malta is the shiiiiit

Jag har det jattebra pa malta :) Min vardfamilj ar pratig sa jag borde lara mig mkt engelska fran dem och de lagar valdigt god mat, mina rumskompisar ar tack och lov inga trakmansar utan roliga manniskor sa det ar super (y) Det hander valdigt mkt saker hela tiden, vi ska snart ivag pa pool party och varje dag ar det ar det stranden som galler och det ar tur for det ar sa mkt varmare har an jag trodde ;> Nu ska jag ga upp till mina rumskompisar igen.

 Hare bazzzt, love s. 
 
Dessa tva bor jag med, Ellen och Julia :)


Jag och malin och nagra till (svart att minnas namnen pa alla men typ fem till) gick runt ett stort berg, man ser inte berget sa jatte bra har ifran men vi gick typ i en timme och det vara as varmt. Detta ar borjan av stigen och har ser det valdigt latt ut men sen blev det svarare, det var roligt och lite laskig... ;)


Hejdåååååååååå

Nu är jag sjukt taggad inför min språkresa till malta, vakna halv fem as pigg ;) haha. Ni får ha det bäzt när jag är borta. jag ska försöka blogga lite om jag får tillgång till någon bra data vilket jag hoppas, ni får gärna maila mig på facebook. Lovar att svara! :)

Tack för att jag har så grymt fina vänner!
Tack för att min språkresa kommer bli bääääst!

Love, s.


Bio i varberg

Nu är jag hemkommen från ica där jag var jättelänge! Hade svårt att välja bland allt och känns det som om vissa köp var dåliga, haha. Nejdå, det blir säkert super. Ikväll blir det bio med Karolina, hon kommer snart hit för vi ska laga mat tsm - makaroner och bakon (älskar de, och kommer sakna de så mkt när jag är iväg ;) ) Iaf, bion vi ska se tillhör kategorin romantik och det passar mig väldigt bra ;> Filmen vi ska se heter "The last song". Jag är så glad över att vi ska kolla på den idag, vädret suger ju och man blir på ett sånt bra humör efter en bra film, hoppas bara filmen är bra nu ;) men det är jag nästan säker på.

Love, s.



Nawwww.... snacka om att kyssar i filmer är sååå mkt bättre än krig i filmer ;)


Lite lagom pirrig...

Jasmine gick nyss hem, jag var med henne hela eftermiddan och kvällen igår :) Vi flummade och pratade mest, mkt trevligt :) Nu skulle jag egentligen ha en intervju med hn om hur det är att ha en mamma i "ramp ljuset". Men hon från HN verkar ha glömt av det eller något för hon är inte här iaf ;) Och nu ringde mammsen och sa att hon var sjuk, aja det gör inte så mkt för måste ändå göra en massa ärenden idag till min språkresa, saker som ska köpas och musik som ska fixas ;) kan ni förstå att det bara är två dagar kvar sen är jag i malta?! Jag gör inte det iaf. Just nu känner jag mig jättepirrig! har lust att ställa mig upp och ner och bara skrika men jag kan stoppa mig själv idag. Får se hur det blir imorgon, haha.

Igår var jag också ute på en lång springrunda med karro och klippte mig. Man vill ju vara fresh inför trippen. Fast det blev ingen dirket chock, typ ingen skillnad alls bara det att håret går lättare att kamma för det slitna är borta (: Sen är luggen kortare och håret mer uppklippt (y)

Nu ska jag till ica och köpa saker som är bra att ha.
Love, s.


En bild från malta, det så himla fridfullt ut (: Jag har fått frågor om malta typ "vad har de för mat", "hur stort är det" osv. Men jag vet verkligen inte något. Jag tar allt som det kommer, mkt mer spännande eller hur? ;)


detta galna väder....

