen var väldigt fin och menyn var annorlunda varje kväll. Två gånger var det formal dinner vilket menades med att man skulle ha på sig fin klänning och männen var tvungna att ha på sig kostym (de hade till och med kostymer att låna ut för dem som inte hade med sig någon). Iaf efter middagen gick jag och annie högst upp på båten där det blåste väldigt mycket och tog bilder, nedanför ser ni det blåsande resultatet!

Love, s.
 


Ja, detta var klädseln denna kväll. Mina älskade skor och min fina klänning som jag köpte i San Juan!

Annie så himla söt!! :) Men det blev ju inte precis en vanlig normal fin bild, fast vi gillar annorlunda!

Blev några pose bilder också, hehe. Denna gången gav blåsten en extra effekt iaf ;)

Fler bilder från resan kommer att komma, precis som jag lovat :)


SOOOOOOL och semester

Ibland gillar jag inte att min syrra är aur pair i Frankrike, typ när jag skulle behöva min syster här hemma! Men nu känns det bra att hon där eftersom jag snart ska åka och hälsa på henne :D Jag var ju där i höstas en gång med familjen. Och nu ska familjen åka dit igen en weekend i påsk. Annie bor i en familj i staden Marseille och den staden ligger i den varmaste delen av Frankrike. Det är redan vår och varmt där, annie har redan badat i havet.... inte alls avis! Men iaf när vi kommer dit ska vi med ligga på stranden och bada och sola och ha de hur gött som helst + att vi ska umgås en massa med annie också ;) Jag längtar as mkt för de är ju så himla gött att åka iväg och jag saknar min syster.

Pratade i telefon med henne i en timme i fredags, tänk så bra de är att ha en syster! :) Jag åker till henne med familjen i Aprill men sen i slutet av maj åker jag dit själv i en hel vecka! Då blire en hel syster vecka med en massa kul, mys och prat. Så himla taggad nu :)

Jag kan inte säga att denna helgen har varit dålig, har dock varit sjuk hela tiden men har ändå hittat på saker. Är fortfarande jätteförskyld men tror att jag ska gå på teatern ändå, vill ju inte missa den :)

Love, s.


guuuu va gött!

Hallå eller

Sitter i skolan nu med Hannah, malin, elin och madde. Vi ska äta kebab snart på city kebab, så jävlaaaaaaaa gottt!! Filmen "åsa-nisse" var rolig men så himla random, ångrar inte att jag såg den men filmer är ju så mkt bättre på bio :) Den handlade om att Åsa-nisse hittade olja i marken och en massa saker hände angående det. De hände en massa random saker... men de va kul iaf :) Jag åt på harrys med päronen innan bion också; jag åt kycklingvingar, så jävla gött va de!! sen såg jag desperate med Johanna på kvällen, programet va as bra som vanligt, hehe.

Love, s.




Idag blire bio och vi ska se...



Idag ska jag ha styrkesamtal så då kommer päronen ner till Halmstad. Sen ska vi gå ut och äta och kl sex ska vi gå och se på denna bion! Förra gången vi gick på bio fick jag välja så denna gång är det pappas tur ;) Men det ska bli mysigt att hitta på nått kul med päronen! Förhoppningsvis kommer de vara stolta efter mig efter utvecklingssamtalet (a)

Sen vid halv nio när jag kommit hem från hstd kommer johanna och då ska vi se "desperate housewifes". Denna dagen kommer bli så sjukt chill ;>
Love, s.

du är för jävla bra



så jävla glad att du finns, du är en grym person och en bra vän.

Madde gjorde mig nyss så jävla glad i telen, hon vet hur man gör! hehe, ibland är det bra att drömma sig bort... och ibland blir drömmarna verklighet vilket är ännu bättre.

Love, s.

OMGGGG YES!!!



Gissa om jag blev glad när johanna smsade mig och berättade om detta? Hade helt missat att det började imorgon, TUR ATT MAN HAR VÄNNER! så om nu mina blogg läsare missat detta så kommer en påminnelse att desperate housewives är tillbaka! :)

Fick ett sms av johanna där hon frågade om jag ville se tsm med henne och det var klart att jag var på! Så imorgon kl nio kommer jag och johanna sitta bänkade framför tvn med popcorn och smält choklad, aweeesum säger jag bara!

Var och klippte mig idag, hur gött som helst! inegn förändring direkt, bara fräschare liksom. Sen köpte jag nya springskor, fan vad dyrt det är om man köper ordentliga skor asså. Tur att man har en snäll mamma och pappa ;) Ikväll testade jag skorna och sprang 9,3 km, gryyymt bra!

