Nyår!

Herregud nu äre verkligen nyår! Känner att paniken börjar växa bara för att hösten har gått såååå fort! har man hunnit med allt? Vad har jag gjort? Halva året på gymnasiet avklarad, herrrrregud! :o Men fan vilket grymt år :) Är verkligen hel nöjd med året, allt har inte blivit som man velat såklart men jag ångrar inget och jag har vuxit så sjukt mycket som person detta året tack vare Språkresan, gymnasiet och självklart tack vare mina fina vänner. Tänkte visa lite bilder från fina minnen från 2010, bra minnen är roligt att minnas!

fyra saker jag lärt mig under 2010:
1: För varje grej man går in i något ensam, växer man som person. För bara för att man är ensam i början betyder det inte att man är det hela tiden (språkresan, gymnasiet osv).
2: Lär dig lita på personer tills de visar motsattsen, alla är värda en chans och ibland två men ge inte för många chanser för då blir det nu som till slut är svag.
3. Visa dig stark i svåra situvationer, ser du svag ut (kollar ner i marken, velar med blicken osv) så ser alla att du är utsatt men om du ist tvingar dig själv till att le och inte dölja dig själv så lyser du självkänsla och även om du mår skit så syns det inte.
4. ta ingen skit, om man mår dåligt av något som någon annan osakat - säg till! Man behöver ju inte börja bråka men ska inte behöva ta någon skit som man inte förtjärnar.

Saker jag ska göra 2011:
1. Gå ut och springa fast att det är kallt och lite mörkt!  
2. Slå pappa i göteborgsvarvet (utmaning om någon!!)
3. Försöka få MVG i så mycket som möjligt
4. Angagera mig i så mycket som möjligt (cuf osv)

Love, s.


I Februari
drog min familj (inte annie) + Maria till Thailand för två veckor as skön semester! Det var så himla roligt att ha med en kompis till Thailand och semestern var helt enkelt grym :)

Jag hade ett förhållande med Simon som varade i ett halv år, mycket fina minnen med den grabben :)



Året börjades med att vara mörk brun, sen blev jag lagom brun och sen ljusbrun. Kan inte bestämma mig vad som är bäst, kul att testa olika färger iaf :)

Valborg firades i mitt hus och vilken kanon kväll det blev :D bara glada miner!


Jag slutade nian, med andra ord lämnade jag 9c bakom mig. Men många bra minnen har jag från klassen, de dåliga minnerna har jag glömt ;)

Jag och maria var på Öland sen drog vi till växjö för att träffa julia i några dagar. Väldigt mysig semester :)

Språkresan till malta var as roligt och något som gjorde året extra bra!


Jasmine tog med mig på vilda äventyr då jag lärde känna hennes kompis Olivia och en massa fler. Månaden jag hade kvar av sommarlovet efter språkresan lärde jag känna en massa nytt folk och den tiden var riktigt rolig :)

Återträff med underbara konfa människor från lägret på Öland, grymt kul va det att träffa dem igen :)

Slog farsan i stadsloppet, de ägde! :D

Lärde känna Elin tack vare jobbet på vallarna, riktigt roligt att träffa en sån virrig, söt och skön person på jobbet ;D

Skolan började och jag lärde känna en massa härliga personer!

Drog Jasmine med till Öland där vi hade en hel mysig helg! :)

Hade ett besök från singapore, en rolig och minnesvärd vecka! :)

Festa gjorde jag också såklart....!

Hela familjen samlades i frankrike där annie bor nu för tiden, en mkt mysig helg! :)

Fina maddzz och jag påväg till fest, madde är en vän från halmstad som jag litar på och har kommit nära. En till toppen vän hittat! :)

Sista bilden, på denna bilden är jag glad och taggad, det får sammanfatta mitt år! Så himla glad för det jag har fått vara med om, det som har varit jobbigt har jag lärt mig av så att nästa år ska bli ännu bättre! ses då ;)

Shoppingen från göteborg!