Ena stunden sol och jättevarmt och andra regnar det, så himla störigt! man kan ju inte planera något alls ;) När jag vakna så vare ju bara "yeesss, strandväder gött!" en timme senare så var det jättemolnigt så då bestämde jag och elin att dra till klitte och simma. På väg ner dit så började solen skina igen så det kändes inte riktigt rätt att gå in till klitte men jag gjorde det iaf och tänkte att jag kan ju ta en dopp i havet efter jag tränat. Jag och elin var riktigt duktiga idag och simmade 2500 meter och efter det drog jag med henne ut så vi kunde bada i havet. Så där stod vi, i regn och bara i våta badkläder. Sååå ja, självklart hade det börjat regna också, asså man blir faktikst lite galen ;)

 Så det fick bli att tillbringa eftermiddan inomhus med elvis men de var trevligt :) hoppas bara vädret håller sig ikväll för ska se match i vinberg med jasmine och malin :)

Love, s.


På tåget till falkenberg

Hej alla kära bloggläsare! Jag skrev nyss en lång text och gissa vad som hände? Jo, den försvann! Jag råkade trycka någonstans och poff så var allt borta! Men som tur är så är jag på toppen humör så datan åkte inte ner i golvet... Denna super data med internet överallt är pappas så det var väldigt tur att den inte gick i tusen bitar... ;)

Det var så himla kul och skönt att åka iväg med maria, åka iväg och bara vara hel knas med henne och samtidigt göra en massa roliga saker. Dagarna i växjö där vi var med julia var så himla bra! Hade inte träffat henne på två månader men det känndes som om det bara var en vecka - den tjejen är så himla härlig asså :) Gårkvällen tillbringades med hennes vänner. Vi grillade vid växjösjön, det gick dock inte så bra. Jag har iaf lärt mig att jag alltid ska ha med mig tändvätska när jag grillar med engångsgrill för igår fick vi inte riktigt igång den x) Men kul hade vi ;)

Borta bra men hemma bäst - det kommer bli skönt att komma hem! Ska njuta av dessa dagarna hemma nu för snart drar jag ju igen, ska träffa en massa vänner och jag har en lång lista med måste-göras-innan-flyget-går grejer (tar ju flyget till malta på fredag morgon), så antar att det bara är att sätta igång när jag kommer hem. Men först ikväll blir det grillning och planering för florida resan som blir av nästa år med en till familj, vi ska fira våra pärons bröllopsdag där borta i det varma!

Love, s.



Ohhh, jullanbullan! kommer sakna dig som faen <3

Bästa gänget

haha, bilder bara ägerrrr


Jag ville med bada men min jääävla förskyldning hindrade mig... men Becka och jullan bada iaf :)

obs, UPPPPPPTAGEN!  julias heta pojkvän förstår ni :)

Elias och julia :)

En ny härlig låt



Detta är en ny låt som inte ens kommit ut på spotify men det gör den säkert snart - lyssna och njuut! (låten som lades ut innan var det fel på).
Love, s.

Gilla nuet




Det blev så att vi drog ner till stan idag, jag gillar verkligen växjö. En super stad med mkt butiker och donken + hemmakväll ;) Visst tror man att varje stad har hemmakväll? MEN ICKE! när jag var på besök i kalmar i onsdags blev jag väldigt godis sugen och börjar leta efter en godis butik (hemmakväll var målet) men det fanns inte så fick köpa godis på turisbyrån vilket sööög. Så det var med en stor glädje som jag köpte ett kilo godis på hemmakväll igår, haha.

Dagens citat: "Pengar är till för att spenderas" av maria eriksson. Det är riktigt fina visdoms ord som jag kanske lyder lite för mkt, för gissa? Mina pengar har tagit slut! fast som tur är så har jag pengar att ta med mig till språkresan så de är ingen nöd på mig och när det är slut så kommer jag ju hem och arbetar. Kan ni fatta, BARA 6 DAGAR KVAR NU! Sen ligger jag och steker på en strand i malta (y) lovely. 

Love, s.

lovely.

Nu är jag i fina växjö där julia bor :) Idag är det strålande sol och jag ska snart tralla mig ut till den och göra mig ännu brunare (y) Ikväll ska vi bada och grilla vid stranden (sjön) och då får vi även besök av julias pojkvän. Ska bli super kul att träffa honom! :)) Imorgon blir det nog en shopping tur till stan, de går rykten om att det är en massa rea i växjö just nu och det kan ju bara inte stina missa! ;) Igår såg vi på en jättedålig film, den hette 101 kvinnor. Se den inte! Asså slutet gjorde så att den inte blev så dåligt men i mitten av film buhh, vi var nära på att stänga av så den så 101 kvinnor är verkligen inte värd att se!
Ha det bra alla, love s!

