Lite allt möjligt

Igår klockan halv tolv så tog jag och jasmine tåget till Halmstad och shoppade. Vi lät inte ovädret stoppa oss ;) Jag hittade en massa, Nästan för mkt...  det var mysigt att gå där och shoppa :) på kvällen stod jag ute på vallarna och jobbade i tre timmar i regn, inte lika mysigt med det var inte så farligt ändå. Efter jobbet åt jag middag med våra gäster. Vi har besök i några dagar från Canada, det är föräldrarna till vår utbytesstudent Erin som var hos oss för två årsen som har kommit på besök. Erin lever tyvärr inte längre men föräldrar är här för att upptäcka dem saker som fick erin att älska Sverige. Så himla sorgligt att hon själv inte är med på denna resan som det var mening med från början.... :(

Idag ska jag springa stadsloppet, ni kommer la vara där och hejja? ;) Sen blire jobb och efter det att träffa folk.
Love, s.



Två bilder från i Tisdags då vi åt pizza på entill, toastgänget for sure ;)


gothia invigningen förra måndagen :)

tre tjejer på väg till invigningen :)


Två bilder från Halmstad igår med bästa jasmine :)

minnen från varma tider


En film om hur det såg ut där jag sov i tre veckor på malta :) ni får även se mina rooomis in action.

En flumm film från när vi väntade på våran buss en kväll på malta :)

Ni får se bilder från min dag ikväll eller imorgon för nu ska jag ut i regnet ovh jobba, jättekul!
Love, s.

Jobbaaaa och jobbaaa




Ciao, denna veckan är det jobb som gäller. Jag gillar mitt jobb för det är chill och man träffar så mkt glada människor. Jag har roliga arbetskompisar också men det är ju tråkigt att man missar speciella saker medans man jobbar typ som rix fm festivalen på söndag i halmstad men och andra sidan så får jag pengar! ;) Jag jobbar på Vallarna med föreställningen "En mor till salu" och säljer programblad och sen står jag i "kiosk".

Igår var det ju stranden som gällde, riktigt härligt var det :) Sen jobbade jag från sex till kvart över nio och efter det åkte jag med syster till donken och bjöd henne och mig själv på hamburgare (jag är en sån snäll syster, (y) ). Sen kom Elin hem till och vi snackade och kollade på film, det var skönt med en slappkväll för jag var rätt sleten igår :) Idag ska jag springa och fixa med tvätt och mitt rum, alltså bara roliga grejer.  Sen blire jobb, hoppas verkligen inte det börjar regna! :)

Love, s.


En hel dag på skrea strand & en sommarkväll

Igår var en riktig sommardag, underbart. Man måste påminna sig med att njuta av sommarlovet för det är ju så jäääävla underbart, det är nice att åka bort men så himla gött att bara vara hemma och hitta på saker som man själv känner för. I Måndags vare lite fest hos Olivia så jag sov över där efteråt och igår när vi vaknade hos henne och upptäckte att det var sol så cyklade jag och jasmine hem och hämtade badkläder och sen var vi på stranden hela dagen lång tsm med Olivia och Cajsa. På kvällen så träffades vi fyra igen och tjockade oss med jättegod pizza på En till. Efter det hyrde vi en skräckfilm (Det var typ en thriller men jag var rädd hela tiden iaf för jag är en sån meees, jag trodde jag skulle klara det bättre men nej.... blir rädd så fort det är mörk på filmen! :( ). vi fyra + Pery, Masse och Ted drog hem till mig och kollade på filmen "The stepfather". Ted hade en epa traktor så jag åkte det för första gången igår, visst är jag grymmmm! Nu blire ännu en hel dag på stranden med mina tjejer.

