GÖteborg in my heaaaart!

Helgen som jag skrev i det andra inlägget var zzzuper! I förra inlägget berättade jag om igår, söndagen så nu berättar jag om min lördag. Lördagen började rätt så tidigt med färd till göteborg. Vi åt pasta sallad på en liten "picknick" med mamma och sen tog jag och Maisan (maria) spårvagn till självaste stan. vi kollade lite i affärerna men inte så jätteseriöst för kände inte för att "slösa" på pengarna (även om man inte slösar när man shoppar, kläder är livsviktigt ;) ). Vi solade vid vattnet i stan och sen hejjade vi på pappsen, han var så duktig (y). När vi kommit hem till åsa igen (lite utanför kungsbacka) där maria bor så badade vi för första gången för mig i havet! De var faktiskt riktigt nice att bada, sen låg vi och solade i eftermiddagssolen på klipporna vid stranden. underbart var de!

På kvällen träffade jag typ alla av marias vänner, de var as kul att träffa dem! :) De var så jävla nice värder ju, eller det var lite kallt då klockan blivit tio typ men det är ju trots allt bara maj ;) Men kvällen blev lyckad.

Love, s!

Bilder från Lördagen:

Helgens citat; "maria kolla fan vad coolt med tandem cykel, de borde vi ha!" "ahh, de borde vi verkligen! fast det hade nog inte funkat för vi hade nog svängt åt varsitt håll!" hah, så jävla klockrent! båda jag och maisan är så himla envetna så ibland kan det bli riktiga fajter, haha ;)



En liten film från när vi hejjade på pappa när han sprang!



Kommentarer
Postat av: j u l i a

sv: åh nej va tråkigt :( skit de är ju sjukt! <3

men ser ut som ni haft en underbart härligt helg :D , det har ja med, min var awesome :D <3

2010-05-24 @ 14:47:26
URL: http://justjuliet.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fan vilken bra helg vi hade asså Stina :D

Haha bilderna när vi har badat är ju klockrena :D <3

2010-05-24 @ 16:20:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0