Maria, julia och jag utan för hemmakväll igår! :)

två tjejer, två outfits

Marias outfit:

Skinnjacka: kenzas, vit tröja: HM, byxor: gina tricot och rosa tröja: vero moda.

Min outfit:

Jenasjacka: HM, lackleggings: gina tricot, halsband: alhemsguld, armband: HM, öronhängen: HM (de syns knappt) och linne: Gina tricot.

Nu är vi påväg till växjö, vi ska stanna där till söndag eftermidda då vi tar tåget hem igen. Ska bli så kul att komma (tillbaka) till växjö igen, var där två nätter förra sommaren och det var så jävla kul :) Just nu är min mamma och uppvaktar kronprinsessa och prinsen som ska gifta sig imorgon (om någon missat det). Mamma har verkligen sett fram i mot detta så det är kul att hon fick åka dit för hon är ett litet fan av kungafamiljen ;) Hon är där med 450 andra personer och hon blev bjuden dit pga av hennes jobb så det är inte så att hon känner de på något sett. Wernersson kanske låter kungligt men det är de inte ;)

love, s.

dax att vakna readerssss!

Igår när jag och maisan somnade brevid varanndra i dubbelsängen som finns i min mammas barndomsrum på öland så kollade vi vädret på maisans mobil och då sa de att det skulle bli sol och 20 grader. Men idag äre inte ens sol utan moln... Fast tror ni jag sitter här och deppar över det? ALdrig, det är bara att göra om planerna för dagen :)) Så nu ska vi ta oss en cykel tur till Ölands innestad, borgholm! Där ska vi fika och kika runt lite i affärerna. Det bästa med detta vädret är att jag får ha på mig mina nya converse och jeansjacka utan att det blir för varmt (: Ikväll ska vi åka till jullanbullan i växjö, awesooome.

Love, s.


De hetaste på öland just nu!

Citat

Ett citat som min vän sa till mig för någon dag sen;

" Fjortisar är som kanin tofflor, man kan sätta på dem men man vill inte visa upp dem"

hahaha, gissa om jag och maria skrattade.... ;)

Svensk sommar!

Stranden, stranden och stranden. Underbart! Det var så himla härligt för himmeln var helt blå och solen stekte, tyvärr är det inte helt sandstrand på ekerum där vi var men stranden är väldigt fint iaf :) När vi kom hem vid fyra stack jag ut och sprang en runda som jag vet är 5 km, de var väldigt gött att dra ut dock så är jag fortfarande förskyld och det suger :( Maria blev nyss klar i duschen så ska hoppa in där nu och ta en lång kall skön dusch. Ikväll ska vi laga tacos (älskaaaa de) och sen spela kubb. De blir säkert grey's anatomy ikväll - bara för att det äger så mkt!

Love, s.




Bevis på att vi badade = marias hår ska se blött ut och våra ben också men jag tror inte det syns så tydligt. iaf vi badade och det var riktigt uppfriskande (kallt som faen) ;)






Godmorgon!



Sitter skillsen kvar från tiden då vi var fotbollsproffs tro...? ;)

Nu drar vi till stranden, tjalalalalla (y) finns på mobilen.
Pussssssssssssssss love, s.

Student + shopping!



Idag var det shopping i kalmar och min kusins student som var planerat. Shoppingen blev väldig lyckad, ni kommer absolut få se vad jag köpt de senaste dagarna för de äger (ni får dock inte se det nu). Jag köpte iaf jeans jackan som ni ser på bilderna ovan, den är jätteskön och känns så rätt nu :) för visst känner man sig sommrig i en jeans jacka? Studenten var mysig och det var kul att träffa alla mina ölands kusiner igen. Nu väntar maisan på mig så får sluta pladdra. Hare bäzzzt för livet är en fezzzt!

love, s.