Rea på underkläder på HM, så då fick man passa på! Fick dessa tre för 110 kr :)


Klänning/tröja från Bling, den var dock inte på rea :)

Chill tröja från monki för 50 kr, värt pengarna asså ;)

Snygga tights från Pepper :)

Jag var alltså och shoppade i Göteborg idag, jasmine hade jag vid min sida :) Var en mysig dag i stora staden med mycket folk. Det var riktigt roligt att shoppa iaf. Imorgon ska jag klippa mig och slinga håret, ska bli väldigt skönt och roligt (y) Få en snygg frilla till nyår är ju inte fel. På kvällen ska jag jobba på revyn, ska bli så kul att se den! Längtar faktiskt lite.... första gången är ju speciellt ;)

Ikväll är Carlssons här och planerar vår resa till Karibien, vi har käkat gott och pratat. De är fortfarande kvar, så jag sitter vid en stol en bit från bordet och lyssnar på deras tjöt ;) Nej, men alltid trevligt med Carlssons! När vi var små åkte vi alltid på solresa tsm med de, men sista gången var när jag gick i fyran. Men nu är det dags igen, 11 Februari flyger vi. TAGGGGGGGGGGGGGGGGA.

Love, s.

på såååå bra humör




Gårkvällen blev väldigt rolig med jasmine igår. Först kebab, sen lite fix och sen ta sig till Kalle som hade lite chillfest. Roligt att träffa alla fullisar ;) Idag drog jag och jasmine och sola efter att vi ätit lite frukost, hur gött som helst vare! Sen drog jag hem och åt favvo middagen som är potatismos och köttbullar :D Vid fem gick bussen till getinge där jag kollade på "remember me" tsm med Emma och madde. Kom hem vid halv tolv efter en mysig söndag! imorgon taggar vi shoppppppping, är väldigt taggad!

Denna julhelgen har varit absolut bäst!
Love, s.

Hemma hos bästisen....

Hemma hos tjejen ovan och chillar, var nyss på entill och käka. riktigt gött att byta ut julmaten lite... ;) Vi kanske drar vidare, annars blire film. Är faktiskt rätt trött :o
Bilderna ovan är från ett förkrök hos oliv för två veckor sen :)
Love, s.

God jul

Inte så mkt bloggning här inte, upptagen av julen ;) Fick en systemkamra i julklapp så det kommer bli roliga bilder när de väl kommer (y) WIIIIHOOOO JAG HAR EN SYSTEMKAMERA :D

Ikväll blire att träffa jasmini, mkt mys! Och nu ska jag åka pulka med pappsen och annie.

Love, s.


jul som faen!



Bilden ovan är från Olivas tjejkväll igår där jag och sju till tjejer var :) Det var trevligt att träffa alla! Denna dagen har jag slått in julklappar, pysslat och tränat gym (y) Vid fem blev jag hämtat av syster och vi begav oss till varberg för att göra julgodis tsm med Anna och sara - två toppen kusiner! De håller fortfarande på att fixa slutet av julgodis bakandet, det tog lång tid ;) men som vi bakat. Riktigt mysigt, ny tradition kanske? Kvällen ska slutas med ett program av julkalenden bara för att, hah.

Love, s!

kulkulkulkul

Nu måste jag börja fixa mig inför kvällen! Den ska spenderas hos Olivia där det kommer komma lite folk, får se hur kvällen slutar ;) Blir nog kanon. Tar dagarna som de kommer, precis så som de ska vara på lov (: Blev inte revyn idag för de var inte riktigt klara men kommer ju få se den typ 40 gånger så att det inte blev av idag gör inte så mkt faktikst ;) haha. Blev mys med syster ist :) nu blire mat sen måste jag börja fixa mig klart ;)

Love, s.

bara för att pappa var så söt när han spelade med i revyn ska jag visa dessa bilder ;) han slutade för 10 årsen med att stå på scenen så nu är han "bara" producent och delägare av revyn som 25 000 besöker varje vinter. Pappa startade revyn när var 16 år då den spelade typ tre föreställningar i en byggdegård och nu har den ca 60 föreställningar under tre månader då ca 400 personer kommer och kollar varje gång. Måste säga att man blir stolt, att han lyckades göra allt detta så bra liksom! :)


Min pappa är längst till höger, en riktig heting!

Här är pappsen i mitten, lite senare i livet men fortfarande på scenen :)

OBS stressigt!

Nu blire att skyna ner mot vallarna med min cykel, ska möta Sanna där kl 1 och sminkar mig fortfrande. Vi ska ut och gå i det mysiga vinter vädret! Sen ner mot stan för ett ärende. Vid tre ska jag kolla på Falkenbergs revyn med Syster, det är ju där jag ska jobba i vinter med ljuset så lika bra att jag börjar lära mig föreställningen.