Love, s.

Mars 2010

För ett årsen startade jag min blogg. Så nu tänkte jag visa bilder från mars 2010, jag tänker varje månad visa bilder från samma månad men ett år tillbaka. På detta viset får ni läsare en blick tillbaka i mitt förflutna och jag får minnas bra och dåliga saker som hände förra året! spännande va? ;)

Love, s.

Jag startade min blogg i slutet av mars därför kommer det inte komma så många bilder från denna månden.


Jag hängde med Felicia när hon slingade håret :) sen åt vi as goda våfflor eftersom de va våffel dagen :)

Jag och Elvira var med på inspelning av "kniven mot strupen". Programet var på besök i falkenberg och vi var där och åt och fick prata om hur "äcklig" maten var, dock så var maten inte äcklig och vi kom inte med i tv programet, haha. Men maten var gratis så de ägde!

Jag var på avslutningen för revyn, en middag på grand efter sista föreställningen :)

Ännu ett kusin barn hade födds och i slutet på mars så var vi på dop för henne :)

Jag var tsm med Simon, och just denna dag hade jag satt honom i arbete hehe... bra med långa killar!



Dagen då jag startade min blogg var den 29 mars och då var jag med Johanna, vi gjorde plättar som ni kanske kan se ;)

En bild som är tagen på mig när jag cyklar! haha :)

En bild tagen i matsalen på min gamla skola, Amanda och Malin här :)

De va la ungefär så här jag såg ut för ett årsen, såg dock inte alltid så tyken ut... hehe. Men låter denna bild avslutna minnerna från mars 2010!


Helgen



Hallå eller!

Helgen har varit bra. tjänat 1170 kr vilket betyder att jag jobbat både fredag och lördag från tre till tio. Men efter jobbet på fredagen så drog jag till halmstad på fest hos Caroline, en tjej i min klass. Bilden ovan är från i fredags :) Kvällen blev lyckad, hängde jag på donken med trevligt folk och sen sov jag i saras lägenhet. Igår träffade jag Elvira innan jobbet och åt på burger inn med henne. Efter jobbet kom Elin hem till mig och vi snackade, käkade onyttigt och kollade "brothers". Den filmen var bra, värd att se iaf :)

Love, s.

Grattis pappa!!

Hallå eller! Idag är det fredag, härliga underbara fredag :D Denna dagen blir det full rulle hela tiden! :) Efter skolan (slutar elva) ska jag hem till emma och laga mat och mysa. Sen ska jag till fbg och jobba på revyn :) Ska bli kul att träffa André som jag jobbar med igen, de va ett tag sen nu! Sen efter jobbet ska jag till Halmstad igen för att festa med klasskompisarna. As taggad! gäller att vara pigg hela denna dagen bara ;)

Idag väckte vi pappa vid halv sju med presenter på sängen för idag är det hans födelsedag! :) Sen åkte jag och pappa i turbo fart till stationen och jag hann med tåget, AWESUM!

Love, s.


Min fina pappa! Magnus Wernersson med andra ord :)


I halmstad

Hallå eller!
Sitter just nu i skolan. Ska snart dra iväg och sola med madde och sen hem till henne och chilla! :) Vid sex ska jag träffa Sara och vi ska träna sen ska jag sova där. Vi skulle springa men vädret suger ju lite... kanske blir träning på tk ist? Ska bli mysigt att träffa min kusin igen iaf, ett tag sen nu eftersom jag varit bortrest. En del att prata om med henne! :)

Love, s.


ingen fb men blogga är helt okej...

Tog en kort paus, var ute och gick med elvis i en timme. Kul att snacka av sig lite och få frisk luft :) Nu är vattnet påfyllt och jag ska fortsätta med engelskan!

Love, s.


Haha, bild från ett årsen på mig och elvis :)

PLUGGA TILLS JAG DÄCKAR!

Hallå eller
Ska skriva ett kort inlägg sen ringa Madde och sen blire plugg hela dagen lång. Vill man nå mig blire mobilen för ska fan inte va inne på fb... hehe. Tänkte börjat plugga tidigare men blev mat, grey's anatomy och sova först = asså lite förfest kan man ju säga. Om en halv timme börjar den riktiga plugg festen!