öland snaaaart




Jag och jasmine träffade Olivia igår och vi gick tsm ner till bryggan där de var lite trevligt folk. Det slutade med att två killar bada, så himla kallt! men mkt manligt måste jag säga och det gillas, haha ;)

nu sitter karolina jämte mig i sängen och vi ska snart gå ut och gå till tågstationen där maria kommer med tåget från kungsbacka :)) har lovat att inte komma försent så får la gå snart...! Karro mobbar mig för min data just nu, men ser jag ut som den sortens människa som bryr sig om  att min data är dammig? nej, absolut  inte ;) Om en timme är jag påväg till öland och då får folket gärna smsa.

love, s.

lalalalala


detta är inte hela våran låt men en del av låten som vi sjöng på våran skivfestival, visst äger den? ;)

det var lite läskigt att sitta där asså.... och lite blött att trilla i ;) Filmen kommer från ästadbondgård med klassen där vi var förra veckan.

Haha, film bevis på att johan slänger malin i vattnet ;)

Kunde inte lägga upp bilderna från igår så de får komma senare. Nu måste jag packa klart och sen ska jag vara med karro :) vi ska ut och gå vid ätran tror jag (y)

Love, s.

hata sj ibland asså....

JAG HATAR ATT KÖPA GREJER FRÅN NÄTET MED ETT JÄÄÄVLA KONTOKORT! mitt humör klarar fan inte av det.... men jag ger mig aldrig så efter femte försöket då jag bytat kort två gånger och suttit vid sj's hemsida i en halv timme så godkändes köpet och tågbiljetterna är betalda från kalmar till växjö. Efter ölands besöket ska jag och maria vara två dagar i växjö med bästa jullan (hon bor där). Jag bokade även biljetterna för hemvägen. det bästa är att vi ska åka tåg hela tiden och ingen jääävla buss och resan gick bara på 240 kr var typ (: sooo great!

Snart ska jag träffa jasmine, ska bara platta håret och sminka mig så att jag tkr om att se mig i speglen igen ;) haha, nej så farligt är det faktikst inte men vi ska ta en del roliga kort idag så då vill man ju vara på topp! här kommer bilder från ca exakt ett år sen som vi tog vid min lekplats precis där jag bor (:

Love, s.





goooodi !




Hej alla! som ni ser på bilden ovan så var jag med karolina igår kväll. Det var riktigt nice (: På dagen hann jag vara i gällared hos mina kusiner + att springa milen med min pappa :) som jag kämpade då, hade håll och blåsor på fötterna. När jag kom hem fann jag 4 nya mysiga blåsor överallt på fötterna, de gör ont . . . aja, det är tur att jag är en sån kämpe! Idag vaknade jag och kände att jag vägar bli lat bara för att det är sommar så jag satte på ett avsnitt av grey's anatomy och cyklade hejdlöst på min träningscykel. Sen gjorde min fin fina syster mat till mig (y) fast nu väntar disken dock.... aja jämt ska det va, har man inte lagat maten så får man diska ;)

Efter disken ska jag till elvis och hon hade någon bra film att kolla på, spännande ;) Ikväll blire jasmine och kanske lite mer folk. Imorgon bär det av till öland med min favvo maria, läääängtar!

Love, s.

Ett skolminne från veckan!

Godmorgon sverige! Jag har nyss ätit frukost och ska om mindre än en timma ut och springa en mil med pappsen. taggar för fullt! ;) Igår åt jag trerätters med päronen (åt jordgubbar till efterrätt med socker och grädde, såååå himla gott!) och sen drog jag till min granne johanna där jag kollade på skräckfilm med henne, jenny och ELin. De som känner mig vet att jag blir väldigt rädd av skräckfilm men jag klarade av att kolla på hela utan att dö *stooolt*. Filmen var faktiskt bra men i efterhand känns det inte som om den var så läskig fast under tiden man kollade var den ju väldigt obehaglig och läskig ^^ Filmen var norsk svensk och heter "genvägen". Går att hyra på hemmakväll om ni känner för det.

Love, s.




Film från i måndags då det var utklädning som gällde, min fina klass :)

Sommmmmarlov! eller höstlov? ;s

Vilket sommarväder!!! woooohoooo! aja, det vänder säkert snart ;) Idag är en chilldag, är så trött! Men det är inte så konstigt för fan vilket ös det var igår alltså :) så trodde jag aldrig det skulle bli men shiit alla var verkligen på pepp humör hela tiden. Det finns jättemånga härliga bilder uppe på fb så jag snodde lite fler bilder som jag gillade, det är de bilderna ni ser här nedan för :) Idag sov jag länge och sen tog jag en uppfriskande dusch och efter det träffade jag Becka. En kompis som jag jobbade på vallarna med förra året och ska även göra det detta året. De var väldigt trevligt att träffa henne :) ikväll ska jag äta god mat med mina päron (föräldrar) och sen kanske kolla film med elinpelin.