Ha en bra dag så hörs vi,  ciooooo!
Love, s.


En bild från vallarna i våras, lär ju se lite annorlunda ut nu...

tankar i huvudet just nu

Vännerna betyder så himla mycket för mig. Jag är en väldigt självständig person, jag är inte typen som ber en kompis att hänga med och hämta mer dricka i matsalen, inte kan på ett träningspass själv eller som måste ha en kompis där för att visa att man inte är ensam. Men det går aldrig en dag utan att jag träffat en tjejkompis eller ringt någon, jag vill alltid veta att de mår bra osv. Jag kan känna mig ensam väldigt lätt så en myskväll hemma själv är inget för mig - det är en svaghet jag har. Jag vill kunna vara ensam och inte känna mig ensam men de brukar gå sådär.

Händer det något med mina vänner så mår jag själv så dåligt, känns alltid som om det händer mig. Självklart mår jag inte lika dåligt som personen som faktiskt är utsatt men känner mig alltid angagerad. De har hänt så mkt med mina vänner den senaste tiden som gör en så ledsen, man borde vara glad över att det inte händer mig. Men jag är en person som har en sån himla medkänsla, händer det något med mina närmaste blir jag arg och ledsen, inte för att jag kan hjälpa bättre då utan jag bara sitter och deppar. Är det bra eller dåligt? Vet inte... man vill ju inte vara en kall gammal gubbe inombords men nu kommer jag lägga mig deppig och det är ingen vidare eftersom jag hjälper ju ingen bara för att jag är ledsen. Man kan ju inte heller ringa kompisen och bara "åhh hej, jag blir så ledsen över de här osv..." för kompisen är ju själv ledsen och kanske inte ens vill prata om det. Vet inte vad jag ska göra åt detta men sova vore nog bra så att man vaknar glad och beskymmerlös....

Love, s.

denna bilden gör mig glad, bilden är tagen i maj 2010. En bra månad!


Elin polskii

Snart ska jag och elin göra det vi är bäst på, gissa vad? ;) ÄLSKA LOOOOOOV! Kan ni tänka er att jag vakna upp halv tolv och hade någon att prata med? Annie och Oskar var hemma och åt, så himla glad över att ha syster hemma!
Love, s.


Fan vad jag chillar....

... men det är helt okej med tanke på hur trött jag är och att jag har jullov :D Har mest sovit idag, men var i stan i eftermiddas med mammsen och gjorde lite saker. köpte en juklapp bland annat :) Nu tänkte jag fixa rummet lite och hjälpa mamma pynta! SÅ tråkigt och jobbigt att vara trött asså, ingen energi alls..!

Gårkvällen va hel galen, herregud! Allt som hände asåå... Men kvällen var rolig, det är nog mest dagen efter som är jobbig. Innan vi drog till festen i stan i fbg så var Jasmine och madde och fixade sig och lagade taco hemma hos mig. Elin kom lite senare och då taggade vi ännu mera.

Love, s.






FEST NU ASSSSSÅ

TAGGAR TILL FEST MED JASMINE, ELIN OCH MADDE! :D WOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHOOOOOOOOOOOOO!

ha en kanon kväll!
Love, s.



Annnnniwwway

Nu drar jag till kungsbacka med tåget där sen kvällen spenderas :)) Imorgon kommer syster hem och det kommer bli kanon! Saknar henne och längtar as mkt nu :D Sen har jag jullov med, inte helt fel ;)

Love, s.


Älskar tågtavlan!!




Denna appen är den bästa som finns... för den som åker tåg ;) Den har räddat mig många gånger från att bara sitta och vänta på tåget, och när tåget är försent har jag hunnit med tåg jag aldrig hade kunnat åka med annars. Alltså tusen med pussar och kramar till den som gjorde denna fantastiska app! Den kostar sju kr och finns om du söker på tågtavlan i appstore.

Love, s.


ny piercing!