Ett hett plugg tips: DRICK VATTEN!
Om man har 1 % mindre vatten i kroppen så har man 10 % sämre arbetskraft, vilket gör det svårare att fokusera osv. Om man känner törst så ligger man under med 5 % av vatten behovet och då har man 50 % sämre arbetskraft. Så bara om man dricker vatten så blir man mer fokuserad och får det lättare att plugga, så dricka vatten ska jag göra idag ;)

Love, s!




Teater

Hallå eller!
Gårkvällen blev inte som planerad, den va väldigt seg! Men klart det fanns roliga stunder också :) men bussarna gick inte som vi ville och folks humör var la inte på topp så då blir det ju lätt segt. Aja, denna dagen började kl tolv för mig. Då gick jag upp och direkt så frågar pappa om jag är vill springa en mil med honom, kunde inte tacka nej till min träningskompis så 45 min senare stack vi ut och sprang. Blev 10,2 km på 56:45 minuter, as bra jobbat!! :) Känner man sig stolt över nu när man käkar godis.. hehe.

Ikväll blir det teater kurs, den ska hålla på 10 söndagar framåt. Jag har ju spelat teater i en massa år men haft ett uppehåll i ett år nu så ska bli så kul att träffa alla gamla vänner (vi har träffats under året som gått såklart men inte på samma sätt) och att få spela teater! :)

Nu ska jag fixa mig,
Love, s.

Ännu fler bilder från min förfest i fredags...

LOOOOOOOOOOOOOSER.................

Sötisar!

Fredagen ägde iaf :) det kan ju inte alltid bli lyckat...

GRYMT

Hallå eller!
Idag är det sol ute men jag kommer nog inte att gå ut, för lat... hehe. Men självklart är jag taggad inför kvällen som ska spenderas med fbg tjejerna i hstd! Vi ska på fest vid kärleken (ett bostads område i hstd), det blir nog grymt! Men just nu är jag rätt seg... och as hungrig! när kommer pappa hem? :(

Tänk att jag bara varit hemma i en vecka! Känns som så mkt längre... Aja, igår hade jag förfest hos mig med 8 andra tjejer :) Sen drog vi till grand! Jag tycker kvällen var rolig, alla var så jävla taggade på förfesten och då blir det alltid kul :)

Nu ska jag gå och käka en banan sen blir det hamburgare som pappa lagat, mums!!!
Love, s.


Elin, Olivia, Becca och jag!

Gårdagens klädsel, linnet från Karibien och byxerna från gina! :)

Söta tjejer!



DANSSSSSSSSSAAAAAAAAAA




Lyckad kväll med ett gäng härliga tjejer!

Fredag & fy fan vad kul!

Denna helg ska bli grym och den kommer börja as bra med denna dag! Nu ska jag till skolan och slutar elva, då ska jag leta efter ett par svarta jeans med madde på stan :) måste ha ett par nya till kvällen! Sen drar vi hem till fbg och där ska vi laga mat och fixa oss osv. Kl sju kommer en massa fler tjejer hem till mig och då blir det förfest :) Sen vid tio drar vi vidare till Grand där det är gynmasiefest. Det som är roligt med grand är att man träffar så grymt mkt blandat folk, asså människor man inte sett på as länge + att man lär gå ner några kilon så mkt som man dansar! ;) Så denna dagen kommer bli kanon.

Hoppas vi ses på grand folket!
Love, s.


En bild från en förfest vi tjejer hade på båten, men denna gången lär det dock bli lite vildare ;) fast nog inte lika mysigt!


Min sköna vecka

Hallå eller.
Denna tiden sen jag kom hem från resan har varit riktigt bra. Jag har gjort en massa roliga saker och träffat mina vänner :) Kan berätta lite snabbt vad jag gjort, bara för att liksom! I lördags blev det fest med madde, söndag jobbade jag på revyn, måndag blev det fika i stan med madde och elin och sen träning :)

Tisdagen spenderades också i stan med fika på espresso house tsm med klasskompisarna och sen blev det shopping utan något resultat (min plånbok har blivit snålare senaste tiden...) Dagen slutades med att springa en mil med pappsen. och igår va jag i fbg med skolan för att kolla in UF mässan där (det kändes kul att visa upp "min" stad som har både stil&klass för alla hstd klasskompisar, hehehe). Efter det var jag med emma och vi gick till stålhboms och fika, jaaa hehe lite väl mkt fika i veckan kanske... men det är ju gött! Iaf vid fyra träffa jag Elin och Jasmine och vi drog och sola i mer än två timmar på elins mammas jobb. haha, nä vi sola kanske inte riktigt i två timmar... men ni fattar! De va skönt att sola, måste ju se till så att färgen stannar ;)

Idag har jag varit med johanna, vi lagade mat, chillade och gick på stan :) Mysigtmysigt. Efter det drog jag på en möte där vi diskuterade ungdomsproblem, jag hade blivit slumpmässigt vald att gå dit och diskutera detta och kände att de kunde va kul :) Jag gillar ju att prata... hehe Nu ska jag plugga, jag ska verkligen plugga och inget annat! :)

Love, s.