Love, s.






Bilder på förfesten hos stina s:



Gåååårdagen.


I aulan innan vi slutade. Jag, stina s och flican (:

Jag var hos johanna på eftermiddan och firade hennes student! Så ett stort grattis till min fina vän :D

Sen blev det klassfest hos johan! 9c ägerrr




Sen kom 9b så då blev det en tånga fest ist ;> Vi var först hos johan sen hos elin, de var en mkt rolig kväll! (bilder är tagna från fb)

Hejdååå.

Denna rubriken lät sorglig och de var det idag. Det var många som grät och väldigt många fina hejdå kramar blev det. Dock fall inte en enda tår från mig, det är inte de att jag är en "super hård människa" utan jag tyckte det var sorgligt och konstigt och allt det där men när jag satt i klassrummet och försökte inbilla mig själv "stina det är sista gången du sitter här" så fall det inga tårar. Min klass är speciell och jag kommer sakna allt i den, jag kommer sakna tryggheten, allas olika personligheter, vissa lärare och alla fina vänner. Men det var med ett leende som jag lämnade tångaskolan idag, för det är en väldigt fin skola som bär på många fina minnen.

Här kommer de sista biderna som jag tar i skolan på min klass.
Lycka till alla!
love, s.





Bästa9c.

Sista utflykten...

... det låter mest läskligt tycker jag och inte alls sorgligt. men de var inte sorgligt idag utan bara kul och lite läskigt så den rubriken satt fint ;) Jag tror vi alla känner att vi är "redo" för att lämna klassen men såklart kommer det bli sorgligt imorgon :/ Iaf idag gjorde vi fångarna på gården och det var skit kul, alla i klassen är tävlingsmänniskor så alla kämpade på till tusen och efteråt åt vi jättegod glass (känns inte viktigt att nämna korvarna som anki försökt tränga in i våra huvud att korven hon köpte var sååå speciell och god men den var ju verkligen inte så god så därför nämner inte jag något om korvarna som vi grillade...). Anki (min lärare) var en höjdare på att välja glass iaf, mkt bra ;)

Så här kommer lite bilder från dagen :)
Love, s.


mitt röda lag! några saknas dock.. men måste säga att det var ett väldigt bra lag :)

hejja maria för faen!


Jag ser ut som en äkta satmara ;o



Alltid är det tjejerna som får göra de hårda jobben... ;) och jaa, alla 12 par utom ett par trillade i vattnet och jag var inte det lyckliga paret...

skivfestivalen och middagen!





MIDDAGEN!


kläderna för kvällen.




Jasmine diggade hans tröja så denna bilden är för henne som hon för övrigt tog ;) de står " two ber or not two beer?" på tröjan :)

De var dans på dansgolvet till tolv :)

Detta var gårdagen, hela dagen var rolig :) På slutet av kvällen mådde jag inte så bra, vet inte riktigt vad som hände eller jag tror jag vet men vet ändå inte men de kan la bli så ibland antar jag. Har roliga bilder att visa från utflykten med klassen idag - den sista utflykten med 9c.  De kommer senare, kollar grey's anatomy nu och det är sååå bra.

Love, s.


Nu drar jag till ästadbondgård med...


sista inlägget....

...på denna data! Jag kan inte fatta att jag ska lämna min klass om två dagar och jag kan inte fatta att jag ska lämna bort min skoldata, min älskade mac <3 haha, nej seriöst? sorgligt! PC är bra men mac är så himla smidigt! aja, kommer nog överleva. La över alla saker på min pc data igår, de tog tid. hade så sjuuukt mycket bilder ju :) Nu blire skivfestival i skolan, gissa om jag ska vara med? Fortsättning följer.... ;)

Love, s!



bild på mig tagen av johanna utanför gekås i söndags :)

skattjakt!