Inte viktigt att läsa:
Ni blogg läsare hänger kvar fast att jag inte bloggar, lite gulligt men tråkigt för er ;) Jag har gjort så mycket denna vecka! Har faktiskt inte haft tid att blogga, jag bloggar ju för min egna del (lät de själviskt, nejnej det handlar ju faktiskt om mitt liv) så bloggar jag inte gör jag ju nått annat kul antagligen ;) Jag bloggar för att få koll på mitt liv och för att känna att de jag gör tar vägen någonstans. Sen gillar jag bilder och att skriva så ahh, de är därför jag bloggar. Nu vet ni de! ;)

Viktigare att läsa:
I Tisdags var jag i Halmstad hela dagen och kvällen, var med tjejerna efter skolan och sen drog jag på cuf fika. Väldigt trevligt dag, hade tänkt träna med Elin men hon blev sjuk så då ändrades planerna helt :) I onsdags var jag med jasmine hela eftermiddan och kvällen, vi snacka, mös och flumma. Vid tio kom mamma hem och då kolla vi det sista på "bonde söker fru", så kul program ju ;)

Igår så bowla jag med klassen och sen åkte emma hem till mig i fbg. Vi var lite på stan och sen stack vi hem till mig och åt och kolla DHW. Sen drog jag och åt på burger inn med pappsen och slutade kvällen med allsång på vallarnas jul show. Lite mysigt med familjen och så dock så vare inte världens bästa musik! Julkänslan är på topp nu iaf, bara en vecka till jullov :D

Viktigast att läsa:
JAG HAR BYTT NAVEL PIERCING! Just nu har jag min dröm piercing, en stav med vit diamant! Emma hjälpte mig ta bort navelringen som jag hade som piercing innan. Som vi kämpa för att få bort ringen!! När vi ringde piercingstudion för att fråga hur man gjorde efter att ha vridit, dragit och ahh gjort allt vi kunnat. De på piercing studion sa att vi skulle ta en tång och klämma på något speciellt sett.

Vi fatta inte riktigt men det slutade med att vi hade varsin tång på varje sida om pluppen som finns på mitten av ringen. Asså ahh det låter helt knas och det var de! Men till slut så lossna ringen och vi bytte, haha asså jag hade såna skratt anfall under tiden vi gjorde detta. UTAN EMMA HADE JAG ABSOLUT INTE KLARAT DET ;) thanks babe, det gjorde min dag för nu kan jag kolla ner på naveln och bli glad varje gång :D hihih

Love, s.




Mobil bilder från i lördags!




Emma och Madde ville lägga ut en bild på fb i lördags via min mobil men de lyckades inte riktig, bilderna blev inte heller så bra men här är dem :) Sitter i skolan och ska börja plugga nu. Hade en as gó sovmorgon!

Love, s.

Hjälte



Söta maddzz som jag dampade med i skolan idag, haha. Tänk dig en tråkig uppgift som är svår och vi är lite irreterade, ingen bra blandning för oss ;) Efter skolan som sluta elva så hängde vi med Alex  och Anna hem till Alex. Där chilla vi ett tag sen tog jag ett tåget till fbg. Från två till fem sov jag, as gött (yyyy) Sen vare träning med Elin halv sju. Efter det har jag chillat och kollat på "svenska hjältargalan", bästa galan som finns! :) så himla fina grejer som folk gjort.

Prata tele med Jasmine nyss och nu blire duschen sen sängen. Är så himla trött! hela tiden...

Love, s.

Natti

Prata nyss tele med Elin "the biff", blev att tjöta igenom vad som hänt i helgen ;) Imorgon kommer Jasmine hem till mig efter skolan, MYS! Har en del (massor) att prata om med min bästa vän.

Kommer lite bilder från grillningen och gran letandet idag, det var faktiskt en mysig stund med släkten i skogen (y) Nu blire sängen.
Love, s.



Min kusin Alica och hennes lilla kusin Lucas, mitt utseende tilllät mig inte vara med på bild idag.

Vi hade en öppen eld också så att vi kunde värma oss, myyyyyys.

Dagen efter en grym kväll...

... mår man kanske inte bäst precis ;) Men de minnen man har från igår gör så att det känns lite bättre ;) Dock så blir jag så jävla lätt irreterad bara för att jag sovit för lite ^^ menmen sådana smällar man får ta! Var ju som sagt hos Rabbe som fyllde arton i hstd igår, de var riktigt nice att träffa en massa nya människor och att festa med mina kära klasskompisar Madde och Emma, topppen tjejer - även när de blir fylla! haha.