Bild tagen hos Jim i lördags :)

Madde och Elin inne på skånskan :)

Tjejerna inne på espresso toan i tisdags :)


Kryssning - så jävla värt alla pengar

Hellu alla fina läsare, eller kanske inte borde kalla er läsare? ni har ju inte fått något att läsa! Ledsen för det, gillar ju att blogga men har tagit mina vänner, träning & plugget i första hand dessa dagar. Eller kanske inte borde skriva dessa dagar? har ju inte bloggat på en månad och detta för att jag har varit på en AWESUM kryssning i Karibien! Kom hem i lördags brun, glad och taggad som fan för att festa och träffa mina kompisar.

Åter till kryssningen, den va verkligen kanon. Resan/kryssningen va avslappnad - men ändå spännande, lyxig - men man kände ändå att man passa in (förutom när jag och sis blev bjudna på ett extra event där alla hade finkläder förutom vi som hade shorts + att vi drack äkta champagne! en upplevelse vi inte glömmer iaf), man fick uppleva en massa nya saker - samtidigt som vi sola och bada förfullt, vi åt en massa god mat - men man blev inte fet för jag och pappa sprang alla dagar förutom 2.

Vi kom fram till San Juan fredag kväll/natt 11/2 och där bodde vi på ett hotel i tre nätter. Sen på måndagen gick på kryssningen tsm med 2000 andra, båten va så himla stor! 12 olika stora våningar så det tog tid att lära sig båten ;) Vi var inte ens överallt, men till poolen hitta vi. Till vår (iaf min!!!) stora förvåning så ingick all mat på båten i priset så vi kunde käka hur mkt som helst hela tiden, det var ingen vanlig all inclusive grej utan här var det verkligen as god mat som serverades alla vakna timmar på dygnet (till och med glassen va "gratis", jag dog lite när jag upptäckte de). Vi var på denna kryssning i elva dagar och den tog oss till 9 olika öar, två dagar var vi bara ute på vattnet (då fick jag tillfälle att utnyttja gratis glass till 100 %)! Jag ska berätta mer om resan i nästa inlägg, finns så mkt att säga (njaaa men lite till iaf). Jag menar vf inte dela med mig av denna annorlunda grej som jag har gjort? ;)

Jag var på semesten för att fira mina pärons 20 åriga bröllopsår (deras bröllopsdag är i maj), hela familjen var samlad (min syster pluggar ju i frankrike men hon tog ledigt) + familjen Carlsson som med firade bröllopsår. På något sett känns familjen Carlsson lite som släktingar för de har var varit mina vänner från min födsel dock så träffas vi inte så ofta så en återförening (sist vi reste tsm va jag 10 år) var kanon.

Ni kanske tycker att jag är över positiv? Klart att jag inte hade leende på läpparna i 14 dagar, men när man är på semester fokuserar man ju bara på det bra. Att jag råka ta sönder min syrras dyra lotion, ha fajter i kortspel och att de var monligt i bland glöms liksom bort eftersom det som var bra var förjävlar bra!

Love, s!



Lite färg efter första dagen, en början iaf ;)

Utsikt från vårt hotel i San juan, poolen va på taket! :)

Första ön vi besökte va st. Croix. En gång tillhörde det danmark, de fanns gator med danska namn! 

Andra ön var St. Kitts, hur vackert som helst!

Fina tjejer på restaurangen på båten, Emelie, Jeanette och marita :)

Ännu en till bild på St. Kitts, på denna bilden ser ni Karibiska havet på ena sidan och Atlanten på den andra :)

Syster och jag, vi stannade till och tog alla dessa fina bilder påväg till stranden på St. kitts :)

Slutar med denna bild, det kommer fler så äventyret fortsätter! Festade stina på båten? Haffa hon någon snygg amerikan? Brände hon sönder sig? Och vad va det egentligen som hände när annie och stina kom till hotelrummet kl ett på natten? Fortsättningen följer i nästa inlägg om karibien, så fortsätt bevaka!  (haha)


RSS 2.0