Skattjakten som var idag var väldigt rolig. De var mkt som hände och vi sapp regnet (y) vi vann dock inte men whatever! vi ägde som vanligt iaf ;) Snart kommer max hit och då ska vi umgås. hehe, bara tre dagar kvar i skolan sen slutar jag nian! TIDEN GÅR SÅ FORT.

Love, s!

bäääästa.

Jag saknar min andra halva! om en vecka bär det av till Öland tsm och sen vidare till växjö för att träffa jullan så det blir kanon :) Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge ;)

Vi har så mkt att ta igen när vi ses, de kommer bli ett par galna dagar som vanligt! Aldrig tråkigt när vi är tsm ;)
Love, s.


Klädparad!


Elin var en uppblåst clown, så himla söt D:

Så fina :)) Elin och sofia hade sytt sina dräkter själva (teletubbies). Fatta att jag var/är impad :D
'
Klassen!

Innan paraden hemma hos annika:


Så såg jag ut dårå, EN VIT KANIN! målade inte fötterna för hade sockar på mig sen ;) min utklädnad blev lite fail för den var inte så planerad. menmen vill man testa att vara målad så vill man...!

Lady gaga och pippi, söta som fååå!

En vit stina, kanske något att sattsa på..?



Klädparaden var lyckad, förmiddagen var lite seg men eftermiddagen var rolig då vi dansade och fick se de andra nioklassarna dansa. Vi dansade först ett genrep för sexor och femmor och sen var den riktiga föreställningen för sjuor och åttor + lite till. De var så himla kul att dansa! :D inte för att jag äger på att dansa eller för att jag brukar gilla att dansa bestämd dans utan för att våran dans ägde och man blev bara så glad av musiken och allt! De satt en jury som gav poäng till dansarna efteråt och då kom vi delad etta med b laget om man räknade ut poängen sammanlagt och då trodde vi att vi skulle dansa om eller något sånt men nej nej då kommer rektorn fram och säger att a laget vann bara för att de fick en mer tia än oss (de var högsta poänget). Så helt plötsligt kom vi tvåa ;o Aja whatever alla vet att vi var bäst ;> Vi kommer ta er alla på skattjakten imorgon ist. På tal om det borde jag lägga mig nu.

Sövvvgött! love, s!

Grillning!

Det har hänt mkt under det senaste dygnet så jag vet inte åt vilket håll jag ska börja eller vilka bilder jag ska visa! Men jag börjar med den mysiga och lyckande grillkvällen med tjejerna i söndags. Jag grillade korv först sen marshmallows och sen spelade vi kubb och en del andra lekar innan det bar av hem igen till annika vid tio.  Det är riktigt nice att vi ska göra så mkt tsm nu sista veckan (y) skiver mer sen efter jag tränat med elin.

Love, s!



lyckat... he he he ;) marias korv <3



CUTE GIRLs = 9C =)



Gekåååås

Snart drar jag till gekås med johanna, ska bli mkt trevligt! :) iKväll blir det grillning med tjejerna i klassen och sen sova hos annika.  Så denna dagen blir nog bra  (y)

Hade en myskväll med Annie igår, vi åt mat vid ätran (älskar att sitta där) och sen hyrde vi film och köpte godis som vi sedan åt medans vi kollade på the ugly truth. det var en må-bra-bra film och en riktigt typisk kärleks komedi film. Den gav en del skratt och väldigt många pinsama scener! väldigt värd att se om ni gillar såna filmer :)
Love, s!


En bild från sommaren 2008, johanna L och jag :) Det är alltså hon som drar med mig till gekås ;)

gamla grejer!

minnen, minnen och minnen. Är det inte underbart? Självklart har man minnen man inte vill minnas men de flesta är bara roligt att kolla tillbaka på som dessa underbart fina foton från min webbcam på min pc data, brukar inte använda pc datan längre pga min skoldata. Men idag gick jag in och kollade på dessa bilder som bär med minnen från förr. När jag kollar på en bild så leder det till så mycket annat som hände dagen före eller kvällen efter och då kan man inte ens hjälpa att man börjar le stort som en fåne ;) Foton är det bästa bästa sättet att spara minnen på helt klart.

Tänkte bjuda på lite av bilderna, alla bilder kommer från vintern 2008 :)
love, s!