Åkte hem tidigt från Emma för jag skulle iväg och hugga gran och grilla krov med släkten! Mkt mysigt måste jag säga, dock så var jag lite halv väck men de funka fint. Lämnade ju sängen iaf ;) Nu ska jag snart ta en dusch sen ringa Elin för att snacka lite om helgen.

Love s.

Tog lite bilder efter att vi varit hos tilda på lite förkrök, när dessa bilder togs vänta vi på bussen :)




Hos maisan

Ligger i marias säng nu, hon är och äter :) Kom hit efter att träffat *******, hade en mysig kväll med honom igår! En helt perfekt fredags kväll måste jag säga! Ska ta två tåget hem för sova lite och sen fixa mig inför kvällen som ska spenderas med Madde och Emma på fest i Halmstad! Det är maddes kompis som fyller arton som vi ska fira. Sen blire att sova hos Emma. Kommer bli en kanon lördag har jag bestämt ;)

Här kommer lite bilder från thailand, jag och maisan var ju där tsm för ett årsen. HELT UNDERBART VARE. minnen är bra saker asså!
Love, s.

Lika bra att få det gjort..!

Kanske borde börja plugga engelska så att den blir klar, ska skriva om robin hood och sen ska jag skriva en hel sida där jag ska hitta på en egen myt! Faktiskt tråkigt..... men men, lika bra att få det gjort ;) Engelska läraren är int ens här såå ahh blir att sitta här och chilla med Elin och Emma :)

Love, s.

Tog bilder när jag gick hem från tåget igår eftermidda, det såg så mysigt ut. Vinten är ju faktiskt mysig, rätt lätt att glömma av det.




Dagens




Så här ser jag ut idag, plattat hår och annies tröja. Gillaaaaa! Imorgon måste den tvättas så att alla kläder jag lånat ligger prydligt i hennes garderob när hon kommer hem. BARA EN VECKA KVAR TILLS JAG FÅR SE MIN ÄLSKADE SYRRA HEMMA! :D hon stannar i sverige i två veckor sen drar hon till frankrike igen.

Blev ingen bloggning igår för jag var i skolan - gjorde matte prov - träna gym på idrotten - hem och kolla klart bonde söker fru - sova - träffa Elvira hemma hos mig - laga mat tsm - ta halv nio tåget till hstd och träffa kusinen - prata en massa med henne - sova i hennes lägenhet! Det blev en kanon dag även om den inte blev som jag tänkt mig! :) Idag blire kungsbacka direkt efter skolan för att träffa ********! Kommer bli kanon.

Love, s.

Bonde söker fru

Kollar lite bonde söker fru för att lugna tankarna innan jag ska sova. Ska bli extra mysigt att bädda ner mig i sängen idag för kommer sova borta tre dagar sen! Imorgon hos Sara, på fredag i Kungsbacka och på lördag i getinge eller i halmstad hos madde :) Så inatt ska jag njuta av min säng ;>

Pluggat matte ikvl och det har gått bra tycker jag :) Va och träna innan med och det var jätteskönt och roligt! Gött att va på banan (y)

Love, s.


Maddzz <3

Nu ska jag hem till maddzz och äta lite innan mattestugan som är kl ett, mys och gött ;) Blev klar med uppgiften på lektion, känns duktigt och braaaaaa.

Love, s!


FRISKis idag!

Idag då jävlar blire träning!! :D Ska cykla dit med Elin och sen träna med henne och den andra Elin ;) KANON! Har vart förskyld så länge nu så är riktigt taggad för ett träningspass måste jag säga! Så idag äre matte och träna som står på mitt schema, lite lagom kul sådär ;)

Love, s!




Godnatt bloggläsare!



Så här såg jag ut idag, ansiktet hade inget smink och glasögon. Men det var skönt att kunna klia sig ordentligt i ögonen ;) hehe

Tänka lägga mig och sova nu, imorgon kommer jag vara tvungen att plugga massa matte för har prov på torsdag, lagom kul! Hittar alltid nått jag inte fattar! Så ska gå på matte stugan med madde på eftermiddan, duktigt av oss iaf ;)

Love, s!