Vi ses kanske på stranden :)
Love, s.




haha, gillar stilen på mig . . . men cajsa är cool som alltid! :)


Ronja Rövardotter




För fem årsen var jag med och spelade Ronja vid klittebadet, det var en jätterolig sommar och jag hade ljugit om jag hade sagt att jag inte saknade det. Fast jag hade inte velat göra om det, dock såg alla på scenen ut att ha det väldigt roligt och teatern var både rörande, rolig och bra! Jag tycker verkligen man ska gå på natt föreställningen som börjar tio och slutar halv ett om man känner för att kolla på ronja och bli som ett litet barn igen, det var jättemysigt. Jag satt och varmde mig under en filt tillsammans med Elvira (hon hängde med mig och min familj) och bara njöt av föreställningen - de var värt pengarna.

Love, s.


Bada




Jag tog lite bilder innan jag hoppade i badet innan, det var riktigt skönt att bada och nu är jag riktigt ren, he he. Tända ljus, skön musik, varmt vatten och en bra bok efter två dagar av festande var perfekt, ett hett tips kan jag säga ;)

Love, s.

Härlig kväll

Just nu sitter jag i min säng och väntar på middag, det ska bli stekt lax. göttgött. I natt sov jag hos Olivia och det blev aldrig att vi åt någon frukost när vi vaknat utan vi satt bara och snacka så min mage kurrar lite lagom just nu ;) Så vad gjorde jag igår? Joo, Elin Carlsson bjöd på fest och jag måste säga att det blev en lyckad kväll som sen slutade hemma hos Oliva med Jasmine, Kajsa, Perry och makaroner och köttbullar. Nattamat = underbart! Idag ska jag chilla och sen ikvl kanske gå på "natt" föreställningen av ronja rövardotter, jag känner en del personer som spelar och den teatern är nog jättemysig.

Här kommer bilder från kvällen men vill ni se mer fina bilder så gå in på Olivas blogg :)

PUSSSS
love, s.


Söta Jasmine och Olivia innan vi drog till Elin :)

Härlig min där borta ;)

Taggade tjejer!

Lite galet ;)


Jag, Olivia och stekan Perry i bakgrunden ;)

obss, suddig bild ;s Men masse och madeelen på bilden :)

Sista bilden får bli på osss, jag och kajsa :)

Festligt

Hejhej bloggen.
Igår vare fest hos elin darhult - hon fyllde 17 år! :) eller hade fyllt... hehe iaf så vare jättekul! Det var mkt folk där och väldigt trevlig stämning. Kom hem klockan tre så har vart lite seg idag. Jag har sovit, ätit pannkakor och varit med jasmine. Ikväll ska jag träffa jasmine och olivia och en massa mer, blir nog en till super kväll ;) Men först ska jag fixa mig och äta pizza.

Love, s.


Jag och elvis på förfesten hos matilda :)

Haha, sköna elin!

Söta Cecilia och Julia :) (bilderna är tagna från julias fb)

Tips om språkresan

Språkresa i malta!
läs om du funerar på att åka eller bara är intresserad :)

När jag har berättat för folk att jag har varit på språkresa så har jag ofta fått höra "det har jag med tänkt att åka på men det blev aldrig av", "fan vad kul, det vill jag med", "hur var det? vad gjorde ni? låter as kul att åka på sånt" osv. Ni som tänker så här tycker jag verkligen ska åka, känner man bara att man vill så är det så värt att åka :) åker man på språkresa så får man inte bara en resa utomlands, lära sig engelska, träffa nya vänner och ha grymt kul utan du utvecklas själv som person.

Jag åkte på språkresa själv - det är något jag rekommenderar starkt. När jag var på malta så var det ungefär hälften som åkte själva och resten men en eller två kompisar. Åker man med någon så är man ju säker på att man inte kommer bli själv och du har ju alltid någon att luta dig imot om något händer. Men du är också tvungen att vara där för din vän och inte lämna den utanför osv. Åker du själv så behöver du bara bry dig om dig själv. Vilket betyder att vill du gå och lägga dig vid några speciella på stranden så lägger du dig där, med andra ord - du är mer fri! Det blir en större utmaning för dig själv eftersom du måste verkligen skaffa vänner, måste vara social hela tiden men det är roligt och så värt det.