Japp, dessa bilderna kommer efter att jag opererat om mitt ärr i pannan, de ser ni pga plåstret i pannan. detta var alltså vintern för ett och ett halvt år sen, 2008 :)

Jag och en blond flican !


cuuute girls! elvis och jag :))

en bild efter att flican fixat mitt hår inför premiär på revyn :)

jasmine och stinaaaaa, jag alltså he he he :)

En bild inför nyår 2008!


Studentfirandet är över!

Min dag började inte bra, allt kändes väldigt jobbigt ett tag men sen började det klarna upp lite och nu är jag på bra humör igen, känner mig dock rätt degig idag. vet inte riktigt vad jag vill - med någoting. Träffade Jasmine en stund på förmiddan och sen har jag stekt ute i solen. Hann även med en runda ner till stan men det var en onödig tripp för hittade inget av de som jag sökte, tyyypiskt. Mina kusiner kom och åt lunch sen också, de bor på öland egentligen men de är här och hälsar på nu pga annie student :) Så då får man ju passa på att umgås! De åkte nyss tillbaka till campingen. Kvällen är inte helt planerad men de finns lite olika grejer att välja mellan så får se vad det blir :)

Gårdagen spenderades med mat, nära och kära och fint väder! Annies student blev en lyckad dag - tyckte hon själv. Och jag håller med fast självklart var jag ju inte med på allt som hon gjorde ;) När annie drog ut för att student partaja så drog jag med ut och träffade Simon, Adam och alex i parell klassen. Jag kom sedan in igen vid ett någon gång efter en rolig träff med dessa pöjkar :)

Love, s.


Så söta kompisar :) Linnea, oscar och siiiiimon!

Annie var poppis igår, här grattar farmor henne :)

SOOOOO CUTE!

Pappa har sitt kontor perfekt på övervåningen där alla studentvagnar åker så snacka om att vi hade bra utsikt över allt folk - och över annie ;) ville att det skulle synas vem vi hejjade på och jag tror det syndes...

Annies kärra :)

Med denna bilen hämtade mamma annie vid vallarna, Pappa körde annie till skolan då hon hade sin första skoldag så då fick det bli mamma som hämtade upp henne på sista skoldagen ;)

Sista bilden får bli på mig och min kusin Alicia :)

Stressigt

Det är fullt upp inför annies dag, hennes student! :D
SÅÅÅÅ HIMLA MKT MAT SOM SKA GÖRAS :O
Har bakat 8 kladdkakor nu och vi får väl se om det räcker... ;)
Det kommer runt 50 personer hit ikväll så att det är mkt som behövs göras är inte så konstigt ;)
Nu måste jag kila för att hjälpa mamma igen, (ledig från skolan pga att hjälpa till hemma).
Love, s!

Bjuder på bilder som jag tog lite snabbt igår:


Tjejtips!

Jag har fått en del komplimanger/kommentarer om mitt rosa nagellack som jag lånat från mammas samling. Jag brukar själv inte använda rosa men detta fastnade även jag för pga att den ger en sommarkänslor. Så jaaa, detta nagellack blir extra snyggt nu när det är sommar! Vill ni köpa det så heter nagellacket 629 icy purpel (står på korken), det kommer från Isadora och går att bl a köpa på lindex :)

Sanna stack nyss och nu ska jag äta något för att sen ska jag vidare till en vän.
Love, s!



Cute pictures from 2008 !






'

Här fick ni då se lite söta bilder från ett läger vi (9C) var på i sjuan, lika snygga då som nu right? ;) Denna veckan fick vi ett "uppdrag" från våran svenska lärare att göra en redovisning om minnen från våra fyra år tsm. Redovisningen var idag och min grupp visade bilder. Alla hade gjort olika saker och måste säga att det blev väldigt lyckat! Jag har gått 712 dagar med min klass sammanlagt under dessa fyra år, otroligt! inte konstigt att det blivit fajter... ;)  En grupp hade valt att säga lite ord om varje person i klassen och visa bild på personen som de pratade om, det var väldigt kul och gissa vad de sa om mig? Klassens galna tjej! ofc, hah (y)

Idag ska jag baka! Ska hinna med att baka fem kladdkakor till imorgon då det kommer 50 gäster som ska fira annie (syster) på studenten! Som tur är har jag tagit ledigt imorgon men ska börja redan idag och göra två kladdkakor, de tar ju faktiskt lite tid att göra de. Sanna kommer nog och hjälper mig en stund i eftermidda också, trevligttrevligt :)

Hare bäzzzzt!
Love, s.

solen är här igen...