Jag har hittat den - D3100


Precis hände det som inte får hända!! Jag var precis klar med inlägget och då laggar internet och allt försvinner, jäääävla skit tänker man då :/ Sen skrev jag om inlägget asså de nedanför men då laggar internet igen och funkar sen inte alls så det blev inte så mkt bloggande i eftermiddag ;)

När jag och johanna var på expert innan idag så hittade jag denna kameran D3100 för 6000 kr. Läste runt lite på internet om den och denna verkar passa mig, det står att den kan bli så svår som man vill ha den. Asså man kan lära sig en massa men man kan också bara ta en bra bild men mindre kunskaper. "Hur överträffar man en succé? Genom att göra efterträdaren betydligt bättre, är svaret. Nikon D3100 har fått betydligt högre bildkvalitet och full-HD-filmning." så står det om den på en hemsida. Nu står denna kamran högst på önskelistan iaf! :) Svårt att hitta den rätta men tror att detta är det bästa för mig (y)

Jag och johanna gick på stan och jag hittade två julklappar. Tycker det är svårt att köpa till pappsen asså men nu hittade jag något riktigt bra! tror jag iaf... ;) JAg drog till Jasmine vid halv sex och kom hem halv tio, då tänkte jag plugga matte men blev det så? Nejnej, för min halva ringde så det fick bli av tjöta med maisan i 40 minuter och nu sitter jag här och bloggar ;) är dock inte så trött så kanske blir lite plugg iaf (: Mkt mys med Jasmine idag iaf, vi snacka, åt och kolla på sex and the city!

Love, s.




Plättar och bakon! mumssssss

Nu kommer Johanna snart och jag sitter fortfarande i pyjamas byxor och sov tröjan! Sov till 12 idag vilket var en chock, la mig inte så sent igår liksom... Men men alltid gött att sova (y) Jag och johanna ska laga plättar och bakon, det är vi bäst på (har gjort det typ 1000 gånger tsm). Vf ändra ett vinnande koncept liksom? ;) Plättar med socker och bakon jämte är ju såååå gött!

Sen ska vi åka till stan (ser ni åka? Johanna har bil :D) och kolla på systemkamera till mig på expert :) Vill verkligen ha en systemkamera i julklapp. Sen går vi nog lite på stan också :) På kvällen ska jag åka till Jasmine i vinberg, alltid lika mysigt!

Love, s.



Johanna och den söta kattungen!

Redan tio? tiden går fort...

Hemma från halmstad, varit på julbord med CUF = centerpartiets ungdomsförbund :) Fattar inte vad det finns som kan vara töntigt med politik. Det är smart och viktigt! Har inte vart så delaktig i cuf under året men ska bli bättring under 2011 så får jag se om det är så kul och intressant som jag tycker det verkar (; Politik är intressant så länge man förstår, jag tror många inte gillar politik just för att det är rätt krångligt - om man inte kan. Julbordet var roligt iaf, träffade på mycket trevligt folk! (y)

Imorgon har jag studiedag! götttt som faen.

Love, s.


En tjej taggad för att gå ut i det kalla ;)

Staaan

Sen blire stan med tjejen nedan, söta emma :D vi ska gå och leta lite julklappar och fika! myyyyys. På matrasten pratade vi om nyårs planer, kommer nog bli riktigt nice. Nyår liksom? kan det bli dåligt..? ;)

Love, s.



Citatet

Godmorgon! Tänkte lägga mig i tid igår men blev fast i telen på kvällen. Snacka tele tre timmar sammanlagt igår kväll, Annie från Frankrike, Elin från hennes lilla hus i fbg och Madde i Halmstad tog upp all min tid. Men det var tre trevliga samtal! :) Prata tele är väldigt givande om man har mkt saker att säga. Åkte tåg med Elin i morse och hon gjorde min morgon asså! "Asså vart fan vill han komma? Ähh han vill bara komma" kläckte hon ut sig på väg från tåget, haha så gó!

Ska på stan efter skolan och sen gå på julbord i Halmstad :)
Love, s.

Bjuder på härliga bilder från singapore besöket!










Tips till Språkresa, innan man åker...