Malta, underbart på alla vis. Hela ön är väldigt speciell, det finns jättefina strander och bra shopping. Under tiden jag var där var det bara typ ett moln på himmeln när vi låg på stranden och det molnet försvann efter 10 secunder så med andra ord, vädret ägerrrr. Åker du på språkresa på malta så får du verkligen allt i ett, sol och bad semester, lära dig engelska och träffa mkt vänner så malta är ett ställe jag rekommenderar starkt att åka till.

Vad gjorde vi under tiden vi var där då? Jo, dagen började med skola i tre timmar sen blev vi hämtade av bussar som körde oss till stranden (en gång i veckan åkte vi och shoppa) och efter det hem och duscha och fixa dig inför kvällsaktiviterna som alltid var väldigt givande. Stranden efter skolan var bara sååååå skönt med jättefint vatten och 35 grader i solen, men det kanske ni förstår? ;)

Den bästa åldern tycker jag är att åka när du är i min ålder, alltså 16 men det var många som var 15 och några 17 åringar där och självklart några som var yngre och äldre men inte många :)

Jag valde värdfamilj - det var jättebra! Åker man till malta kan man välja att bo på hotell eller värdfamilj. Min värdfamilj var super verkligen, de var med dem som jag pratade mest engelska med och de lagade jättegod mat och allt med den var bra. Men sen finns det familjer som inte är lika bra så det gäller att man har tur fast det var ingen som hade en usel familj så jag tror att det alltid blir bra till slut, väljer du hotell så kan du få oturen att komma till ett sunkigt hotell för det finns två på malta, ett bra ett dåligt + att hotell kostar 2000 kr mer vilket det inte är värt om du får det dåliga hotellet.

Till slut vill jag bara säga att jag rekommenderar att man åker på språkresa med STS. De gör roliga aktiviter, ledarna var jättebra, många var jättenöjda med sina värdfamiljer och ledarna hade lagom bra koll på oss. Vi hade fullspäckande schema hela tiden och det var väldigt roligt. Angående regler om att dricka så var de väldigt hårda på att man inte fick, fast under tiden jag var där var det väldigt många som sket i den reglen och inga blev hemskickade. EF därimot verkade vara mkt hårdare med de reglerna och vad jag hörde av de som var med EF så lät det inte speciellt lockande angående aktiviterna osv (de gick runt med ett armband så att alla kunde se att de var från ef så att ingen köpte dricka till dem osv, men hallå det blir ju lite som om de är några fångar..?

Nu har ni fått höra lite om språkresan men dock inte så mycket personliga grejer men det finns rätt mycket bilder och historier som man inte vill dela med sig av till alla, eller hur julia? ;)

Åk på språkresa och få en jätterolig upplevelse som du aldrig kommer vilja glömma.
Love, s.


En festlig bild från våra festliga discon ;)

Hem från språkresan...










Tillbaka i sverige!

Det var ett tag sen jag bloggade och anledningarna till det är att jag inte haft tid, tiden går ju så foort! ;) Sen jag bloggade senast har jag hunnit med att vara på en underbar resa där jag levde på små rosa moln. Hade jag fått ändra något så hade jag inte gjort det - så jävla bra var det! :) Jag kom hem i torsdags efter tre veckor och sen dess har jag jobbat i tre dagar på vallarnas frilufsteater med att sälja programblad och jobba i "kiosk", festa på kräftfestivalen, ligga på stranden och steka, festa/umgås med teatervänner, äta pizza och gå på gothia invigningen med maria och vänner och sen sova i åsa och till sist ätit en massa svenska chips och riktig mat! underbart :) Nu ska jag iväg till Elvis.

Mer om min språkresa berättar jag nästa gång jag bloggar men här kommer lite mer bilder från den iaf :)
love, s.


När vi var påväg för att överraska ica (jessica) på hennes födelsedag innan skolan :)

bäääästa ica :)

Palmer är fint för det påminner så himla mkt om att man är utomlands (:

så himla fint i malta, vattnet.... <3

en bild från ett av våra discon som vi hade två gånger i veckan (:


mina roooomisar, underbara jävlar :)


en liten malta blick





35 grader i solen hela tiden och jattefina vanner, sa jag har inget att klaga over pa malta! (y)
Love, s.

RSS 2.0