...och den är så välkommen! Så vad tror ni Stina har gjort idag? Steeeekt såklart! Denna veckan har varit så bra, toppen humör hela tiden och de har hänt roliga saker. Jag menar sista riktiga veckan på tånga, jag går bara runt och tänker "sista lektion för detta ämnet" hela tiden och hur kan då inget annat än vara glad? ;) Idag åt jag pizza med elevrådet, belönning för arbetet vi gjort under skolåret (om ni inte visste det så är jag ordförande i elevrådet). De var riktigt nice att sitta i solen och äta gratis kebab pizza idag måste jag säga ;) Men de har blivit mkt pizza senaste tiden, i måndags efter träningen så sa jag bara till elin "jag är jättesugen på pizza" elin ba "ska vi äta de då?" Så jaaa, de gjorde vi! Vi satte oss vid ätran i solnedgången och åt. Ritkigt nice måste jag säga! känner sommarkänslorna komma nu....!

Var nyss på lite grannträff i solen med johanna och jenny och nu blir det springa för hela slanten med friskis.
Love, s!




Detta är alltså styrelsen på tånga för elevrådet ;)

Godmorgon!


Jättefin låt när kate sjunger den. Jag tänker på en speciell människa varje gång jag hör den, en människa som jag saknar. Denna person hade jag så gärna velat krama, en riktigt stor bamsekram skulle det vara.

Lyssna på låten, hon sjunger så himla bra! Kate är tjejen som är med i serien one tree hill där hon också sjunger. Rekomenderar hennes andra låtar starkt :)

Love, S!

Jättttttttttteroliga filmer!


9C i action !

Jag trodde att jag hade filmat då kent gick ner i vattnet men så hade jag inte de ;ppPpPp

9c i action!


9c creeeeew


Mkt fina flickor, Josefin och ida :)

Alltid redo för bild! eller inte....

Emma och malin, glada töser :)

Vill ni veta varför Malin står typ en meter från mig med hennes ben? här kommer svaret & pratet:
"MEN STIIIINA! jag kan inte stå jämte dig på fotot för du har neger ben!"
"HAHA, malin! de har jag inte alls!" *tar handen om henne* - *Malin ler ofrivilligt*
Asså malin kan verkligen vara så stört skön ibland, hennes små roliga citat kan verkligen göra ens dag! ;)


Ja, kent gick ner i vattnet med sina skor och lång byxor! Jag trodde jag filmade de men de blev nått knas med de, men de var roligt kan jag säga. Själva grejen bara, någon kastar ut våran boll as långt och då gick bara kent i och tog tillbaka den och blev blöt ändå upp till tröjan, men han ställde upp klassen! Gillaaaa (y) (Maroun gick bara till knäna för att hämta den bollen som han hade kastat i vilket anki tvingade honom till).

Japp, han är pisssiblöt ! Men de händer alltid nått kans när 9c gör nått speciellt, annars vore det riktigt knasigt!


Denna dagen med 9C var väldigt rolig måste jag säga! Först spelade vi beatch vollyboll och sen simma vi på klitte.  Lucas höll i lektionen på stranden och Ida i simmningen, de är en grej vi har på idrotten att alla som vill ha vg eller mvg ska hålla i en lektion (y) De kommer bli jätteskönt att lämna 9c om typ 10 dagar men dock så himla konstigt och faktiskt lite sorgligt. Vi är en sån konstig klass, kan inte ens förklara på något sätt men den äger ändå för man vet aldrig vad som kommer hända. Och palla veta de? Nej jag gillar våran klass för den är speciell. Men de räcker med dessa fyra år, de räcker alldeles perfekt ;).

Love, s!

skyndaaa

Sen kommer de fina bilder från dagen med mitt crazzzy 9C! Men nu ska jag äta upp mitt ägg och sen möta upp elin för träning.
Hörs sen! Love,s.




RSS 2.0