Åhh jag blir så avis på er som ska åka på språkresa, HELT RÄTT! Jag var ju där förra året och skulle inte vilja dra dit igen just för att det skulle aldrig kunna bli lika bra men ändå tänk så kul ni kommer få! Jag fick en kommentar om att jag skulle skriva lite tips, det gör jag gärna! Vill ni läsa om vf jag tycker man ska åka på språkresa så kommer ni till det inlägget här. Men nu ska jag skriva ner några viktiga punkter som jag hade velat få höra innan jag drog på språkresa;

  • Ta med mkt pengar! Man måste köpa STS Explorer Pass om man åker med STS, asså det står att det är frivilligt men om man inte köper det så kommer man inte ens till stranden på helgerna så där lurar dem er på pengar. Jag köpte ett när jag kom dit men det är bäst att köpa i förväg :) Sen kostar en del kvällsaktiviter pengar, man måste inte göra dem men ahh kanske roligast. Bio kostar, go cart kostar m.m. SÅ TA MED MKT PENGAR :)
  • Det är inte varmt, utan jättevarmt! Asså jag trodde inte det skulle vara så varmt som det var på malta, om ni har vart i spanien? varmare än vad det är där. Så slumpa jeansen och lång armad tröja! Dock kunde det va lite kallare på kvällen, tror jag använde kofta på kvällen tre gånger typ så inte så ofta ;)
  • Ta med mkt solsmörja! Vissa brände sönder sig på malta för att det inte hade bra sol olja. I början hade jag 25-20 sen 15 och sist 10. Ta med många olika är ett tips.
  • Det var en del som hade övervikt i väskan med typ 5 kg (man får bara ha 20 kg egentligen) men de fick inte betala nått. Så det är inte så farligt om har en tung väska, dock så kommer du ju shoppa där så 20 kg i väskan räcker nog.
  • Ta med en present till familjen, det uppskattas. Jag tog med två svenska muggar :)

Så det var allt jag kunde komma på nu, det är bara att fråga om ni undrar nått speciellt. Jag är ju lite av en expert ;)

Love, s.


Julia som jag bodde med (hon va min bästavän på malta, as gó tjej asså) och mina värdar. De var så jävla bra, gó mat och pratglada :)


Oh noo...

Föreställningen blev inställd pga av sjukdom! så typiskt... jag som skyndade mig från åsa för att hinna i tid, jaja nu får jag tid för annat iaf. Hade kunnat hänga med på tomtepromenaden, men orsh så kallt! :( Godis och film låter bättre ;) Kanske borde ta en tripp till stan? Fast näääe, godis och film (y) Nedanför kommer en del av min önskelista. Den som hänger på kylskåpet är dock längre ;) I vår familj så gör alla önskelistor, det är bra så att man vet vad folket vill ha! ;>

Love, s.


Liseberg | teater



Om ni kan förstå denna fina paint bild som jag gjorde igår så menas den med att jag var på Liseberg ;> Det var perfekt väder och jättemysigt där! Sällskapet var ju inte fel heller... ;) Kom nyss hem med tåget och ska efter jag ätit iväg på teater. Ska hjälpa till med lite olika saker typ inför föreställningen, snällt va? (a) sen får jag se teatern gratis!

Love, s.

Lördag!

Igår kom jag hem från skoldagen kl sju på kvällen! Längsta skoldagen ever ;) Men det var ju bara för att vi va på ett studiebesök men det löste sig med lite stress att bli kvar vid halv nio då jag och jasse drog till Olivia för lite krök. Sen åkte vi till hennes vän Kim där det var fest! Festen började lite segt men det blev bara roligare hela tiden, vi körde ett lite annorlunda öl spel, kul var de faktiskt :D Blev hämtat av pappsen så vi slapp gå/cykla hem i kylan, jävligt gött att slippa det asså :) Gårkvällen blev lyckad!

Vid fem drar jag till götet där jag ska träffa en kompis, blir att jag sover över där också (y) Nu är jag trött och mätt så blir att ta en liten nap, hehe. Älskar inte behöva stressa ;>

Love, s.


En bild madde tog på mig igår (jag och emma körde på jb tröjan igår för vår lärare ville att vi skulle ha på oss dem, man får ju försöka plocka lite extra poäng hos honom ;>), har inga bilder från gårkvällen om inte olivia lägger ut bilder som hon tog på för kröket, men jag hoppas att de kommer upp! :)

Volvobesök med min klass Freja

Nu är jag på väg hem från Göteborg, sitter jämte emma i bussen och vi taggar för idag äre fredag!! Våran favvo låt är lätt "DANSA ÄR KUL MEN JAG FÖREDRAR ATT SUPA!" hehehe. Nu märkte vi att det var bilkö, men inget kan förstöra min fredag ;> Besöket på volvo var lite segt men ändå intressant när de snacka om miljön och säkerheten, viktiga grejer! och jag måste säga att jag blir övertygad att köpa en volvo när jag blir stor! Men besöket var roligt med mina klasskompisar såklart! :) Min klass är skön måste jag säga, idag var den de iaf ;)

Bussen släpper av mig i fbg :D perfekt! Sen ska jag hem och fixa mig och vid sju blire att äta kebabrulle med pappsen. Sen kör han mig och jasmini till olivia där det blire lite förfest :D Efter det drar vi till kim där det är fest! TAGGGGGGGGGGGGA. Kommer bli och är en super fredag!

Love, s.




Lite tankar innan man ska sova...

Tagga inför imorgon!! Fredag för fan och jag ska festa på kvällen och på dan ska jag på studiebesök på Volvo hela dagen, blir nog intressant och roligt med klassen ;> bättre än vanlig skola absolut! Men vad ska jag ha på mig imorgon... hmm! får tänka på de under natten..

GODNATT :)
Love, s!



Långsam dag på ett positivt vis



Heluu bloggen!
Har hunnit med att göra mkt denna dagen, dagen har varit kul dock lite ahh hmm vad ska man säga, oförutsägbar kanske? Skulle fikat med Rozi i stan vid halv fyra men blev tvungen att hänga med emmzi till doktorn för hon ville inte gå dit själv så självklart får man ställa upp för sin vän :) Innan det så dansade vi afrodans på gympan, annorlunda, kul och jobbigt ;> Vi slutade skolan halv två men var i stan ända till fem för det hände så mkt grejer hela tin ;) Tänkte att jag skulle byta piercing idag med men nej, bara för att jag vart förskyld så har det piercing "hålet" läkt seg så därför så måste jag vänta två veckor till. segt -.- Jag som vill bada jacuzzi och sola solarium, jaja lika bra att det går rätt till ;D

Nu tänkte jag plugga klart det som ska lämnas in, fast att jag är skit trött :(
Love, s.

Vinterskor



Skor; Kullens 850 kr

Jag gillar mina skor för de är sköna och varma! har inte frusit än (: Hoppas bara inte jag får skoskav av de senare, men de tror jag nog inte (; Ett tips till er som letar skor.

Idag ska jag nog byta piercing, har väntat länge på de här :D Sen ska jag kanske till stan och fika med Rozanna också.

Love, s.

Dagens outfit!




Sjortan; gina, byxor; cheap monday och linne; gina

Jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår! Vill slinga det men vilken färg? Ljusa eller mörka slingor? Gillar att ha olika färger i håret... men åhhh så svårt att bestämma mig! Ge mig gärna synpunkter med en kommentar på bloggen eller i verkligheten (:

Har gäster här ikväll, bertil, håkan och anna från pappas jobb alltså falkenbergsreyn. Riktigt roliga människor ;>

Love, s.

1:a december!

Har ätit den första chokladen ur julkalenden, mums! Snacka om jul. Mer jul har det vart idag för har vart i stan och fikat med Kajsa och letat julklappar :) Hon ska hängde med mig på min skojakt, det borde inte vara så svårt att hitta ett par varma skor? men joo det är de. Kollade runt på skor i hstd igår men där fanns bara höst skor enligt mig, det är snö ute och jag ska ha skor som håller mina fötter varma! vara förskyld är ju så segt, eller hur? Men i falkenberg på Kullens skor hitta jag det jag sökte! Hoppas bara de är så varma som jag tror (: 

 Hittade julklappar också, både till mig och till andra. Man måste ju kolla upp vad man ska önska sig av päronen ;) Har vart en väldigt mysig dag, gick runt på stan i tre timmar och fikade med varm choklad tsm med Kajsa på Stålhboms.

Ska visa skorna senare ikväll, mkt nöjd med köpet (:
Love, s!



Får små julklappar av mamma och pappa varje dag till julafton, när annie kommer hem så får hon också :D En väldigt mysig tradition som jag gillar lika mkt som mamma ;> Tänk att det är december nu! GILLAAAAA


RSS 2.0